Şimdi Ara

Klipsli Ets Ameliyatı oldum (el terlemesi için). (41. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
843
Cevap
38
Favori
373.930
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3940414243
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Yakılarak oldum.t3 T4 .bence klips boş yani geri dönüşü de zor


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yakılarak.T3 ve T4

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Selam arkadaşlar, 1 hafta önce buraya ameliyat olacağım diye size bahsetmiştim fakat vazgeçtim çünkü görüştüğüm doktor da dahil neredeyse hiç bir doktor bunun olası yan etkilerinden bahsetmiyor. Yabancı forumları okudum ve bunun ileride oluşan başka yan etkilerinin de olduğunu öğrendim mantıken bir siniri devre dışı bırakmak sadece el terlemesini kesmeyecektir o sinir sadece elinizin teriyle ilgilenmez. Ayrıca Reflex terlemeden de aşırı korkuyordum bu riski almak istemedim açıkçası.

    Peki ne yaptım? : Botokstan hiç bahsetmeyeceğim çünkü hem his kaybı olan kişileri duydum ve çok acılı bir işlemmiş ayrıca pahalı da, 5-6 gündür Hem iyontoferez tedavisini uyguluyorum hem her gece tereson kullanıyorum hem de terlemeyi azalttığını duyduğum ada çayını kullanıyorum(papatya çayı da aynı etkideymiş bitince onu kullanıcam) Sonuç: Son 2-3 gündür ellerim neredeyse kupkuru, heyecan yaptığımda veya aşırı sıcak bastığında ise sadece parmak uçlarım nemleniyor. Tabiki bu yaptıklarımın hiç birinin kalıcı yöntem olmadığını biliyorum. Bu hastalık ile ilgili arkadaşlarıma veya büyüklerime sorduğumda gençliğimde bendede vardı sonra geçti diyenleri duydum 18 yaşındayım ve 5-6 senedir en az el terlemem var geçer mi bilmiyorum ama ameliyat olayını biraz ertelemek iyi olur diye düşündüm belki geçer, veya 1-2 seneye kadar yeni bir tedavi yöntemi çıkar kim bilir.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ouziiix -- 11 Temmuz 2022; 16:37:3 >




  • Öncelikle selamlar.Ben bu hastalığımı 12 yaşımdan beri çekiyorum(20 yaşındayım) ve genelde pek bilinmediği ailemin sorumsuzluğu ve cahilliği yüzünden kendi araştırmamla birlikte kremler ve iyontoferezi denedim.Bunlar da işe yaramayınca babama danıştım tekrar ama o yine karşı çıkıp bana eldiven takmamı önerdi ki taksam bile yine geçirmeyecekti.Bana dediği şey ise hacı hocanın yanına gitmem dua etmemdi ki onu da yaptım ama beklendiği gibi işe yaramadı ve babam da hocanın sahte çıkmasını bahane buldu ya da Tanrı şu an dualarımı kabul etmemişti.Botoks tedavisini araştırdım ve özel hastanede botoks tedavisi oldum.Parayı valide hanım ödedi ve babam karşı olduğu için sadece ilk seferini ödedi.Botoks tedavisi de işe yaramadı.Doktor vücudumun karşı koyduğunu ve hiperhidroz yani aşırı el terleme hastalığımın üst düzeyde olduğunu söyledi.Kağıda bir şey yazdığımda elimi koyduğum için ıslanıyor ve parçalanıyor.Otobüse gidip bir yeri tuttuğumda elimden su fışkırıyor yani öyle böyle değil ve çoğu zaman böyle.Sosyal hayatımı zaten bok etti.En sonda artık ameliyat olmaya karar verdim.Valide hanımla devlet hastahanesine gideceğiz ve pederden saklayacağız ki maddi manevi pek destekde bulunmuyor o da.Ameliyatı olursam yazarım

    **ANKARA'DA YAŞIYORUM BİLDİĞİNİZ DEVLET VE YA ÖZEL HASTAHANE VAR İSE DOKTORUN İSMİYLE BERABER YAZARSANIZ SEVİNİRİM**

    (DEVLET HASTAHANESİ YAZARSANIZ DAHA İYİ OLUR MALUM ÖDEYEMEYİZ)




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muhammedalitrk -- 1 Ekim 2022; 21:44:57 >




  • muhammedalitrk M kullanıcısına yanıt

    devlet hastanesinde olma veya olacaksan da bu ameliyatı defalarca yapmış birine ol sonra çok pişman olursun dönüşün olmaz.İstanbulda doc doktor orhan yücel var güzel araştır. Bu işi bilmeyene gitme hayatını karartmasınlar en iyi tecrübeli doktora git ki yan etkiyi en az yaşa ben 15 yıldır araştırıyorum cesaret edip gidemedim ameliyata

  • Burada insanları bu hastalığın tedavisi olan ameliyattan soğutan, vazgeçirmeye çalışan çok kişi var. El terlemesi olup da şu an bu forumda derdine derman arayan arkadaşım lütfen bu duygu simsarlarına itibar etmeyin. Ameliyat bu hastalığın tek kalıcı çözümüdür. Genel olarak ameliyat olan insanlar halinden memnundur. Ben de oldum, kurtuldum çok şükür. Eski mesajlarda süreci detaylıca anlattım. Sadece size önerim şu olacaktır, iyi araştırıp güvenilir bir yerde bu ameliyatı olmanız. Herkese sağlıklı günler dilerim.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yeni bu ameliyatı oldum. Sonrasında ameliyatın bir yan etkisi olan var mı varsa paylaşabilir mi acaba

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhabalar öncelikle size kendimi tanıtayım ben 21 yaşındayım İstanbul da oturuyorum kendimi bildim bileli ellerim ayaklarım ve koltuk altımda da az da olsa terleme oluyordu burda herkesin anlattığı gibi terleme olayının ne kadar sosyal hayata kötü yansıttığını anlatmayacağım 03.01.2023 saat 9 da ameliyat oldum ameliyat sonrası doğal olarak ağrın oluyor ama çok kötü değil akşamında ben hastane ortamını sevmediğim için taburcu olmak istedim eve geldim ve dışarı çıkıp arkadaşlar la internet cafeye gittim siz düşünün artık ameliyatı o kadar abartılacak bir şey yok şimdi ise gelelim ameliyat sonrasına ben klipsli oldum bazıları yakılarak olmuş benim için farketmez ben sadece T3 sinirine klips taktırdım ameliyat sonrası eller kup kuruydu ayaklar da aynı ancak koltuk altım nemleniyordu o da benim için çok fazla problem değildi ameliyattan 4 gün sonra ellerim tekrar terlemeye başladı 2 gün boyunca terledi ben de tedirgin olmuştum 2 gün sonra bir daha terlememek üzere ellerim kuru kaldı böyle durumlar olabiliyormuş ameliyat sonrası ameliyat olalı 15 gün oldu reflex terlemem var şöyle var örnek veriyorum eskiden 30 metre koşsaydın hiç bir yerim terlemedi şimdi ise sırtın terliyor o da normal insanlar da öyle oluyormuş bir de kendimi gözlemliyorum şu 2 gündür yatakta uyuyacakken artık yorganın sıcaklığından mı bilmiyorum evin sıçaklığından mı bilmiyorum uyurken yatakta sırtım bacaklarım terlemeye başlıyor ama dediğim gibi yatakta oluyor o da büyük ihtimalle evin sıcaklığı ve üzerimde yorganın olmadı dan kaynaklı şimdi bir de yeni ameliyat oldum ya ister istemez psikolojik olarak kendini kontrol ediyorsun her şeye dikkat ediyorsun bana sorarsanız ameliyat ol ve ya olma onunla alakalı size hiç bir şey diyemem ben Burda başımdan geçenleri size anlatmak istedim o kadar

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >




  • Aldlpc A kullanıcısına yanıt

    Merhaba, bende Konya'da yaşıyorum. Hiperhidroz bende de var. el ayak ve koltuk altı olarak terliyorum. Elim terleyince diğer ayak ve koltuk altında da ter başlıyor. Serdar Özkan hocayaa bende gitmek istiyorum.. Nasıl bi süreçti memnunmusun? Cevaplarsan sevinirim


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • emre510 kullanıcısına yanıt

    edit6: Tarih 28.01.2023 T3'ten de klipsli şekilde ameliyatımı oldum. İki gün oldu, ellerim kupkuru. Refleks terleme yok. Birkaç hafta veya ay sonra yeniden güncelleyeceğim. Önceki mesajımı göremezseniz sayfa 35 ya da 36'da mesajım mevcuttur.

  • merhaba, sırf bu ameliyat hakkında yazmak için üye oldum buraya , ben hayatımda ani kararlar almayan bi insanım her şeyi araştırır , her şeyi değerlendiririm sadece bu el terlemesi olayı beni 23 yıl boyunca zorladığı için 2019 da düşünmeden direk daldım olaya dedim ne olacaksa olsun sıkıldım artık.. özgüveninizin ve geleceğinizin önündeki en büyük engeldir bilirsiniz el terlemesi :) kız mevzuları , toplu taşıma , kendi aracınız , en basitinden bi chivas - jack açmak bile zulüm olur , yetenek köreltir.. arkadaş eksiltir neyse evet el terlemesi kötüdür hem fikiriz.. ama buradaki bazı arkadaşlar kesinlikle bu ameliyatı ve refleks terlemeyi yücelterek çoğu kişiyi yanlış yönlendiriyorlar. AKLINIZ VARSA BU AMELİYATI OLMAZSINIZ! yaşı ister benden büyük bi abi ol ya da küçük kardeşim bu ameliyatı olma.. benim en büyük pişmanlığım oldu kendisi , 4 yıldır ne çektiğimi bi ben bilirim nelerden vazgeçmek zorunda kaldığımı da..


    anlatayım.. elin terlerse çoğu iletişim sıkıntılıdır eyvallah ama istemediğin sürece de kimse bilemez , göremez yani saklarsın - küçük bi alan ne olursa olsun.. peki refleks terleme ?


    sürekli bacağının , sırtının , göbeğinin , poponun , kasıklarının terlemesi ? bunu nasıl saklayacaksın vücudunun %60'ı terliyor artık! bunu nasıl saklayacaksın., açıkla hadi bana ?


    ben antalya'da yaşıyordum artık yaşayamıyorum.. nem , sıcak , açık ton kıyafetler

    kıbrıs da iş fırsatım var ama sürekli öksürük olduğu, hastalığa meyilli bi yapıya büründüğüm , terleme dengesini bozduğum için vücudun cesaret edemiyorum.

    inanın amerika fırsatım bile var tüm dostlarım yurt dışında ama ben bu ameliyattan o kadar hasarlı çıktım ki sadece siyah kıyafetlerim , teri dışarı bi parça yansıtmasın diye verdiğim 300-400 liralık atletlerim ile sadece geceleri çalışabilen yarasa adamdan farksızım , sınırlıyım.


    el terlemesi %5 ise - refleks terleme %60 ' dır. varın gerisini siz düşünün.


    ayrıca bu platformun bu ets bölümü çok yanıltıcı bilgiler veriyor çok vebal alıyorsunuz bilginiz olsun, maraş depremini hepimiz yaşadık daha yeni allah istese bu dünya bi günde biter , siz burada girdiğiniz bir kişinin hakkını bin yılda ödeyemezsiniz bu sebepten yanlış yönlendirmeyin.


    ben 4 yıldır refleks ile yaşıyorum ve bin kere el terlemesini tercih ederdim , geri dönüşü olmayan ve burası çokomelli

    ''BİZİM ÜLKEMİZDEKİ KASAPLAR HARİCİ HER ŞEREFLİ İNSAN BARINDIRAN ÜLKEDE YASAKLANMIŞ Bİ AMELİYAT ETS!''


    birinizi bile sağlıklı tutsam benim düştüğüm hataya düşürmesem , içinizden birinin bile anlık hayır duasını alsam bu fikirden vazgeçirsem bu dünyada olmayacağı kesin ama öteki dünyada belki yüzüm güler.


    sağlıcakla kalın ve facebook aşırı terleme (hiperhidroz) sayfasını takibe alın gerçek feleğin çemberinden geçenler orada bol bol okuyun.. burası alice harikalar diyarı :))


    NE OLURSA OLSUN AMELİYAT OLMAYIN! - kim ne derse desin , son mesajımda budur.. kötülük bulduğum yerde iyilik dağıtmaya çalışıyorum elimden geldiğince .. söylediklerimi dikkate alın ve benim içinde dua ederseniz sevinirim.


    teşekkürler.





  • arslaaanbey kullanıcısına yanıt

    el terlemesi için bu ameliyat olunmaz.yüz terlemesi veya kızarması varsa belki.el terlemesini elinize elektrik vererek %80-90 oranında azaltabiliyorsunuz ben o şekilde yapıyorum el terleme olayından kurtuldum ama yüz terlemesine çözüm bulamadım daha.bazı spreyler var %20-30 oranında azaltıyor

  • emre1417 E kullanıcısına yanıt

    Merhaba. Bende bugün Yedikule göğüs Hastanesi'ne gittim kan verdim EKG çekildim akciğer filmi çekildim fakat klipsli yapmadıklarını sadece sempatik sinir sistemini yaktıklarini söylediler. Sizin doktorunuz kimdi birde acaba??


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • the_maske kullanıcısına yanıt

    Sizinle nasıl iletişime geçebilirim yardımcı olursanız çok sevinirim


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • The Blackmaster kullanıcısına yanıt

    Merhabalar, sizin ameliyat klipsli miydi? Bende 3 hafta önce ets ameliyati oldum ama ellerde ve koltuk altimda 100% kesilmedi. Ayaklara da faydası olmadı eskisi gibi aynı. Bende tekrar iyontoforezi denemek istiyorum fakat metal titanyum klipslerden dolayı üretici şirket bu şekilde kullanazsın elektrikle metal aynı anda olmaz klipsler etkilenebilir, eriyebilir veya bilmedigimiz bir zarar görebilirsin deyip önermiyor, bende korkuyorum, acaba siz klipsle mi iyontoforezi kullanıyorsunuz?


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • aseasew kullanıcısına yanıt

    Ben önerdiginiz orhan yucelde ets ameliyati oldum ve bin pisman oldum kesinlikle cok saygisiz biri hastasini dinlemeden her lafinda bölüyor en basit soruda bile ben bu isi yillardir yapiyorum bilmem kac hasta ameliyat ettim deyip sorunu cevaplamadan sen degil ben biliyorum deyip sesini yükseltiyor, soru sormana asla izin vermiyor bagirip cagiran laubali seviyesiz biri akli olan ona gitmez lanet gelsin keske bende olmasaydim.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaslar ben 3 hafta önce oldum fakat sol kolumda inanilmaz gecmeyen bir uyusukluk oldu hala da düzelmis degil orhan yucel yapti sinirlerimi mahvetti kabul dahi etmedi benle alakali degil diyor yersen. Aranizda bu derdi ceken var mi benim gibi? Kimsede rastlayamadim acaba gecici mi kalici mi insan meraktan kuduruyor. Ve sol koltuk altim terliyor ama sag kupkuru. Boyle mi kaldi yoksa daha alismaya mi basliyor anlamiyorum aranizda boyle durumu olan var mi?
    Ayrica sakin orhan yucele denen adama gitmeyin inanilmaz derecede seviyesiz kendini begenmisin biri asla hastasina özen göstermiyor hastasini dinlemiyor bile sen degil ben biliyorum bu isi deyip yüzsüzce üste cikiyor, asla gitmeyin benim gibi uyusuk kolla ve gecmeyen terlemeyle bas basa kalirsiniz gidipte oylelerine para kazandirmayin



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eda Yilmaz -- 5 Mayıs 2023; 18:42:24 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam çok geçmiş olsun. Şu an ki durumunuz nedir ?


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • aseasew kullanıcısına yanıt

    Merhaba aynı durumdan muzdaribim nasıl bir sistem kullanıyorsunuz açıklar mısınız ?


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • smh1834 S kullanıcısına yanıt
    www.hepsiburada.com
    Unı-T Unıt UTP3315TFL-II Dc Güç Kaynağı 30V 5AMPER Fiyatı
    https://www.hepsiburada.com/uni-t-unit-utp3315tfl-ii-dc-guc-kaynagi-30v-5amper-tasinabilir-guc-kaynagi-pm-HBC00001TVU5R

    iki paslanmaz çelik plaka kestir el boyutunda iş tamamdır

  • 
Sayfa: önceki 3940414243
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.