Şimdi Ara

RF EQG Türk Ekibi Toplanıyor (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
174
Cevap
0
Favori
7.946
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • önemli fixlemeler yapıyorlarmış. en son olarak Patch v2 çıkmış bunu yüklemeden oynayamazsınız.
  • Merhaba
  • Son birkaç gündür servera saldırı niteliğinde hack girişimleri oluyormuş, zaten yaklaşık 1 haftadır akıcı bir oynama söz konusu değil, sürekli server offline oluyor. Dün bir patch çıkarıldı, yükledik falan küçük birşey zaten, ancak tekrardan bakımdaydı bugün server. Xanster bana normal bir GM nin söyleyeceği gibi en kısa zamanda tekrardan açılacağını söyledi ancak anladığım kadarıyla, ki almancam fena değildir , ciddi birşeyler dönüyor ortada, ya birisi serveri çökertmeye çalışıyor ya da birisi speed hack falan yapıcam derken farkında olmadan bissürü şeyi bozuyor.

    Bu arada server açılır açılmaz 45 olucam. Bütün pt lerim de full, şu an rezzer ım 50 ye kadar towerlarla solo ABA farm yapıp 50 den sonra AR olmayı düşünüyorum, hatta belki de 55 te AR olurum para durumuna bağlı olarak. Forumdan da bir çok şey öğrendim, artık kendimi oyun hakkında bilgili sayıyorum. Aklımda güzel xclass seçenekleri var, bakalım duruma göre kasabilirim.




  • Paranın gözü körolsun. .İnsan farm yaptıkça yapası geliyor.Takı() setimi düzmeden level kasmam heralde, ki 40 levelde anabola & brutalde süper para kasılıyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Maschera -- 27 Haziran 2009; 20:35:38 >
  • Bende sonunda ekran kartımı tamir ettim.Officalde 40 da kalmıştı en son biraz zor yetişirim herkes almış başını gitmiş Biraz pvp server deneyeceğim olmadı offical devam edicem.Şu an bir Hc açıyorum eğer tank veya dps ihtiyacınız varsa onlardan birini de açabilirim benim için sorun olmaz buraya yazmanız yeterli.
  • Benim biricik hc karakterime PT bug oldu bırakmak zorunda kaldım.. .Tamda alışmıştım.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Maschera -- 30 Haziran 2009; 21:35:22 >
  • Oyuna giremiyorum fireguard id pass oluşturmuyor gerekli yerleri doldurup ok e basıyorum ama hiç bir şey olmuyor.
  • fireguard password unda hem harf hem rakan olması gerekir ve 8 den fazla
  • offical e başlıycaktm okudukça buna aklım kaydı ya başlasam yardımcı olabilcek varmı :)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JaCKaL3406 -- 12 Temmuz 2009; 10:21:31 >
  • Zaten öyleydi ama serverın bakım günüymüş ertesi gün yaptım ama sarmadı pw server offical de çok kasıyor şimdilik oyun oynamıyorum.Bu arada ben 30 Haziran da atmışım postu nerden esti cevap vermek
  • daha yeni okumuşum
  • varmı hala bu serverda oynayanlar
  • Yok.
  • O kadar vaatler vardı ilk postta, Türk göremiyorum oyunda. 50 lv Mental Smith imi kastım, full time farmdayım, Mage x SM nin lvl kasılmasına ara verdim biraz, 50 de bıraktım şimdilik, HC yim şu an bir de ayrıntı olarak. 50 olsam itemim olmicağına 49 da kalıyim herodian da falan insanlara yardım ediyim diyorum. Şöyle güzel bir miktar para kastığımda ona de ele falan alıp adam gibi bir duruma getiricem. Hani olur da burayı benim gibi düzenli olarak takip edip bellato da oynayanınız varsa, Culvian ve Ethilien karakterlerimin nickleri. Yardımcı olmaya çalışırım, para vs istemediğiniz sürece.

    Ayrıca, eğer geri dönmeye niyetin yoksa ExtReme1® , 57 AR'ı bana devredebilseydin bayağı iyi olurdu 60 a kastıktan sonra t2 kol alır, full time hdh yapar belki relic düşürürdüm. Bi düşün diyeyim yani ciddi olarak.

    Ha bir de not, bellato da başlamak isteyeniniz olursa kesinlikle specialist açmayın. Ortalıkta o kadar çok AR ve MS dolaşıyor ki aklınız durur. Oynama tecrübeniz varsa ve oyunu biliyorsanız Ranger x SM ve Mage x SM , yoksa HC veya SM açabilirsiniz. Tecrübeniz varsa Mage ya da Ranger tabanlı bir karakterle başlayın, zaten class pill leri edinmek acayip kolay, zevk alırsınız.


    Edit: Söylemeyi unuttum level sınırı 66 oldu, böylece T3 Yellow arm ları edinebiliyor AR lar. Crag Mine a lazhuwardian lar geri geldi, yeni bir çok GM alındı. 45 ve 50 level Archon armorları 60 ve 65 olarak değişti, defansları şu ankinin 2 katına çıkarıldı. 65 level ve Assaulter Archon a göre +5 65 level armor setten daha iyiymiş 65 Archon armor set. Radarlar geri döndü raid yapmak ve raider ları bulmak kolaylaştı. Endless Flame Draco ve Ringleader Blood Axe respawn time 96 saatten 4 saate düştü. Mau attack range bugluydu, fixlendi. Mine daki orelardan acayip restoration talic düşüyordu, +1 ve +2 lerden sadece restoration talic düşüyordu hatta. O düzeltildi artık çok talic düşüyor da bellato olarak savaşları sürekli kaybettiğimizden bi test etme şansım olmadı. Defense Rune lar tamamiyle silindi oyundan ve Hora Dark Hole dungeonundan relic item düşme şansı delicesine arttırıldı.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zummet -- 30 Temmuz 2009; 13:51:33 >




  • ben tatile çıkmadan önce herkez oynuyordu ben eve döndüğümde bir baktım herkez kayıp

    oynayan adam olursa ben devam ederim. xD
  • Ben oynuyorum o zaman, gerçi yarından başlayarak 2 hafta tatile gideceğim, laptop u alıyorum yanıma ama bilemem internet durumu ne olur. Gerçi elven e falan gelemem, laptopun oyunu rahat oynatmayacağını düşündüğümden tatilde farm yaparım internet varsa. Vote pointlerimde birikti T4 setler alıp sattığımda yaklaşık 800m falan para geçebilir elime tatil dönüşü, bir de tatilde farm yapabilirsem ki mental smith ile 45 dk da falan 60-70m kasmak mümkün, elimde 2 milyara yakın para olması muhtemel. Bu para ile doğrudan elven e transfer olurum gibi geliyor. O zaman işte, mage x sm nin bütün AOE partilerde aranan karakter olduğunu düşünürsek beraber kasma durumumuz olabilir. Solus†Angels guildindeyim, öyle acayip kalabalık, öküz gibi itemi olan oyuncuların oluşturduğu her gün elan da boss party yapan bir guild değil ama guilddeki aktif oyuncuların tamamı server tarafından tanınıp sevilen insanlar, ek olarak da classlarının en iyi oyuncuları. Shian ve XBlackDeath falan var, belki duymuşsundur.

    Öyle işte




  • bende acc deyim belelr cok ezik nie orda actiniz hep savaşları kaybediolar
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mert1905x

    bende acc deyim belelr cok ezik nie orda actiniz hep savaşları kaybediolar


    biz güçlünün yanında olmak yerine gücü kendimiz yaratırız. yani demek istediğim başkalarının gücü bizi ilgilendirmez gerçekten ekip olucaksak savaşı kimin kazanıp kaybettiğine bakmadan en iyi nerede rahat edeceksek onu seçeriz.
  • walla ben officaldada paso biz kaybedioduk savaşları ama acc tim :) tenekeleri sewiom xd hata race leadr dyne di xd loot yaparken bi hata verio deli etti yaw :@



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mert1905x -- 30 Temmuz 2009; 16:59:45 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mert1905x

    walla ben officaldada paso biz kaybedioduk savaşları ama acc tim :) tenekeleri sewiom xd hata race leadr dyne di xd loot yaparken bi hata verio deli etti yaw :@


    o 2.2.3 te her yerde olan birşey. tam olarak hata değil. alamadığın item var ise o item elbet senin çantandada mevcuttur. çantandaki itemini sat yerden tekrar almaya başlarsın. oyundan girip çıkınca böyle durumlar oluyor.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.