Şimdi Ara

Passat CC satışları fena arttı. (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
234
Cevap
1
Favori
27.010
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • beyler koyu vw taraftarıyım ama 100.000 tl param olsa gözüm kapalı Ankara yenimahalle den kolumana veya mengerlere giderim mersedesimi alırım
  • quote:

    Orijinalden alıntı: cihanair

    Burada da ayni sorun var tipki vw golf'de oldugu gibi

    Bu araba 100.000 tl degil

    85.000 tl'ye azina kadar dolu cc aliniyor

    100.000 degil yani

    Bana hic hitap etmiyor ama bosa atip tutan insanlari gorunce canim sikiliyor

    Paraniz coksa gidip audi a5 alin sorun kokten cozulsun 85.000 tlye ancak yarim a5 olur

    Şu forumda sonunda mantıklı bir yorum da görmek varmış.Aynen dediğiniz gibi elektrikli ısıtmalı alcantara koltuklarından tututunda cam tavan,elektrikli arka perde, geri görüş kamerası, navigasyonunua kadar dolu bir cc ye sıkı indirimle 87000 lira fiyat veriyorlar.Temmuz ayında ledli adaptif xenon far opsiyonlu standart paket cc mi 79000 liraya aldım ki standart paket dediğime bakmayın bu haliyle bile oldukça dolu bir araç.Aracın sitesinden inceleyebilirler.Ben aracımı alırken f30 Bmw 316 i ile bu araç arasında kalmıştım.316 i ye 89000 lira fiyat çektiklerinde aracta xenon far,elektronik klima,park sensörü gibi olmazsa olmazsa olmaz basit aksesuarlar bile yoktu.Üzerinde 16 inc jantlar vardı ve hoperlörleri bile iğrenç müzik çalıyordu.Bu dediğim opsiyonları almaya kalktığınızda üzerine standart paketli cc deki gibi 17 jantta eklettirdiğiniz de araç 108.000 lira gibi bir fiyatı görüyordu.Keza mercedes c 180 avangarte pakete de 110000 lira fiyat verdiler ve 79000 liraya aldığım standart bir cc den tek farkı cam tavanıydı.Aradaki 30.000 lira fark hiçte az değil.En azından benim için.O bakımdan bilip bilmeden uydurma fiyatlar üzerinden yorum yapmayın.Şu anda boş cc yi yine 77-79 bin aralığında veriyorlar.O fiyat aralığında alınabilecek araçlardan birtanesidir bence cc.Zevkler ve renklerde tartışılmaz, benim için bmw 316,mercedes c ve volvo s60' tan da daha estetik bir araç.Ayrıca aracımda hiçte öyle bahsedildiği gibi sanzıman şangırtı sesi ve titreme problemi yaşamadım şu ana kadar.Tabi şunuda söyleyim aracım 3700 km de.İlerleyen km lerde bir problem yaşarsam bunuda paylaşırım.Ben aracımı alırken bu şangırtı sesi beni çok korkutmuştu ve daha önceden dsg şanzıman kullanıcıları bu sesin ilk günden itibaren geldiğini söylemişlerdi ama bende çok şükür şu ana kadar böyle bir ses yok.Deli gibi üzerinden geçtiğim her arnavut kaldırımında camları açıp kafamı dışarı çıkartıp ses geliyormu diye dinliyorum.Bu araçla ilgili benden bilgi almak isteyen arkadaşlar olursa seve seve sorularınızı cevaplarım.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gh912 -- 5 Ocak 2013; 0:11:00 >




  • Yazıları okuyunca CC alanları kompleks sokuyorsunuz, ileride ilk hedefleri Merc veya 5 serisi olacak, ondan sonra gelip Kızılaymı dağıtıyor diye burda yine kendi kendinize sorucaksınız
  • Eğer bir gün VW alacaksam bu sadece CC olur. Eşim de VW'i hiç istemiyor. Ona göstermek için bugün İzmir VOSMER'e gittik. Klasik VW ilgisizliği orada da geçerli. Showroom'da CC yoktu. Satış danışmanına "acaba showroom haricinde bir yerde CC var mı ?"diye sorduğumda aldığım cevap hiç yabancı değildi. "Şubatta gelecek..." Anlamak mümkün değil.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: thecubamojito

    quote:

    Orijinalden alıntı: etufekci

    quote:

    Orijinalden alıntı: thecubamojito

    quote:

    Orijinalden alıntı: etufekci



    Hayatında kaç otomatik vites araba kullandın ?
    Yokuşta kızak gibi 1 metre rahat kaydırıyor araba. Bildiğin tasarım hatası. Ben bu hatayı düzeltmek için opsiyonel olan 1000 liraya satılan hill holder alıcam ve bunlar normal sayılacak.

    Bu olay başka firmada olsa itin ... sokarsınız.

    Yeminle geçmişte hesap makinesi gibi nokiaların ikinci eline bile para veren aynı mantıkla şimdi woswos sevdalısı oldunuz. Elbet buda geçecek woswosun tek artısı ülkemizde ki ikinci eli anlayın artık ya.
    Kadının ilk arabası değil ilk otomatik vitesi değil üstelik benimde değil. Sİz rüyadasınız vallaha.

    Ve de Erman toroğlunu izlemedin herhalde.

    Neyin ne olduğunu bilecek kadar çok,siz kaç tane kullandınız?

    Tam otomatik vitesli Mercedes,Renault,Honda,Suzuki ve Hyundai marka araçlar kullandım.Yarı otomatik olarak VW kullandım.

    Yeterli midir?

    Gelelim konumuza,konveksiyonel tam otomatik tork konvertörlü şanzımanlar neden geri kaçırmaz?

    Öncelikle sanırım sen DSG'nin ne olduğunu pek anlayamamışsın.Anlamanı kolaylaştırmak adına basite indirgeyeceğim DSG otomatikleştirilmiş manuel vites,senin manuel aracın Autohold,hillholder yokken geri kaçıyorsa DSG'de kaçar.*

    Tork konventörlü tam otomatik bir araç herhangi bir yokuş kalkış sistemi olmasa da kolay kolay geri kaçmaz.Çok kullanmışsınız ya dikkat etmişsinizdir hiç bir pedala basmadan vites D konumundayken araç ufak ufak ilerler rölanti devrinde.Çünkü tork konventörü tork gücünden bir kısmını aktarır ve araç ufak ufak ilerler.Yokuşta kalkerken arabanızı tutan budur.Tork konventörü sürekli çalışır,mesela N'ye attığında sadece aktarma yapmaz,gücü iletmez.

    DSG tork konventörlü olmadığından gücü iletecek sistemi yok.Bu nedenle de geri kaçırıyor destek sistemleri yoksa.Erman Toroğlu'nun aracını bilmiyorum,autohold mu yok yoksa arızası mı var bilemem.

    Kişiler hakkında bilip bilmeden ''kaç kere otomatik vites kullandın ki'' yazacağına otur biraz araştır ne nasıl çalışıyor merak et,öğrenmeye çalış.Bilip bilmediğin konular hakkında yorum yazma mümkünse,insanları yanlış yönlerdirmekten korkar insan biraz.DSG şanzımanlı araçların çoğunda da AutoHold var yoksa da ekletirsiniz geri kaçsın istemiyorsanız ya da almazsınız olur biter,alternatifleri yok değil.




    Al işte boş açıklama. Yazdığının her kelimesine katılıyorum. Sen şimdi bu ürüne de alkış tutuyorsun.

    Biraz daha araba kullan belki o zaman mantığın alır doğruyu yanlışı. Forumu kirletme. İnsanları yanlış yönlendirme. Dsg geri kaçıran arızaya çok müsait bir şanzımandır. Tümüyle tasarım hatasıdır. Şu an yolda olmaması gereken eksik bir teknolojidir. Alana yazık. ANlattıkların bunların hiçbirini değiştirmiyor.

    Bir daha yorum yaparken yazdığını iyi oku benden farklı bir şey yazmadığını fark edersin belki.

    Hem boş açıklama yaptığımı iddia ediyorsun hem de bana katıldığını söylüyorsun yazdıklarım için.Kendinizle çelişmeyin önce.

    Yazdıklarım hiç boş şeyler değil sana boş gelmiş olabilir,malum anlama yetisiyle alakalı olsa gerek.

    Forumu ben değil sizin gibi her konuya bilip bilmeden damlayan arkadaşlar kirletiyor.Biri çıkıyor kullanmadığı araçları öneriyor,sizi şöyle alalım kefilim vesaire,diğeri geliyor çalışma prensibinden haberdar olmadığı DSG için atıp tutuyor.DSG'nin neden geri kaçırdığını açılayarak forumu kirlettiğimi düşünen adamın da aklından şüphe ederim.

    DSG'nin geçmişi pek parlak değil,az çok takip eden biliyor zaten ama konuyla daha ilgili olan DSG kullanıcıları olarak yeni kavramalarla geldiğini biliyoruz,ne kadar iyi olduğunu zaman gösterecek.Doğrudur anlattıklarım bir şeyi değiştirmez sizin gibiler için.

    Okuduklarımı çoğu zaman tek bir seferde anlayabiliyorum iyi bir şekilde merak etmeyin.Çok farklı şeyler yazdığımızın da farkındayım aynı şeyleri yazdığımızı düşünüp kendinizi yüceltmeyin.

    Yazdıklarımı yazdıklarınıza karşılık bir sıralamayla yazdım.Yoksa bu kadar kopuk yazamam,mümkünü yok.







    ,malum anlama yetisiyle alakalı olsa gerek. Bunu yazıyorsun ben bir şey yazınca sildiriyorsun fevkalade.


    Anlama yetisi derken silinen mesajı gene yazayım. Senin anlayacağın dilde bak bu sefer anla.

    Bir firma tork konventörsüz bir şanzıman yapıyor. Destek sistemi olmadan kaydırcağını da biliyor . Sen biliyorsun ya firmada ki mühendislerde biliyordur herhalde. Malum benim senden öğrendiğimi sanıyorsun ya zeki adam.

    Bu firma bu şanzımanı piyasaya sürüyor. İşin ilginç yanı destek sistemsiz. Destek sistemi istersen opsiyonel ver 1000 lira al diyor. Ve baz model bir sürü araç bu şekilde trafik canavarı gibi trafiğe çıkıyor. İşin daha ilginci senin gibi ileri zekalı arkadaşlar gidip woswosu ve bağlı firmalarını bir şey sanıp araba alan 50 yaşında ki teyzem allah kahretsin bu ne dediğinde ve aracı geri verdiğin de bilgisiz cahil yada salak oluyor. Amanın nasıl olup da tork konventörsüz araba holdersız alınmaz bilmez diye. O arabanın nasıl showroom da olduğunu nasıl bir politika ile satışa çıktığını sorgulamıyorsunuz ama.
    Allah insana akıl fikir vermeli ne diyeyim.

    Bunu da şikayet edin. Hatta adam akıllı cevap yazılmış woswosu kötülemiş bir mesajı yönetim de burada tutar mı ki onu da merak ediyorum göreceğiz.




  • @etufekci
    daha önceki mesajımda da sordum ama cevap vermemişsiniz.

    dsgnin neden arızaya müsait olduğunu, eksik bir teknoloji olduğunu ve hangi nedenlerle tümüyle tasarım hatası olduğunu söylerseniz sevinirim.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: noktanınsâbiti

    @etufekci
    daha önceki mesajımda da sordum ama cevap vermemişsiniz.

    dsgnin neden arızaya müsait olduğunu, eksik bir teknoloji olduğunu ve hangi nedenlerle tümüyle tasarım hatası olduğunu söylerseniz sevinirim.

    Forumda var. Biraz araştırın. DSG iki cesitmis: kuru ve yağlı. Yağlı olanlarını 7 vitesli araclar kullanıyormuş, amarok gibi. Diğerlerinde kuru tip dsg varmis. İste sanzymanin kuru olması ancak buna rağmen motor gücünün fazla olması dsg ısınmasına neden oluyormuş. Ben forumun yalancisiyim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: geogenior


    quote:

    Orijinalden alıntı: noktanınsâbiti

    @etufekci
    daha önceki mesajımda da sordum ama cevap vermemişsiniz.

    dsgnin neden arızaya müsait olduğunu, eksik bir teknoloji olduğunu ve hangi nedenlerle tümüyle tasarım hatası olduğunu söylerseniz sevinirim.

    Forumda var. Biraz araştırın. DSG iki cesitmis: kuru ve yağlı. Yağlı olanlarını 7 vitesli araclar kullanıyormuş, amarok gibi. Diğerlerinde kuru tip dsg varmis. İste sanzymanin kuru olması ancak buna rağmen motor gücünün fazla olması dsg ısınmasına neden oluyormuş. Ben forumun yalancisiyim

    vwnin kullandığı dsg iki çeşit. (audide farklı var.)

    6 ileri yağlı tip; 1,9 ve 2,0 tdi araçlarda kullanılıyor.

    7 ileri kuru tip; benzinli ve 1,6 tdi araçlarda kullanılıyor. amarokda ise zf den alınma 8 ileri klasik şanzıman kullanılıyor.

    forumda olan 7 ilerinin kavrama ve ısınma sorunları. ama benim onu sormadığım çok bariz. lütfen yazdıklarımı dikkatli okuyun.




  • CC güzel seçim , fiyatına göre sundukları ve görüntüsü de oldukça güzel . dsg , zaten piyasadaki en iyi şanzımanlardan biri, hele ki bu fiyata.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ridleyscott

    CC güzel seçim , fiyatına göre sundukları ve görüntüsü de oldukça güzel . dsg , zaten piyasadaki en iyi şanzımanlardan biri, hele ki bu fiyata.

    arkadaş ne içtiyse aynısından bana da birtane
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Kaygerya

    quote:

    Orijinalden alıntı: ridleyscott

    CC güzel seçim , fiyatına göre sundukları ve görüntüsü de oldukça güzel . dsg , zaten piyasadaki en iyi şanzımanlardan biri, hele ki bu fiyata.

    arkadaş ne içtiyse aynısından bana da birtane

    Lütfen kullanıp tecrübe edenler yorum yazsın . En azından ciddi insanlar doğru bilgilensin. hayatında dsg kullanmamış ergenler vik vik vik aynı tekerlemeleri yazmaktan vazgeçin.
  • sol arka köşesinde cc yazısını görmesem uzaktan jetta sanıyorum ben bu araçları geceleri
  • eski cc nin tasarımı daha güzeldi..ön kısım çok kaba oldu bence..dümdüz giden panjurlar rezalet ...aynı hatayı audi a5 le yaptı...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi evoXr -- 6 Ocak 2013; 16:04:18 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ridleyscott

    quote:

    Orijinalden alıntı: Kaygerya

    quote:

    Orijinalden alıntı: ridleyscott

    CC güzel seçim , fiyatına göre sundukları ve görüntüsü de oldukça güzel . dsg , zaten piyasadaki en iyi şanzımanlardan biri, hele ki bu fiyata.

    arkadaş ne içtiyse aynısından bana da birtane

    Lütfen kullanıp tecrübe edenler yorum yazsın . En azından ciddi insanlar doğru bilgilensin. hayatında dsg kullanmamış ergenler vik vik vik aynı tekerlemeleri yazmaktan vazgeçin.



    kullandım . sarmadı 5 para etmez. üzerine az daha koyup c180 aldım. çok rahatım. kafam rahat. kazada kapım kopaar mı ,vay efenim dsg yi elime alır mıyım gibi sorunlarla uğraşmıyorum. cc veya passatı beğenenler, hayat boyu c segmentine binmiş adam passatı veya cc yi beğenebilr" bişey demiyorum lakin, d segmenti herhangi bir araba kullanan için passat sıradan bir arabadır. abartılacak birşeyi yoktur.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Kaygerya

    quote:

    Orijinalden alıntı: ridleyscott

    quote:

    Orijinalden alıntı: Kaygerya

    quote:

    Orijinalden alıntı: ridleyscott

    CC güzel seçim , fiyatına göre sundukları ve görüntüsü de oldukça güzel . dsg , zaten piyasadaki en iyi şanzımanlardan biri, hele ki bu fiyata.

    arkadaş ne içtiyse aynısından bana da birtane

    Lütfen kullanıp tecrübe edenler yorum yazsın . En azından ciddi insanlar doğru bilgilensin. hayatında dsg kullanmamış ergenler vik vik vik aynı tekerlemeleri yazmaktan vazgeçin.



    kullandım . sarmadı 5 para etmez. üzerine az daha koyup c180 aldım. çok rahatım. kafam rahat. kazada kapım kopaar mı ,vay efenim dsg yi elime alır mıyım gibi sorunlarla uğraşmıyorum. cc veya passatı beğenenler, hayat boyu c segmentine binmiş adam passatı veya cc yi beğenebilr" bişey demiyorum lakin, d segmenti herhangi bir araba kullanan için passat sıradan bir arabadır. abartılacak birşeyi yoktur.

    ben de 1 sene 18 bin km scirocco kullandım , sattım 320d aldım ve dsg şanzıman e90 320d den de f30 320d den de daha hızlı idi. Bunun aksini iddia edenler ancak forum kovboyları olur. Şanzımanla hiçbir sorun yaşamadım , ayrıca tsi 160 lık motor ile çok uyumlu çalışıyor.

    Kapısı kopar , şanzımanı patlar vs , bu forumda her gün onlarca konusu açılan ve artık bıktıran yazılar . Şimdi birileri gelip volvo tavsiyesinde de bulunur buna eminim , belki bulunulmuştur bile , önceki sayfalara bakmadım.

    Aynı şeyi tekrar yazacağım. 75-80 liraya alınabilecek , gerek görsel olarak gerekse motor+şanzıman teknolojisi olarak iyi bir tercihtir bence CC.

    ek not: ayrıca ilk mesajın hiç mercedes kullanısıymışsın gibi durmuyor , daha çok 18 yaş altı çocukların tanıdık tanımadık herkese yazdıkları bayatlamış mesajlar gibi.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ridleyscott -- 6 Ocak 2013; 16:28:59 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: shadowgeist

    quote:

    Orijinalden alıntı: Kaygerya


    Dostum a3le aynı sınıftaki a serisiyle karşılaştır anlarsın işte kaliteyi
    C serisini Hatay/Has'ın test sürüşünde kullandım,yeni kasasında kalite problemini halletmişler,156lık motor da gayet iyi.Fakat yine de söyleyeyim aynı fiyat aralığında alınabilen advance donanımlı volvo çok daha elit duruyor C 180e göre.
    Volvoyla vw kıyaslanmaz diye bir şey yok tabi ki kıyaslanır.
    VW volvonun bulunduğu sınıflara yönelik araç üretimine geçerse kıyaslarsın.
    Veya volvo vw nin bulunduğu sınıflara yönelik.
    Mesela bir Touareg rahatlıkla xc60la kıyaslanır.
    CC yi adam gibi yapabilseler s60la kıyaslardık ancak araba hem sağlam değil,hem tipsiz,üstüne bir de dsg meselesi var.

    Touareg XC 60'ın rakibi öyle mi?

    Anti-VW'ciliğin tescillendi bu mesajla Shadow.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: ridleyscott

    quote:

    Orijinalden alıntı: Kaygerya

    quote:

    Orijinalden alıntı: ridleyscott

    quote:

    Orijinalden alıntı: Kaygerya

    quote:

    Orijinalden alıntı: ridleyscott

    CC güzel seçim , fiyatına göre sundukları ve görüntüsü de oldukça güzel . dsg , zaten piyasadaki en iyi şanzımanlardan biri, hele ki bu fiyata.

    arkadaş ne içtiyse aynısından bana da birtane

    Lütfen kullanıp tecrübe edenler yorum yazsın . En azından ciddi insanlar doğru bilgilensin. hayatında dsg kullanmamış ergenler vik vik vik aynı tekerlemeleri yazmaktan vazgeçin.



    kullandım . sarmadı 5 para etmez. üzerine az daha koyup c180 aldım. çok rahatım. kafam rahat. kazada kapım kopaar mı ,vay efenim dsg yi elime alır mıyım gibi sorunlarla uğraşmıyorum. cc veya passatı beğenenler, hayat boyu c segmentine binmiş adam passatı veya cc yi beğenebilr" bişey demiyorum lakin, d segmenti herhangi bir araba kullanan için passat sıradan bir arabadır. abartılacak birşeyi yoktur.

    ben de 1 sene 18 bin km scirocco kullandım , sattım 320d aldım ve dsg şanzıman e90 320d den de f30 320d den de daha hızlı idi. Bunun aksini iddia edenler ancak forum kovboyları olur. Şanzımanla hiçbir sorun yaşamadım , ayrıca tsi 160 lık motor ile çok uyumlu çalışıyor.

    Kapısı kopar , şanzımanı patlar vs , bu forumda her gün onlarca konusu açılan ve artık bıktıran yazılar . Şimdi birileri gelip volvo tavsiyesinde de bulunur buna eminim , belki bulunulmuştur bile , önceki sayfalara bakmadım.

    Aynı şeyi tekrar yazacağım. 75-80 liraya alınabilecek , gerek görsel olarak gerekse motor+şanzıman teknolojisi olarak iyi bir tercihtir bence CC.

    ek not: ayrıca ilk mesajın hiç mercedes kullanısıymışsın gibi durmuyor , daha çok 18 yaş altı çocukların tanıdık tanımadık herkese yazdıkları bayatlamış mesajlar gibi.




    piyasanın en sorunlu şanzumanını sorunsuz görüp , 80-85 bine bomboş d segmenti araç için iyi iyi fiyat cümlelerinin ayık kafayla yazılabileceğini düşünemediğim için böyle bir yorum yptım




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Kaygerya

    quote:

    Orijinalden alıntı: ridleyscott

    quote:

    Orijinalden alıntı: Kaygerya

    quote:

    Orijinalden alıntı: ridleyscott

    quote:

    Orijinalden alıntı: Kaygerya

    quote:

    Orijinalden alıntı: ridleyscott

    CC güzel seçim , fiyatına göre sundukları ve görüntüsü de oldukça güzel . dsg , zaten piyasadaki en iyi şanzımanlardan biri, hele ki bu fiyata.

    arkadaş ne içtiyse aynısından bana da birtane

    Lütfen kullanıp tecrübe edenler yorum yazsın . En azından ciddi insanlar doğru bilgilensin. hayatında dsg kullanmamış ergenler vik vik vik aynı tekerlemeleri yazmaktan vazgeçin.



    kullandım . sarmadı 5 para etmez. üzerine az daha koyup c180 aldım. çok rahatım. kafam rahat. kazada kapım kopaar mı ,vay efenim dsg yi elime alır mıyım gibi sorunlarla uğraşmıyorum. cc veya passatı beğenenler, hayat boyu c segmentine binmiş adam passatı veya cc yi beğenebilr" bişey demiyorum lakin, d segmenti herhangi bir araba kullanan için passat sıradan bir arabadır. abartılacak birşeyi yoktur.

    ben de 1 sene 18 bin km scirocco kullandım , sattım 320d aldım ve dsg şanzıman e90 320d den de f30 320d den de daha hızlı idi. Bunun aksini iddia edenler ancak forum kovboyları olur. Şanzımanla hiçbir sorun yaşamadım , ayrıca tsi 160 lık motor ile çok uyumlu çalışıyor.

    Kapısı kopar , şanzımanı patlar vs , bu forumda her gün onlarca konusu açılan ve artık bıktıran yazılar . Şimdi birileri gelip volvo tavsiyesinde de bulunur buna eminim , belki bulunulmuştur bile , önceki sayfalara bakmadım.

    Aynı şeyi tekrar yazacağım. 75-80 liraya alınabilecek , gerek görsel olarak gerekse motor+şanzıman teknolojisi olarak iyi bir tercihtir bence CC.

    ek not: ayrıca ilk mesajın hiç mercedes kullanısıymışsın gibi durmuyor , daha çok 18 yaş altı çocukların tanıdık tanımadık herkese yazdıkları bayatlamış mesajlar gibi.




    piyasanın en sorunlu şanzumanını sorunsuz görüp , 80-85 bine bomboş d segmenti araç için iyi iyi fiyat cümlelerinin ayık kafayla yazılabileceğini düşünemediğim için böyle bir yorum yptım

    zaten satın alanların tamamı alkollü kafayla alıyormuş . çoğu ehliyetsiz kullanıyormuş kaptırdıkları için.

    En azından birkaç üst mesajda iyi bir pazarlıkla 87 bin tl ye .... diye devam eden satırları okusaydınız. Bomboş D segmenti 80-85 bin yazmadan önce.




  • Çin malı çakma premium alacağıma DAS AUTO alırım, araba budur!!!

    Almanla herşeyin en iyisini en sağlamını ,en verimlisini yapıyor, makine mühendisi olanlar iyi bilirler, konu mekanik ve mekatronikse, olay Almanda, sonra Japondadır.


    CC rocks diyorum başka da birşey demiyorum.

    Mercedes C ile bu araç kıyaslanmaz ,Cserisi bu aracın alt sınıfında... Bu araç lüks coupe formunda bir araç, rakipleri belli...

    Rakipleri kadar iyi değil belki ama o lüksü ve konforu yaşatıyor...


    Ha ben Mercedes C ve BMW 3 serisini belki bu araca tercih ederdim genç olduğum için ama bu onların daha iyi araç olduğundan değil,sınıf tercihi.
  • Mercedes C serisi passat cc den daha iyi bir araçdır ... O KADAR !
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.