Şimdi Ara

RF EQG Türk Ekibi Toplanıyor (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
174
Cevap
0
Favori
7.946
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Culvian . Görev falan yapılmıyor mu nedir bu her mobda lvl atlıyorum.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: Çağrı

    Culvian . Görev falan yapılmıyor mu nedir bu her mobda lvl atlıyorum.


    Questleri Kaçırma
  • keşke corada olsaydınız bende dönerdim
    belki yinede dönerim ama bu aralar pc başında pek zaman harcamıyorum
    56 da kalmıştı sanırım benm charda, arada bakarım
  • Solus'un hiç tadı yok bu aralar.Kasamıyorumda char 47.8 de kaldı. Hell banlandı Bellatolarla Coralar hiç exp party yaptırmıyorlar.En fazla süren exp party 1 saat .Hell'in ban'ı açılana ve haftaya kadar arada takılırım.Ayrıca denemek istediğim class'lar var.BK,HC,AR,SM ve Cora Ranger.( =p )
  • Hell in banı açıldı.LvL'i 53 e düşürülmüş.NPC LvL 51 olmuş.Yani nası adamalr bunlar anlamıyorum.Adamların hile yaptıkları artık tasdiklendi şimdi o yuzle gelip adamlar tekrar kasacak.Böyle saçma sapan bişey görmedim ben.Hile yapanlara bide hediye verseler ne kadar garip adamlar bunlar..
  • Hell'in banı açıldı 52'imiş.NPC ile Priscill accountlarını değiştiriler bu arada.

    Official'in dosyalarını kopyaladım başka biyere sonra o dediğin iki şeyi yaptım shadow_baba, Ama RF_EQG den oyunu açınca hala CCR'nin launcher'i geliyor.. :D . Bana xfire'dan falan yardım edecek yok mu ? =D
  • Oyuna girebildim yardımları için Culvian'a teşekkürler.Sorun vistadanmış, launcher'in özelliklerinden uyumluluk modunu XP(Sp2) yaptım oldu.Bell Hc kasıyorum ancak official'deki acc'den sıkıldığım exp party bulamadığım zaman girerim anca.
  • Sorunun düzeldi mi bilmiyorum ancak birşey hatırladım sana söylemeyi unuttuğum. Shadow_baba nın gönderdiği linkler haricinde ilk postta olan 1 patchi de atmıştım sanırım ben.

    Bu arada 41 oldum oynadığım 2. günde. Güzel gidiyor aslında, gerçi gönül isterdi offical de pt kasacak hevesim olsa. Burdaki pt rahatlığıma alıştıktan sonra, officali açmam bile bir daha sanıyorum.

    Bir güzel yanı da oyunun forumu olması. Hatırladığım kadarıyla offical ın CM zamanında bir forumu vardı ancak CCR ile bu forum kalktı. Çok yararlı oluyor, mesela bugün okuduklarımla AR dan sonra mystic x SM char kasmaya karar verdim, harika anlatmışlar falan.

    Bir de sorunum var. Oyunda bazı insanların itemlerini göremiyorum. Sanırım +60 itemler bunlar. Yani mesela full +60 set giyen adam görünmez oluyor, sadec jetpacki görüyorum. Oyunu yüklerken offical e patch atarak yüklemiştim, sanırım +60 itemler attığım patchte yer almıyor. Zira hiç yellow mau da göremedim şu ana dek. Bir mau gördüm legs bölümü görünmez idi. Bu durumu nasıl düzeltebilirim acaba?/b]




  • Evet 60+ ları göremiyoruz, birisi o dosyayı upload etse, :D ...
  • Bu server çok güzeldir daha önce oynamıştık Extreme ileGerçekten çok yardımcı oluyor onun sayesinde öğrendim oyunuTekrar başlamak isterdim ama bir süre sonra sıkıcı geliyor gerçekten(belki oyunda çokezik olduğum içindir)Size iyi eğlenceler dilerim belki bir ara bende başlarım beraber oynarız
  • Antalyada oldugum icin foruma bi süre giremeyeceğim ara ara giriyorum. Official üstüne patch attığınız için olabilir. official client içinde 55+ bulunmuyor.

    Tek çözüm oyunun kendi sitesinden full client indirmek.
  • Oyunun forumu tam bir cennet. İngilizcesi olana tabii ki. Şu an oyundaki her class hakkında bayağı birşey öğrendim ama gene de bunların bir hiç olduğunu biliyorum. Öyle bir durum oldu ki her karakteri kasmaya heveslendim. AR kasıyorum halihazırda, ancak AR ın yanına farm için de birşeyler kasmak gerekecek, HC kasarım heralde, %100 kâr sağladığı için. Ama ileride de mutlaka spirit x SM buildini deneyeceğim, AR a alacağım armorları bu yönde kullanmayı düşünmüyor değilim yani. ACC Punisher ve Cora Grazier de hoş seçenekler aslında.
  • Ben zaman ayırıp çoğu charı kasmıştım(AR SM Striker Grazier Zerker HC vs.) Zamanın varsa denemeni tavsiye ederim tabi biraz masraflı oluyor...

    Bu arada sakın warrior X AR class yapma benim gibiOyuna ilk başladığımda specialist -> AR olduğunu bilmiyordum sonradan class redefine pill ile onu Zerker yaptım

    Burak sen hatırlarsın belki
  • evet bende hatırliyorum
  • test
  • Warrior x AR çok acayip masraflı olur ya. Mau repair ve upgradeine para yetişmez valla.

    Vote GP lerimle alacağım Beginner ring ve amulet ler süresiz mi, acaba? GP birikti biraz, alabilirim kendime maksat hp yi artırmak olsun. Her karakterde kullanılan birşey sonuçta.

    Spirit x SM buildini de kesinlikle denicem, AR a alacağım armorlar zaten SM ye de gider, biraz farm ile Force armor da alır arada HC de olurum. AR ile 65 olmak gibi bir amacım yok, maximum 60 olurum diye düşünüyorum, 55 te cp kasmak için lvl a ara verebilirim, zira çok sağlam (Blue Mau ya skillsiz 30k vuran :D) striker larla falan karşılaşmadığın sürece çok rahat raid vs yapılabiliniyor 55 lvl MAU ile, belki gaz olup yellow arm lara da kasabilirim ama kısmet.. Spirit x SM de bu MAU nun upgrade leri için para kasar 50 li lvl lara kadar, 50+ da full HC olur pot harcamam, mau ya daha da bir para kazandırmak ve force armor, leon staff da alabilmek amaçlı. Zaten AR ve spirit tabanlı bir karakterin olduktan sonra zevk alırsın oyundan gibi geliyor bana. Paypal ile GP alabilecek durumda olsaydım da ACC olur Striker kasar, yanına da bir Mercenary açıp 60+ da Punisher olacak biçimde kasardım. C27 nin falan videolarını gördüm, parayı harcamış adam, ama yararını da görmüş. 60k falan vuruyor MAU lara namussuz.




  • Official'de 1 ay süresi var.Bu server'da bilmiyorum.Server zaten 2 gündür çökmüş durumda, bir türlü halledemediler sorunu.
  • beyler ben 1 haftadır yoktum şuan oyuna giremiyor muyuz
  • equilibriumgaming.com dan yeni patch ini indir
  • Evet o patchi indir ama oyun sitenin anasayfasındanda görebileceğin gibi 3-4 gündür yok.Dün 4-5 saat geldi geri gitti >.<
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.