Şimdi Ara

Sizce Ceza alırmıyım ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
631
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar dünden beri kafamı kurcalayan hatta düngece sabah ezanına kadar uykumu kaçıran bir olayı paylaşmak istedim sizle. Bu tarz bir tecrübe yaşamış arkadaşlar yazarsa daha çok sevinirim. 11.07.2012 tarinde teknolojik ürünler satan bir mağazadan MSI GT220 ekran kartı aldım. aynı gün içerisinde ofisimizde ekran kartını montajlayıp pc yi çalıştırdığımzıda yeşil matrix tarzı çizgili bir görüntü aldım.Başka bir pc dede test yaptım sorun yine aynı. Bende ekran kartını ertesi gün yani 12.07.2012 tarihinde mağazaya götürüp sorunu söyleyince kartın garantiye gönderilmesi gerektiğini söyleyip onume bir forum koydular. Tabi ben bir gün önce aldığım ürünün garantide onarım görmesini kabul etmeyıp yeni bir tane talep ettim. Buna istinaden kartın montajlandığını söyleyıp değişimin ancak garanti aşamasından sonra uygun görülürse yapılabileceklerini söyleyıp haklı bir edayla sanki hiç bişi bilmiyormuşum gibi suratıma sırıttılar. Bende biraz sıcakların verdiği etki birazdan yeni bir üründe böyle bir sorunla karşılaştığım için sinirlenip ozaman alın o kartı bi tarafınıza takın hediyem olsun dedim. Ordaki bir bayanda üzerine alıp güvenlık kamerasını göstererk kamera kaydıyla birlikte avukatı aracılığıyla bana hakaret davası açacağını söyledi. Bir arkadaşım hakaret davasını kazanırlarsa benden yuklu bir tazmınat alabileceklerini söyledi. Şimdi her ne kadar haklı olsamda evet sinirle hakaret vari bir cümle kurdum. Sizce Ne olur ?







  • Haklıyken haksız duruma düşmüşsün tebrikler.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dediğin gibi bana enayiymişim gibi sırıttıalr ve tahrik ettiler dersin
  • Çoğu kamera ses kaydı yapmaz yapsa da uğultulu ses gelir anlaşılmaz, 20-25 metrekare odada 1 2 kişi varken bile net ses gelmiyor. göz korkutma amaçlı yaptığı belli.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: AhmetSelimB

    Çoğu kamera ses kaydı yapmaz yapsa da uğultulu ses gelir anlaşılmaz, 20-25 metrekare odada 1 2 kişi varken bile net ses gelmiyor. göz korkutma amaçlı yaptığı belli.

    20-25 metrekareden bayağı buyuk bir mağaza sanırım en az 50-60 metrekare umarım dediğiniz gibi blöf amaçlı olur.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.