Şimdi Ara

sanalsaray yaşadığım gold satış problemi ve ödememe alamama (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
74
Cevap
1
Favori
2.743
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • 23 ocak guncelleme. Odeme yapmayacaklari kesinlesmis.
    Allah’ta bu firmayi bildigi gibi yapsin.İnsallah buradan alisveris yapmaya kalkan herkes bu konuyu gorur once bi nebze insanlara yardimi olursa ne mutlu.

    sanalsaray yaşadığım gold satış problemi ve ödememe alamama
  • uzaycolt U kullanıcısına yanıt
    Para dönüşü gelmeyeceği belliydi zaten üzücü ama sağlık olsun diyelim . Arada konuyu güncellersen başkalarıda bu hataya düşmesin.
  • uzaycolt U kullanıcısına yanıt

    Ne olacak şimdi?

  • Sanalsaray'ın en büyük problemi , komisyoncu olması, diğer problem ise goldu alıp 1-3 gün sonra paranı hesabına geçmesi. Elinde nakiti olan direk verir paranı, ama adam alıyor goldu satıyor, komisyonunu alıyor sonra en son goldu satana parayı yolluyor. Yani hiçbir risk almıyor, tüm risk gold satanda. Sebep ne olursa olsun sana hiç yoktan gerçekten batıyorlarsa,ban yemişlerse vs, gametime yada storelarında olan ürünlerden satışının değeri kadar birşeyler vermesi doğru olurdu. Umarım hiç yoktan bu tarz bir ödeme yoluna giderler.

  • Vforwow V kullanıcısına yanıt

    Adamlar paranın üstüne yatmış direk dolandırmışlar ne ödeme yoluna gidecekler bir şirket Kıbrısda ise o şirketden uzak duracaksın bu kadar basit fakat hala mahkeme açma hakkı var bana göre ama arkadaş mahkemeye vermeyi düşünmüyor sanırım.

  • mczaga kullanıcısına yanıt
    davanin kibrista acilmasi gerekiyor turk mahkemeleri sirkete dava acamiyorlar bunun icinde kibrisa gidip halletmem lazim hocam
  • uzaycolt U kullanıcısına yanıt

    Abicim sen dolandırılmışsın ve bu şirketin web sitesine erişimi var Türkiye den en azından bunun kapatılması gerekli ortada suçtan ötürü.

  • mczaga kullanıcısına yanıt
    sanirim işte bunu sikayet ile yapabilirim.Avukatim ile gorusecegim hocam.
  • uzaycolt U kullanıcısına yanıt

    Bunlarla uğraşmaz isen yani bu şekilde yasal yolları kullanmaz ve işin tatlı tatlı bitmesini istersen bu iş olmaz ve sen hak ettiğin paranı alamazsın.

  • Can sıkıntısı forumda dolanıyorum konuyu okudum.


    Hocam siz gold satmışsınız. Sanalsarayın iddiasına göre goldlar silinmiş.


    Ama sizin hesaplarda hiç bir gold silinmemiş ve banlanma olmamış.


    Bu şunu kanıtlar; Sanalsaray adminleri baştan savma iş yaparak, bir çok kişiden aynı hesaba defalarca gold alımı ve satımı yaparak, hesabı gold bankasına çevirmişler ve Blizzard savunma sistemine yakalanmış ve çok dikkat çekmiş, ardından hesap banlanmış.


    Sonra pişkin bir şekilde sizden gold aldıktan sonra oldu. Goldunuzu nasıl kastınız bilmiyoruz yalanına başvurmuşlar. Hadi diyelim goldu bot vs ile kastınız ve sonra goldu sanalsaraya sattınız. Sizin hesaplarında gümlemesi ve goldlarının silinmesi gerekirdi.


    Özetle Sanalsaray wow hesabına kısa sürede yüklü miktarda gold soktugu için blizzardın oto sisteme yakalanmış ve ardından ban yemiş. Farklı hesap ve İP VPN kullansalar hiç bir şey olmazdı.


    Sizin ban yememeniz ve sizin hesabın goldunun silinmemesi hiç bir suçunuzun olmadıgının kanıtı. Tüm suç sanalsarayda olmasına ragmen hala paranızı ödemedilerse bu frima kurumsallıktan çok uzak bir frimadır herkes uzak dursun.


    Hocam sizede çok geçmiş olsun.





  • 4 ay olmuş sonuç ne oldu bilen varsa yazarsa sevinirim.

  • mczaga kullanıcısına yanıt

    Sanalsaray o zamandan beri sitesindeki gold alım ilanını durdurdu hiç alım yapmıyorlar, blizzard bunları sağlam patlatmış olsa gerek ki sadece kullanıcıların satış ilanları aktif şuan. Bu arkadaş ve gibilere denk geldiği için kurban onlar oldu.

  • Demek ki firmalar zamanla bozulabiliyor ya da sahibi siteyi başka birine devretti. Sahibi Ali diye biriydi. Profili de buydu: https://forum.donanimhaber.com/profil/1324934


    2011 yılında sanalsaraydan minecraft keyi almıştım. 1 hatfa sonra key patlamıştı hesabımdan silinmişti. Desteğe ulaştım paramı iade ettiler.

    2012 yılında 40 tlye guild wars 2 keyi almıştım. Meğersem keyler fakemiş paramı iade ettiler. Bu sefer iade istemiyorum dedim key istiyorum ben dedim. Israr ettim. 120 TL'lik yeni keylerden verdiler. Üstüne şirketin sahibi Ali chate bağlandı durumu izah etti uzun uzun. Keylerin neden fake çıktığını, nasıl toptan key aldıklarını. Risklerini vs. anlattı.


    Bu saatten sonra zaten işim düşmez böyle sitelere de. Düşse de kullanmazdım.





  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.