Şimdi Ara

Rockstar, GTA 6 için vites yükseltti: 300'den fazla personel alacak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
1.401
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Rockstar, GTA 6 için vites yükseltti: 300'den fazla personel alacak



    Resmi Rockstar web sitesinde ve şirketin sosyal ağ LinkedIn'deki profilinde 307 boş pozisyonun bir listesi yayınlandı. Stüdyonun birçok farklı alandan profesyonellere ihtiyacı var: Animatörler, ses mühendisleri, oyun tasarımcıları, sanatçılar, testçiler, analistler, çevrimiçi hizmet uzmanları ve çeşitli profillerden bir dizi programcı.



    Ayrıca Bkz.Amazon Prime alışverişlerinizde kullanabileceğiniz TL indirim ve puan kampanyaları



    GTA 6 için geri sayım başladı



    Aynı zamanda, uzmanlar Rockstar'ın belirli bir departmanı tarafından değil, Londra, New York, San Diego, Toronto, New England, Lincoln ve Hindistan'daki stüdyolar da dahil olmak üzere stüdyonun tüm bölümleri tarafından aynı anda talep edilmekte. Tipik olarak bu sayıda boş pozisyon, üretim öncesi aşamanın sonunda ve oyunun tam teşekküllü geliştirme aşamasına geçişte ortaya çıkıyor.



    Rockstar, GTA 6 için vites yükseltti: 300'den fazla personel alacak



    Yeni uzmanların işe alınmasına ek olarak, mevcut tüm Rockstar çalışanları Grand Theft Auto 6'nın geliştirilmesine aktarılıyor. Bu ayın başında şirket , Red Dead Online desteğinin sona erdiğini duyurdu . Gelen haberlere göre Rockstar, yeni GTA'ya tamamen odaklanmak için Grand Theft Auto IV ve Red Dead Redemption'ın remaster'larını daha iyi zamanlara erteleme kararı aldı.




    Kaynak:https://www.rockstargames.com/careers/openings







  • Rockstar, gözünü seveyim story telling nedir öğren. RDR 2 ve GTA V'i sırf bu yüzden 5. denememde ancak oynayabildim. Süper oyunlar yapıp hikaye kısımlarında oyuncuyu bayıltmayı başaran başka firma var mı merak ediyorum.

    Hemen atlayacak sazanlara da cevap vereyim, gidin RDR 2'nin steam başarımlarına bakın. Oyunu oynayanların en az yarısı 2. chapter'a geçmemiş bile, yani 2. saat gelmeden oyunu bırakmışlar.
  • Rockstar, gözünü seveyim story telling nedir öğren. RDR 2 ve GTA V'i sırf bu yüzden 5. denememde ancak oynayabildim. Süper oyunlar yapıp hikaye kısımlarında oyuncuyu bayıltmayı başaran başka firma var mı merak ediyorum.

    Hemen atlayacak sazanlara da cevap vereyim, gidin RDR 2'nin steam başarımlarına bakın. Oyunu oynayanların en az yarısı 2. chapter'a geçmemiş bile, yani 2. saat gelmeden oyunu bırakmışlar.

  • Ben moruklamadan çıkacak mı bu oyun acaba

  • hintlileri alsınlar rd2 hep onlar vardı.

  • Korsandaki başarımlara nasıl bakabiliyoruz :D


    oyunun asıl sattığı yer konsollar, pc'ye çıktıktan sonra çoğu kişi korsan oynayıp bir kenara attı oyunu


    gta v'in hikayesi gayet güzeldi bu arada, rdr 2'nin hikayesi boring festival'di çünkü neler olacağını rdr 1 oynayan herkes biliyordu

  • PS5 Pro'ya yetişir artık.

  • Yemek yapabilme özelliği gelmeli. Marketten öteberi alıp eşimize dostumuza bahçemizde barbekü partisi verebilmeliyiz. Rdr 2'de tanımlanan yemek yenebilecek mekanların sayısının da daha gelişmiş ve gerçekçi şekilde arttırılması gerekiyor. Örneğin bir restorana girinde istediğimiz masayı seçip oturabilmeli, menüyü baştan aşağı okuyabilmeli, yemeğimizi çatal bıçak kaşık kullanarak, keyfini çıkara çıkara yavaş yavaş yerken etrafa bakabilmeli ve istediğimiz kadar tip verebilmeliyiz. Diğer müşterilerin masasına oturursak, yemek sıçratırsak, masadan bir şeyler fırlatırsak, hesabı ödemeden kaçarsak kavga çıksın mesela.

  • DH Misafiri D kullanıcısına yanıt

    hocam senin karnin acikmis belli ki


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şimdi baktım ps de chapter 1 i tamamlayanların oranı %70 , yine az gibi, benzer oyun değil ama gow 2018 de ilk görevi tamamlayan oranı %87,5

  • Çok şükür. 2025 de çıkar belki. 12 yıl sonra...

  • GTA 5'in zaten oynanışı önemli, hikayesini takman saçma. Orta seviye bir hikaye var ama içine dalman hiç de zor değil.
    Oyuncuların yarısı 2 saat oynamamış diye oyunun hikayesi kötü değil, ağır oluyor. İlla da dikte edildiği gibi seni hemencecik oyuna sokan oyun yapmak zorunda değiller. Hemen olay, aksiyon bekleyen başka oyun oynar, bu kadar basit.

  • Shainx kullanıcısına yanıt

    eyv gıral, aydınlattın bizi.

  • DH Misafiri D kullanıcısına yanıt

    Oldu olacak Nusret'de gelsin baklava ile şiki şiki yapsın


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • RDR 2'de 268 saatim var. Oyunlarda hikaye anlama kabiliyetin yoksa diyalogları yarım yamalak okuyup geçerek burada yalandan firmalara laf atmana gerek yok. RDR 2 hikaye anlamında çok kapsamlı. Hikayeyi anlamak için gerekirse 2 defa oynayacaksın. Ben 1. oyunda bile hikayeyi kavradım 2. kez bitirme sebebim tamamen garantiye almaktı. Hikayeden kopmayacaksın bu kadar basit. Neyse bildirimleri kapatıyorum bu yorumlar can sıkmaya başladı. Vesselam.

  • Scania_34 kullanıcısına yanıt

    Helal lan, aferin. Oyun profesörü seni. Oyunu satın alan 44 milyon oyuncu, bütün oyun basını, sanatçılar, teknik ekipler bilmiyor, bi sen biliyorsun. Aferin aferin. sen birkaç tur daha oyna.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0B3097644 -- 22 Temmuz 2022; 14:40:49 >
  • iyi bir bilgisayar hediye ederlerse oyunu test ederim uzun bir süre, bos vaktim çok sorun olmaz sayın yetkililere saygılar.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Çoğunluk oyuncuya hitap etmemesi kötü olduğu anlamına gelmez. Ben şahsen ayıla bayıla oynadım RDR2'yi, bir gram da sıkılmadım, yavaş da gelmedi. 50 saatlik oyunun 1. saatinde saf aksiyon bekliyorsanız bence o sizin yanlışınız. Hadi Rdr 2'den sıkılmanızı bir nebze anlarım da Gta 5 için de aynı şeyi yaşadıysanız biraz kendinizde aramalısınız sorunu.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lightclaw -- 23 Temmuz 2022; 21:12:58 >
  • Lightclaw kullanıcısına yanıt

    Tm kanka, şimdi git bunu 45 milyon kullanıcıya ve bütün oyun basınına ve oyunu yapan teknik ekibe de söyle. Hiç biriniz oyundan anlamıyorsunuz de.


    Kimse oyunu kötülemiyor ve herkes hep bir ağızdan gelmiş geçmiş en iyi oyunlardan birisi olarak gösteriyor ki teknik alt yapı olarak rakibi birkaç oyun ancak var oyun tarihinde. Bizim dert yandığımız konu boktan hikaye anlamının aşırı yavaşlığı.

  • Hocam takmışsın diline bi 45 milyon, anladığım kadarıyla oyunun toplam satış sayısını kast ediyorsun, bunların kaçı steam'den alınmış ve bunların hepsi mi sıkılıp bırakmış? Steam istatistiklerine göre de %73 insan Chapter 1'i bitirmiş yani Chapter 2'ye geçmiş, verdiğin veri de hatalı. Kaldı ki burada sayılar önemli değil, her oyuncu oyun bitirmeye, hikaye dinlemeye kasmıyor; giriyor dolaşıyor, birilerini vuruyor çıkıyor sonuçta bu bir açık dünya oyunu değil mi? Öyle başarım istatistikleriyle hikaye falan ölçülmez. Dikkat et çoğu oyunun bitirildiğine dair başarımlar %40-50'lerde gezer, kaldı ki bunlar genelde 10-20 saat süren oyunlar. Hikaye sana yavaş gelmiş olabilir, o an ki moduna uymamıştır, bi karaktere gıcık olmuşsundur falan bir sürü şey olabilir, kişisel zevkler sonuçta ama 45 milyon oyuncu senin fikrine mütabıkmış gibi davranman garip sadece. Bir de öyle tanımadığın insanlara kanka diye hitap etmemeni öneririm.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lightclaw -- 24 Temmuz 2022; 0:18:23 >




  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.