Şimdi Ara

*****---SEAT KULÜBÜ---*****(1.4 leonlar geliyor) (107. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.178
Cevap
10
Favori
368.584
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 105106107108109
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar
    Geçenlerde çok fena yagmur yagdı ben ilk defa gördüm ama bizimkiler daha önce de denk gelmiş arka sol koltugun ayak koydugumuz yerinde baya bir su birikmiş gibi olmuş yani vıcık vıcık su olmuş bi şekilde boşalttık ama nerden nasıl geldi o kadar su anlamadık sanki alt paspas ile arabanın tabanı arasında birikmiş su üsttün gelme gibi degil başına gelen oldu mu?
  • Merhabalar;

    ben seat leon 1.4 tsi style 125 hp 2009-2010 model 40.000 km ye kadar 34.000 tl ye kadar beyaz renk leon arıyorum.tanıdıklarınız vrsa yardıcı olursanız sevinirim peşin alıcam.şimdiden teşekkür ederim.
  • slm arkadaşlar 2 gündür seat cordoba 1.4 16 valf stella arabaya bakıyorum eleman 15 000 diyor ara foto görünüşüyle hoş ama ne derseniz bufiyata bu özellikleri olan başka model almaya değermi. yoksa adamla pazarlığa otursammı ? acil yardım pls..
  • MRB ARKADAŞLAR
    Cordoba
    Model1.4 TDI Stylance
    Yıl2006
    Km79000
    23.000 den aşağı inmiyor
    bu aracı tavsiye edermisiniz +- yönleri nelerdir.,
    nissan primeradan indim
  • quote:

    Orijinalden alıntı: sahin1944

    MRB ARKADAŞLAR
    Cordoba
    Model1.4 TDI Stylance
    Yıl2006
    Km79000
    23.000 den aşağı inmiyor
    bu aracı tavsiye edermisiniz +- yönleri nelerdir.,
    nissan primeradan indim


    attan inip eşşeğe binilir mi. sitemize gel sana temiz bir tane tekna bulalım.
  • Arkadaslar merhaba
    Bende leon 1.6 dızel dsg sunroflu seker beyaz 5 temmuz 2011 cıkıslı sıfır aldım sızler ıle bırlıkteyım.Soracıgınız bır soru var ıse vaktım yettıgınce sızlere cevap verebılırım
  • quote:

    Orijinalden alıntı: lohman

    Arkadaslar merhaba
    Bende leon 1.6 dızel dsg sunroflu seker beyaz 5 temmuz 2011 cıkıslı sıfır aldım sızler ıle bırlıkteyım.Soracıgınız bır soru var ıse vaktım yettıgınce sızlere cevap verebılırım

    hayırlı ugurlu olsun akzasız belasız binin inşallah kaça aldınız acaba?
  • cok tesekkur ederım sonrof dahıl 51.000 +1850 sunrof
  • Seat ibiza 1.4 16v 75 hp otomatik vites sombra gri.2.Sahibinden tertemiz masrafsız.İbiza.WW polo 1.4 motor.Aracın çiziklerden dolayı bel altında boya vardır.ben 2. sahibiyim .tüm bakımları yapılmış olup masrafsızdır.Alırken çok titiz davrandım ve her türlü onayı aldım.2. el olarak bulabileceğiniz en temiz arabadır.Abs vs donanımlıdır.69000 km de olup gönül rahatlığıyla alın kullanın.İş kuracağımdan dolayı satmak durumunda kaldım.Makul pazarlık yapılır,acelem yok.Alana hayırlı olsun.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: europeanlion

    Seat ibiza 1.4 16v 75 hp otomatik vites sombra gri.2.Sahibinden tertemiz masrafsız.İbiza.WW polo 1.4 motor.Aracın çiziklerden dolayı bel altında boya vardır.ben 2. sahibiyim .tüm bakımları yapılmış olup masrafsızdır.Alırken çok titiz davrandım ve her türlü onayı aldım.2. el olarak bulabileceğiniz en temiz arabadır.Abs vs donanımlıdır.69000 km de olup gönül rahatlığıyla alın kullanın.İş kuracağımdan dolayı satmak durumunda kaldım.Makul pazarlık yapılır,acelem yok.Alana hayırlı olsun.

    fiyat ve model vermemişsiniz ama bu kadar modelli araba nasıl etek altı boya yiyo anlamış degiliz :s
  • sahibinden ilan numarası 55694788 2006 model fiyat 21850 etek altı boya stad çıkışı boydan boya çizilmeden.istanbul da böyle şeyler oluyor maalesef.Araçta bir kusur aramak alıcının işi tabii ancak boyacı-kaportacı kendi ustam dahil almadan her türlü soru işaretini bertaraf ettim ve içim çok rahat aldım.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi europeanlion -- 3 Ağustos 2011; 23:19:39 >
  • 2.sahibinden 2006 model Seat ibiza staylance 1.4 16v 75 hp otomatik vites benzinli sombra gri.Tertemiz masrafsız.İbiza.Aracın çiziklerden dolayı bel altında boya vardır(stad çıkışında boydan boya çizmişler malum istanbul :((.Kazası değişeni kesinlikle yoktur).Ben 2. sahibiyim .Tüm bakımları yapılmış olup masrafsızdır.Alırken çok titiz davrandım ve her türlü onayı aldım.2. el olarak bulabileceğiniz en temiz arabadır.Abs ,mp3 cd usb'li,vs donanımlıdır.69000 km de olup gönül rahatlığıyla alın kullanın.İş kuracağımdan dolayı satmak durumunda kaldım:((Makul pazarlık yapılır,acelem yok.Fiyat 21850 tl dir.Alana hayırlı olsun.sahibinden.com ilan numarası 55694788.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi europeanlion -- 3 Ağustos 2011; 23:18:16 >
  • 2000 model seat cordoba almayı düşünüyoruz arkadaşlar.araç tüplü 130binde 15000tl isteniyor.değişen yok.aracı kullananlardan aracın özellikleri hakkında bilgi alabilirsem çok iyi olucak.teşekkürler.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bha41 -- 4 Ağustos 2011; 23:33:42 >
  • arkadaşlar seat aygüv den 2011 model seat exeo aldım aracı almadan önce gaz takabileceğim hususunda anlaşma yaptım fakat herhangi bir yazılı kağıt almadım aracım 8350 km de motor arıza yaptı seat aygüvde aracım 2 gün kaldı motorun üst kapağı söküldü rektifiyeci çağrıldı hesapta onların demesi!!! motorda arıza olduğunu kendileride kabul etti fakat araba ya gaz taktırdığım için motor u garanti kapsamında yapamayacaklarını söyledi bende doğuş a şikayet ettim doğuş da onlardan yana taraf aldı
    kısacası benim arabam benzinli olduğu halde dizel gibi çalışmaya başladı yakıt tüketimimde arttı bu ses olayı gaz takılmadan önce de vardı fakat aygüv geçmiş şikayetlerimde kayıt açmadığı için bir şey yapamadık bana mahkemeyi adres gösterdiler size önerim seat aygüv den araç alırken bir daha düşünün sizede kazık atılmasın ben zarar gördüm siz görmeyin aygüv de çalışanlar usta diye geçinen yeni çıraklıktan çıkmış acemi ler 800-1000 tl maaş la çalışıyorlar servis de almar ı öneririm bilginize!!!




  • quote:

    Orijinalden alıntı: lohman

    cok tesekkur ederım sonrof dahıl 51.000 +1850 sunrof


    arkadasım suan sitesinde kampanyalı fiyat 53.000
    sen aldığında fiyat daha ucuzmuydu yoksa pazarlıkla bu fiyata mı düşürdün?

    birde araç hakkında artı ve eksileri yazar mısın senin gördüğün.

    ben mesala aracın torpido gözünü hiç yakıştıramadım ve ön koltuklar arasındaki orta konsol dizaynını begenmedim, kol dayama opsiyonel ama emanet gibi duruyor takılanlarda.

    ben daha aracı almadım sadece test sürüşü yapabildim.
  • tsk.ben aracı sıparıs verdıgımde sonroof olması ve beyaz olmasını ıstedım satıcı arastırdıgında gumrukte bır adet oldugunu soyledı ve bende hemen sıparısını vermıstım arac gumrukten cekıldıgınde yanı mıllılestıgı ertesı gun fıyatlara zam yapmısladı yanı bır gun ıle zamdan etkılenmedım.
    ben bu gune kadar bır cok marka arac satın aldım ve kullandım(wv,opel,bmv 116,sportaj,captıva vs) kullandıgım araclar bana gore gercekten ıyı araclardı memnun kaldıgım veya kalmadıklarım oldu.Ben bu aracı alırken dusundugum artık yakıttan tasarruf etmemdı.Buna gore arastırmaya calıstım aklımda hep 1.4 golf veya passat vardı yanı wv gurubu (daha once kulladıgım golf cok hosuma gıtmıstı)aldıgım aracı artık satmadan uzun sure kullanmaktı.wv fıyatlarına bakıyordum ama fıyatlar(sıfır) gercekten cok yuksek yanı degermı dıye bayagı dusundum acıkcası.Sonra bır arkadasım leon un 1.6 kırmızısın aldı cok hosuma gıttı.Sıtesıne gırdım ve fıyatları mukayesını ettıgımde bır gunde karar verdım.Nıhayetınde buda wv teknolojosono kullanoyor dedım ve aldım.
    Arac dıs gorunumu gercekten cok hos spor duruyor ama on gogus ıcler acısı.bunun dısında ıcı gayet ıyı hele koltukların yanal desteklerı sertlıgı cok guzel ben bu kadar arac kullandık ama sertlıgı ve yanal destegı bu kar ıyı gormedım tabıkı benım tespıtım yanlıs anlasılmasın.Ben aracı aldıgım ıkı gun sonra tatıle cıktım(1600 km) yol tutusu gaz tepkılerı vıtes gecıslerı cok guzeldı.
    Tabıkı her aracın kendı dzaynına gore ımalat ve satıs yapılıyor orta konsol ve dıger dosemeler bır wv veya opel gıbı kalıtelı hıssı vermıyor fakat bu araclarında fıyatı ona gore.
    Gercı verdıgımız az para degıl cok cıddı paralar fakat karsılastırma ve aldıgın urun bedelı mukayesesı onemlı aynı ozellıklerde dıger araclar ıle fıyatlar bayagı fark var.Ozet ıle ben sımdılık bu aractan memnunum dıyebılırım.

    not:radyo cd yerıne genıs ekranlı almak ıstıyorum bu konuda ne onerırsınız.




  • cordobam var 2004 benıde bu kulube üye yaparmısınız.
  • Merhaba arkadaşlar:

    Toyota corolla vs falan derken En sonunda 1.4 TDI Seat Cordoba almaya karar verdik ama Türkiyenin çok alışık olmadıgı marka seat hakkında ve özellikle CORDOBA hakkında yorumlarınızı bekliyorum
    Şimdiden teşekkürler.....
  • Arkadaşlar bende araç arıyorum. Fabia düşünüyordum ama cordobanın özellikleri aklımı çeldi diyebilirim. Ama bu araç hakkında pek bi bilgim yok biraz yardımcı olabilirmisiniz. İlk aracım olacak max 19.000 lira verebilrim. Yada bu fiyata önerebilcğiniz başka araç olurmu ? Birde çok arıza çıkartırmı bu araçlar ? Dizel alacağım düzenli bakım vs. yaptırdıktan sorna kaç kmye kadar götürür beni?
  • merhaba , leon kullanıcısıyım 2007 stylance siyah üye olmamda sakınca yoktur
  • 
Sayfa: önceki 105106107108109
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.