Şimdi Ara

Returnal (2023) PC ANA KONU (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
55
Cevap
2
Favori
2.770
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Oyun bugün çıktı ve Metayı 86 dan açtı.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyun optimizasyonu yağ gibi cıkış yaptı kusursuz... Türkçe dili olsaydi tadından yenmezdi şimdi :) Yalniz oyunu oynarken hissettigim şeyi söyleyecegim. Bu oyun bu parayi etmez.Ben indirimde aldim ama bu oyuna zam gelirse hiç iç acıcı olmaz. İndirimde almanizi öneririm. Şahsi fikrim cerezlik oyun.. Boss'larin farkliligi ilgimi cekti.



    Returnal (2023) PC ANA KONU
    Returnal (2023) PC ANA KONU
    Returnal (2023) PC ANA KONU
    Returnal (2023) PC ANA KONU
    Returnal (2023) PC ANA KONU
    Returnal (2023) PC ANA KONU
    Returnal (2023) PC ANA KONU
    Returnal (2023) PC ANA KONU
    Returnal (2023) PC ANA KONU
    Returnal (2023) PC ANA KONU
    Returnal (2023) PC ANA KONU
    Returnal (2023) PC ANA KONU
    Returnal (2023) PC ANA KONU
    Returnal (2023) PC ANA KONU




  • Hudson51 kullanıcısına yanıt

    Oyunu deneyimlemek isteyen ama alamayan arkadaşlar adına da haber vereyim Returnal, çıktığı gibi tıpkı diğer Sony oyunları gibi malum ortamlara düştü. D*di, F*tgirl gibi grupların sitelerinden bakabilirsiniz.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyun 3060Tİ ile grafik ayarları epik, dlss kalite, rtx full de 90-105 fps veriyor. en önemlisi akıyor gidiyor takılma optimizasyon sorunu yok. Tüm başarılı playsatiton oyunlarının pc ye gelip anında malum ortamlara düşmesi çok yazık. Aslında bu bize koruma programlarının oyunları ne kadarda çok oynanmaz hale getirdiğini gösteriyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Roguelike türünü sevmem ama yine de indirmeye bıraktım, nasılmış merak ettim akşam sakin kafayla başlarım. Darısı diğer PS oyunlarının hızla PC’ye çıkması özellikle Horizon Forbidden West, Ghost of Tsushima ve The Last of Us Part II



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Asahi Breweries -- 16 Şubat 2023; 13:50:57 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Roguelike türünü ben de sevmiyorum, 80'li yıllarda atari salonlarında karşına çıkanı vur tarzı oyunların, teknolojik 3D versiyonundan ibaret hepsi. Forspoken'ın konusunda Returnal için aynı şeyi söylemeye çalışmıştım ve tepki almıştım. Saydığınız oyunlar hikaye, atmosfer ve oynanış olarak, Forspoken ve Returnal'ın yanında şaheser kalır. Bence hepsi PC'ye çıkacaktır ama biraz süre geçmesi kaydıyla.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cpt. Miller -- 16 Şubat 2023; 14:22:45 >
  • Cpt. Miller kullanıcısına yanıt

    Aynen öyle hocam. Atari salonlarından çıkmıyorduk güzel günlerdi, o zamanlar iyi geliyordu ama şimdi kafam kaldırmıyor. Horizon Forbidden West’in DLC’si çıktıktan sonra bir süre sonra PC’ye çıkacağı konuşuluyor. Tahminler Sonbahar dönemi en geç 2024’ün ilk çeyreğinde çıkacakmış. Aynı şekilde The Last of Us Part II’de öyle. Factions multi modu next-gen update ile birlikte PS5 ve PC’ye salacaklar. Ghost of Tsushima hakkında söylenti yok ama Nvidia Geforce Now sızıntısında o da listede yer alıyordu. Bu sene çıkmazsa 2024’de kesin gelir gözüyle bakıyorum.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Roguelike la ne alakası var,arcade action shooter oyun.

  • Horizon Forbidden West için PC'ye çıkış tarihi tahmini geçmiş hocam ama olsun bekleriz. Örneğin Ghost of Tsushima ve Horizon Forbidden West, Sony oyunu olduğu için PC'deki Far Cry gibi açık dünya oyunları gibi fazla lineer yapıda değiller. Görevler kendini fazla tekrar etmediğinden, hikayesi oynanışı ve atmosferiyle oyuncuyu bunaltmıyor kesinlikle.


    Horizon Zero Dawn'ı bitirmediyseniz bitirmenizi tavsiye ederim, bilim kurguyu sevdiğimden hikayesi bana farklı ve güzel gelmişti. Naughty Dog ise tam benim sevdiğim tarzda oyun yapıyor, tam açık dünya olmayan ve oynanışda çoklu karekter yönetimi vs gibi. O yüzden The Last of Us ve Uncharted serilerini çok sevdim, Spiderman serileri de çok güzel.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cpt. Miller -- 16 Şubat 2023; 14:57:44 >
  • Cpt. Miller kullanıcısına yanıt

    Horizon Zero Dawn'ı PS4'ün çıkış dönemlerinde oynadım sonra da PC'ye çıkışında oynamıştım. 2019'da tamamen PC'ye geçmiştim o 30fps de oynamak işkenceydi birde bazı oyunlar 30'un altında oynuyordum. Forbidden West çok daha iyi diyorlar özellikle Disket Kutusu'ndan Furkan ve Sinan Abi çok beğenmişti. Oyunun da bu sefer resmi Türkçe olması da ayrı güzel. Last of Us Part I Lineer ama Part II Lineer'ın biraz daha geniş versiyonuydu benim de tam istediğim bu. Açık dünya'dan çok Lineer'ın bir tık daha açık alana, keşfetmeye ama oyundan da kopmadan ilerleyelim istiyorum.


    Sony stüdyoları dehşet iyi, hepsi birbirinden güzel hepsi 80'lik 90'lık oyunlar yapıyor. Ama favorim Naughty Dog :) her nesil sonunda büyük sıçrayış patlama ile kapatırlar. Last of Us Part II hikayesiyle fazlasıyla eleştirilse de, teknik, detay, animasyon, görsel ve grafik kalitesi en iyisi. Rockstar, RDR 2 ile büyük sıçradı. Sony'de Naughty Dog ile büyük sıçradı. Rockstar benim için neyse Naughty Dog'da aynıdır ikisi de sağlam detaycıdır, didik didik oyunun en incesine kadar çalışırlar, manyak firmalar. Returnal (2023) PC ANA KONU 


    RDR 2'i 3 kere, Last of Us'u 4 kere (Remastered sürümü) Last of Us Part II (1 kere) ikinci kez de PC'de oynamak istiyorum. Returnal (2023) PC ANA KONU 




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Asahi Breweries -- 16 Şubat 2023; 15:5:10 >




  • Horizon Forbidden West çok güzel oyun belli, jüri olsam Elden Ring yerine bunu yılın oyunu seçerdim. Sony oyunlarını öncelikli olarak oynamak için, ileride belki PS6 alırım ama PS5'i almak istemiyorum şu anda, nedense klavye ve mouse'un rahatlığını da bulamıyorum gamepad ile.


    Returnal nerede, bu oyun nerede. Returnal (2023) PC ANA KONU 




    Returnal (2023) PC ANA KONUPlayStationyoutube
    https://www.playstation.com/games/horizon-forbidden-west/?emcid=or-1s-412983 Join Aloy as she braves the Forbidden West, a deadly frontier that conceals mysterious new threats. This 14-minute gameplay sequence first debuted during State of Play on May 27, 2021. Coming to PlayStation®4 and PlayStation®5 consoles.
    https://www.youtube.com/watch?v=WpgXz5Z9v-U



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cpt. Miller -- 16 Şubat 2023; 16:16:35 >
  • Playstation özel oyunlarından PC sürümüne uyarlanandan en sessiz sedasız çıkan bu oyun oldu. Gerçi bunda önceki oyunlar kadar fazla tanıtım yapılmamasınında etkisi olsada yinede PC de ilk kez deneyecekler için yeni bir tecrübe olacaktı. Rogue Like türü oyunları sevmediğim için tercih etmedim ama iyi değerlendirmeler alan bir oyun olarak görünüyor. Fiyatı daha uygun bir seviyeye gerilediğinde değerlendirebilirim şu dönemde daha çok beklediğim yeni oyunlar var.Returnal (2023) PC ANA KONU 

  • Bu oyunda ara verip tekrar kaldığımız yerden devam etme durumu var mı ? Save sistemi yok o yüzden sordum

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar şuradaki yerlere gidebilmek yada aktif hale getirmke için ne yapmam lazım neyi tamamlamam lazım bir rehber var mı bunun için?(video vs)


    Returnal (2023) PC ANA KONU


    Returnal (2023) PC ANA KONU




  • ulaaaa kullanıcısına yanıt

    Biom 2 boss geçtikten sonra kancayı alabiliyorsun, şu aşamada gidemezsin. Ben oyunu platinledin ps5 de a dan z ye herşeyini ezberledim artık :D

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Night Eagle

    Bu oyunda ara verip tekrar kaldığımız yerden devam etme durumu var mı ? Save sistemi yok o yüzden sordum
    Oyun ps5 e ilk çıktığında yoktu sabaha kadar bekleme modunda bıraktığımı bilirim...artık var ama pause menüsünden suspend cycle seçeneği ile çıkıp sonra devam edebilirsiniz...

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Weycell 61 kullanıcısına yanıt

    her döngüde bir kere yapılıyor sadece bilgin olsun.

  • Şahane bir oyunmuş. İki gündür akşamlarımı çalıyor. Sondaki boss biz miyiz yoksa çocuğumuz mu? Dangada dungada oynadım ilk döngüyü, kasetleri dinlemedim, arka planda da Alişan çalıyordu.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • RTX 2060 8gb ile son detay ile oynuyorum ve oyun çok akıcı, optimizasyonu harika, oyun güzel daha ne olsun.

  • Selene'yi seslendiren Jane Perry'nin çok asil bir sesi var.Kendisi Hitman'deki Diana Burnwood ile yardırmıştı.Resmen muhteşem.

  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.