Şimdi Ara

SILENT HILL 2 Remake (PC Ana Konu) (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
80
Cevap
10
Favori
4.169
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Bir de Metal Gear Solid 1 Remake inşallah. SILENT HILL 2 Remake (PC Ana Konu) 

  • SILENT HILL 2 Remake (PC Ana Konu)ElAnalistaDeBitsyoutube
    Buy games at Instant-Gaming for all platforms with discounts! https://www.instant-gaming.com/es/?igr=analistadebits Win a game a month with my Instant-Gaming contest. To participate, all you have to do is choose any game in Stock from their website: https://www.instant-gaming.com/es/giveaway/ANALISTABITS Compra juegos con grandes descuentos en Instant-Gaming: https://www.instant-gaming.com/?igr=analistadebits Gana un juego al mes con mi concurso de Instant-Gaming. Para participar, sólo debes elegir cualquier juego en Stock de su página web: https://www.instant-gaming.com/es/giveaway/ANALISTABITS Music: https://www.youtube.com/watch?v=fjj4WVD4rXQ
    https://www.youtube.com/watch?v=FD6FOKVY5YI
  • Takip.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • The Frost kullanıcısına yanıt

    480 diyen bir arkadaş vardı SILENT HILL 2 Remake (PC Ana Konu) 

  • trident02 kullanıcısına yanıt

    2022'nin ortalarına doğru demişlerdi videolarda söyleyenler olmuştu

  • HarliQuinn kullanıcısına yanıt
    2022'nin ortalarını geçmedik mi hocam?

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Silent Hill 2 ve Silent Hill 4 serinin en iyi iki oyunuydu bence. Beden korkusu temalı en iyi iki oyun. Az kafa yormadım ben de bu oyunlara çocukluğumda, gülmedim bazılarının teorilerine. SH1'i hiç oynamadım, SH3'ü de çok geç oynadığım için beklentimin altında kaldı. Çıktığı zamanda oynasaydım belki farklı düşünürdüm. Capcom'un izini takip ediyorlar, akıllanırlar umarım. Konami CEO'su "bırakın yakamı, ben kumarıma bakarım kardeşim" diyordu ama birileri uykusundan uyandırmış hazretlerini, ki çok kazanç görmedikleri hiçbir işe girmezler bunlar.


    Şirketlerin fikir haklarının üzerine kulağını koyup yatması çok can sıkıcı. Her daim çevrimiçi zorunluluğu (always online DRM), istedikleri an hem kendi geliştiricilerinin hem de hayran projelerini tek ihtarla durdurup başkalarının yıllarının emeğini bir anda silip atabilmeleri oyunların muhafazası için kötü. Ubisoft tarafında AC Brotherhood, eski NFS oyunları, Bully vs. erişilemeyen bir sürü oyun var. Konami P.T.'yi sildi. Warcraft Reforged çıktığında WC3 erişilemez oldu. Mesela Command & Conquer sunucuları kapanıyormuş yakında. Yıllardır oynamadım ama yarın öbür gün oynamak istesem imkanı yok. GTA IV sunucuları, MGS Online, Phantom Pain FOB vs. hepsi ve daha fazlası risk altında.


    FucKonami gibi geri kafalı bir şirket emin olun DRM'i köküne, kernel'den de daha derin seviyeye inşa edecektir. Ve tahmin ediyorum PC sürümüne erişimi ihtar çekip engelleyeceklerdir. Gerçi çok büyük bir kayıp olmaz zira hatalarla, ses uyumsuzluğuyla dolu, efektleri PS2 versiyonundan daha kötü bir sürümdü. Ama yine de şirketlerin fikri mülkleri üzerinde ne kadar söz sahibi olduğunu, hiçbirimizin satın aldığı şeye asla sahip olmadığını hatırlatıyor. Eğer böyle bir şey olursa Xbox versiyonu akar, ki bence PS2'den de daha iyiydi.


    İkisinin de introsunu hatırlayalım.


    SILENT HILL 2 Remake (PC Ana Konu)youngkirieyoutube
    Silent Hill 2 intro
    https://www.youtube.com/watch?v=tysvNGGFN3M

    Çocukluk travmasının kaynağı:

    SILENT HILL 2 Remake (PC Ana Konu)PlayscopeTimelineyoutube
    Please show your support by subscribing to our channel : @PlayscopeTimeline Don't forget to click on the bell icon to get notified when we post new videos ;) For more videos, please check our other channels : @PlayscopeXP, our vlog and gameplay videos channel : https://www.youtube.com/channel/UCgc8PshAGngxCLCMfoy8NpQ @Playscope Gaming, Daily updated game trailers channel : https://www.youtube.com/channel/UC9tG0lWYjPcPcqWsUFDohzg @PlayscopeAsia,: for asian video game trailers : https://www.youtube.com/c/PlayscopeAsia @PlayscopeMobile, for mobile gaming videos : https://www.youtube.com/user/playscopemobile You can follow us also on social networks Facebook : http://fb.me/Playscope Twitter : http://twitter.com/playscopexp Instagram : https://www.instagram.com/playscopelive/ Twitch : http://www.twitch.tv/playscopelive
    https://www.youtube.com/watch?v=GW_is7yL6_U



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 3Korner1Penaltı -- 22 Ekim 2022; 16:38:7 >




  • old but gold


    SILENT HILL 2 Remake (PC Ana Konu)


    SILENT HILL 2 Remake (PC Ana Konu)




  • Akira abi normal yaşlanmışta hayat Masahiro Ito'ya hiç acımamış.


    Bir Silent Hill seri fanı olarak diyebilirimki fanlar epey bir aptal Masahiro Ito'yu twitterda delirtiyor adamlar saçma sapan eleştiriler var yok james niye üzgünmüş orjinal üzgün değilmişte, Masahiro Ito'nun orjinal oyunda bir iki tasarım dışında hiçbirşey yapmadığını oyunu nereden bilebileceğini söyleyen adam bile çıktı herkes linç ediyorduda Ito abi yeter saldırmayın dedi adama.


    Mesala Bloober Team şuan gereksiz linçleniyor. Bloober Team düşük bütçeyle yaptı bugüne kadar oyunlarını hepside fikiri açısından çok iyi uygulanışta bütçenin düşüklüğünü belli eden oyunlardı. Adamların başında Akira Yamaoka ve Masahiro Ito var ve bu adamlar orjinalden farklı olmaması için firmayı bol bol darlamış açıklamalara göre, Konaminin verdiği bütçeylede yazılımcı kadrosunu genişletmiş olsa zaten firmanın önceki oyunları dediğim gibi sanat ve fikir açısından iyi oyunlardı.


    Esas korkulması gereken işler townfall ve ascension. Acsension zaten interaktif hikaye olacağı biliniyor oyun sayılmaz. Townfall'da tps veya fps olmayan farklı bir tarz oyun olacağı duyumları var onları eleştirsin millet.





  • camel paketindeki camel kullanıcısına yanıt

    kesinlikle hocam. Bloober Team fazlasıyla linçleniyor adamların firma açma sebebi Silent Hill olmuş. O kadar büyük hayranı serinin oyunu çok kötü çıkaracak algısı oluştuyorlar. Oyunu oynamadan ortaya laf atanlar pişman olucak geri vites yapacaklar çıktığı zaman bizden daha çok övecekler. SILENT HILL 2 Remake (PC Ana Konu) 


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cemo94 kullanıcısına yanıt

    Diğerleri öyle ama SH3 denersen o kadar eski gibi gelmeyecektir.

  • 50 yaş atmış 20 yılda

  • Konami Silent Hill 2 Remake'in arkasındaki geliştiricisi Bloober Team baş pazarlama sorumlusu Anna Jasińska, "Oyunu yeniden oluştururken ve grafikleri sıfırdan güncellerken geleneksel hikaye kanonuna sadakatle bağlı kalıyoruz" dedi.


    SILENT HILL 2 Remake (PC Ana Konu)
    SILENT HILL 2 Remake (PC Ana Konu)IGNtwitter
    “"We faithfully stick to the traditional story canon while remaking the gameplay and updating the graphics from the ground up," said Anna Jasińska, the chief marketing officer of the developer behind Konami's Silent Hill 2 Remake. https://t.co/t5daPGxCHW”
    https://twitter.com/IGN/status/1611090432062021639?s=20
  • 10 000+ saat silent hill oynamış.

  • Silent Hill yapımcısı Motoi Okamoto, Silent Hill 2 yeniden yapımındaki kasabanın kalitesinden ve atmosferden "çok memnun" olduğunu söylüyor. SILENT HILL 2 Remake (PC Ana Konu) 


    Bloober Team, SH2'nin sesine ve görsellerine "çok saygılı" davrandığını söylüyor.



    SILENT HILL 2 Remake (PC Ana Konu)
    SILENT HILL 2 Remake (PC Ana Konu)Hunter 🎮twitter
    “Silent Hill series producer Motoi Okamoto says he’s “very satisfied” with the quality of the town and atmosphere in the Silent Hill 2 remake 🔥 He says Bloober Team is treating SH2’s sound and visuals “with so much respect” 👀 #PS5 See more: https://t.co/AYuiYeeSRw”
    https://twitter.com/NextGenPlayer/status/1615159254100459522?s=20
  • SILENT HILL 2 Remake (PC Ana Konu)
    SILENT HILL 2 Remake (PC Ana Konu)Geeklik ve Ötesinetwitter
    “Bloober Team’in açıklamasına göre Silent Hill 2: Remake bitmeye yaklaştı, çıkış tarihi tamamen Konami’ye bağlı.”
    https://twitter.com/GeeklikOtesine/status/1638661406399635463?s=20
  • Bloober Team'ın CEO'su Silent 2 Hill Remake'in 10 milyon kopya satma potansiyeline sahip olduğunu söylüyor.


    SILENT HILL 2 Remake (PC Ana Konu)
    SILENT HILL 2 Remake (PC Ana Konu)Hunter 🎮twitter
    “Silent Hill 2 Remake has the potential to sell 10 million copies says Bloober Team’s CEO 😳 #PS5 #PC See more: https://t.co/JVPTHz3Lun”
    https://twitter.com/NextGenPlayer/status/1639430340199448577?s=20
  • SILENT HILL 2 Remake (PC Ana Konu)
  • Bloober Team'in oyunlarını 2015 gibi Layers of Fear çıktığından beridir takip ederim. Adamlar yapıyor bu işi. SH2 Remake için de en mantıklı firmaydı zaten. Medium oyunu ile Silent Hill sinyalleri de vermişlerdi zaten. Umarım 2. oyunla sınırlı kalmaz da diğer oyunlara da bir remake gelir tıpkı Resident Evil gibi.

  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.