Şimdi Ara

*****---SEAT KULÜBÜ---*****(1.4 leonlar geliyor) (109. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.178
Cevap
10
Favori
368.584
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 105106107108109
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar 2000 model 1.6 seat ibiza signo nun ederi nedir? kazası sağ kapı ve ön sol çamurluk farklı zamanlarda lokal boyalı km 120bin de ağır bakımları (trigerseti vs.) 96bin km de yapılmış. güvenilir birisi arabaya temiz diyebiliriz.15.600 tl den aşağı inmiyor yeni 400tlye aldığı kış lastiklerinide verirsem 16binlira düz diyor edermi sizce. sahibindende 12 ve 13 bin tl yede gördüm o yüzden soruyorum

    Birde bu arabayı sıkıntı verse normal sanaayide tamir ettirebilirmiyiz servis çünkü biraz uzak sayılır.
  • arkadaşlar herkese selam

    Sizlere sormak istediğim bir soru var.

    style paket MK2 leon a copa plus zenon ve arka far i serviste taktirabilir miyiz?
  • arkadaşlar 2007 model otomatik 1.4 elegance benzinli seat cordoba almayı düşünüyorum sizce bu araç nasıl tavsiye eder misiniz?
  • ARKADASLAR SEAT LEON LPG LI ALMAYI DUSUNUYORUM 26000 30000 ARASI BUTCEM VAR SIZCE ALMALI MIYIM ? BULABILIR MIYIM BU FIYATA TEMIZINDEN ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhabalar bende 2006 cordobamla aranızda ki yerimi almak isterim
    Daha yeni aldım ve dikkate değer bir özelliği varmıdır acaba aracımın

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mrb 2010 MODEL SEAT LEON 1.4 TSI STYLE LEONUM VAR KUMANDAYA BASINCA FARLARIN YANMASINI ISTIYORUM BILEN ARKDASLAR LUTFEN YARDIMCI OLSUN 1 KERE SELLEKTOR YAPINCA OLUYOR ARABADAN INERKEN AMA KUMADAYA BASINCA OLMUYOR YARDIM LUTFEN !

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Slm.2004 Cordoba basic nasıl bi araba. Benide sayfaya eklermsnz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhabalar .. seat ateca bilinmezliğni surduruyormu yoksa bilgi sahibi olan arkadaslarımız varmı. Eylulde Turkiye ye geliyor diye biliyorum, satısa cıkıyor. yaklasık 3-4 ay kaldı yani..
    Sanırım suv segmentinde, fiyat makul olursa. ust sıralara oynar satıs rakamı olarak..
    herkese hayırlı gunler..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: 01unstoppable01

    Mrb 2010 MODEL SEAT LEON 1.4 TSI STYLE LEONUM VAR KUMANDAYA BASINCA FARLARIN YANMASINI ISTIYORUM BILEN ARKDASLAR LUTFEN YARDIMCI OLSUN 1 KERE SELLEKTOR YAPINCA OLUYOR ARABADAN INERKEN AMA KUMADAYA BASINCA OLMUYOR YARDIM LUTFEN !

    hocam bu özellik bende var ama o özelliği açtırman lazım. farlar istediğin süre açık kalıyo. 10 saniye vs. ankaradaysan yardımcı olayım. özelden mesaj at hocam gerekirse.
  • Arkadaşlar merhaba,

    2016 dizel Otomatik Seat Toledo arabamı satıyorum. Arabamda herhangi bir boya değişen vs yoktur. Zaten Tramer mesajı da ilanım da var. Ekspertiz raporu da var isteyen olursa mail atabilirim. Ayrıntılı linki aşağıda bulabilirsiniz.

    Herkese iyi Forumlar

    https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-seat-sahibinden-toledo-boyasiz-degisensiz-354542990/detay/
  • Arkadaşlar bir sorum olacak, 2004 megane 2 1.6 dinamik mi, yoksa 2006 seat cordoba 1.4 mü, cevaplarınız için teşekkürler, her ikiside benzinli Lpg TAKILMAMIŞTIR

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

  • Arkadaşlar merhaba,

    2016 model dizel otomatik Seat Leon arabamı satıyorum.

    Arabamda kesinlikle herhangi bir boya değişen vs yoktur. Hatta yaptıracağınız ekspertizin 150 TL'ye kadarını kendim karşılayacağım. Zaten Tramer kaydı mesajı da ilanım da var. Ekspertiz raporu da var isteyen olursa mail atabilirim. Ayrıntılı linki aşağıda bulabilirsiniz. Dilediğiniz zaman ilandaki telefonumdan yada mesajla ulaşabilirsiniz.

    Herkese iyi Forumlar

    https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-seat-sahibinden-2016-leon-boyasiz-degisensiz-cam-tavanli-365174876/detay/




  • Merhaba arkadaşlar. Seat sever biri iken artık Seat ibiza 1.4 copa kullanıcısıyım...

    Beni de ekleyebilirsiniz listeye
  • Merhaba arkadaşlar;

    Ben de artık seat ibiza 1.4 copa kullanıcısıyım.
  • Arkadaslar merhabalar Seat ıbıza III 1.4 signo 100hp araç almayı düşünüyorum 2004 model hasar kaydı 850 t fakat arac 267.000km de bu aracta bu km sorun teşkil edermi ? şimdiden tsk ler..
  • silinebilir



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pininfarina -- 7 Eylül 2018; 8:20:58 >
  • Arkadaşlar merhaba. Pazartesi günü bende hep istediğim leon u alıcam inşallah. Kaporasını verdim bugün. Araca body kit yaptıracağım. Sipariş geçeceğim internetten ancak makyajlı makyajsız seçenekleri mevcut ve ben alacağım aracın hangisi olduğunu bilmiyorum yardımcı olabilir misiniz? Araç 2009 model 1.6 stylance paketi. Benzinli.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar Selam,

    Geçen ay 2018 FR Aracımın anahtarı bozuldu. Hiçbir şekilde tepki vermemeye başladı. ÜZerindeki ışık dahi yanmıyordu. Pilini vs değiştirdim ama işe yaramadı.

    İstanbul / Kayadibi Servise götürdüm. Baktılar ettiler. Ve söyledikleri ilk şey araçta gizli özellik açılmış o yüzden anahtar bozulmuş diyip kestirip attılar. Hatta servis notunada böyle eklemişler. Biz yinede garantiden anahtar değişimi isteyelim dediler. Fakat çok bilmiş ustaları nota araçta yazılımsal müdahele var o yüzden anahtar bozulmuş olabilir yazdığı için doğuş oto anahtar değişimini onaylamadı. 1700tl civarı fiyatı varmış. Sanayide 400tl sıfır anahtar. Bu araada garanti devam ediyor. Doğuş Oto merkeze fln yazdım aradılar ettiler ama sonuç değişmedi. Hangi kodun bozduğunu söyleyin dedim ama telefondaki kişiler önlerinde yazanı okuyolar. Daha fazla sinir olmamak için kapattım telefonu.

    Şansımı Doğuş Oto Kartal'da denemek istedim. Gittim derdimi anlattım. Kayadibinin yaptığını anlattım. Eğer gerçekten anahtarı gizli özellik açmak bozduysa hangi kodlamanın buna yol açtığının bilgisini istedim. Benimde düşündüğüm gibi Gizli Özellik anahtarı bozmaz diye görüş bildirdiler. Kadran selamlama anahtarı niye bozsun? Anahtara müdahele olsa tamam ama vagcomda öyle bişey yok ki? Neyse bıraktım aracı ve 1 saat sonra görüşmemizde kumanda pilinin değiştiğini, araca yeniden kumandanın tanıtıldığını ve anahtarın çalıştığını ilettiler. Akşamına gidip aracımı aldım.

    Sözde Yetkili Servis olan Kayadibi çalışanı çok bilmiş kişi anahtar ölmüş yenisi lazım. Hemde gizli özellik bozmuş demişti. Doğuş Oto Kartal 1 saatte halletti!

    Durumu Doğuş Oto başta olmak üzere hemen her yere yazdım. Sosyal medya vs dönüş yapıcaz dediler henüz ses yok!

    Siz siz olun Kayadibine sakın gitmeyin! Şeylerinin keyfine saçma sapan sebepten aracı garanti dışı bırakabiliyolar. Anahtar tanıtmayla hallolacak hatayı bile kodlama bozmuştur diyip garantiden karşılanmasına bile karşı çıkıyolar engel oluyolar. Olası bi DSG arızasında bu araç hızlı gitmiş veya üstüne yağmur yağmışi sudan geçmiş diyerek garantiden işlem görmesini engelleyebilirler.

    İlgi alaka hizmet ve bilgi olarak Doğuş Oto Kartal'ı Anadolu yakası için tek geçerim.

    Bilginiz olsun.




  • 
Sayfa: önceki 105106107108109
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.