Şimdi Ara

Rockstar, GTA 6 için vites yükseltti: 300'den fazla personel alacak (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
1.401
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Lightclaw kullanıcısına yanıt

    :)


    Akıl veren ukala tipleri hiç sevmem. İnsanların düşünceleri umurumda değil. Tamamen verilere bakar bu işler. Ve sonuç ortada. 45 milyon satış adetine ulaşmış bir oyun 2. ve 3. saatlerinde yüzde 45 başarım değerlerine düşüyorsa demek ki oyunda ciddi bir sıkıntı var. Aynı başarımlar yüzdesi yani yüzde 40lar, oynaması en zor oyunlardan olan Elden Ring'de "Fire Giant" yani oyunun en son bosslarında ulaşılıyor. Ki açık dünya ve aşırı zor bir oyunda ortalama 80. saatlerde erişiliyor. Birisi dünyanın en iyi oyunları arasında ve 3. saatten itibaren yüzde 40'a düşüyor oynama oranı diğeri 80. saatte olmasına rağmen ancak yüzde 40'a düşüyor. Anlayabildin mi? Buraya onlarca oyun paylaşırım da bu verileri destekleyen, gece vakti bir tane çeşiti ikna edebilmek için hiç uğraşamam. Bu dil nasıl, daha çok sevdin mi?


    Al bu da oyun basını ve kullanıcıların yaptığı yorumlar. Hepsi aynı dertten dem vuruyor. Eleştiri nedir asla anlamıyorsunuz.





    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0B3097644 -- 24 Temmuz 2022; 3:41:5 >




  • Oyun sana göre değil sen git Ubisoft oyunu oyna. Rockstar Gamesi sen ne olarak eleştiriyon adamlar daha büyük bir oyun yapana kadar en büyük oyun onlarınki. Şu an bile RDR2 en kapsamlı oyun teknik olarak, yine en kapsamlı oyunlardan biri halen GTA 5. Teknik olarak çok üst düzeyler. Bu seviyeye Naughty Dog ve Valve hariç yaklaşabilecek şirket yok. Geçecek olan zaten yok.

    Hikaye ağır olduğu için sen de sabırsız sürekli bir aksiyon olmalı oyunda dediğin için beğenmemişsin. Olabilir senin gibi casual gamerlar da var sen de git kendine göre olan oyunu bul.

    Oyun tüm zamanların en iyi 10 oyunundan biri olacak kadar yüksek puana sahip, o kadar deginin, oyunseverin puanlamasıyla ortalama 97 puan almış oyun. Hikayesi de önemli kilit noktalarından biri. Oyunu alanların yüzde şu kadarı az oynamış diye oyun kötü yazmışsın.

    Her şeyi geç de GTA 5’e adapte olman çok kolay. Oyun direkt aksiyonla başlıyor tam senlik casual gamer hikayesi. Rdr 2 ağır falan ama onu nasıl beğenmedin anlamadım.

    Super Mario Brosu satın alan 70 milyon oyuncu var oyunu bitirenler yarısıdır bu oyunda bir sorun var kafasıyla bakarsın sen.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Bu arada attığın linkte basın ve oyun dergilerinin değil, kıytırık site kullanıcılarının yorumu var.

    Senin gibi oyun ağır olduğu için adapte olamayanlar da orada toplanmış

    Basın, oyun dergilerinden, eleştirmenlerden ortalama 97 puan alıyor..

    Madem her şey veriye dayalı 97 ortalamaya sahip olması da tüm değerli oyun dergilerinin beğenisini topladığını gösteriyor. Senin benzerin olan casual oyuncular da hiç bir dergide yorum yapmıyormuş bunu da görmüş oluyoruz.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Rdr 2 güzel oyunda basbaya sıkıcıydı ilk kısımları böyle ağır ağır işleyen oyunlar hoşuma gitmiyor.

    Gta 6 da umarım tommy vercetti den bahsedilir veya vercetti çetesinden,vc de şehrin tek sahibi olmak için o kadar şey yaptık bakalım devamını nasıl getirdi verceti


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • rockstar allah seni kahretsin rockstar sen de yargılanacaksın

  • Gamr pass e gelmişti RDR2 ilk bölüm aktı ağzım sulandı sonrası kilit, çözene kadar kütüphaneden kalktı

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.