Şimdi Ara

ÖNEMLİ!Toyota Özel Servis Öneri ve Tavsiyeleri (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
117
Cevap
10
Favori
73.228
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • İZMİR te tavsiye edebilceğiniz toyota özel servisi var mı arkadaşlar..
  • BURADA YAZDIM..kaç kez bilmiyorum...DOLAPDERE ye giderseniz...Kasımpaşa dan Pangaltı ya çıkarken işkembecinin olduğu kavşaktaki ışıkların 1 km yukarısı sagda yokuşun tam ortalarında YOLUN SAĞINDA ÇOCUK PARKI VAR..O parkı 20 mt geçin sağda küçük bir atölye KAFKAS OTO.....Var. küçük bir dükkan...Burada İki ortak çalışıyorlar. Tankut ve Nasır usta...Parçayı yetkili srvisten alıp gidip tertemiz taktırın ve unutun....Fiyatları etraftan yüksek ancak her zaman dükkan dolu Maşallah...Başkaları 20 der bunlar 25 derler . Yandaki tamirhaneler 30 der bunlar 35 derler....Gelen müşteri asla başka yere gitmez. Yanlarında kaç tane dükkan boş müşteri beklerken bunlarde gidip 1,5 saat sıra beklersiniz...Ben çok bekledim...Kafam rahat . Endişem yok....Yalan dolan, fırıldak asla yok...Deneyip görün...Saygılarımla.. Bir bayan mali müşavir arkadaşımın SEAT KORDOBA arabasının tamir işlerini servis 1500 istemiş..Bunları alıp götürdüm..Taksimden orjinal parça , takılması ayarlar v.s. hepsi dahil 450 Lira ya işlem bitti.. Bir cumartesi sabah 11.30 akşam 19 arabayla ugraştılar...... Saygılarımla...... Arayanlar için telefon yazıyorum. 0.212.2969239... EK...Eksoz işiniz varsa Kafkas otonun 20 Mt yukarısı DOĞU EKSOZ Abdullah usta var..Kaliteli şahsiyetli bir insan..Adam gibi iş yapıyor...Şişirme iş yok.. KAPORTA İŞİNİZ VARSA...Boya, Kaporta , ezik, göçük, tamir v.s. Yine bu Kafkas otonun 30 mt yukarısı ÇAĞDAŞ OTO Mahmut İngeç var.. Doğru düzgün iş yapar...Kaliteli bir usta...Ne zaman gitsem JEEP , LAND ROVER, MERCEDES; BMW en şahane arabalar orada tamir için bekliyor.. Kaliteyi bilen , arabasını seven oraya geliyor.. Bu üç yerde defalarca denediğim fırıldak olmayan yerler.Arabanızda tamire ihtiyacınız olunca ....Paranızla rezil olmak istemiyorsanız düzgün iş yapan yerleri seçin..20 -30 Lira farkı önemli değil..Yapılan işe bakın...Çekinmeden yazıyorum...Saygılarımla..ZORUNLU BİR EK.....Dolapdere de dev oteller yapılıyor. Bir çok dükkan yıkılmış..KAFKAS OTO YER DEĞİŞTİRMİŞ....Dün gidip balata değiştirdim...YENİ ADRESİ....KURTULUŞ SON DURAKTA....KOKOREÇÇİNİN ÖNÜNDEN DÜM DÜZ DEVAM....ORADA BİR CİTROEN YADA PEUGEOT TAMİRCİSİ VAR ONU GEÇİN 30 MT SONRA SAĞDA .KOCABAŞ SOKAK NO.. 14.. ESKİ TANZİM SATIŞ VARDI...İŞTE ONUN ÖNÜNDEN 70 MT DÜZ GİDİN ..SAĞDA..... Dolapdere tarifi...İşkembecinin önündeki ışıklardan sol dön yokuşu tırman. Tepe..Kurtuluş son durak... Saygılarımla ilanımdır...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi taşkafa -- 13 Ekim 2013; 11:21:15 >




  • izmitte tavsiye edeceğiniz toyotacı yok mu beyler
  • arkadaşlar adanadada özel toyota servisi söylermisiniz kazık olmayan ve işi bilen olursa iyi olur
  • bana yanıt yok mu
  • güncel
  • arkadaşlar geçen yaz arabamın bakımlarını yaptırmak üzere arayışa girmiş ve kaliteli özel servis önerilerinizi paylaşmanızı rica etmiştim. paylaşım ve önerilerini esirgemeyen arkadaşlara teşekkür ederim. Ben de forumlarda yapılan tavsiyeler üzerine kırklareliden kalkıp İstanbul'a bir özel servise gittim. Avrupa yakasında Güngören'de faaliyet gösteren TOYOTRONİC ÖZEL SERVİSİ adında, toyotanızın tüm bakım ve tamirat işlerini yaptırabileceğiniz komple bir servis. Sahibi,referans olması açısından söylemeliyim ki Sonkar'dan ayrılıp kendi işyerini kuran,uzman teknisyen olarak türkiye 1.likleri ve japonya toyota'dan sertifikaları bulunan Mithat Karataş usta.gördüğüm kadarıyla yetiştirdiği kalifiye bir ekibi de var. aracımın triger seti değişimi ve kapsamlı bakımını yaptırmak üzere gittiğim servisinden memnuniyetle ayrıldım. Bakım konusunu ayrı bir başlıkta paylaşıma açacağımdan ayrıntıya girmeyeyim fakat belirtmeliyim ki kendisi bilgili,dürüst bir insan ve gerçek bir esnaf. değişmesi gereken parçalar ve bakım konusunda gerekli bilgilendirmeyi yapıyor, değişimi gerekmeyen parçaları siz değişmesini talep etseniz bile gerek olmadığını söyleyip daha fazla para kazanma kurnazlığına dahi tenezzül etmiyor. sadece bu tutumuyla bile reklam kokan şu ufacık yazıyı ve takdiri hakettiğini düşünüyorum. Aracının bakımları için kaliteli ve uygun fiyatlı bir özel servis arayışı içinde olan arkadaşlar gönül rahatlığıyla araçlarını bu servise teslim edebilirler kanaatindeyim.İlgilenen arkadaşlar için iletişim bilgilerini aşağıda belirtiyorum.
    Toyotronic özel servisi
    Mithat Karataş
    0212 6378080
    0533 9501161
    web sayfasını da inceleyebilirsiniz: http://toyotronic.com/firmamiz.php



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi keydax -- 27 Nisan 2009; 19:02:16 >




  • izmit kocaeli için atilla usta yeni bursa yolu ışklardan sonra diğer adı cansel oto kefilim
  • buradan değerli site yöneticisi veya moderatör arkadaşlara bir çağrım ve ricam olacak. konunun, içeriği itibariyle bilgi ve deneyimlerini paylaşan arkadaşların görüşlerini belirtmeleri ve tecrübelerini aktarmaları açısından bir bakıma referans niteliği taşıdığından önemli olduğunu düşünüyorum.
    Bu konudaki paylaşımların böyle bir tek başlık altında toplanması, tercihini özel servisler yönünde kullanacak arkadaşlar için bulunmaz nitelikte kaynak-kılavuz işlevi görecektir. Böylelikle, tercihini bu yönde kullanmak isteyen toyotacı arkadaşlar kaliteli ve ekonomik servis alternatiflerinin var olduğunu öğrenebilecekler ve maliyet bakımından ciddi oranda kazanımları olabilecektir. Hatta isteyenlerin, bakım içeriğini ve fiyatlandırmalarını belirtmeleri konuyu daha da zenginleştirip referans olma niteliğini artıracaktır.
    Tabi bu tür paylaşımların etik, ticari veya hukuki yönden herhangi bir sakıncası var mı ya da suistimale açık bir durum ortaya çıkar mı bilmiyorum ama eğer bir mani yoksa bu başlığın bir üst konu veya başlık olmasını yönetici arkadaşlardan rica ediyorum.
    Bu öneriyi olumlu veya olumsuz olarak değerlendiren arkadaşların buraya görüş ve düşüncelerini belirtmeleri de moderatör arkadaşların kararında belirleyici olabilir belki.
    Bu çerçevede yine yönetici veya moderatör arkadaşlar da olumlu veya olumsuz görüşlerini burada belirtirtebilirler umarım.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi keydax -- 12 Mayıs 2009; 14:19:27 >




  • Elazığ yada malatyadan usta önerebilirmisiniz arkadaşlar....
  • peki arkadaşlar, artık çanakkaledeyiz biz...çanakkalede özel toyota servisi yok..napçam? akıl verin..debriyajımda problem var da...
  • bana yanıt yok mu
  • istanbul'a gelicen
  • daha yakın yer yok mu ya....istanbula hangisine peki
  • Selam herkese

    İstanbul anadolu yakasında (mesela bostancı sanayi..gibi) bildiğiniz özel bir servis var mı?
  • Merhabalar,

    Bugün ilk defa TOYOTRONİC ÖZEL SERVİSE gittim. O kadar araç içeride olmasına rağmen bana tek müşteri gibi değer verdiler. Mitat Usta çok güven veren birisi. Denemek mutlaka fayda getiriyor. Reklam yazısına benzemesin diye çok uzun yazmayacağım.


    quote:

    Orjinalden alıntı: keydax

    arkadaşlar geçen yaz arabamın bakımlarını yaptırmak üzere arayışa girmiş ve kaliteli özel servis önerilerinizi paylaşmanızı rica etmiştim. paylaşım ve önerilerini esirgemeyen arkadaşlara teşekkür ederim. Ben de forumlarda yapılan tavsiyeler üzerine kırklareliden kalkıp İstanbul'a bir özel servise gittim. Avrupa yakasında Güngören'de faaliyet gösteren TOYOTRONİC ÖZEL SERVİSİ adında, toyotanızın tüm bakım ve tamirat işlerini yaptırabileceğiniz komple bir servis. Sahibi,referans olması açısından söylemeliyim ki Sonkar'dan ayrılıp kendi işyerini kuran,uzman teknisyen olarak türkiye 1.likleri ve japonya toyota'dan sertifikaları bulunan Mithat Karataş usta.gördüğüm kadarıyla yetiştirdiği kalifiye bir ekibi de var. aracımın triger seti değişimi ve kapsamlı bakımını yaptırmak üzere gittiğim servisinden memnuniyetle ayrıldım. Bakım konusunu ayrı bir başlıkta paylaşıma açacağımdan ayrıntıya girmeyeyim fakat belirtmeliyim ki kendisi bilgili,dürüst bir insan ve gerçek bir esnaf. değişmesi gereken parçalar ve bakım konusunda gerekli bilgilendirmeyi yapıyor, değişimi gerekmeyen parçaları siz değişmesini talep etseniz bile gerek olmadığını söyleyip daha fazla para kazanma kurnazlığına dahi tenezzül etmiyor. sadece bu tutumuyla bile reklam kokan şu ufacık yazıyı ve takdiri hakettiğini düşünüyorum. Aracının bakımları için kaliteli ve uygun fiyatlı bir özel servis arayışı içinde olan arkadaşlar gönül rahatlığıyla araçlarını bu servise teslim edebilirler kanaatindeyim.İlgilenen arkadaşlar için iletişim bilgilerini aşağıda belirtiyorum.
    Toyotronic özel servisi
    Mithat Karataş
    0212 6378080
    0533 9501161
    web sayfasını da inceleyebilirsiniz: http://toyotronic.com/firmamiz.php




  • ismim fevzi yıldırım ist kartal sanayide toyota özel servisim var yıldırım toyota. kartal oto san sit b.2 bilok no.5 esentepe kartal ist... tel 0216 387 48 29 0532 794 93 60 www.yildirimtoyota.com kendimi kısaca tanıtayım 1984 yılında selami ceşmede honda yetkili servisinde mesleğe başladım 1993 yılına kadar bostancı oto san ikiler honda hüseyin kocarslanın yanında calıştım 1993 yılından 1998 yılına kadar daha önce altunzadede olan gökkuşağı toyotada calıştım 1999 yılındada kendi yerimi actım 11 yıldırda devam etmekteyim.......
  • kartal oto san sit b.2 blok no.5 esentepe kartal istwww.yildirimtoyota.com 0216 387 48 29 0532 794 93 60
  • quote:

    Orijinalden alıntı: yang wenli

    quote:

    Orjinalden alıntı: ercan_wrc

    Ankara batıkent carrefoure nin biraz ilerisinde Yüceller Toyota var...çokta memnun kaldım..Usta daha önce toyotada ve subaruda çalışmış bir usta


    yuceller'i bilirim ve kesinlikle tavsiye etmem. ankara da diger toyotacilara sorarsan bilirler, fazla fiyatlar, gereksiz masraflar cikartan bir ozel servistir.

    benim aracimi oraya ilk goturdugumde bir yıgın seyin degismesini soylediler. sonra toyota forumundan bir duyuru yaptim, şasmaz'da uzmanlar oto isminde bir servis tavsiyesi aldim. ustasinin ismi de fikretmiş, oradaki kisi kendisi kefil oldu, ben fikret usta'ya kefilim dedi.

    daha once yucellerde fahis ve gereksiz oneriler yuzunden dikkatli gittim. fikret usta ile tanıstım, goruntu olarak sevdim, guven veren bir durusu vardı. mesela benim arka amortisorler patlaktı, efsane kasalarin klasik sorunu budur. yucellerde hemen degistirelim demislerdi. fikret usta once aracın kilometresini sordu, sonra da bu kilometre de az oldugunu belirtip, sokup kontrol etmeden degistiremeyeceklerini soyledi.

    bu arada, ben gitmeden once toyan'dan orjinal parca fiyatını sormustum, arka amortisorler icin. fikret usta ile konustum, iki secenek koydu, bir tanesi orjinal parca, ki verdigi fiyat toyan ile ayni cikti. burada guvenimi kazandı, bizde liderden aliyoruz, iscilik icinde cuzi bir ucret alicagini soyledi. toyan 100 ytl mi ne istiyordu.

    sonra yan sanayi urununu de onume koydu. bakin kendiniz secin dedi, ama ben kefilim dedi. bende tek amortisor fiyatına yan sanayiyi taktirdim.

    ayrıca yucellerde yine bana triger kayisin degismesi gerektigi soylenmisti. fikret usta yine kilometreyi sordu ve onemli olan zaman degil kilometredir. triger 100 bin km de degistirilir isterse 10 yıl gecsin dedi. yine beni buyuk bir masraftan kurtadı.

    bu olaydan beri duzenli bakimlar, parca tamiri icin hep fikret ustaya giderim. toyota forumundan tavsiye eden uye bana kefil olmustu, bende yasadıklarımdan sonra kendisine kefil oluyorum. isterseniz toyota forumuna uye olup kendiniz sorun, yuceller'den de uzak durun.

    http://www.toyotaclubtr.com/forum/





    Sayın Yang Wenli ;


    1992 den 2002 yılına kadar Toyan Yetkili Servisinde Sizlere hizmet verdik. Ekip olarakda Toyota Yüceller'de Hizmet vermekteyiz.

    Sayın Yang Wenli, Siz daha Neyin ne olduğunu bilmiyorsunuz ve buna karşılık hiç utanmadan karalamaya kalkışıyorsunuz. Demişsiniz ki;
    quote:

    " mesela benim arka amortisorler patlaktı, efsane kasalarin klasik sorunu budur. yucellerde hemen degistirelim demislerdi. fikret usta once aracın kilometresini sordu, sonra da bu kilometre de az oldugunu belirtip, sokup kontrol etmeden degistiremeyeceklerini soyledi."


    1. Amortisörün ömrü Km ile Sınırlı Değildir. Amortisörün ömrünü aşırı yük, hız kasisleri, çukurlar, bozuk yollar bunlar etkiler. Amortisörün patlak olup olmadığını sökmeden de anlaşılır. " Elmanın çürük olup olmadığını anlamak için illa yemek gerekmez..." Bakarakta çürük olduğu anlaşılır.

    2. Orjinal Amortisörler; yağ ve gazlıdır. Amortisörün üstünde de gaz absordeli şeklinde ibare vardır. Yan sanayi amortisörler ise sadece yağlı tiptir ve tek taraflı çalışır. Aracı kütük gibi sert yapar.



    TRIGER KAYIŞINA GELİNCE:

    quote:

    ayrıca yucellerde yine bana triger kayisin degismesi gerektigi soylenmisti. fikret usta yine kilometreyi sordu ve onemli olan zaman degil kilometredir. triger 100 bin km de degistirilir isterse 10 yıl gecsin dedi. yine beni buyuk bir masraftan kurtadı.


    Hiç Birşey bilmiyorsanız internette araştırırsınız, kavuçuk malzemenin raf ömrünün 5 yıl olduğunu, hatta bazı firmaların triger kayışlarının ömrünü 4 yıla çektiğinide görebilirsiniz.

    Fikret bey ile bugün yaptığımız telefon görüşmesinde; kesinlikle öyle birşey söylemediklerini, Triger kayışını 5 yıl 100.000km de değiştirdiklerini söylediler. Müşterinin tamamen uydurmacasıdır denildi.

    Yıllardır Yetkili Serviste 1991 modelden 1998 modele kadar triger kayışları 5 yıl 100.000 km de Değiştirilir. 1999 - 2000 model arası araçlarda 140.000 km çekildi, Avensis'lerde de 150.000 km denildi. Aracin içerindeki kullanım kitapçığında da okursanız bu bilgiler yazar.1999-2000 modeller de ve Avensislerde kopma olduğundan dolayı Toyota S.A. dan yazı geldi ve 100.000 km geri çekildi. 2002 den sonra çıkan kasalarda triger kayışı kalktı. Onun yerine Zincir ve Dış Kayış Kullanıldı. Dış kayışa da 100.000km deniliyor ama 70.000 km aralığında çatlamaya başlıyor.



    2002 yılından bu yana yaklaşık 5.000 kayıtlı müşterimiz ile hizmet vermekteyiz... Müşterilerimizin ısrarı üzerine Size cevap verme gereği duyduk... Anladığımız kadarı ile Bizde yaptırdığınız işte değil,yaptırmadığınız işten memnun kalmamışsınız




  • En özel servis burada:

    http://corolla-corolla.blogspot.com/
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.