Şimdi Ara

Kargolarda Oluşan Rezilliğe Bir Dur Diyelim! ANKET EKLENDİ - Mutlaka Katılın (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
337
Cevap
12
Favori
63.651
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
902 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Geçen perşembe kargoya verilen ürün halen teslim edilemedi, müşteri hizmetleri kargoyu göremiyor. Dağıtıma nezaman çıkar bilmiyor. Şube yok. Takip sisteminde kapalı yazıp geçiyor. Adres ev, nezaman geldi belli değil. Hala kargoyu alamadım. Hangi standart?

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bu aslında daha çok şubelerle alakalı bir şey örnek vermem gerekirse Sapanca da bulununan çoğu kargo firması böyle şeyler yapmıyor genelde

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: YuRYTR

    Özellikle MNG kargo rezilliği söz konusu aslında
    Aynen hocam gördüğüm en rezil kargo mng dir

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tamam sen adama imkan verde çalışsın tamam mı? çalış sende yap demesi çok kolay.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Aras kargoya perşembe günü verilen ürünüm hala dağıtıma çıkmadı.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2006 senesinde 6 ay çalışmıştım kargo şubesinde.bir daha mı aman aman. sadece ben ordayken ayda üç dört eleman değişiyordu.

    mecbur değilsen çekilecek çile değil bide üç kuruş para alıyorsun mesai yok. girip çalışan kişi bir iki ay maaş alayım kaçayım derdinde. çalışan işçilerin şartları değişmediği sürece pekte birşey beklemeyin.
  • Eric Theodore Cartman. kullanıcısına yanıt
    kesinlikle haklısınız
  • Aynı konu bana da oldu. MNG kargo Tarlabaşı şubesi kargo mu kaybetti, üzerine fakir edebiyatı yapıp, "Olan size olmayacak, bize olacak. Bizim maaşımızdan kesilecek" diye hayıflandılar. Bir ara kusura bakmayın benim hatam diyecektim hatta. Gelen kargo koli olmasına rağmen, yanlış anlamayın cep telefonu siparişi verdim, koli dediğim o, adamlar dosya diye girmişler. sonra şaşırdık mı, şaşırmadık cihaz kayboldu :) MNG Kargo ile sakın iş tutmayın :)

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • İnternetten siparişim İstanbuldan yaşadığım İle 1 günde geldi ancak il içerisinde 5 günde geldi.
  • Destekliyorum

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • up
  • Geçen bende çamaşır makinesi aldım.Neyse zil çaldı baktım kargo gelmiş.Eleman diyor abi aşağı in kargon var.Tamam indik baktım makineyi getiriyor.
    Diyor yukarı çıkarmam.Nasıl çıkarmazsın.Diyor biz çıkarmıyoruz.Hemen yukarı çıktım aldım telefonu aldığım yeri aradım dedim böyle böyle makineyi çıkarmıyor
    kargocu.Telefona verirmisin dedi ,verdim.Biraz konuştular hala ona bile inat yapıyor.Dedim sizin kendi sitenizde bile kata teslim yazıyor adam tınmıyor.
    En son tel konuşmasından sonra istemeyerekte olsa çıkardılar.

    Sanki ekstra iş istiyoruz.Niye ben kargocu ile muhattap olayım.İşini düzgün yapsın.Çıkarmasaydı teslim almayacaktım.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar,

    Uluslararası bir kargo firmasında orta düzey bir yöneticiyim. Bizim işimiz %95 yurtdışı ithalat ihracat üzerine. Yerel/domestik olarak çok fazla hizmet vermiyoruz çünkü her yerde şubemiz yok. Mecburen yerel ortaklarla çalışıyoruz.

    Kendimizden örnek vereyim, bugün aldığımız bir gönderiyi 1 günde Avrupa'nın herhangi bir noktasına ulaştırmaktayız. Yerel firmalar ise çoğu zaman İstanbul'dan 2 günde benim adresime getiremiyor. Yerel firmaların kötü hizmetleri bizi de olumsuz etkilemekte.

    Bence sorunun çözümü nitelikli işçi sayısının artması ile olacaktır. Asgari ücrete çalıştırılıp, günde 300 dağıtım yüklenirse bir kuryeye, fazla mesai vs. yan haklarını da alamazsa gerisini siz düşünün. Adam önemsenmedikçe, sizin paketinizi de o önemsemez. Firmaların çalışan sayısını arırıp, çalışanına daha iyi şartlar sunması gerekiyor.

    Bir işletmenin kalitesini çalışanları belirler.




  • Kesinlikle bir akrabam yakınım yok yada savunmuyorum..

    Kargocuların çalışma şartları çok kötü.. akıttıkları terin karşılığını alamıyolar.. kimse alamıyor bu ülkede ama onlar fazlasıyla karşılığını alamayan gruptalar psikolojik olarak bunu ürünlere böyle davranarak çıkarıyolar.. hızlı davranarak gün içinde kendilerine vakit oluşturmaya çalışıyolar.. bir e-ticaret firmasının iadeyi kabul etmesi ödemenizi yapması 10 gün.. ama kargocunun kargoyu şehir içinde getirmesi maks. 2-3 gün kargocu o kargoyu niye atıp kaçma peşinde.. çünkü biran önce bitsin derdinde adam.. insani şartlarda çalışmıyor bile demiyorum çok altında..

    gelelim yaşadığım olaylara.. evde emeklli annem babam alıyor kargoları.. ücretliyse misal 3,90 - 5 tl alıyor.. 5,50 faturayı vermiyor ama 7,50 diyor hatta olayı babamdan 7 lira alınca 0,50 çıkmayınca tamam abi canın sağolsun demiş babamda nerden bilsin ödüyor adam 0,50 almadı diyor iyi adam diyor bide kargocuya.. adam bildiğim ücretli kargolardan faturaları vermeden cebe indiriyor.. genelde annem babam yaşında emekli yada daha yaşlı insanlara yapıyolar bu yöntemi.. adam kendince sigara paramı çıkarıyorum lan diyor.. acımadım tabi şikayeti yapıştırdım he birdaha getiren o kargocuyuda görmedim.. (aras kargo)

    kargo ile aramda 1.3 km mesafe var.. adam herdefasında sabah işlemi yapılmış dağıtıma çıkmış kargoyu ya akşam 17:30 gibi teslim ediyor yada getirmeyip bi sonraki güne devrediyor.. bunun sebebini sorduğumda rotamız var diyor klasik yalanlar yoğunluk var yoğunluk var.. hee bide şey var zile basmadan geldik bulamadık yapıştır kaç.. yurtiçikargo

    sürat kargo bunlar battı heralde.. hala ayakta durmaya çalışıyorlar bazı bölgelerde dağıtıma kargo bile çıkarmıyolar.. abi gelip alabilirmisiniz dağıtımcımız yok yada iade ederiz almazsınız dedi en son işim pek olmuyor sürat kargoyla satıcı sürat kargo ise önceden süratle göndermeyin diye uyarıyorum bazen..

    MNG ve UPS bu kargolara göre dahai çünkü fazla ihaleye girmiyolar.. iş yükünü belli seviyede tutuyolar.. doğru olanda bu.. yaparız yaparız diye çok ihale alırsan çok iş yoğunluğu alır ve patlarsın.. hele bir de çalışanın maaşını ödeyememe zamları küçük tutma gibi durumlar yaşatırsan o zaman kargo paketleriyle orta açıp gol atanı çok görürsün..


    bu tip rezil durumlar yüzünden trendyol kendi kargo acentesini oluşturdu.. hepsiburada hepsiexpres diye bir dağıtım işine girdi (üstelik morhiponun boynerin bazı kargolarını bile getiriyor)

    fiyatlara gelince bireysel kargo gönderilerimi ptt ile yapıyorum.. bir ayakkabı gönderimine 30 tl para alıyolar.. ptt ile 12 - 15 liraya gönderebiliyorum.. geç gidiyor ama gidiyor..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi snl_ -- 11 Aralık 2018; 12:20:15 >




  • Hayatımda sorun yaşadığım tek kargo şirketi aras kargo dur bu lanetler ne zaman iflas edecek merakla bekliyorum.
  • Hepsiburada dan aldığım deterjanı patlak geldiği için geri yolladım ama hala ulaşmadı ürün ortada yok. ürünü yolladığım tarih 15 Kasım.



    Kargolarda Oluşan Rezilliğe Bir Dur Diyelim! ANKET EKLENDİ - Mutlaka Katılın


    Kargolarda Oluşan Rezilliğe Bir Dur Diyelim! ANKET EKLENDİ - Mutlaka Katılın



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OnurFB1453 -- 11 Aralık 2018; 12:15:50 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >




  • Uplayalım. Bu kargo işine bir standart getirilmeli.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: YuRYTR

    Özellikle MNG kargo rezilliği söz konusu aslında

    mng skandal derecede kötü arayıp 3 gündür neden getirmiyorsunuz diyorum araçlar dolu personel yetersiz unutmuşuz vs diyorlar,

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • LoL



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C7CB25424 -- 5 Temmuz 2020; 1:52:12 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Şükür biri dile getirmiş bu kepaze firmaları.



    5 kargodan 3 ünü şubeden alıyorum. Getirmiyo p..zvnkler! Çünkü bütün kargo firmaları sahtekar. Hele sürat kargo var tam bi lanet.



    kardeş şube telefonlarına hiç cevap vermediklerini de maddelere ekle.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.