Şimdi Ara

sanalsaray yaşadığım gold satış problemi ve ödememe alamama (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
74
Cevap
1
Favori
2.743
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Avukatta bir iletişime geçse daha güzel olur sanki olayın ciddiyetini kavrarlar, avukat ile beklemekten ziyade avukatın işleri takip ettiğini bir iki mevzuat ile dolandırıcılığa girdiğini açıklayan bir mesaj atması yerinde olur. Umarım en kısa sürede maduriyetiniz giderilir hocam.

  • Zaris kullanıcısına yanıt
    Evet hocam dogru blizzard bu konuda ne yazikki degisik davraniyor mesela progress yapan guildler twitch yayininda shadowlands zamani tier set itemlarini trade edenlere milyonlarca altin veriyolardi,cicekle bocekle olmaz o is :) Zaten sanalsarayin 1 sene onceki herkesi banlattgi mevzu o zamanlarda o guilde altin satmasi.Banlanan sanalsaray ve tr deki musterileri olmustu gayet iyi hatirliyorum.Guild duruyordu yerinde.Hikaye geliyor banada bana birsey olmamasi cunku dediginiz gibi benden dolayi sorun olsa ipin ucunda bende varim. Ahanda hala oyundayim suan :)

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • JEWJEWPIE kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle oyle katiliyorum ve insallah bende kisa surede cozulur diyorum..Avukatim ile yarin gorusecegim.Zaten suan yaptiklari resmen dolandiriciliktan baska birsey degil.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • İllegal işlere bulaşmış ve patlamışsınız, birisi hukuk demiş birisi Allah en güzel tuzak kurandır yanlarına kalmaz demiş

    Gold satışı yasaksa kimse sana hukuk garantisi falan vermez. Riske girip satmışsın ve patlamışsın. Ayrıca tezgah seziyorum, ban yedik diyerek golda çökmüş olabilirler. Rmtden gold alan hesap ban yiyor ama satan yemiyor öyle mi? Karşılıklı suç eylemi tespit edilmişse iki taraf da ceza alır. Scam olduğu şüphesi chat konuşmasındaki "siz de isterseniz Blizzard ile görüşün" cümlesinde saklı. O da biliyor senin gold sattım, paramı vermiyorlar diye ticket atamayacağını. Ayrıca o maili yazan elemanın acilen Türkçe kursuna ihtiyacı var.

    Burada üzüldüğüm tek şey emeğin. Bir küsür yılda elde ettiğin birikimin hava olup gitmiş.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi guadalcanal -- 24 Aralık 2022; 7:37:9 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Gelişmeleri bekliyorum bakalım ne olacak


    Bana kalırsa senin hesabın da banlansa yine de senin onların sana ödemeye tahattüt ettiği parayı alabilmen lazım çünkü ortada bir tahattüt var ve bunun kendine olan tarafını sen yapmışsın fakat karşı taraf yapmamış bir mağduriyet var ortada.

  • guadalcanal kullanıcısına yanıt

    Yani hocam evet satış blizzard tarafında yasaklı ama bu ödeme yapmayacakları anlamına gelmiyor.Bende banlansam anlardımda sonuç dediğiniz gibi sinsiliğe çıkıyor.Zaten dediğiniz gibi blizzard a ben gold sattım paramı vermediler acaba ticket ları doğrumu sizden cevap mı bekliyorlar diyeceğim yani :D Benden giden emek oldu onlardan itibar,ben belki paramı alacağım ama onlar bu konuyu görseler bu saatten sonra gold satacak insanlardan güzel bi ... alırlar :P




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uzaycolt -- 26 Aralık 2022; 0:45:50 >
  • mczaga kullanıcısına yanıt
    haber vereceğim hocam konuyu ivedilikle takip ediyoruz. Genel güncelleme olarak: kıbrısta gösterdikleri adreste kimse yok,bildiğiniz öyle bir adres yok.Eski adres durumu var sanırım.Zaten adres google da bile çıkmıyor benim tanıdığım vardı girnede gidip bakmasını rica ettim ordan biliyorum :) şikayet var adresinde açtığım şikayet firmaya iletildi cevap vermediler.Sitelerinde hala gold satışı kapalı.Canlı desteğe bağlanmam çok uzun sürüyor veya baglanamıyorum.Farklı üyelikle girdiğimde çat diye baglanıyor.Baglandığım zamanda karşımdaki kimse benim bilgim yok diyor.admin@goldalırımparavermem-play.com :) mail ime cevap vermiyor. Hep beraber göreceğiz önümüzdeki 1-2 günde neler olacak.Bu arada firma sahibine linkedin den mesaj gönderdim fakat görmedi!



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uzaycolt -- 26 Aralık 2022; 2:21:37 >
  • uzaycolt U kullanıcısına yanıt

    Mahkemeye verme durumunuz nedir?

    Avukat ne diyor dava açılabiliyor mu açılamıyor mu?Bir de bu dava açma durumu için belli bir zaman aralığı içinde olması gerekmiyor mu?

  • Buna benzer bir durum yaşanmış.


    (Türkçe'ye translate'den çevirdim)


    İhlal edilen herhangi bir yasa olması muhtemel değildir, ancak bunlar Blizzard'ın Hizmet Şartlarını ihlal etmektedir.


    Altın satmak/almak doğası gereği yasa dışı değildir.


    Bununla birlikte, genel olarak oyun şirketleri ve özellikle Blizzard, bunu yapmanızdan hoşlanmaz ve genellikle EULA'ya (Son Kullanıcı Lisans Sözleşmesi) karşı bir dil koyar. 


    Bu tür alım/satımlar genellikle oyun ekonomisinin dengesini bozar.


    Yani, okumadan her oturum açtığınızda tıkladığınız o büyük uzun anlaşma - oyun dışında altın satın/alım yapamayacağınızı söyleyen maddelerden biri sizi yakalarlarsa, tekme atma hakları dahilinde tazminat veya geri ödeme olmaksızın oyundan çıkarsınız.

  • yapin ama yakalanmayin diyor :))
    bir de sanalsarayin ticket ta negatif cevap alacagi %100 belli bu mesajda.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uzaycolt -- 26 Aralık 2022; 11:53:23 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • mczaga kullanıcısına yanıt
    Henuz suremiz baya var o konuda rahatiz fakat sirketleri kibrista,eger adres ve vergi no dogru ise yani..Mahkeme burda acilamaz mahkemenin kibrista acilmasi gerekiyor.Yurt disi davalari ile ayni prosedür kibris.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • uzaycolt U kullanıcısına yanıt

    Peki normalde Türkiye de bu websitesi kullanıma açık Türkiye de bir sıkıntı yaşanıyor bu durumda Cimer'e mi şikayet edilmesi lazım yani buradan bir dava açılabilmesi lazım sonuçta bir mağduriyet var ortada.

  • Gold banlanmaları öyle 2 gün önce yaptığın trade ile gerçekleşmiyor.


    3 ay önce yüklü gold sattığı için (120m) bandalgası geldiğinde banlanan arkadaşım var (3 ay sonra ban yedi yani)


    Durmaplay satıcısına verdiyseniz adamlar kimbilir ne kadar gold alıyolar hergün. Bir tek size patlamamıştır bence.


    Hem retail hem classic de resellerlara gold satmayın banlanma olasılığınız çok yüksek çünkü o adamın kimde kaç kişiden gold aldığını bilmiyorsunuz. Zaten o adam alıp üstüne kar koyup satıcak. Ölü fiyata vermeyin 3 gün bekleyin gerekirse


    Konuyu açan arkadaş haklı ama napıcan hakkını arayamazsın adamlar yasadışı iş yapıyor ve şirketleri türkiyede bile değil




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Goz_Emre -- 26 Aralık 2022; 15:45:40 >
  • Goz_Emre G kullanıcısına yanıt

    Yanılıyorsun bu konuda bir kere adamların Websiteleri yasaksız bir şekilde Türkiye den erişimleri var yani Türkiye 'de olmamaları onlara karşı yaptırım yapılmayacağı anlamına gelmiyor


    Yine bu şekilde WOT'da ucuz gold satan Kıbrıs adresli bir websitesi beni dolandırmıştı bende paramı geri almıştım burada da aynı durum söz konusu.

  • Goldun silinmesi konusunda yalan söylediklerini düşünmüyorum fakat en azından orta yolu bulmanız lazımdı.

    Sonuçta 20% komisyonu güvence payı olarak ödüyorsun duruma bakılınca. Geçmiş olsun umarım çözüme ulaşır

  • Gold alım-satımı her türlü riskli bir iş çünkü goldu alan da satan da ceza alma riskini üstlenmiş oluyor. Blizzard böyle bir alışverişin gerçekleştiğini fark ettiği hesaplara ban atıyor. Artık kalıcı mı yoksa geçici mi ban atıyor orasını bilmiyorum ama kalıcı banlanma riskiniz her zaman var. O yüzden gerçek parayla kimseden gold almayın diyorum.

  • evet işlem yasal değil ok orayı anlıyoruz.


    fakat adamlar öyle pişkin ki blizzard kimseye garanti vermiyor. alanda satanda bunu biliyor ee sen şimdi adamdan almışsın adam teslim etmiş. sende patlamış olay. birde utanmadan adama bu goldlar nasıl edinildi bilmiyoruz


    nasıl edinilebilir? herhalde console açıp cheat kode yazamamış, tavern de soyunup bahşiş toplamamış veya milleti oyunda karakterini war-mode da keserim diye korkutup haraç kesecek hali yok.

    ya boost yada farm yada AH ile oynamıştır. ne olacak? adam sana teslim etmiş mi etmiş sen patladıysan adama ödemeni yapacaksın. sen gidip hakkını blizz e soracaksın. ki ne hakkı soracak sa en fazla neden diyebilrisin oda ticaret yapıyorsunuz v.s der geçer.


    bu haberin burada olması çok iyi olmuş böyle sitelerden ne oyun alırım nede iş yaparım. adamlar key satıyor doğru dürüst indirim bile yok. bazen daha bile pahalı..

  • Hellmonger kullanıcısına yanıt

    bence de, eğer şirketleşip ciddi bir iş yaptığını savunup gold alım satımı yapıyorsan ve insanlar bu güven duygusu ile sana malı iskontolu satıyorsa o ciddi iş yapmanın gereği şey, aldığın goldun parasını karşı tarafa vermen lazım.


    burada sanalsaray'ın şüphelendiği şey, gold satıcısının goldu illegal yollarla elde ettiği üzerine fakat bunu ispatlayamaz. madem böyle belirsiz bir durum var, gold almayacaksın ve satmayacaksın. bu kadar basit veya böyle şeyleri her işte belli bir kayıp payı vardır, fabrikalarda seri üretim yapılırken makinadan bozuk ürün çıkma oranı bile vardır, onlar doğal üretim hatası olarak sayılır.


    sanalsaray'ın bu şahsa parasını vermesi lazım aksi taktirde bir allah'ın kulu gidip gold satmaz oraya. kaldı ki şu aşamada bile çoğu kişi güven kaybı yaşamıştır bile.

  • Zaris kullanıcısına yanıt

    kesinlikle. kimse bilemez ki kim nasıl kazanmış tek garanti bir şey var kimse goldu havadan bir kodla veya kopyalama gibi bir bug ile üretemez. bir şekilde kasılmıştır ya boost ya farm ya ah zekası v.s hatta belki multibox v.s


    ayrıca sanalsaray ın goldunun yok olduğunun da garantisi yok nasıl bileceğiz? adama her türlü parasını vermeleri gerekiyor.

  • ımgbb
    Screenshot-1
    https://ibb.co/wBcQtLr

    hala firmadan geri dönüş alamadığım için kendilerine böyle bi mail atmak istedim.Gerçi çoktan görmüşlerdir burayı'da..

  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.