Şimdi Ara

Phil Spencer: 'Amacımız Oyuncuların Arasına Duvarlar Örmek Değil' (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
128
Cevap
0
Favori
3.266
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Bu konsolcuları anlamak zor gerçekten. Bu kadar kıskanç olunur mu bilmiyorum. Şahsen benim pc de oynadığım bir oyun konsola gelse ne olur gelmese ne olur? Zerre umurumda olmaz. Yerinde ve güzel bir cevap vermiş. Microsoft nereden geldiğini hatırlamaya başladı yavaştan ama çok geç kaldı. Çünkü sahipsiz kalan pc'yi Steam sahiplendi.

    Edit: Sanırım bir sebep buldum. Oynadıkları oyunu daha güzel grafikler ve 60 fps de görmeye dayanamıyor olabilirler. Aslında haklılar. Bende konsol oyuncusu olsam pc deki grafikleri ve modlama desteğinden sonra konsoldaki oyundan zevk almam açıkçası.

    Kısaca kötü bir ürün aldığınızı biliyorsunuz ama bu herkes de bu ürün olduğu için kimseye kötü gelmiyor. Sonra başka birinde daha iyi bir ürün görünce elinizdeki üründen zevk almıyorsunuz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Final Getsuga Tenshou -- 12 Şubat 2016; 17:18:14 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Final Getsuga Tenshou

    Bu konsolcuları anlamak zor gerçekten. Bu kadar kıskanç olunur mu bilmiyorum. Şahsen benim pc de oynadığım bir oyun konsola gelse ne olur gelmese ne olur? Zerre umurumda olmaz. Yerinde ve güzel bir cevap vermiş. Microsoft nereden geldiğini hatırlamaya başladı yavaştan ama çok geç kaldı. Çünkü sahipsiz kalan pc'yi Steam sahiplendi.

    Pc'den konsola değil . Konsol'dan PC'ye .
    Öte yandan kimse PC'ye çıkaçağını bilmiyordu .
    Illa böyle sızdıraçaklarki Oyun ayrıca win10'a özel .

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mementopolis


    quote:

    Orijinalden alıntı: Final Getsuga Tenshou

    Bu konsolcuları anlamak zor gerçekten. Bu kadar kıskanç olunur mu bilmiyorum. Şahsen benim pc de oynadığım bir oyun konsola gelse ne olur gelmese ne olur? Zerre umurumda olmaz. Yerinde ve güzel bir cevap vermiş. Microsoft nereden geldiğini hatırlamaya başladı yavaştan ama çok geç kaldı. Çünkü sahipsiz kalan pc'yi Steam sahiplendi.

    Pc'den konsola değil . Konsol'dan PC'ye .
    Öte yandan kimse PC'ye çıkaçağını bilmiyordu .
    Illa böyle sızdıraçaklarki Oyun ayrıca win10'a özel .

    Kendimden örnek verdim orada. PC'ye çıkan bir oyunun konsola gelmesi beni zerre ilgilendirmez. Ama konsol oyunlarının pc'ye gelmesi konsolcuları çok sinirlendiriyor. Gerçi mantıklı bir sebep buldum. Mesajı editledim.




  • Microsoft Xbox'ı gözden çıkardı. Bu nesli kapattı.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • bence değişik planları var microsoft'un ondan böyle bir yol izliyor

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • exc oyun mantığı iğrenç birşey bence oyuncuları bölmekten başka bir işe yaramıyor. Ana Xbox fanboylarıda haklı adam belki bu oyuna özel konsolu aldı, şimdi pc içinde çıkıyor ne yapsın şimdi o konsolu?
  • Bence her oyun her platforma çıkmalı zaten konsol alan yine alıyor sadece futbol için bile konsol alan var pc de oynanmıyor mu gayet oynanıyor exc olduğu içinmi alıyorlar hayır çok saçma ve trajikomik bir durum ağlayanlar var exc oyunlar pc'ye çıkmasın diye.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EXios -- 12 Şubat 2016; 17:41:47 >
    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Phill reiz kafaya koymuş xbone u bitirecek

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Duvarini da al, konsolunu da al defol git. Yalanci herif .
    Ulan 2 senedir exc exc diye bagirdiniz, surda 2 ay kala Pc ye de cikartiyorsunuz. Boyle yalan dolan islerle ancak ben gibi xbox one oyuncularini kandirdiniz.

    Pc ye ciksin tabi , sorunum Bize yalan soylemeleri .

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: erenyildiz0

    Bu düşüncede olanlar o kadar çocuklar ki. Oyuncağı elinden alınmış bebek gibi ağlıyorlar. Uncharted PC ve XboxOne'a gelse bir Playstation kullanıcısı ne kaybeder? Ego? Hava? Ben playstation aldım Uncharted oynamak sadece benim hakkım. Benim PC'm var starcraft'ı benden başka kimse oynayamaz. Eee? Ne kazanıyorsunuz, neye ulaşıyorsunuz gerçekten anlamıyorum. Ben bir PC kullanıcısı olarak Gears of War'a da Bloodborne'a da özeniyorum. Fakat konsola harcayacağım parayla bilgisayarımı güncelleştirmeyi tercih ediyorum. Quantum Break'in PC'ye gelmesi de beni çok mutlu etti. Umarım daha çok oyun olabildiğince çok platformda oynanabilir olur. Kullanıcıların seçimleri de oyun bazında değil aradıkları cihazın özellikleriyle orantılı olur.

    Çocuklukla ne alakası var? Adamlar pazarlama yapıyor," bak böyle böyle oyunlar yapıyoruz sadece bu konsola özel, gel al bu cihazı" diyorlar. İnsanlarda bu yüzden gidip o cihazı alıyorlar. Şimdi sen bu insanları kandırırsan onlarda sana küfreder bu kadar basit. Ben god of war u, uncharted ı pc ye gelecegini öğrensem Ps4 ü satarım net! Ne diye yarı fiyatına oyunları olan steam dururken ps4 oyununa o kadar para vereyim, üstelik fps ve grafikleri daha düşükse. O yüzden bu Microsoft un yaptığı xbone oyuncularını alenen kandırmaktır. Yakında dolandırıcılıktan dava açarlarsa şaşırmam.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Persona_Non_Grata -- 12 Şubat 2016; 18:03:55 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >




  • Olan quantum break için xbox one alan kullanıcılara oldu. En başından söyleseydiniz ya oyunun pcye geleceğini.
    İyiki almamışım xbox one. Zaten artık konsol aldıracak bir exc oyun da kalmadı. Alın ps4 rahatlayın. Zaten nisanda uncharted 4 gelecek.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Adamlar kimi niye kandirmis? Sanki bütün Xbox oyuncularinda,yaninda bide saglam bir PC de varda MS milleti kandirmis.Ya adamin durumu yok,en basitinden konsola bütcesi yetip orda oynamak istiyorsa? Ya konsol ona daha uygunsa? Sanki MS bu oyunlari birden Xbox'dan cikarip sadece PC ye getiriyor.Konsol oyuncusu olupda bu oyunlari oynamak icin Xbox alan sahsin bundan kaybi ne de kendisini kandirilmis hissetsin? Fanboylar cildirmis olmali,özellikle bi gün icinde birden High End PC'im var diye ortalikda gezinen Sony fanlari




  • Bunlar kesinlikle samimiyetten uzak açıklamalardır. Madem oyuncular arasında duvarlar örmeyeceksiniz, neden Tomb Raider'ı süreli exc. yaptınız diye sormazlar mı adama? Veya madem duvarlar var arada o zaman Halo, GeoW, Forza gibi serileri de getirin duvarlar kökten ortadan kalksın. İşin birinci sıkıntılı kısmı burası.

    Diğeri de şu; sen konsol çıkartıyorsun, ilk duyurunda bu oyunla ilgili bir video ve xbox one exc. diyorsun, yani bir nevi insanlara beklenti satıyorsun. Ticari değerine bakan bir çok oyuncu çıkacağı duyurulan ve duyurulması beklenen bu özel oyunlar uğruna gidiyor konsolunu alıyor, belki bu adamın PS4'ü de var, PC'si de var ki, ben hard core kitlenin bir çoğunda bu platformların olduğunu düşünüyorum. Sonra kardeş bak biz öyle dedik ama bu oyun hem konsolumuza, hem de PC'ye aynı gün çıkacak dersen, kusura bakma ama laflarınıza inanarak konsol alan insanları düpedüz aldatmış oluyorsun. Buna aradaki duvarları kaldırma değil, müşteriyi aldatma denir.

    Emin olun Microsoft PC oyuncularının kara gözüne, kara kaşına getirmiyor bu oyunları. Her ne kadar konsolları 360'tan fazla satmış olsa da, oyunları 360 döneminde satan exc. oyunlarının başarısının yanından bile geçemiyor. 2008'de çıkan Halo 3'ün satış rakamlarına bakın, bir de geçen yıl çıkan Halo MMC'nin veya yine Sonbahar'da çıkan Halo 5'in. Ortada çok ciddi bir başarısızlık var, durumu parasal açıdan kurtarabilmek adına bu tarz hamleler yapmak zorundalar. Xbox'tan beklediğimizi bulamadık, bari Win 10 platformunu booost'layalım şeklinde düşünüyorlar.

    Zaten adamlar bu nesilde en üst seviyeden kişilerin açıklamalarında dahi konsol pazarından çekilmeyi dile getirdiler, gidişatta bu yönde gibi görünüyor, iki yıl sonra çıkıp bıçak gibi kesilmiş desteğin ardından Xbox kullanıcıları ortada kabak gibi kalırsa, kusura bakmayın ama bu noktadan sonra şu politikaya rağmen bunlara inanıp, bu platformda devam eden kullanıcılar suçludur, Microsoft değil.




  • quote:

    Orjinalden alıntı: Maxıs

    Platforma özel oyun tam bir saçmalık , insanlar firmaların stratejik politikalarını kendi egoları ile çok birleştirmeye başladı. <img src="http://forum.donanimhaber.com/image/smiley/icon_smile.gif" align="middle" border="0" alt="">

    Şu yorumu artılayanlar neyin kafasını yaşıyor acaba. Eskiden PC'ye Riddick, Doom 3 gibi özel oyunlar çıkarken kurtlar-deli danalar gibi oynuyordunuz. Saçmalık diyor muydunuz?
  • " Zaten adamlar bu nesilde en üst seviyeden kişilerin açıklamalarında dahi konsol pazarından çekilmeyi dile getirdiler, gidişatta bu yönde gibi görünüyor, iki yıl sonra çıkıp bıçak gibi kesilmiş desteğin ardından Xbox kullanıcıları ortada kabak gibi kalırsa, kusura bakmayın ama bu noktadan sonra şu politikaya rağmen bunlara inanıp, bu platformda devam eden kullanıcılar suçludur, Microsoft değil."

    Biliyorum hayattaki en büyük dilegin bu ama maalesef kursaginda kalacak gibi.


    "No, I fully expect that you’ll see another console from us […] Our best customers are Xbox console customers, and I want to keep those people engaged both on the Xbox One and anything we might do in the future. I’m 100 percent committed to that.
    I don’t want to dilute what the Xbox console customer feels. I want to expand what we’re able to do for more customers. I love that console experience. It’s obviously the core of what Xbox is about, and Xbox One is our most important gaming device inside the company. There’s no doubt about that.!

    Phil Spencer


    http://wccftech.com/spencer-fully-expects-another-xbox-console-from-microsoft-halo-to-be-critical-for-windows-10/#ixzz3zySRSMHZ




  • quote:

    Orjinalden alıntı: Maxıs

    Platforma özel oyun tam bir saçmalık , insanlar firmaların stratejik politikalarını kendi egoları ile çok birleştirmeye başladı. <img src="http://forum.donanimhaber.com/image/smiley/icon_smile.gif" align="middle" border="0" alt="">


    Platforma özel oyun dediğin şey konsolun DNA'sında olan bir şey. Exc. oyun olmadan konsolun manası yok, herkes PC toplar.

    Ayrıca exc. oyunların finansmanını zaten konsol firması kendi üstleniyor. Kendi ürününü destekliyor diye neden suçlu olsun?

    Ego demişsin de 90'lı yıllarda, yani konsolların çıkışa geçtiği dönem de de exc. kavramı vardı. Çıkan oyunların kalitesi de ortada.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Biz ne demişiz mesajımızda "en üst seviyeden kişiler"

    http://www.extremetech.com/extreme/181930-bill-gates-hints-that-microsoft-could-sell-off-its-xbox-division

    Bak burada Bill Gates ne diyor? Senin alıntı yaptığın mesajın sahibi Spencer bu adamın yanında maaşlı çalışan firma adamı, bir bakmışsın yarın tekmelemişler, belli mi olur? Şimdi patronun dediğine mi bakalım, yoksa yanında çalışan eleman Spencer'a mı?

    Daha yönetim kurulunun bu yöndeki düşünceleri falan var, onlara hiç girmeyelim, bu kadar iyimser olmana gerek yok.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İdrak İstimlak -- 12 Şubat 2016; 19:30:52 >




  • Bill Gates bildigim kadari ile firmadan istifa etti.Onu gectim sen dua et bundan sonra baska bir Xbox konsolu olsun yoksa 25 milyondan sonra bes para etmez PSN'e zam yapan,olmazsa olmaz memory card lari ekstra satan,paraniz yoksa almayin cihazimizi,ikince ise giren diyen Sony hepimizin ic camasirlarina göz diker bundan sonraki nesilde.

    Madem herkes PC toplayabiliyor oyun icin,3-5 oyun icin mi konsola mahkum birakiyor milyonlarca insan kendini? Bi PC toplasin konsolunda da o exleri oynasin.Bumudur tek platforma bagli kalma sebebi?
  • Fanboylar başa bela

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orjinalden alıntı: Maxıs

    Platforma özel oyun tam bir saçmalık , insanlar firmaların stratejik politikalarını kendi egoları ile çok birleştirmeye başladı. <img align="middle" alt="" src="http://forum.donanimhaber.com/image/smiley/icon_smile.gif" border="0">


    Neresi saçmalık ? Adam konsola özel oyun yapıyorki ünü, kullanıcısı artsın.Ama zaten PC platformu hiç bir zaman The last of us,Uncharted gibi şaheser oyunları göremeyecek

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.