Şimdi Ara

NANOKATALOG REZİLLİĞİ (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
0
Favori
8.107
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • ben bu firmadan 1 haftadır para iademi alamıyorum sıkayet ettim sizde edin ticaret bakanlıgına ellerinde olmayan ürünleri satıyorlar
  • RMA ile yalnızca değişim olmuş, sıfır ürün gönderilebilir.
    daha önce farklı bir müşterinin iade etmiş olduğu, üreticinin de bu sorunları gidererek satışa sunacağı ürünü; RMA adı altında satması veya talep sahibine göndermesi mümkün değil. bunu çoğunlukla amazonda görebilirsin.

    üretici tarafından onarım görmüş, yenilenmiş ve kondisyon olarak sıfır ürünler; yalnızca "Refurbished" adı altında satışa sunulabilir. fiyat olarak yeni ürünlere göre değişkenlik gösterebilen, %10-%15 gibi indirim miktarı söz konusu olur.

    bu ürünlerin garanti süreci de farklı işliyor. eğer Refurbished bir ürün alırsanız, elinizde fatura olmadığı taktirde herhangi bir servis işlemi görmez.

    RMA'ya ürün gönderdiğim de oldu,
    RMA'dan değişim/iade raporu ve ürün aldığım da,
    Refurbished ürün satın aldığımda oldu.

    Refurbished bir ürünü aksi belirtilmedikçe satışta göremezsiniz. eğer satıcı ürünün refurbished olduğunu gizleyerek satışa sunuyorsa, şikayet ederek para iadesi alabilirsiniz. ayrıca yurtdışında buna rastlamak imkansızdır.




  • 20.02.2019 tarihinde bir ürün sipariş etmiştim ellerinde yokmuş sanırım. Durumu sorduğumda bana ss atıp "küstahca" akıllı görünmeye çalıştılar. Bugün hala ürünün yurtdışından gelmediğini söylüyorlar? Arkadaşlar bu firmadan ürün satın almayın, aldırtmayın!
  • AgresorW kullanıcısına yanıt
    O süre de Amazon Almanya bana ili kere PC kasası gönderdi birisini değiştirdi

    İptali İşte ücreti mi al ve Amazon’dan ürün alın 😅

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • nanokatolog pişmanlıktır. 9 unda ürün sipariş veridm. 5-7 gün arasında teslimat deniyor. yalan 23. gün... siparişi iptal ettirdim. ödeme için 10 günde geçer diyorlar... kesinlikle bulaşmayın..
  • 26 Nisan'da ram siparişi vermiştim. Siparişi vermeden de müşteri temsilcisinden bilgi almıştım. Bana ürünlerin 5-7 gün arasında tedarik edildiğini ve sonrasında da müşteriye gönderildiği söylenmişti. Bugün 9. gün olmuş. Az önce yine müşteri temsilcisine sordum siparişimin durumunu. Gelen cevap , "ön sipariş ürünler yurt dışından geldiği için bazen belirtilen süre distribötör kaynaklı gecikmeden dolayı uzayabilyor Tuba hanıma bilgi aktardım ürün gelince bilgi aktaracaktır" şeklinde. İşin kötüsü siparişi iptal edip tekrardan ram almaya kalksam fiyatlar 10 gün içinde yaklaşık %20 artmış durumda. Yani siparişi iptal etmeyip beklesem de siparişi iptal edip yeniden ram alacak olsam da mağdur olacağım. Siz siz olun bu firmadan sipariş vermeyin. Belki yazılanlar birilerinin dikkatini çeker ve birilerini satın almadan vazgeçirir diye paylaşmak istedim.




  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.