Şimdi Ara

NANOKATALOG REZİLLİĞİ (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
0
Favori
8.107
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • GANN1CUS kullanıcısına yanıt
    sormadım ama gelişme olursa haber veriririm :)
  • Bende martın 13ünde cooler masterın yeni çıkardığı kasayı sipariş ettim. Türkiyede satan tek firma nanokatologdu bende siparişi verdim. Onlarda sipariş üzerine yurt dışından getiriyolarmış sonradan öğrendim tamam sıkıntı yok dedim. Geçtiğimiz pazartesi aradım bu sevkiyatta gözükmüyor cuma günü tekrar arayın kontrol edelim dediler. Bugün aradım yine sevkiyatta yok. Önümüzdeki hafta cuma günü tekrar arayın o zaman kesin sevkiyatta olur dedi. Yani önümüzdeki cuma yola çıksa bir sonra cuma bana gelicek.



    Uzun lafın kısası orda yazan 5-7 gün ibaresi tamamen hikaye. Sipatişim tahminim 1 ayı dolduracak gibi gözüküyo.

    Çağrı merkezi elemanınından yardım aldım durumu bana güzelce izah etti ama daha çok sokaktaki bilgisayarcı ağzıyla abicim sevkiyatta gözükmüyor abicim ref noyu alabiliriyim abicim falan filan diye diye konuşmayı sürdürdü. Kurumsallık pek göremedim.



    Ürün elime gelsin bakalım başka sorun yaşamam inşallah.



    Şuana kadar hepsiburada, teknobiyotik, incehesap gibi sitelerde çokça sipatişim oldu 2. Gün bilemedim 3. Gün elime geçti. Nanokayoloğa artık sıcak bakmıyorum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Bende 15.04.2018 de asrock a88 anakart sipariş ettim 04.06.2018 hala tedarik sürecinde. Bana üzerine para isteyip a68 kart vermeye çalışıyorlar o zaman tr garantili a68 asus kart 160-170 liraydı şimdi 250-260 civarı a88 i ise 170 e sipraş etmiştim oda şu an tr de 340 civarı. Bekliyorum bakalım

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • durum bu
    kısacası uzak durum


    SERDAR H
    Müşteri desteği
    Levent
    merhaba

    Sohbet başladı
    Levent
    ürünleri garanti ve stok durumuyla ilgili bilgi almak istiorum

    SERDAR H sohbete katıldı

    SERDAR Hmerhaba

    link verebilirsiniz
    Leventhttps://www.nanokatalog.com/urun/g-skill-sniperx-kamuflaj-16gb-2x8gb-ddr4-3200mhz-ram

    bilgi verecek misiniz

    akşama kadar sizi bekleyemem


    SERDAR H
    ürün 24 Ay firmamız tarafında n garantilidir

    Bütün ürünlerimiz %100 garantilidir. Herhangi bir sorunla karşılaştığınızda ürünü bize gönderiyorsunuz. Teknik servisimiz inceledikten sonra sonra, eğer problem giderilemeyecek bir sorun ise, hemen stoğumuzda bulunan aynı ürünle sizi bekletmeden değişim yapıyoruz. Böylece garantiden doğacak bekleme süresini minimum’ a indirmiş oluyoruz sizin için. Eğer stokta bulunmuyorsa ürün, markanın Avrupa'daki garanti merkezine gönderiyoruz. Bu durumda minimum 15 günlük bir bekleme süreniz oluyor. Eğer bu şekilde de bir sonuç alınamıyorsa, size ya paranızı geri iade ediyoruz yada siz isterseniz başka alternatif bir ürünle değişimi sağlanıyor.
    Leventresmi distribitör garantisi yokmu


    SERDAR H
    Türkiye ye firmamız getirdiği için garantiside sadece bize aittir

    Levent
    tüm rürünler için de geçerlimi bu durum


    SERDAR H
    doğrudur

    Levent
    teşekkürler


    Mesajı buraya yazın




  • Arkadaşlar bende bugün öğlen bir arkadaşımın tavsiyesi ile asrock marka anakart satın aldım. Sistemlerinde kargoya verildi yazıyor yarına bekliyorum ürünü. Yazdıklarınızı görünce içime kurt düştü inşallah bahsettiğiniz sorunları yaşamam. Bilgisayarsız ilk gün bu kadar zor geçmişken beklemek beni çok yıpratır. Zira şubatta askerlik var kalan sayılı günlerimi de beklemekle geçirmek istemem

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • halilcanaka kullanıcısına yanıt
    Arkadaşlar siparişi dün vermiştim ertesi gün ürün elime geçti. Asrock AB350 Pro4 anakart. ürün sorunsuz kutusu kargolaması güzel. sadece yurtiçi kargoyla sorun yaşadım. şubeye gidip almak zorunda kaldım. onun dışında korktuğum gibi ürün geç gelmedi.
  • halilcanaka kullanıcısına yanıt
    Yurtiçi bizim buradada aynı eve kesinlikle getirmiyor. Aslında şubede almakda bir bakımdan iyi içini açıp kontrol etme imkanın var. Tabi ürünü aldın yoldasın yağmur başladı buda dezavantajı .

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • MogoLKhan kullanıcısına yanıt
    Ben yaklaşık olarak 8 saat evde kargo bekledim. 4-5 kez şubeyi arayıp kargomun durumunu öğrenmeye çalıştım. Dağıtımda gelecek dediler her konuştuğumda. Saat 18:00 olunca sinirli bir şekilde tekrar aradım. Bu sefer gelmesi lazım dağıtıcı arkadaşın numarasını verelim dediler. O çocuğu aradım aa yanlışlık olmuş biz orayı atlamışız yarın getirebiliriz dedi. Şubeye geleceği için ben gidip aldım ama hem kargoya 19.90 tl para verip hem o kadar saat bekletilip hemde gidip benim almam çok saçma oldu. Kargo firmalarının büyük çoğunluğu insanları küçümsemek gibi bir niyetim yok vasıfsız boş beleş insanları çalıştırıyor, yada iyi nitelikli insanların beklentisinin altında maaş veriyor. Bütün kargo firmalarının çalışanları genel olarak kaba,ilgisiz ve sizi sallıyor. Uzun uzuna içimi dökmüş oldum inşallah siz benzer sorunları yaşamazsınız.
  • halilcanaka kullanıcısına yanıt
    2600x için asrock 350b yi düşünüyorum siz memnunmusunuz bir aksilik olmazsa toplayacağım yakında.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • MogoLKhan kullanıcısına yanıt
    Ben şuan için memnunum 1 gün sonra da gelmişti. ama x370 serisi daha uzun vadeli bir anakart olabilir. bütçenize göre iyi araştırmanızı öneririm gücünüz yeterse o seri daha iyi olabilir.
  • yanı ben sımdı buradan bır ssd almayayım mı
    fıyatı nerdeyse yarı yarıya nedersınız
  • volkan26web V kullanıcısına yanıt
    Sattıkları ürünler yurt dışında tamir edilmiş değişim görmüş refurbushed ürünler Türkiye de garantisi YÖK kendileri de garantiyi pek sallamaz oradan ürün almayın

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 3 Aralıkta Msi GC30 Gamepad aldım 289 liraya 3 taksitle hala tedarik sürecinde neyse akşam öylesine bir fiyat araştırması yapayım dedim webdenalda daha ucuz olduğunu gördüm üstelik MSI Türkiye garantili 3 taksitle 227 lira hemen nanokatologda iptal talebi oluşturdum webdenal üzerinden satın aldım bekliyorum bakalım nasıl bir süreç olacak.
  • TulparHAN kullanıcısına yanıt
    Merakımdan soruyorum. Yurtdışında tamir görmüş ya da iade edilmiş ürünleri sattıklarını nerden biliyorsunuz? Kaynağınız nedir? Hayır çünkü bu ciddi bir iddia. Çünkü adamlar sıfır ürün satıyor diye biliyorum ben. Geçen 2080 Ti satıyorlardı hani kart daha yeni çıktı, iadesini anlarım da bu kadar kısa sürede tamir edilmesi garip. Onun dışında bence iade edilen ürünün yeniden satılmasında pek de bir problem yok. Zaten internette en fazla 14 gün içinde iade edebiliyorsun. 14 gün kullanılsa da pek de bir şey olmaz, isterse oc edilmiş olsun. Ha tabi sürekli iade edildiyse onu bilemem. Ki zaten internetten iade edilen ürünler yeniden satışa sunulmuyor mu?
  • Airika A kullanıcısına yanıt
    Merhaba
    İade gelen ürünü satarken sıfır olarak değilde iade geldiğini belirterek satmaları gerekir.
    Bu firmadan ürün alan arkadaşların beyanına istinaden tamir görmüş, değişim yapılmış ürün satıldığını söyledim.

    Ürünler yurtdışı kaynaklı ve Türkiye'de sadece dükkan garantisi veriliyor.
  • TulparHAN kullanıcısına yanıt
    O konuda haklısınız tabi de yani internette çok bireysel olarak satış yapan kullanıcı var. Hangisi bunu belirtiyor ki? İade gelince yeniden paketleyip satıyordur. Benim için bir problem olmaz anlamında dedim.
    Olayı netleştirmek için, bu firmadan ürün alan arkadaşlar nereden biliyormuş aldıkları ürünün tamir gördüğünü, değişim yapılmış ürün olduğunu? Öyle pat diye bakınca anlaşılıyor mu bu olay?

    Bunu biliyorum zaten.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Airika -- 15 Mart 2019; 10:45:1 >
  • Airika A kullanıcısına yanıt
    RMA tarafından tamir edilmiş bir ürün kolay kolay anlaşılmaz.

    İkinci el ürün konusuna gelirsek ben sadece HepsiBurada ve Amazon kullanıyorum çok fazla rast gelmedi bana ama en son amazondan aldığım kasa kullanılmış gibiydi değişim yaptırdım.

    NanoKatolog değişim,iade için falan sıkıntı çıkartıyormuş belki şimdi değişmişti bilemiyorum ama yinede pek güven vermiyor
  • TulparHAN kullanıcısına yanıt
    RMA dediğiniz nedir?

    Soruma cevap vermemişsiniz. Bu firmadan ürün alan arkadaşlar ürünlerin tamir edildiğini, iade edilen ürün olduğunu nereden biliyormuş?
  • Airika A kullanıcısına yanıt
    Corsair,Razer, gibi büyük firmaların tamir işlemi vs yaptıkları birimleri RMA olarak adlandırılır.

    Ben nereden bileyim ?
    Alan kişilere sormanız daha mantıklı olur.
  • TulparHAN kullanıcısına yanıt
    Peki neden bu birimlere RMA adı veriliyor?

    Bunu tam olarak bilmeden firma hakkında "Yurtdışında tamir görmüş, iade edilmiş ürünleri satıyorlar." diye ithamda bulunmanız ne kadar doğru? Hani birinci elden tecrübe etmiş olsanız amenna ama bunu diyen kişilerin de bunu neye istinaden dediğini bilmiyorsunuz ki... Yanlış anlamayın benim amacım firmayı korumak değil, zaten bir konu açtım geçen millet reklam falan diyor ama o konuya istinaden buldum bu konuyu ve yani ortada bir iddia varsa sağlam delilleri olmalı bence çünkü burda yazılanları milyonlarca kişi okuyor ve eğer aslı olmayan şeylerse markayı yalan yanlış ithamlarla zarara sokmamak gerek.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Airika -- 15 Mart 2019; 12:18:55 >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.