Şimdi Ara

Returnal (2023) PC ANA KONU (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
55
Cevap
2
Favori
2.770
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • nier kullanıcısına yanıt
    Onu bilmiyordum o zaman iyi nokta belirlemek lazım suspend yapmadan.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Weycell 61 kullanıcısına yanıt

    ether karşılığı denk geldiğiniz save noktaları açabilirsiniz her biom da bir kere.

  • nier kullanıcısına yanıt

    bu boss u bir türlü öldüremiyorum.hiç zor oyun oyuncusu değilimdir oldukça beceriksizim bu konuda.oyunda zorluk ayarıda yok demi turist e felan alsam.yada önereceğiniz silah felan var mı?

  • Oyunun kasveti ve müziği çok iyi,yanlız sürekli baştan başlamak sıkıyor insanı.Nasıl kayıt yapabiliriz bilen var mı?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ulaaaa kullanıcısına yanıt

    Zorluk ayarı yok, public co op yaparak co op adam çağırabilir yada arkadaşınızı çağırabilirsiniz. Boss kesmenin en güçlü yollarından biri boss fight sırasında envanterde bol bol silphium, shield bulundurmak ve portal turret yada portel beam özellikleri olan hallowseeker ya da silah seviyesi epey arttırılmış tachyomatic carbine silah almak. Ayrıca oyun sırasında bol bol obelite toplayın, fabricatör kısmında silphium, astronot figure (extra bir can veriyor), ve extra can barını uzatan yükseltmeyi yapın. Denk gelirse silah hasar seviyesini %15 arttıran fabricatör de kullanın. Parazitlerin kötü ve iyi huylarına bakıp öyle alın yada almayın, kötü huylu sandık, resin (spoiled resin de almayın) silphium, obeliteleri eğer ether ile temizlemeyecekseniz kesinlikle uzak durun yoksa oyun zevkinizi baltalayacak ve oyunun kaderini etkileyecek olumsuzluklara yol açar. Güçlenmenin en kesin yolu bol bol obalite toplamaktan geçiyor, çünkü fabricatör kısmında obelite vererek özellik ve güçlendiriciler yapıyorsunuz. Her odaları mutlaka tarayın gezin, haritaları tamamen temizleyin öyle boss fight gidin. Lambur lumbur boss gidince çoğu kişi gibi osurup oyun çok kötü beceremedim demeniz olası.





  • nier kullanıcısına yanıt
    Oyun kötü mü?Şu an 4 tane yen oyun var,atomik hot, calisto protocol, Returnal ,harry Potter oyunu.Sadece Returnal oynayasım geliyorsa bu oyun gayette iyidir.Teşekkürler bilgilendirme için.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • ulaaaa kullanıcısına yanıt

    Oyun kötü olsa saatlerimi vermezdim bu oyuna. Size hangisi çok zevk veriyorsa onu oynayın hocam.

  • yani bende katılıyorum demek istedim .kötü bulanlar varsa haksızlık ediyordur.

  • PalabıyıkRocky kullanıcısına yanıt

    Sürekli baştan başlamak sıkıyor mu? Ciuv ciuv bir oyun değil bu, her ne kadar hiçbir yazı okumayıp kayıt dinlenilmezse öyle gözükse de.


    Hikâyeyi anlamak için belli bir sayıda ölmek gerekiyor. Diğer roguelike oyunların aksine silahlar, silah upgrade'leri ve ekipmanlar haricindeki her şey sıfırlanıyor, karakter güçlenmiyor. Karakter aynı karakter. Hatta onun da sebebi yine öldükçe anlaşılıyor. Evi keşfetmeden oyunu keşfedemiyorsunuz. Evi keşfetmenin yolu da ölmek. İlk bölgeden çıktığımızda Warning: Helios Abandoned uyarısı alıyoruz. Bunun da sebebini sonradan, yeteri kadar öldükçe anlıyoruz.


    Sürekli baştan başlamak sıkıyorsa bu oyun size hitap etmiyor demektir.

  • ulaaaa kullanıcısına yanıt
    Abyx Gamingyoutube
    If you're having trouble defeating IXION, the second boss of Returnal in the Crimson Wastes, the 2nd biome, here is a very easy-to-follow guide that breaks down every single one of his attacks so you can know how and when exactly you can evade or counter and take a lead in the battle! 0:00 Intro 0:15 Phase 1 Ixion 1:03 Phase 2 Ixion 2:51 Phase 3 Ixion PS5 Gameplay for Returnal, the new PS5 exclusive developed by Housemarque. #Returnal Subscribe or become a member to support the channel! https://www.youtube.com/channel/UCSk7uDyfQ4FLSq_iFFwNrhg/join
    https://www.youtube.com/watch?v=BlYmnxR9OZM

    Seri şekilde ateş eden bir silah olmalı. Şu shard atan Dreadbound ya da roket atar gitmiyor.


    nier mahlaslı arkadaşın dediklerine ek yapayım; oyunda resin her şey. Eğer resinous shield artifact'i var ise spoiled resin gönül rahatlığıyla alınabilir. En baba beş artifact'ten biridir (bence birincisi astronaut figure, sonra resin enhancer). Malfunction ihtimâli yine olsa da integrity hasarı almamış oluyorsunuz ve spoiled resin de, adı üzerinde, bir resin olduğundan shield veriyor. Artifact ve integrity ağırlıklı gidilecek. Oyunda dodge atarken atak yapamıyoruz. Bu mühim değil. İki vurayım gerekirse biraz hasar alayım yerine savaşı biraz uzatıp gelecek o hasarı tamamen egale etmek gerek. Bu oyun, türü souls-like olmasa da çoğu souls-like oyunu gibi, kaçınma üzerine kurulu. Hasarı sonra veriyoruz. Öncelikli amaç hasar almamak. Zaten eliniz alışınca çatır çutur oynarsınız. Ben de pek becerikli sayılmam ama üç beş gün oynamayla seri ve çok iyi oynar hâle geldim.


    Obelite artıran artifact'ler de önemli. Oyun bonkör bir oyun değil. Fabricator kullanmadan, upgrade'leri satın almadan palazlanamıyorsunuz. Gizli bölgeler hariç tüm savaşlar geniş alanlarda yapılıyor ve düşmandan düşen obelite'ler öldükleri yere düştüğünden gidip almak gerekiyor. Oyunu hemen hemen hiç izlemeden ve hakkında hiçbir şey bilmeden oynamaya başlayan biri olarak ilk vakitler uzaktan dıkşın dıkşın ateş ederek oynuyordum. Artık mesafeyi dodge atabilecek kadar orta seviyede ayarlıyorum, düşmanı öldürüp düşen obelite'leri toplayıp gidiyorum. Çok uzaktan da oynanmamalı, çok yakından da. Düşmanlara karşı orta mesafe, biome boss'larına karşı uzak mesafe iyidir.


    360 dereceyi kolay kontrol edebilme özelliği sebebiyle klavye+mouse ile oynamak çok daha avantajlı. Oyunda aim assist, oyuncunun lehine ağır. Zaten böyle de olmalı, aksi takdirde uçan kaçan düşmanları, biz de sürekli uçup kaçtığımız için öldüremezdik. Ekipman iyi değilse mini boss'lar bile uzun sürebiliyor çünkü. Ancak belli ki oyun PS5 kolunun özelliklerini kullanmak için geliştirilmiş. PS5 kolu olsaydı onda oynamayı denerdim. Razer Wolverine V2 Pro kullanıyorum, canavar gibi gamepad'dir ama PS5 kolunun özellikleri yok. Oyunda denedim, zorlandığımı fark ettim. O yüzden herkese klavye+mouse'u öneririm.


    Ek olarak; astronaut figure ile biome'larda 6 ether karşılığında kullandığımız reconstructor aynı görevi yapıyor. Reconstructor yalnızca kullanıldığı biome'da işe yararken, astronaut figure o spawn'daki tüm biome'larda çalışıyor. Her biome'da farklı reconstructor olmasının sebebi de bu. 6 ether biraz fazla. Çat çat reconstructor kullanmayın derim. Özellikle ilk biome'larda.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nicholai Hel -- 28 Şubat 2023; 9:31:27 >




  • Oynayan varmi konuyu hortlatsak

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kaanfb38 K kullanıcısına yanıt

    ben tower of syphus oynuyorum ana oyunu bitirdim çoktan

  • nier kullanıcısına yanıt

    Hocam towera girince çıkamayacağım sandım iki kere ölünce çıktı neyseki, 8 saatlik oynama sürem var 2.bossu geçtim daha. Başına oturduğun zaman 3-4 saat oynamak lazım ondan sürekli giremiyorum. Tower nasıl oyun bitince de keyifli mi sonu varmi oranin




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kaanfb38 -- 2 Nisan 2023; 11:26:18 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oynayan var mı?

  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.