Şimdi Ara

RF Online Türk Sunucusu 20 EKİM OPEN BETA!! (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
385
Cevap
0
Favori
10.703
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • o kadar da değil :D sadece tam tarih vermiyolar yada tam bir bilgi:D
  • Şimdi anlamadığım birşey var. 9gün sonra oyun cbt olarak başlıyor. Elinizde ne bir site var, ne bir ödeme şekli, nede reklam. Bu bana biraz ciddiyetsiz bir iş gibi geldi. Diğer firmalar oyunun daha cbt si gelmeden 1-2 yıl önceden siteyi hazırlıyor ne nedir belirliyor,ss koyuyor video koyuyor sonra gün sayıyor. Siz nasıl olurda tam tersini yaparsınız. Oyun zaten 2-3 ay geç kalmamış yıllarca geç kalmış. CCR zamanı bile ilk başladığı bir yıldan sonra çok hızlı oyuncu kaybetti. Bunlardan ders alıcağınıza tam tersine daha ilgisiz ve daha kötü muamele yapıyorsunuz.

    Ben bu işi hiç sevmedim, hatta şuan çok kolpa geliyor.
  • .............



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Easx -- 6 Eylül 2010; 18:00:17 >
  • Biraz yavaş ilerliyor proje sanıyorum...Birçok arkadaş sabırsızlanıyor bu yüzden tepki geliyor haklı olarak Önemli olan reklam site vs degil onlar oyun açıldıktan sonrada gelişir..daha cbtde resmen açılmıyor oyun bunun farkına varmak lazım...Zamanla gelişeceğini umuyorum,inşallah yanılmam
  • ......



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Easx -- 6 Eylül 2010; 18:00:02 >
  • Gayetde bana düşer yargılamak. Oyuncu olacak ben değilmiyim ? Oyuncu nedir firma gözünde? -Müşteri- Müşteri firmayı yargılamıyacakta ( kullandığı-kullanacağı şeyi ) ne yapıcak. Ayrıca burası forum. Buraya yazmanız demek eleştiriye ve yargıya açık olacaksınız demek.

    ""Sınız"" kullanıyorum çünki yapan firma ile bağlantın var veya bu işin içindesin. Yani buradaki "YARGIYI" okursan muhatap kişilere iletebilirsin. Çünki hoşturki MUHATAP kim bilmiyoruz.

    Ayrıca usluba dikkat etmesi gerek kişi yine SEN sin. Burada bir şeyi tanıtıyorsun ama konu hakkında yargı ve şikayet gördünmü hemen aslan kesilip " buyur gel sen yap" diyorsun. Madem yapılan işi kabullenemiyorsun ozman neden buraya başlık açıyorsun ? Madem yapılan reklamı beyenmiyorsun burada neden insanlara yardımcı oluyorsun. Buradaki sorulara cvp verebiliyorsa ozman yargıya ve eleştiriyede cvp vericeksin.

    Hatta şuan beni sinirlendiriyorsan buda müşteri memnuniyetsizliğine girer. Buda zaten senin bu konulardan pek anlamadığı nasıl konuşman gerektiğini yada sinirlerine hakim olamadığını gösterir...


    Herşeyin özeti Siteniz bile yok burada reklam yapıyorsunuz. Peki Ben adminlere sorarım. Bir OYUN tanıtırken belli kurallar çerçevesinde tanıtılıyorsa ve bu arkadaşın açmış olduğu bu başlık bu kurallara uymuyorsa neden kapatılmıyor.

    Ozmana bende 40 tane başlık açayım bu oyunun türk serverları açılıyor şu oyunun türk serverları açılıyor ama site yok buyrun katılın die. Sonra benim gibi 50 kişi daha bu işi yapsın ve forum çöplüğe dönsün.

    Yaptığın girişim yanlış.Bana cvp verme şeklin hepten yanlış. Ortada sitesi bile olmayan birşey hakkında konuşuyorsun. Ortada olmayan birşey hakkında. Bana bu kirlilikten fazlası gibi gözükmüyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Elyria -- 6 Eylül 2010; 17:33:35 >




  • ..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Easx -- 6 Eylül 2010; 17:59:33 >
  • @emreslmm
    Bende oyunu sabırsızlıkla bekleyenler arasındayım Öncelikle sahıslarla agız dalaşına girmen pek hoş olmamıs ama sonuc olarak mesajlarını editlemei taktir ettim dogrusu.. Bizim milleti pek kafana takma daha henüz herhengi bir hizmet almadıgı bir durum neticesinde bile kişilerden hesap soracak derecede düşünmeden mesaj yazabilenler cıkıyor, çıkacaktır her olagan şirket çalışanı gibi olayı profesyonelce alttan alıp geçiştirmek en iyisi
    oyun ne zaman cıkarsa çıksın benim için önemli degil yeterki aceleye getirip de kötü sonuçlanmasın. Bütün çalışanlara kolaylıklar dilerim.. umarım emekleriniz boşa gitmez bizde bekledigimiz servera kavuşuruz




  • Anlayışın için teşekkür ederim :) Fakat sunuda belırtmek ısterım kı ben burda CCR calısanı değil forum uyesı olarak sıze yardımcı olmaya calısıyorum . Tabıkı baska sekıllerde karsılastıgımızda yanıtlarım baska olucaktır . Arkadastan ozelden ozur dıledım burdanda ozur dılıyorum. Haklı oldugu ya da haksız oldugu konular tabı kı vardır. Fakat yanlıs anlasılmadan oturu ınsan kırmaya degmez :)
  • Bende türk serverını büyük bir heyecanla bekleyen çoook eski bir RF Online oyuncusuyum. Officalda ve birçok private serverda oynadım. Ama günler hızla tükeniyorken ortada bir gelişmenin olmayışı beni de çok üzüyor. İnşallah daha fazla üzülmeyiz.
  • Eskisi gibi tutunabilirmiyiz diye düşünmüyor değilim. Ne eskisi gibi 1 hafta Callide farm yapıcak kafa kaldı ne de becerileri kasıcak sabır. Ama bir deneriz hiç yoktan..
  • Gecikmeeler olmasına karşın ben RF'in zamanla toplanabılcek bır oyun oldugunu dusunuyorum . Yanı evet reklam az yapıldı sıte acılmadı bunlar cok cok cok buyuk sorunlar . Ama zamanla bunlar unutulcak sıstem tam olarak yerıne oturacaktır
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Özkan

    Eskisi gibi tutunabilirmiyiz diye düşünmüyor değilim. Ne eskisi gibi 1 hafta Callide farm yapıcak kafa kaldı ne de becerileri kasıcak sabır. Ama bir deneriz hiç yoktan..


    En büyük sorun o saatlerce callide gli farmla sonra git pt kas... Umarım uzun süre privatede oynadıktan sonra alışabilirim
  • valla öyle saçma sapan pt kasmayacam ben. Mau yada grazier açacam. eğer grazier açarsam biraz range pt kasarım yeter. zaten varasda defans ve shield kasılıyor hemen. onlar yeterde artar. Mau açarsam da range ve close kasarım yeter. oturup saatlerce pt kasmak yerine yabancıların yaptığı gibi lvl kasıp cp yaparım. Şimdi bikaç arkadaş hemen diyecek o chardan hayır gelmez diye. Ama emin olun bu oyuna Solus serverında başladım ve ordaki yüksek lvl elemanların hiçbirinin doğru dürüst pt leri yoktu. Neyse açılsın da bi hele. Açılmadan charı kastık 65 yaptık cp sini yükselttik :)
  • Birde ciddi düşünen arkadaşlar hemen toparlansın bundan önce anket açmıştık ama kim nerde açıcaksa 5 kişilik bir parti oluşturulsun 1- 1.5 haftaya Babaya girilsin. Hızlı olmakta yarar var..
  • Close Beta surecınde bu kadar partı toplıcak kadar acele etmenıze gerek yok bence :) zaten karakterler kalıcı olmayacak:)
  • Evet onuda es geçmişim yaptığım planlar Open Beta dahilindedir arkadaşlar.
  • :):) umarım takımlar sımdıdenn bellı olur:) cekısme olursa hersey daha ıyı olur :)
  • İnşallah Private ekibi kolay alışır offical'ın ratelerine.Sonuçta birinde 1 Flem 7 level atlatıyor diğerinde 7 flem 1 level atlatıyor
  • Offical'in ratelerine alışkınım ben çok kastım :D merak etme.


    Edit: Okullar açılıyor pt lere mi kafa yorayım derslere mi?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi m3chladon -- 7 Eylül 2010; 9:28:50 >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.