Şimdi Ara

OLED TV 'Yİ YILLARCA SIKINTISIZ KULLANMAK VE LOGO YANIĞI YAŞAMAK İSTEMEYENLER BUYRUN İÇERİ (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
367
Cevap
44
Favori
48.098
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
26 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • MacGyver. kullanıcısına yanıt

    C2 dediğiniz hangi marka model ve boyutu nedir acaba

  • tarkansu T kullanıcısına yanıt

    lg c2 65" ve 42" var.

  • Bir de plazmalarda yanık olur derlerdi ve milleti korkuturlardı. Şimdiye kadar led , plazma,oled hepsini kullandım.Bu oledlerdeki yanık olayı cidden başa bela.Plazmalardaki yanık sadece ekranın köşesinde kanal logosu şeklinde kalırken oledlerde ekranın yarısını kaplayan ve ekranın ortasına denk gelen koca koca yanıklar şeklinde oluyor. Eminim son çıkan modellerde bu azalmıştır.Ben de Lg 55c7 oled kullanmış ve ekranın ortasında kocaman yanıklara sahip olmuştum.Kaldı ki eski plazmacı olmam sebebiyle yanık olmasın diye tvyi de dikkatli kullanırım.Ona rağmen yanıktan kurtulamadım. Bir sinirle tvyi o şekilde sattım.


    Şu an Panasonic st50 plazmam var ve 11 senelik tv olmasına rağmen en ufak bir yanık yok.Bundan sonra olede geçersem yine korkarak geçeceğim.Umarım bu son çıkan plazmalar kadar başarılı burning sonuçları elde ederler de ağız tadıyla bi oled kullanırız.

  • aterikasedi kullanıcısına yanıt
    Takip ettiğim kadarıyla 7 serisindeki kronik ekran ortasındaki yanıklar ısınmadan kaynaklı. OLED'lerin klasik logo gibi sabit görüntü yapışması değil yani. O yönü ile şanssız mışsınız. O seriden sonra ısınma kaynaklı ekran yanığı duymadım. Heatsink uygulamaları işini yapıyor demek ki...

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • tayaydin kullanıcısına yanıt

    Sırf 7 serisi değil ki hocam. Sarı sitede açın ikinci el oled ilanlarını cx modeline kadar her üründe ekranın ortasında yanıklar görülüyor.C1,C2,C3 bu yeni serilerde durum nedir pek bilemiyorum.Dediğiniz gibi artık soğutma sistemiyle geliyor paneller ve yanıkların daha az olması muhtemel.

  • Philips 48OLED708/12 modeli kurulumda dikkat etmem gerekenler nedir? Ölü piksel vs. gibi testleri servis gitmeden nasıl yapabilirim veya onlar bakıyor mu?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.