Şimdi Ara

Outdoor Markaları Hakkında Genel Bilgiler (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Geralt1902 Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 2 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.943
Cevap
185
Favori
244.845
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
27 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Marksman84

    Bu ayakkabı olabilir.
    Salomon Kaipo CS WP 2


    İyi midir bu ayakkabı ?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Praetor

    Bende aslında Merrell'i tercih ediyorum ki yukarıda da bahsettiğim gibi kaydırma sorunu haricinde memnun olduğum Protera serisini kullanıyorum günlük olarak. Bunun yanında ilk göz ağrım ve kullanmaya fazla kıyamadığım bir meindl'im de var :) Gavur memlekette trabzonlu bir amcamın memleket hasretini pazarlıkla giderip aldığım :)

    Montu Kamperest'den aldım. Genellikle K2outdoor ve macera cumhuriyeti'ni tercih ederken fiyat olarak bana çok uyguna gelen bir mont oldu .

    Özel bir indirim kuponu da gönderdiler, ayrıca diğer kuponlar ile sezon ve/veya indirimdeki ürünlerde %10-20 ekstra indirim sağladılar.


    Peki memnun musunuz ? Ben de mont arıyorum da bulamıyorum .Fiyatı biraz pahalı ama özellike 3n1 olması düşündürdü beni..Hiç iyi yorumları yok 3n1 modellerin.
    Yağmurda soğukta verimli değilmiş.




  • ...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vollkan59 -- 29 Kasım 2016; 2:45:8 >
  • Cok pro hiker degilim ama yaziyi yazan arkadasa icten tesekkurlerimi sunuyorum, bir kac husus var.

    2008'de aldigim Lowa renegade GTX ayakkabi tam 6 sene gitti. Tank gibi ayakkabiydi vesselam, huzur icinde yatsin.
    2016 mart ayinda aldigim Lowa renegade GTX ayakkabi 8 ay gitti, dun muhtemelen ya son ya da sondan onceki seferine cikti.

    Lowa'ya 8 senede ne oldu bilmiyorum ama, ayni marka, ayni model, ayni ayakkabinin (8 sene icinde tasarim rotuslari haric) bu kadar rezil bir hale gelmesi sasirtici.

    Sahsen Lowa'dan uzak durmak istiyorum bundan sonra, lakin markette hiking ayakkabisi denilince lowa, mamut, solomon ve colombia disinda secenek yok.

    Columbia hiking ayakkabisi aldim ama kar ayakkabisi cikti, giyilmemis bir sekilde duruyor, bugun iade edecegim. Allahi var giydigimde cok rahat ettim, icindeki malzeme guzel, ama disarisi ne olur bilmiyorum.

    Muhtemelen mamut bakacagim adam gibi magaza bulursam (sehir icinde malzemeci yok, dag veya kayak tesislerine gitmem sart sanirim, fiyatlari da daha uygun)

    Tum doga sevenlerin yolu acik, patikalari duz olsun.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi REV0 -- 29 Kasım 2016; 11:13:45 >




  • arkadaşım bilgiler için teşekkürler , pm attım sana sanırım görmedin , karrimor markasını soracaktım şuan açıkcası 2 mont arasında kaldım bunlar;

    http://urun.n11.com/mont-yelek-ceket/karrimor-weathertite-3in1-erkek-mont-sn30-P146731908

    ve

    http://urun.n11.com/mont-yelek-ceket/the-north-face-boys-elden-rain-triclimate-jacket-P134578585

    ikiside bütçeme göre ürünler north face sanki karrimor'a göre daha kalitesiz duruyor karrimor da marka olarak ismen duydugum bir marka ,kış gelmeden mont işini halletmek istiyorum .


    teşekkürler.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: emrebakir53

    arkadaşım bilgiler için teşekkürler , pm attım sana sanırım görmedin , karrimor markasını soracaktım şuan açıkcası 2 mont arasında kaldım bunlar;

    http://urun.n11.com/mont-yelek-ceket/karrimor-weathertite-3in1-erkek-mont-sn30-P146731908

    ve

    http://urun.n11.com/mont-yelek-ceket/the-north-face-boys-elden-rain-triclimate-jacket-P134578585

    ikiside bütçeme göre ürünler north face sanki karrimor'a göre daha kalitesiz duruyor karrimor da marka olarak ismen duydugum bir marka ,kış gelmeden mont işini halletmek istiyorum .


    teşekkürler.

    Karrimor almayın. Fabrikaları çine taşıdığından beri hiçbir kalitesi kalmadı , tek amaçları ucuz ürün. North face attıgınız linkte boys diyor o ürünün erkek çocuk ürünü olmadığından emin olun. Aksi halde onu o fiyata satmaları imkansız gibi bir şey.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • ürün erkek çocuk ürünü yalnız şöyle bir durum var xl bedeni bana uyuyor :D boy biraz kısa oldugundan sanırım
  • Arkadaşlar konunun yabancısıyım da, max 100 ₺ ye orta kalite bir outdoor ayakkabı alınabilir mi?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • decathlon'a bakabilirsin
  • Teşekkür ederim cevap için, markaya bakayım.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lucius Julius -- 7 Aralık 2016; 16:5:0 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • Ohzman kullanıcısına yanıt
    Önerileriniz için çok teşekkür ederim fakat bütçem max 100, hatta 70-80'e de indirmem gerekebilir. 42 numara giyiyorum ve ikinci ürünün 42'si yokmuş maalesef. Yine de yardımcı olduğunuz için teşekkür ederim.
    Numarayı 42 olarak filtreleyince seçenekler epey azalıyor.
    Edit: Hem cebime hem ayak numarama uygun olarak şu ikisini buldum,
    https://www.decathlon.com.tr/arpenaz-50-ayakkabi-id_8354268.html#v2015663


    https://www.decathlon.com.tr/forclaz-50-erkek-doa-yuruyuu-botu-id_8244102.html#v1625219

    Bot giymeye pek alışık değilim ama 1 yıldır soğuk bir şehirde oturuyorum, ilkini mi yoksa botu mu almakta çok kararsızım. Dışarda geçirdiğim vakit sadece 20 metre ilerideki durağa yürümek, ama yine de İlk linkteki ayakkabı direk soğuğu içine alır mı acaba diye düşünüyorum. Bir fikriniz var mı?
    Edit: Botun da 42'si kalmamış.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lucius Julius -- 9 Aralık 2016; 14:41:29 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • 2 bot da ne yazıkki ciddi soğuk havalara uygun değil. Ama alacak olsam yüksek bilekli olanı alırdım. Su geçirmez değil bu modeller ayrıca bilginiz olsun.

    Yani siz bence bakın buradan tekrar sorun ben yardımcı olmaya çalışayım. Normal ayakkabı gibi olanlara yönelmeyin, çok işinizi görmezler.
  • eyoruk E kullanıcısına yanıt
    Erzurum:'da geçen hafta -24 derecede gayet güzel korudu, fazla şakacı adliye personelinin attığı karlar da cabası
  • Hocam verdiğin bilgiler için teşekkür ederim ben polar ya da mont almayı düşünüyorum kaliteli bişey olsun istiyorum genelde günlük yaşam nadiren kampa gidiyorum, ayazda flanda kalıyorum , baya sıcak tutacak ne önerirsin the north face columbia flan aralarında kaldım ayakkabı tercihindede kararsızım 300 500 arası bişeyler olursa daha uygun olur birde pantolon konusunda çok sıkıntı çekiyorum bacaklar uyuşuyo günlük kullanım kot giyiyorum içlik sıkıntılı bi olay bu konuya çözüm bulamadım.
  • Ohzman kullanıcısına yanıt
    Hocam sen mesajda etiketlemeyince çok sonra gördüm cevabını, kusura bakma:) Hala birşeylere bakıyorum, uygun seçenekler bulunca buraya yazıp yorumunuzu isterim:)

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam tnf gtx bir ayakkabi almıştım. Vibram tabanlı ve ne yazik ki sehir ici kullanimda ıslak zeminde inanılmaz kayıyor. Doğa yürüyüşü nadiren yaparım. Sehir icinde yagmurlu havalarda pek giyemiyorum. Ya zemin kuru olacak veya su birikintisi olacak ki kaymasin. Zemin puruzsuz ve nemli ise çok kayiyor. Daha once Salomon XA pro 3d 2 ultra kullandim ve boyle sorunlar yasamadim. Ama taban vibram değil contragrip yaziyordu. Amazon dan millet ayakkabi baktim tabani vibram olmayan goremedim. Kaymayan bir gtx ayakkabi önerirseniz cok memnun olurum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TrgyStc -- 18 Aralık 2016; 0:51:20 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: TrgyStc

    Hocam thf gtx bir ayakkabi almıştım. Vibram tabanlı ve ne yazik ki sehir ici kullanimda ıslak zeminde inanılmaz kayıyor. Doğa yürüyüşü nadiren yaparım. Sehir icinde yagmurlu havalarda pek giyemiyorum. Ya zemin kuru olacak veya su birikintisi olacak ki kaymasin. Zemin puruzsuz ve nemli ise çok kayiyor. Daha once Salomon XA pro 3d 2 ultra kullandim ve boyle sorunlar yasamadim. Ama taban vibram değil contragrip yaziyordu. Amazon dan millet ayakkabi baktim tabani vibram olmayan goremedim. Kaymayan bir gtx ayakkabi önerirseniz cok memnun olurum.

    Bu vibram olayinin cacigi cikti.

    Bir kac sene once LOWA Renegade almistim, vibram tabanli, 3-4 sene goturdu, sehir ici kullanimda, ne kayma ne bir sey.

    Ayni ayakkabi, ayni model, 2015 model sadece, eskiye olan guvenle aldim Mart ayinda. Sehirde giyemezsin, bildigin balerine donuyorum yagmur yaginca.

    3cu defa hikinge goturdum, kayalik yerlerde daha az kayiyor gerci de ayakkabi 3 hikingdden sonra cortlari resmen, yan taraflari acilmis.

    Toplamda 30 + 30 + 10 km gitti dagda, sehir ici gunluk 3-4km, yer yer 6km yurumuslugum vardir 5-6 gunluk bazda.

    Not: Bana mont lazim beyler ya.

    HIGH TEC montum var Gore tex, ama usuyorum yukarilarda, yururken terleyince daha beter oluyor, varmi bu ogrenciye bir oneriniz ?




  • Aslında ben de sizin gibi Adidas, Nike vb. markaların özellikle markacı/şekilci insanların tercih ettiği, hakettiğinden fazla paraya satış yapan firmalar olduğunu düşünüyorum. Yalnız aşağıdaki ayakkabıyı 310tl civarına alma imkanım var, mağazada da denedim oldukça kaliteli ve sağlam görünüyordu, fiyatına göre sizce iyi bir tercih olur mu?

    Outdoor Markaları Hakkında Genel Bilgiler


    https://shop.adidas.com.tr/adidas-fast-x-gtx-ayakkabi_79474?d=8429




  • dayanıklılık olarak decathlon ile aynı çıkacaktır bu. Gerek yok.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.