Şimdi Ara

RF Online Türk Sunucusu 20 EKİM OPEN BETA!! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
385
Cevap
0
Favori
10.701
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ferdi_33


    quote:

    Orijinalden alıntı: emreslmn

    :) offıcıaldekı karakterınızı oraya gecırmenın tabıkıde bı ımkanı yok :D


    CCR ilk basladığında codemasterden kalma id lerin çekilmiş fotoğrafları olanlara avantaj sağlayıp 50 lvl den direk başlatmıştı hatta sonra 300$ karşılığında serverler arası geçiş imkanıda sunmuştu yani hiç bişe imkansız deildir zaten daha önce kendileri yapmıştı bunu. O yüzden sormak istedim


    hakkaten offical sunucuyla tr sunucusunun ne alakası var biraz mantık lütfen :)
  • Saçmalayan sensin Codemaster ile CCR aynı firmamı ? Peki Şu anki Officall ile türkiyede açılacak server CCR yani aynı firma deil mi. Ne dediğinimi bilmiyon laf olsun diyemi konuşuyon. farklı firmalar olduğu halde bunu yapabiliyorsa aynı olunca neden yapamıyor ? Sanki o kadar parayı CCR ye deilde farklı firmaya harcadık, Olmuyosada olmasın kaybeden ben deilim.

  • hakkaten offical sunucuyla tr sunucusunun ne alakası var biraz mantık lütfen :)

    Tr sunucusu official del mi yani ? Ne saçmalıyosunuz ya saçmalayan sizsiniz tr sunucusunu Private server mi sandınız siz anlamadım ki ? bilmeyerek konuşuyorsunuz azcık mantıklı olun açın bi sözlük official anlamına bakın.
  • imkansız die bişey yoktur diosun ama bunun türk serverında imkansız olduğunu 1. ağızdan söylüyorum işte :) tabiki senin anlattığın durumlarda ccr ın kullanıcı cekmek ıcın yaptıgı bı cesıt uygulama dıyebılırız fakat bu cok farklı bısey farklı ulkelerın farklı sunucularından karakter transferı olması ımkansız turk serverı tamamen 0dan baslıyacak bır server olacak. (kesınlessın dıe soledım :)
  • Zaten öyle bir şey olsaydı ben başlamazdım yoksa gelicek 55-60lvl adam biz daha 40lvlken herkesi kesicekTürk serverinin hilesiz olacağını düşünüyorum genelde hileler rus ve filipin kaynaklı çıkıyor yani umarım öyle olur...
  • RF Türk serverının hilesiz olcagından emın olun :)
  • Orijinalden alıntı: ferdi_33


    hakkaten offical sunucuyla tr sunucusunun ne alakası var biraz mantık lütfen :)

    Tr sunucusu official del mi yani ? Ne saçmalıyosunuz ya saçmalayan sizsiniz tr sunucusunu Private server mi sandınız siz anlamadım ki ? bilmeyerek konuşuyorsunuz azcık mantıklı olun açın bi sözlük official anlamına bakın.



    Senin mantığınla bende kore serverından 65 level adamı playrf ye getiririm Hatta TR ye getiririm millet enayi gibi 0dan başlarken 65 level character oynarım.Benim kastettiğim Us serverı ile Tr serverı arasındaki fark.Zaten ağzımdan offical diye bir şey de çıkmadı.CM Eu serverıydı KAPANDI Eu serverı olarak CCR playrf yi açtı oyuncuları mağdur durumda bırakmamak için de gerekli SSleri bildiren oyunculara yardımcı olundu.Şu anda playrf kapanmıyor hala aktif kimsede Tr serverına geçin diye kimsenin kafasına silah dayamıyor.Eğer para harcadım zart harcadım zurt harcadım diye dert ediyorsan tankcığına devam et konu kapansın.Laf olsun diye hala savunuyorsun.TR serverına kimse kimseyi zorla çağırmıyor.Eğer hala hiçbir şey imkansız değil diyebiliyorsan atarsın CCR Ceosuna E-mail anca o kurtarır seni 0dan kasmaktan.




  • Bu arada bir an önce verilse şu site



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi speedmonster -- 3 Eylül 2010; 18:12:22 >
  • Bu arada bir an önce verilse şu site



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi speedmonster -- 3 Eylül 2010; 18:16:58 >
  • cash shop için ödeme seçenekleri neler olucak şimdiden bişey söyleyebilir misiniz?
  • Site çok çok yakında kullanıma girecek . Fakat çok ufak tefek puruzler kaldı site konusunda. Cash Shop odeme ıslerı ıcın calısmalar surmekte gelısme oldugu anda buradan bıldırırım :)
  • ferdi_33
    Bu kişi blok listesinde "block" ve mesajı bloklandı.
    Bu kişinin mesajını görmek için bloğunu kaldır..
    %100 DH Rf bölümü garantili çözüm.Ayrıca ExtReme1® ile iletişime geçtim online olduğu zaman temizleyecektir konuyu.

    Konumuza dönersek; Cash shop için paypal dışında bir hizmet kullanırsanız gerçekten çok güzel olur.Aktif oynayacağım zamanlar aylık belli bir miktar cash almayı düşünüyorum ama paypal kullanmak da istemiyorum.Bu duruma bir çare olursa aylık en az 50-100 tl ayırmayı düşünüyorum aktif olduğum zamanlar.
  • Cash shop için paypal kullanırsanız gerçekten çok güzel olur. Hem sizin hemde bizim için güvenli olur. özellikle SMS ile alınan cash shop kullanmassanız sevinirim +18 olmayan oyuncular ebebeynlerinden habersiz ve izinsiz bu yöntemi kullanmakta. düğer yöntem posta ödemesi bu yöntemlede size çok ciddi zarar verir ödeme yapılır sizden onay gelir sonra posta cekini iptal ederler cash çoktan harcanmış olur. Paypal içinde bu gecerlidir hatta 7 gün süre zarfında para geri alınabilir fakat paypaldan üyelik silinir.
  • Paypal dısında odeme sekli tabikide olacaktır. Bu konuda elimize gecen ilk bilgide haber veririm. hatta farklı fikirleriniz varsa ozel mesaj yoluyla iletirsenz bunlarıda gozden gecirebiliriz
  • quote:

    Orijinalden alıntı: emreslmn

    Paypal dısında odeme sekli tabikide olacaktır. Bu konuda elimize gecen ilk bilgide haber veririm. hatta farklı fikirleriniz varsa ozel mesaj yoluyla iletirsenz bunlarıda gozden gecirebiliriz

    Valla benim için Paypal dışında hemen hemen herşey uygun.Ama paypala karşı bir güven sorunum var.Onaylama için 1.95 usd çekiyoruz diye 195 usd çekip epey uğraştırmışlardı zamanında.Hoş Eu serverında çok ihtiyac olunca 1-2 kere kullandım sorun çıkmadı ama yinede farklı bir ödeme yöntemi çok daha iyi olur.
  • Arkadaşlar konu seyrini bozacak mesajlar temizlendi. Tekrar aynı şekilde bu tartışmaları ortaya çıkarmayalım.


    Sormak istediğiniz soru var ise sorun ancak karakter taşıma ile ilgili yeni bir soru yönlendirmeyin. Size karakter taşıma işleminin gerçekleşmeyeceği söylendi.

    Son olarak aynı tartışmalar tekrar yaşanırsa cezai işlem uygulanacaktır.
  • Harika haber,uzun zaman önce tr sunucu hazırlıkları oldugunda çok sevinmiştim ama baya uzun süreceği söylendiği için umursamamıştım...Tahminimden çok daha erken cb ye giriyor

    Umarım herkese hayırlı olur,en kısa sürede site adresini bekliyoruz...
  • Evet dedıgım gıbı aslında hazıran ortasında cb 1 ay ıcınde flnda ob dusunuyoduk ama ısler ıstedıgımız gıbı gıtmedı malesef :) daha az hata payı bırakmak ıcın bıraz zamandan vazgectık sadece :)
  • güzel haber .büyük ihtimalle başlayacağım.websitesi de çıksaydı bencede bir an önce
  • Ben oynamıyorum artık. CCR zamanındada Codemasters zamanında da sunucu ve GM'lerden kaynaklanan hata, problem ve ilgisizliklerden ötürü charlarım veya banklarım silindi, Cash item alıp kullanmama rağmen hiçbir problemime ilgi alaka ve mantıklı bir yanıt verilmedi, eventlardan hediyeler kazandığım halde onlar bile geri verilmedi. Kaldıki ben bu oyunu 2006 Beta zamanından beri oynayan en eski oyunculardan biriyim. Beni bile soğuttular bu oyundan tebrik ederim hepsini.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.