Şimdi Ara

MEDİAMARKT REZİLLİĞİ (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
76
Cevap
1
Favori
5.485
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
23 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • haykoatmaca kullanıcısına yanıt
    toz var diye gönderdim çizik olduğuna karar vermişler değişim raporu vermediler

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Roronoa Zoro R kullanıcısına yanıt
    Evet sıfırdır ben açtım kutuyu ve jelatini

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Eskiden bu tür sorunlar apple ürünlernde daha çoktu son zamanlarda azaldı. 6/6s zamanında ekran içinde tozlar oluyordu sıfır cihazda. O zamanlar THH böyle etkin değildi millet servislerle cebelleşiyordu. Bundan sonrası için yapılabilecek tek şey thh başvurusu ve sonucunu beklemek olur.

  • ya ne diyelim, hatırı sayılır bir cihaz alınıyor ve alınan cihazın kamera koruyucusu yok!. ayrı bir satın alma işlemi daha yapmak gerekiyor. şimdi bu noktada şu denebilir, ya koruyucu film, kaliteye etki edecek.. o zaman biz de apple'ın tasarım veya tasarımcılarına şunu dememiz gerekiyor:


    kardeş, kamera merceğini **rrak gibi çıkıntılı yapıyorsun bir türlü, zemin ile beraber dümdüz yapıyorsun iki türlü. şu kamerayı birazcık içeri gömmeyi ne zaman akıl edeceksin?  

  • Vartolu Saadettin kullanıcısına yanıt

    Ayıplı mal.

    1. Öncelik mediamarkt ile alakalı.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • YaptikBirHataKomiserBey Y kullanıcısına yanıt
    Mağazadan görülerek alınan ürünlerin iade veya değişim hakkı yok. İnternetten alsaydı vardı.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Bay Robot kullanıcısına yanıt
    ayıplı ürün sonuçta keyfimizden iade etmiyoruz

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Mediamarkt TR'yi günahım kadar sevmem. Dehşet şekilde anam babam usulü çalışıyorlar. Vatan Computer'e bakkal işi derdim ama kendilerinden çok özür diliyorum Mediamarkt'ın eline su dökemezler. Fakat burada çok üzgünüm tek sorumlu sizlersiniz.


    Fiziki bir mağazadan, kurabiye bile alsanız açın orada kontrol edin. Xiaomi mağazalarından fiziki ürün alırken mutlaka çalışanlar gözünüzün önünde cihazları açıp test edip öyle veriyorlar. Keza Vatan Computer bile fiziki mağazalardan telefon satarken açmamız lazım yoksa belge imzalatırız diyorlar.


    Anlıyorum, sizler kuruma güveniyorsunuz fiziki mağazadan kapalı kutu jelatinli alıyorum nasıl bir problem çıkabilir ki diyorsunuz ama bu ürün sizin masanıza gelene kadar 10'u geçkin kişinin elinden geçiyor. Üretim bandında montajcısından tutun da, ürünü kutulara koyan personelinden o ürünü mağazalara getiren kargo çalışanına kadar kucaktan kucağa geziyor cihaz. 100 veya 150 TL civarına sorununuz halledilebilir, Allahtan ana kart yanığı cart curt değil. Lütfen cihazları alırken özellikle fiziki mağazalarda kontrol edin. Online alışverişten alırken de kargo kutusunu açmadan önce mutlaka telefonunuzu bir yere sabitleyin ve kutuyu kameranın önünde açın.





  • waltran kullanıcısına yanıt

    Mediamarktta ben değişim yaptırdım kameramda toz olduğu için ve gayet basit bir şekilde yapıldı. Vatan, Teknosa veya diğerlerinde de benzer senaryolar var ürünün garantisi aldığınız yer değil orası size 2 yıl boyunca servis arasındaki lojistik desteği sağlıyor eğer bu vaadi yerine getiriyorsa sorun yok demektir. Bu ürünlerin tamamı TSE damgalı bu yüzden problem çıkıyorsa firmanın değil TSE kontrol etmeli bu yüzden de satıcı firmalar yerine konuyla ilgili kurumlara yazmanız gerekiyor. Almanın veya almamış olmanın kimseye faydası yok, o senin tercihin.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben kendime ve hanıma telefonu, laptopumu ve akıllı saatleri Media Markt'tan aldım. Hepsinde de mağazadan çıkmadan kutusunu açıp detaylı kontrol edip öyle ayrıldım mağazadan.

    Biliyorsunuz yeni telefonlar da adaptör çıkmıyor kutudan. Mecbur orjinal Samsung adaptör aldım. Eve geldim telefonu şarja takacağım şarj olmuyor telefon. Başımdan aşağı kaynar sular döküldü. Hemen geri gittim mağazaya, anladık ki sorun adaptörde, hemen değişimi yapıldı yenisinde sorun çıkmadı. Orada temsilciye sordum eğer telefonda sorun çıksaydı ne olacaktı diye, Samsung'a gönderip sorunu anlayacaktık, değişim onayı gelirse değişim olacaktı dediler. Onun da serviste kalma süresi 30 iş günüymüş. Ölme eşeğim ölme. Neyse ki sorun çıkmadı.

    Sizin için de tatsız olmuş, geçmiş olsun.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • çömnb803 Ç kullanıcısına yanıt

    hocam niye orda açtırıp kontrol ettirmediniz? ben eski vatan çalışanıyım. bizde kontrol ediliyordu. eğerki sorun varsa o anlık değişimi yapılırdı. ama ürünü alıp gittiyseniz yapacak birşey yok. vatan veya mediamarkt yetkili servis değildir. bu nedenle ürün ayıplı olsa dahi iade alma gibi durumları olmaz. apple servisi verir belgeyi buna göre değişim yapılır.


    yorumlarda 1 hafta içinde değişim vs diyen arkadaşlar var. kulak asmayın lütfen. fatura kesildikten sonra hiçbir firma ürünü iade almak zorunda değildir. alıyorsa firma insiyatifidir. sadece mesafeli satışlarda belli şartları sağlamak koşulu ile 14 gün içinde cayma hakkınızı vardır. örneğin bir telefonu alıp kurup ben beğenmedim ya deyip iade edemezsiniz. koruma bantlarının açılmaması gerekiyor. vs vs konu uzun.


    sizin yapacağınız çok basit. thh başvurusu yapmak. başvuru yaparken yenisi ile değişim istiyorum deyin. sakın para iadesi demeyin. aksi takdirde fatura bedeliniz ne ise o yansır. güncel faizi ekletseniz bile 50-100 tl farkeder. cihazın yenisini almanın en kolay yolu şuanlık bu gözüküyor.





  • Master Willem kullanıcısına yanıt
    orada baksam bile fark edemezdim ki fotoğraftaki gibi küçücük bir toz tanesi var

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • çömnb803 Ç kullanıcısına yanıt

    maalesef bazı apple ve diğer marka ürünlerde oluyor bu durum. üretim bandında oluyor sanırım. siz thh başvurunuzu yapın. biraz uzun sürer ama sorun çıkacağını sanmam. 

  • Master Willem kullanıcısına yanıt
    thh başvurusu süresince ürünü kullanmam sorun olur mu

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • çömnb803 Ç kullanıcısına yanıt

    olmaz hocam. yalnız temiz kullanmaya dikkat edin. birde enderde olsa bazen thh kendi bilir kişisine kontrol ettirmek için ürünü sizden isteyebilir.

  • Vartolu Saadettin kullanıcısına yanıt
    nasıl yaptırdınız

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Mağazada açtırdım baktık problem gördük ve hemen değiştirdiler.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam bu tarz ürünleri mediamrket teknosadan almayın bunu herkes için söylüyorum gidin kendi magazasindan alin internetten alin ama bu teknolojik magazalardan pahalı ürünler almayın

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam elektronik ürün alırken delil kalması için kutuyu gerekli kanıtlar (IMEI fatura vs)belli olacak şekilde açarken videoya alırsanız yokuşa suremezler
    Ben hep öyle yapıyorum

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Vartolu Saadettin kullanıcısına yanıt
    Hocam 6502 sayılı kanunda 11/2 maddesine baktığınızda satıcı konumundaki M. Markt'ın da bu konuda "müteselsil" sorumluğu bulunuyor. Yani tabiki üretici M. Markt değil ama arkadaş talebini doğrudan M. Markt'a iletebilir, tüm teknoloji firmaları direkt servise yönlendiriyor aradan sıyrılıp. Çok sayıda insan haklarını bilmiyor.

    https://www.resmigazete.gov.tr/eskiler/2013/11/20131128-1.htm

    Bu noktadan sonra M. Markt arkadaşın ürününü değiştirip uğradığı zararı Apple'a rücu etmesi lazım ama aradan sıyrılıp müşteri uğraşsın istiyor işte, hepsi aynı.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 13 Nisan 2023; 0:45:47 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.