Şimdi Ara

ÖNEMLİ!Toyota Özel Servis Öneri ve Tavsiyeleri (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
117
Cevap
10
Favori
73.228
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Yaşını başını almış toyota arabalarınızı özel servislwere götürürseniz gözünüzün önünde ne yapıldığını, ne takıldığını yada ne söküldüğünü , değiştirildiğini görme şansınız olur...Ne yazdım ?.....Arabanıza ne yapıldığını görmediğiniz servislere gitmeyin....YETKİLİ SERVİS DEĞİL İSTERSE BABANIZIN SERVİSİ OLSUN....Arabanıza ne takılıyor ? Sökülüyor ? Değişiyor görün...Akülerin kutup başlarındaki plastik korumalara bile el atan söken alan şahsiyetsiz insanlar mevcut.. Daha araba tertemiz gıcır iken 20.000 bakımda sol ön kapı fitilini söküp eskisi ile değişen şahsiyetsiz insanlar mevcut....2004 model arabanın .Arka stopların iç kısmındaki el büyüklüğünde keçe parçasını söküp alan insan müsfetteleri mevcut....Bu tipler her yerde varlar...İnsan kılığında geziyorlar...Servisten geldikten 15 gün sonra arabayı yıkatırken bagajı süpürürlerken yıkmacıda bunu görüp şok oluyorsunuz.....Aklınızda olsun... Parçayı yetkili servisten alıp gözünüzün önünde istediğiniz ve güvendiğiniz serviste taktırınız...En makul ve mantıklı çözüm bu görünüyor.......saygılarımla...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi taşkafa -- 6 Ekim 2010; 10:33:29 >




  • 2003 model toyota corollam var.yeni aldim. 150bin bakimi geldi.Adanada onerebileceginiz ozel servis var mi?
  • arkadaslar banada trabzon veya rize taraflarında toyota tamircisilazım bilhassa motordan anlayan...

    Eğer bilen varsa adres verebilirmi?
  • Ankara Şaşmaz da Yeni dörtnal toyota var. Eski yetkili servis kendileri. Yetkili servisken patron yüzünden kapanmış daha sonra servis ustaları kendileri özel servis açmış. Hepsi Toyota da eğitim almış elemanlar,dükkanda ustaların aldıkları eğitimlere göre seviyelerini gösteren belgeleri var. 110 bin bakımı için gitmiştik standart bakım üzerine birçok ek şey yaptılar 40 lira işçilik aldılar.
  • ankara'da yeni dörtnal'ı tavsiye ederim kesinlikle işi bilen insanlar ve bariz fiyat farkı var yetkili servisle. 40 bin km'dir yeni dörtnala gidiyorum kesinlikle tavsiye ederim
  • www.temservis.com
  • arkadaşlar bende bi corolla sahibiyim artık fakat aracım 160.000 de ve 40.000 bakımı var. Forumları baya bi araştırdım. yağ filitresinin orjinal olması gerektiğini öğrendim. Fakat yakıt filitresi hakkında pek bi bilgi bulamadım. Onu da orjinal mi alsak acep? Orjinal biraz pahalı. yan sanayi alsak hangi markayı tavsiye edersiniz? Yağ filitresini servisten (30TL) diğerlerini de sanayide bir parçacıdan alıp sanayide bir ustaya değiştirticem. Şanjuman kalibrasyonu dahil 60 TL işçilik ödeyeceğim.

    hava polen filitresi 25 TL
    mobil 1 yağ 50TL
    yağ filitresi Orjinal 30TL
    Yakıt filitresi orjinali 85TL

    Debriyaj ve fren yağı için henüz karar vermedim.
  • İşin tamam oldumu bilmiyorum. Gideceğin servise sor. parçalarımı alıp geliiyorum. Ne alacağım marka söyle diyeceksin..Onlar bu yan sanayii iyisi.. Bu yan sanayii orta....Bu yan sanayii kötünün iyisi diyorlar...Bu yaramaz alma diyorlar...Sor parçalarını topla götür taktır.. Kolay gelsin..
  • Japonoto servis > Duran Usta, Ikitelli Ataturk Oto Sanayi
    http://www.japonotoservis.com.tr/
  • Ümraniyede bir yer vardı cok güzel işçiliği var ama unuttum servis adını ya bulunca haber veririm sAna
  • Ankara Şaşmaz Otosanayide Yeni Dörtnal Toyota Servisi var, tavsiye ederim, uygun fiyat, yeterli ilgi ve alaka. İşinin ehli ustalar.
    Yeni aldığım aracım 150 bine yaklaşmıştı, klasik 10bin bakımını yaptırdım 200 TL tuttu. yağ, yağ filt, polen filt, hava filt, 4 disk ve balata kontrolü, su eklemesi, tüm elektronik aksamın kontrolü vs. yapıldı.
  • Arkadaşlar Maslak'ta hiçyok mu önerebileceğiniz bir servis? Bakım yaptırıcam, sağlam bir yer olsun istiyorum.
  • Arakadaşlar selam izmir de özel Toyota servis olarak Dalay oto toyota servisi öneririm. Kendileri eski akdemirler toyota yetkili servisin usta başlarıdır. servis kapanınca kendilerine yer açtılar izmir 1. sanayi sitesinde . web sitelerine girip bakabiliriniz.www.dalayoto.com telefonları Tel: 0232 457 04 59
  • Ankara'da aracın periyodik bakımlarını Dörtnal Toyota'da yaptırıyorum. Tavsiye ederim. Orjinal parça kullanıyorlar ve işçilik ücretleri gayet makul.
    http://www.yenidortnal.com/
  • quote:

    Orijinalden alıntı: keydax

    istanbul avrupa yakası ve Tekirdağ-Edirne taraflarından da tavsiyesi olacak arkadaşlar varsa müteşekkir oluruz

    İstanbulda Güngörende Toyotronik var, Mithat Usta sahibi. Toyota'da çalıştıı dönemde en iyi Tekniker ödülü almış, japonyada Toyota eğitimine katılmış başarılı birisi. Benim aracımda Sonkar yenibosnanın çözemediği sorunu adam 10 dk çözdü.
  • Toyota alırsan servisten çıkmazsın diyorlar, sorunlu araçlar için mi geçerli bu yoksa hepsinde mi böyle. Modeline göre mi değişiyor yoksa

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sn classman toyota markası sorunsuz oluşuyla ün yapmış bir marka için rahat olsun biz aldık fazlasıyla memnunuz yeterki bakımlarını aksatma
  • KOCAELİ de servis arayanlara tavsiyem ZİRVE OTO ben dahil giden herkes memnun.www.zirveotoizmit.com
  • Birşey paylaşmak istiyorum,
    2012 Yaris'im ile 10.000 KM bakımına gittik cuma günü.

    Toyota Nataş servisine bir gün önceden randevu almıştım.Götürdüm.Saolsunlar ilgili bir şekilde titizlikle karşıladılar.Beraber problemlere baktık.

    Yukarıda bahsettiğim gibi bir kaç problemim vardı,
    taktıkları park sensörü ekranı bozulmuştu doğru değer göstermiyordu ama çalışmada problem yoktu,
    arka tampon yerinden çıkmıştı,
    ön tampondaki karlık sarkmıştı.

    Bunları not etti.Boya koruma isteyip istemeyeceğimi sordu teşekkür ettim.Bir kaç çizik vardı bunlarla ilgili birşey yazılmadı kağıda.

    Aracı saat 15:00 gibi alabileceğim söylendi.

    Gerçekten de 15:10 gibi telefonum çaldı gelebilirsiniz dediler, iş çıkışı geleceğimi söyledim.

    Bir kere pis götürdüğüm arabayı sıfır gibi yapmışlar sağolsunlar,
    Yağı değiştirmişler,
    Filtreleri değiştirmişler,
    Tamponu yerine takmışlar,
    Ön karlığı yerine oturtmuşlar.
    Park sensörü ekranını değiştirmişler.
    Ve sol arka çamurluk ve tampondaki bir kaç çiziğe rötuş yapmışlar.

    Bunların hepsi için de sadece 118 TL para ödedim.

    Yağı ücretsiz değiştirmişler.Diğer şeylere 1 TL bile ücret almamışlar.

    Çamurluktaki rötuş çok iç açıcı olmamış ama gri çizikler görmekten daha iyi olduğundan problem etmedim.Yakından bakılırsa boya olduğu anlaşılıyor ama 2-3 metre mesafeden belli olmuyor.Yine tamponuma çarpmıştı biri arkada 3-4 cm'lik bir boya dökülmüştü.Onu da güzel rötüşlamışlar belli olmuyor.

    Ben hizmetten ve ücretten memnun kaldım.Bilginiz olsun.




  • kocaelideki toyota kullananlara ZİRVE oto yu tavsiye ederim.toyota fabrikasından ayrılan iki arkadaş işletiyolar müşterilerine karşı çok ilgililer.fiyatlarıda uygun
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.