Şimdi Ara

Millenicom Superonline Altyapısı Kullananlar Kulübü (77. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.598
Cevap
20
Favori
76.491
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7576777879
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Superonline tarafından 3 yıl önce verilen Huawei H255 modemi bir şekilde daha düzgün bir ürün ile değiştirme imkanı / taktiği yok mudur?

  • Herkese merhaba. Millenicom a yeni geçiş yaptım. Satış temsilcisi ile görüşmemizde, "sokağınızda fiber kutu mevcut, bu kutudan ister kablosuz bağlanabilirsiniz ister kablo çekip vdsl modem ile bağlanabilirsiniz" gibi şeyler söyledi. Bu konu hakkında bilgisi olan var mıdır? Aboneliğim aktif olduğunda herhangi bir işlem yapmadan interneti kullanmaya devam edebileceğime dair bilgi sms i geldi.

    Eğer kurulum için herhangi bir teknik ekip gelmiyor mu? Gelmezse ben bağlantıyı nasıl yapabilirim? Bilgi sahibi arkadaşlar yardımcı olabilir mi?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ankara'da 100mbps fiber kullanıcısıyım. Gel gelelim millenicom anlamsız şekilde bana istanbuldan bir pop noktası atamış. Yani ben dünyaya istanbul üzerinden bağlıyım. Dibimdeki herhangi bir insanla 20+ ms ping çıkıyor. Keza yoğun şekilde kullandığım geforce now'ın Ankara'da dibimdeki sunucusuna değil de taa İstanbul'daki sunucusuna bağlanmak zorunda kaliyorum. Musteri hizmetlerindeki kadına bir türlü anlatamıyorum derdimi. 2 senelik kontratin 1 senesi dolacak. Turkcell temsilcimle cayma bedeli vs hesap yapıp şimdiden çıkmaya çalışıyorum. Hakem heyetinden aldığım bilgiye göre sanırım 1 yıldan fazla kontratlar gecersizmis. Bu pop noktası sorununun bir çözümü yok mudur? İlla hakem heyetine gidip süreci uzatmak mı lazım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hasimsakin@gmail.com kullanıcısına yanıt
    Merhaba, İsim soy isim ve irtibat numaranızı PM üzerinden iletebilir misiniz? Konu hakkında size yardımcı olmak isteriz.
  • saitates kullanıcısına yanıt
    superonline'da hangi paket fiyatlar kazık tahhahüt olmasada millenicom daha ucuz ben devam edeceğim sol'da fiyatlar pahalı milleniye zam gelsede o fiyatlara yaklaşmaz diye düşünüyorum sol'Un avantajı yok bence



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Marrusia -- 25 Ocak 2023; 23:25:48 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyler Millenicom'un süperonline altyapısını kullananlarda, aynı süperonline gibi sansürle karşılaştı mı yurtdışı çıkışları,vpn gibi

  • daywalkerrrr D kullanıcısına yanıt

    Bende aynı soruyu soracağım ,forumda okuduklarıma göre.

  • daywalkerrrr D kullanıcısına yanıt

    Evet son 1-2 aylik dönemde karşılaştım aynı şekilde sansür uygulanıyor fakat şuanda Twitter'in superonline de kısıtlı olmasına karşın Millenicom'da ben herhangi bir Vpn kullanmadan giriş yapabiliyorum.

  • Marrusia kullanıcısına yanıt

    Milleni şu an 100 mbps paketi 220 liraya veriyor ve taahhütsüz.


    Superonline ise 200 mbps paketi 260 liraya 1 yıl taahhütlü olarak veriyor.

    Kurulum, modem ücreti vs. hepsi dahil.


    Şu an mevcut koşullarda superonline daha önde.

  • Müşteri hizmetlerine ulaşmak için ne yapmak gerekiyor telefonlarını arıyorum ama ulaşabilmek imkansız , bu çakallar bana otomatik ödeme talimatı iptal bedeli yansıtmışlar 20 TL Millenicom Superonline Altyapısı Kullananlar Kulübü 

  • Her aksam milleni(superonline)100mbps hizi ektedir :) siz siz olun uzak durun

    Millenicom Superonline Altyapısı Kullananlar Kulübü

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Senelerdir Superonline altyapısı ile millenicom kullanıyorum, çok memnundum fakat son 2 haftadır gerçekten rezil bir hal aldı. Sürekli lag-packet loss ve hız kaybı yaşanıyor ve en büyük problem de müşteri hizmetlerinin ilgilenmemesi. Haftasonuna kadar düzelmezse yeni bir issye geçiş yapacağım büyük ihtimal.

  • Merhaba, bikaç gün önce superonline ekibi geldi sokağınızda fiber kutusu var apartmana da kutu yapacağız 1000mbpsye kadar fiber internet alıcaksınız abone olmak isteyenlerin dairesine fiber kablo çekeceğiz ve hiçbir ücret almayacağız dediler.

    Aktif olarak türktelekom altyapısıyla 75mbps millenicom kullanıyorum ve çok memnunum

    Eğer 1000mbps fiber binaya gelirse millenicom aboneliğim ile superonline altyapısı ile kullanabilir miyim?

    Çünkü superonline sitesine baktım taahütsüz olarak 1000mbps indirme 50mbps yükleme modem kullanım bedeli ile birlikte 289tl taahütlü fiyat 390tl bu işte bir terslik var ama ?! tam anlayamadım galiba kısa süreli kampanya yapmışlar.

    Millenicom hem daha indirimli olur, hem de memnunum devam ederim. Ayrıca kendi modemimi kullanmak istediğim için millenicom aboneliğim ile superonline altyapısını kullanmak istiyorum biraz önce millenicom müşteri hizmetlerini aradığımda en fazla 200mbps superonline altyapısı sağlıyoruz ama binada daha 1000mbps fiber aktif edilmemiş aktif edilince 1000mbps ile de yardımcı olabiliriz diye söylediler.

    Konu hakkında bilgisi olan var mı? Teşekkürler...





  • Merhaba sayın forum üyeleri. 2022 Mayıs ayında, 01.01.2017 tarihinden beri devam etmekte olan 75 mbps Turknet ADSL aboneliğimi bitirip Superonline altyapılı 100 mbps Millenicom aboneliğine 24 ay taahhüt vererek geçtim. İlk aylarda sorun yoktu fakat Kasım 2022 gibi hız düşüklüğü yaşamaya başladım. Hem de ne düşüklük, 3-5 mbps'ye kadar düşmeye başladı. Millenicom mobil uygulamadan arıza kaydı bırakıyorum, arıyorlar ONT ve modemi resetle 15 dk bekle tekrar çalıştır falan diyorlar. Olmayınca Superonline teknik servis gönderiyorlar, onlar da modemi değiştirip gidiyordu. Teknik ekip bizim modem değiştirmekten başka yapabileceğimiz bir şey yok, sorun Millenicom'un serverlarından kaynaklanıyor diyordu. Modem değiştirdikten sonra kendileri hız testi yapıyorlar, 16-17 mbps çıkıyordu. Fakat görev formunu "modem değiştirildi, arıza giderildi" şeklinde kapattıklarını söylüyorlardı. Ben kendiniz test ettiniz hız düşük, görev formunu niye bu bu şekilde dolduruyorsunuz diye sorduğumda bize bu şekilde doldurmamızı söylüyorlar diyorlardı. Teknik servis gittikten sonra çağrı merkezini arayıp sorunun devam ettiğini söyleyince ne yapıyorlarsa artık, hız normale dönüyordu. Bu döngü her ay devam etti, Aralık'ta, Ocak'ta bu süreci tekrar yaşadım.


    En son 25.02.2023 günü hız düşüklüğü kaynaklı arıza kaydı oluşturdum. Bu sefer arayıp ONT ve modemi resetlememi bile istemediler. 26.02.2023 günü bir SMS göndererek şikayetimin sonuçlandırıldığını belirttiler. Fakat hız düşüklüğü devam ediyordu. Çağrı merkezini arayıp şikayetimi sonuçlandırmak için ne yapıldığını sordum, tekrar kayıt oluşturduklarını, bu sorumun cevabı için bana dönüş yapacaklarını söylediler.


    Bugün 01.03.2023 ve hala dönüş yok. Miilenicom'a geçiş yaptığım güne lanet ediyorum. Turknet'te kaldığım 5 sene boyunca hiç böyle sorun yaşamadım. Fiber internet deneyimlemek istemiştim, Millenicom pişman etti beni. Siz siz olun sakın bulaşmayın bu firmaya.





  • Atakan A kullanıcısına yanıt
    Benzer bir durum da bende var.
    50/5 fiber kullanıcısıyım; yurtiçi bağlantılarında (ilaveten YouTube'da da) müthiş bir yavaşlama mevcut.
    Lakin yurtdışı server bağlantılarında hiçbir sıkıntı yok.
    Fikir oluşması açısından 3 yurtiçi + 1 Frankfurt speedtest sonucu ekliyorum.
    Millenicom Superonline Altyapısı Kullananlar Kulübü Millenicom Superonline Altyapısı Kullananlar Kulübü Millenicom Superonline Altyapısı Kullananlar Kulübü Millenicom Superonline Altyapısı Kullananlar Kulübü

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >




  • 1 senelik millenciom faciasının sonuna geliyorum. 100mbit altyapıyı ilk başta 150 liradan (ben sözleşmeyi kabul ederken 120 idi) vermişlerdi. Ne kadar sözünde duramayan bir firma olduğunuzu buradan anlamalıydım. ilk başlarda dinamik ip alırken her şey sorunsuzdu, 3-4 ay önce cgnat'e geçti ve istanbul içi 40ms minimum ping almaya başladım (eskiden 2-3 ms idi).



    Suan ise almam gereken hızın yüzde 98'ini alamıyorum. Superonline fiber altyapısından bu hizmeti alıyorum. Fiberde hız kaybı yaşatan değişik bir firma. Fiyat ise 230 oldu, internet sitenizde 219 yazıyor. Bu durumu cimere, btk ve rekabet kurumuna da ileteceğim, neden liste fiyatından fazla ödüyorum??? Tüketicinin seçme hakkı vardır, talebim halinde liste fiyatından vermek zorundasınız!!!



    3-4 ayda bir zam geleceğine 24 ay türkcell'e aynı fiyattan taahhüt veririm daha iyi. Tek cazip yanınız fiyattı, onda da taahhüt yapma olayını bırakmışsınız (aradım sordum mh taahhüt yok dedi), ay başı zamma benim psikolojim katlanmaz.



    Millenicom bu parayı asla hak etmiyor. Aynı paraya 50 Mbit Superonline var zaten. Superonline fiberde 50 Mbit*2 bağlantı şeklinde kullanılabiliyor. Yani tek ip başına 50 mbit hız alırken çoklu bağlantılarda 100 mbit hız alırsınız. Superonline'ın hizmet anlayışı böyleyken kim niye millenicom kullansın anlamıyorum. Bir de diğer firmada 24 ay boyunca ne ödeyeceğimi biliyorum.



    Baybay milenicom, 12 yıldır kullandığım Superonline'dan hiç vazgeçmemeliydim. Hizmetiniz rezil kalitede, fiyat politikanız müşteriyi kandırmak üzerine kurulu. Bulunduğum sitedeki onlarca komşumu da ikna ettim, sizi topluca terk ediyoruz!



    Millenicom Superonline Altyapısı Kullananlar Kulübü
    Millenicom Superonline Altyapısı Kullananlar Kulübüspeedtest.net
    Speedtest by Ookla - The Global Broadband Speed Test
    https://www.speedtest.net/result/14453457333




  • Marrusia kullanıcısına yanıt
    Hocam ping değerleri FTTH altyapıya göre aşırı yüksek değil mi?

    Hat değerleriniz tracert değerleriniz ile birlikte Millenicom'a göndermeniz mümkün mü?

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Geçen hafta WhatsApp üzerinden müşteri temsilcisi ile konuşup anlatmaya çalıştım bende derdimi.

    Diyorum ki temsilciye, benim modemim de, ont cihazım da, kablom da hepsi Turkcell/Superonline. Lakin, benden çıkan veriyi "trafik teslim noktasından" itibaren Türk Telekom'a devrediyorsunuz... Ben sizinle Superonline altyapısı üzerinden hizmet alacağım şekilde anlaştım... Lakin siz beni otobanda değil, mıcır yolda gezdiriyorsunuz! 50/5 mbit fiber bağlantım var sözde.. taş çatlasa 10mbit indirme hızı alabiliyorum!"

    Cevaben "Hayır, dediğiniz gibi değil. Kullandığınız hizmetin tüm altyapısı Superonline, farklı bir firma araya girmiyor." diyor (ve dolayısıyla samimiyetsizlikle itham ediyor.)

    Aşağıdakine benzer bir tracert görüntüsü verdiğimde ise,
    Millenicom Superonline Altyapısı Kullananlar Kulübü

    "Sağlıklı günler dileriz." otomatik mesajı ile görüşmeyi sonlandırıyor.

    Zaten arayıp ya da yazıp ta "tracert çıktısını müşteri temsilcisine yorumlatabilen" bir arkadaşımız olduğunu düşünmüyorum.

    Sonuç: Ses çıkarmadıkça, sorunlar katlanarak artacak gibi.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >




  • Merhaba bende 2 gün önce fiyatlandırmaları sebebiyle Turkcell Superonline'dan Millenicom'a 100mbps tarifesine geçtim. 2 gündür hiç memnun değilim arazı kaydı oluşturdum arayan yok bugün biri aradı modemi açıp kapatın reset atın dedi. Aynı hat üzerinden hizmet almaya devam ediyorum bugüne kadar hiç sorun yaşamadığım internette kopmalar yaşamaya başladım. 2 gündür defalarca hız testleri yaptım ama en yüksek gördüğüm 33-40 mbps arası ayrıca wifi 6 modem istememe rağmen resimde görünen modemi göndermişler ve superonline'da evin yer yerinde çeken internetim uzak köşelerde zayıf çekmesini geçtim direk kopuyor. Youtube'da 720p videoda sardırarak izlemek istediğimde donup kalıyor. 2023 yılındayız millet uzayda koloni kurmaya çalışırken 100mbps hızında stabil hizmet vermek bu kadar zor olmamalı ki zaten çoğu ülkeye göre internete tonlarca para veriyoruz.


    Millenicom Superonline Altyapısı Kullananlar Kulübü






    Millenicom Superonline Altyapısı Kullananlar Kulübü



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi undis06 -- 9 Mart 2023; 15:53:36 >




  • Dün modeme reset atın dediler yaptım 100 mbps olması gereken hızım bu şekilde değişmeyince tekrar arıza kaydı oluşturdular. 4 gün önceye kadar yıllarca sorunsuz kullanıyordum nerden bulaştık


    Millenicom Superonline Altyapısı Kullananlar Kulübü


    Millenicom Superonline Altyapısı Kullananlar Kulübü




  • 
Sayfa: önceki 7576777879
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.