Şimdi Ara

SILENT HILL 2 Remake (PC Ana Konu) (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
80
Cevap
10
Favori
4.169
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • SH2R Playstation mağaza sayfası 'Çok Yakında' olarak güncellendi.


    Eskiden 'Çıkış tarihi belirlenecek' yazıyordu.


    https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/156690135


    SILENT HILL 2 Remake (PC Ana Konu)
  • R-10 kullanıcısına yanıt

    Günün haberi.


    Türkçe mi çıkacaktı bilginiz var mı?

  • Zebercet kullanıcısına yanıt

    Türkçe görünmüyor şimdilik.

  • Bloober Ekibi lideri Silent Hill 2'nin Remake yapımını ve "korku sanatında ustalaşmayı" anlatıyor


    Röportaj | Medium stüdyosunun kanıtlaması gereken çok şey var ve tam da bunu yapmayı planlıyor.


    Bloober Team, on yıldan kısa bir süre içinde art arda altı korku oyunu göndererek ve merakla beklenen Silent Hill 2'nin yeniden yapımında bitiş çizgisine yaklaşarak korku oyunu geliştiricileri panteonunun zirvesine oynuyor. Polonya merkezli stüdyo, en iyilerle başa çıkabileceğini kanıtlamaya kararlı, ancak büyük ölçüde kararsız olan korku topluluğu, şimdiye kadarki en büyük sınavının bir smaç mı yoksa hayal kırıklığı mı olacağını görmek için endişeyle izliyor.


    Bloober Team'in prodüksiyon şefi Kacper Michalski, "Korku sanatında ustalaşmak, izlediğimiz ve her zaman tutunmak istediğimiz yoldur," diyor. "Stüdyomuz son birkaç yılda önemli ölçüde büyüdü ve artık en büyük projelerin bile üstesinden gelebilecek olgunluğa eriştiğimizi hissediyoruz.


    "Konami, tüm zamanların en önemli korku oyunlarından biri olan Silent Hill 2'yi yeniden yapma ayrıcalığını bize vererek büyük bir onur verdi. Böyle bir ayrıcalık, stüdyomuzun korku soluduğunu kanıtlıyor. Önümüzdeki büyük projelerimiz sayesinde hedefimize ulaşacağımıza ve değerlerimizi koruyarak önümüzdeki yıllarda korku yaratıcıları panteonunun zirvesine ulaşacağımıza inanıyorum."


    Büyük bir güçle



    SILENT HILL 2 Remake (PC Ana Konu)


    Tüm zamanların en sevilen korku oyunlarından birinin anahtarlarını teslim almak gerçekten büyük bir onur, ancak aynı zamanda Silent Hill 2'nin 2001'de ilk kez piyasaya sürüldüğü zamana kıyasla bugün geliştiricilerin sahip olduğu teknik yetenekler arasındaki derin uçurumun yarattığı zorluklarla dolu göz korkutucu bir görev.


    Michalski, "Oyun sanatının geldiği nokta inanılmaz bir hızla ilerlemeye devam ediyor," diyor. "Geliştiricilerin yaratıcılıklarını kullanmaları ve orijinal oyunları güzelleştirmek için en son teknolojileri sınırlarına kadar zorlamaları hayret verici. Ancak bu durum, herkesin sevdiği orijinal oyunun büyüsünü korurken tamamen yeni bir oyunun nasıl yapılacağı gibi yeni zorlukları da beraberinde getiriyor."


    Bloober Team'in bu göreve cevabını öğrenmek için Silent Hill 2'nin yeniden yapımının yayınlanmasını beklememiz gerekecek, ancak diğer önde gelen korku geliştiricilerinin son zamanlardaki başarılarını inkar etmek mümkün değil. Capcom, Resident Evil serisini beğenilen yeniden yapımlar ve orijinal devam oyunlarından oluşan istikrarlı bir klip ile muzaffer bir şekilde yeniden canlandırdı, Dead Space geri döndü ve bu yılki yeniden yapımla her zamankinden daha iyi ve Nightdive Studios'un System Shock yeniden yapımı, 1994 kült klasiği orijinalinin sadık bir yeniden yaratımı.


    Sezon içinde bir sezon



    SILENT HILL 2 Remake (PC Ana Konu)


    Sadece Cadılar Bayramı sezonu değil, daha geniş anlamda bir korku hayranı olmak için de harika bir zaman. Alan Wake 2'nin daha bu hafta mükemmel eleştirilerle piyasaya sürülmesi, bağımsız sahnenin Signalis ve Dredge gibi takdir edilmeyen patlayıcılarla yığılması ve hatta Dead by Daylight ve Texas Chain Saw Massacre oyunuyla çok oyunculu tarafın tüm hızıyla devam etmesiyle, dişlerinizi içine batırmak için korku sıkıntısı yok. Michalski'ye göre bu korku rönesansı tek bir zorluk yaratıyor: hepsini oynamak için yeterli zaman yok.


    "Genel olarak bir 'korku sezonu' yaşadığımızı söyleyebilirim. Şu anda sektörde olanlardan gerçekten çok mutluyum çünkü bir tür olarak korku oyunları her zaman hak ettikleri ilgiyi ve sevgiyi görmedi" diyor Michalski. "Göz atmaya değer tonlarca yeni materyal var, ister tek oyunculu deneyim ister çok oyunculu hayatta kalma oyunları olsun, her zaman herkes için bir şeyler vardır. Ayrıca pek çok harika bağımsız korku oyunu da var. Korku hayranları için en büyük sorun, tüm bu harika oyunlar için zaman bulmak."


    Gizli korku



    SILENT HILL 2 Remake (PC Ana Konu)


    Orijinal Silent Hill 2 tüm zamanların en korkunç oyunlarından biri olarak kabul ediliyor ve bu terim öznel olsa da Michalski bir şeyi gerçekten korkutucu yapan şeyin karanlıkta saklanan şey olduğuna inanıyor.


    "Oyunlarımız daha çok hikaye, atmosfer ve ses üzerine odaklanıyor. Çalışmalarımız için psikolojik korkunun bir alt türü olan 'gizli korku' terimini icat ettik ve hayranlarımız bu kategoriye giderek daha derinlemesine dahil olduğumuza tanık oldular" diyor. "Bizi en çok korkutan şeyin bilinmeyen, keşfedilmemiş olan olduğuna inanıyoruz. Oyunlarımızda karakterlerin karmaşıklığına ve tedirgin edici bir atmosfer yaratmaya odaklanıyoruz. Oyuncuların kendi seçimlerini sorgulamaları, tedirgin edici kararlar vermeleri ve ahlaki ikilemlerle yüzleşmeleri gerekiyor. Hayatta sizi neyin beklediğini ve kararlarınızın kötü bir şeye yol açıp açmayacağını bilmediğinizden daha korkutucu bir şey var mı?"


    Tüm gözler Silent Hill 2'nin yeniden yapımına çevrilmişken ve hala bir çıkış aralığı görünmüyorken, Bloober Team'in kendi köklerine sadık kalmak, bir başyapıtı yeniden canlandırma vaadini yerine getirmek ve nihayetinde sizi korkutacak bir oyun yapmak gibi dengeli bir eylemi gerçekleştirmek için zaman ayırdığı açıktır. Umarım başarılı olur.



    Kaynak :


    SILENT HILL 2 Remake (PC Ana Konu)
    SILENT HILL 2 Remake (PC Ana Konu)gamesradar
    Bloober Team lead talks remaking Silent Hill 2 and "mastering the art of horror"
    https://www.gamesradar.com/bloober-team-lead-talks-remaking-silent-hill-2-and-mastering-the-art-of-horror/




  • Silent Hill 2 Remake yapımının ön siparişleri GameStop ve Video Games Plus'ta başladı.


    Resmi GameStop hesabı da Silent Hill 2 haberlerini sunuyor.



    SILENT HILL 2 Remake (PC Ana Konu)
  • İlk iki oyunu birleştirip remake yapacaklardı hikayenin başı daha önemliydi.

  • SILENT HILL 2 Remake (PC Ana Konu)PlayStationyoutube
    Latest Silent Hill 2 Trailer Revealed Take a look at new gameplay footage in this trailer, including what to expect from the improved and modernized combat. Having received a letter from his deceased wife, James heads to where they shared so many memories, in the hope of seeing her one more time: Silent Hill. There, by the lake, he finds a woman eerily similar to her... "My name... is Maria," the woman smiles. Her face, her voice... She's just like her. Experience a master-class in psychological survival horror―lauded as the best in the series―on the latest hardware with chilling visuals and visceral sounds. #ps5 #ps5games #SilentHill #SilentHill2 #SH2 #konami #stateofplay May contain content inappropriate for children. Visit http://www.esrb.org for rating information.
    https://www.youtube.com/watch?si=oV44g2ldM06wY8Gz&v=ayKICAIUHkA&feature=youtu.be
  • Oynamadığım çok az oyun vardır onlardan biri de Silent Hill serisi. Bu seriyi zamanında oynayanlar çok şanslı hele bir de yardım almadan bitirmek falan aşırı keyifli olmuştur. Her şey zamanında güzel. 2.oyun için 20 sene sonra bile efsane diyorlar, oyun hakkında hiç spoiler yemedim remake'i oynayacağım ama eski versiyonu oynayanlar kadar efsane bir tat bırakacağını sanmıyorum. İlk oyunu falan youtube'dan izleyeyim bari.

  • TORU-NAGA kullanıcısına yanıt

    2 remake satarsa 1 remake gelir mi


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Remake gameplayde hiç inovasyon göremedim. :(

  • Umarım çıkışı 1 yıl ertelenir bu hali animasyon ve combat olarak çok ham. İlk trailer videosu ve Silent Hill verdiği o karamsar havada ortadan kalkmış gözüküyor..

  • Bu gösterilen umarım şakadır oyun bildiğin sh2 remastered ne remakei.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Resident Evil remake lerine özenilmiş saçma sapan bir oyun. Kült oyunun içine edilecek bir oyun. Oyun ilk duyurulduğunda bloober denen keriz seivdirici firmaya verdiklerini görünce burada kendince şikayet edip yakınan 4-5 tipten biriydim. O zamanlar bize ne diyosun ulen bloober adamdır güzel yapar filan diyorlardı. Aha açın izleyin Resident evil remake özentisi fan yapımı trailer'ınızı. Korku temasını geçtim oynanış ve oyun olarak yerlerde. Atmosfer güzel - e o da bir zahmet artık şu teknolojide güzel atmosfer yakalamayı başarsınlar. Zaten firmanın kısmen tek başarılı olduğu konu atmosfer yapmak ve gerisini de salmak. Çok amatörce görünüyor oyun.


    Nerede o saf sapkınlık ve sapıklıkla yapılmış Silent Hill 4 trailer'lar ve oyunlar.'Bir şey göstermeden korkutmak' nedir onun atasıydı Silent Hill, video oyun dünyasında.



    SILENT HILL 2 Remake (PC Ana Konu)PlayscopeTimelineyoutube
    Please show your support by subscribing to our channel : @PlayscopeTimeline Don't forget to click on the bell icon to get notified when we post new videos ;) For more videos, please check our other channels : @PlayscopeXP, our vlog and gameplay videos channel : https://www.youtube.com/channel/UCgc8PshAGngxCLCMfoy8NpQ @Playscope Gaming, Daily updated game trailers channel : https://www.youtube.com/channel/UC9tG0lWYjPcPcqWsUFDohzg @PlayscopeAsia,: for asian video game trailers : https://www.youtube.com/c/PlayscopeAsia @PlayscopeMobile, for mobile gaming videos : https://www.youtube.com/user/playscopemobile You can follow us also on social networks Facebook : http://fb.me/Playscope Twitter : http://twitter.com/playscopexp Instagram : https://www.instagram.com/playscopelive/ Twitch : http://www.twitch.tv/playscopelive
    https://www.youtube.com/watch?v=GW_is7yL6_U




  • noir06 kullanıcısına yanıt

    Silent Hill'in yapımcı firması kapandıktan sonra batıya sipariş edilen hiçbir Silent Hill oyunu başarılı olmadı.


    Buradaki esas neden batıdaki stüdyoları ile Japon bakış acısının çok farklı oluşu.


    Adamakıllı bir Japon firmasına vereceksin bu oyunu başka türlü o hastalıklı havayı- atmosferi yaratamazsın.


    Blober oyunu basit bir shootera çevirmiş gibi . Silent Hill 2'nin orjinali aslında dandik bir oyundur oynanış vb olarak fakat bu kadar ilgi çekmesinin nedeni yarattığı psikolojik korku ve bilinçaltına hitap eden hastalıklı ve derin hikayesidir .


    Not: Bugün Batıyı bir kanser gibi sarmış garip bir politik dogruculuk akımı yüzünden batılılar zihinlerdekileri artık eserlere dökemez hale gelmiş, beyinleri sakatlanmış halde bu nedenle yapamıyorlar bu işleri artık.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Periah -- 4 Şubat 2024; 2:5:43 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ankaralı tuvalet temizleyicisine bak daha oyun çıkmadan peşin hükümler verilmeye başlanmış
    Beğenmiyorsan gider klasik halini oynarsın olur biter

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yalnız oyunun duyuru fragmanına taktım bu aralar günde üç dört sefer izliyorum. Kamelyada Mary ile karşılaştığı sahne dehşet. James'in ağır ağır yürüdüğü esnada muhtemelen Mary yok birden ortaya çıkıyor aniden beliriyor ve James hızlanıp Mary? diye soruyor sonra Silent Hill 2 yazısı ve rahatsız edici ses-müzik giriyor. Dehşet dehşet.


    Combat trailer ise fecaat hakikaten Ps5 başlığında belirttiğim fikrimi değiştiriyorum. Silent Hill 2 gibi bir oyuna ne diye combat trailer yaparsın ki? Gene de umudum var oyundan. Umarım Resident Evil oynuyormuşuz hissi vermez.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zebercet -- 4 Şubat 2024; 15:27:29 >
  • Son fragman o kadar kötüydü ki


    Ps3 oyununa çevirmişler


    Benim tahminim sağlam bir erteleme yer.Elden geçirmeleri lazım animasyonları tamamen

  • Periah kullanıcısına yanıt

    Evet aynı fikirdeyim, zaten trailer'da amerika - hollywood klişeleri dolu. Silent hill misal meşhur deepweb rahatsız edici videolarında ki havayı oyunlarında vermesiydi SILENT HILL 2 Remake (PC Ana Konu) . Burada resmen bir RE remake var. Neyse bloober'ı duyduğumdan beri benim ümidim sıfırdı zaten. Firmanın her oyununu oynayıp hiç birini de beğenmedim çünkü. Fakat adını yanlış hatırlamıyorsam ''Silent Hill F'' adında bir oyun daha geliştiriliyor ondan ümidim yüksek benim. Günümüzün teknolojisiyle eski serinin üstüne bile katacaklar, teması ve tasarımıyla alışılmışın dışında bir korku-gerilim oyunu olacak gibi duruyor. Jopanların korku eserlerine bayılıyorum. Splatter gore, snuff film olayının zirvesini yaşattılar zamanında SILENT HILL 2 Remake (PC Ana Konu) 




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi noir06 -- 4 Şubat 2024; 16:58:53 >




  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.