Şimdi Ara

SİZCE TİVİBU İYİ YOKSA D-SMART'MI ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
6.759
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • S.a bu ayın sonunna kadar Tivibu'da kampnya var 17.50kr (aylığı) bana çok cazip geldi,herhalde D-Smart gibi "Aile,dizi,sine paket,mega paket,ve standart ulusal yada çanakla çekilen kanallar vs.,gibi değildir yani Tivibu olarak bütün sinesinden tutta ulusalına kadar tek paket halinde satılmıyormu ? eğer öyleyse siz 17.50kr'a ne dersiniz ?............İki paketide deyenlere soruyorum (gerçi pay Tv'ler biraz arttıya İptv yda filbox,teledünyala paketleri gibi (ama onlar daha taze balık,olgunlaşsınlar) gelelim asıl ciddi soruya Tivibudamı daha fazla sine (dublajlı) filmler ve yine dublajlı Discovery,Histori Channeller artı (almancam var Trackerlerde ücretli Avrupada sadece dizi film kannalı var tabiki ücretli Pay Tv var adıda "Netflix" acaip güncel macera,fantasy,kurgu,polisiye dizileri var) acaba bizim Tivibu olsun D-Smart olsun burdada varmı (Tr dublajlı) ?...........Sözün kısası "Altyazılı filmlerden nefret ederim,eskiden ilk Pay tv Cine türktü hehe adamlar 1 hafta boyunca aynı filmi gösterip durarlardı ( inşallah artık öyle değildir ?..............Meramımı uzunca anlattın,filmlerin çabuk güncellenmesi açısından,Sine filmlerinin salt çoğunlukta dublajlı açısından ve çok sinema (güncel) ve Belgeseller açısından EMPATİ yapın lütfen......TİVİBU'MU.....D-SMART'amı,abone olurdunuz ?







  • D smart daha iyi daha çok kanal var

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Futbol benim için vazgeçilmez diyorsan Tivibu yu tercih et. Zira spor kanallarında futbol ağırlıkta... Yok futbol benim için çok da önemli değil diyorsan dsmart iyidir. Belgesel kanalları hepsi HD ve hemen hemen tüm belgesel kanalları var. Sinema kanalları da yeni sözleşmeyle eskisine göre gayet iyi oldu. Bunlar benim görüşüm.. Başkaları farklı düşünebilir..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cevabınız için müteşekkirim dostlar,yalnız en önemli sorumu es geçmişssiniz örneğin D-Smartı ele alalım bu sinema filmleri belgeseller history-Discovery channel gibi yayın yapan kanallar '' Türkce Dublajlımı yoksa Altyazılımı'',bilhassa sine paket çünki mega paket çok pahalı ? ) bu husustada beni aydınlatırsanız sevinirim

    Edit bir sorum daha olacaktı ben 20Mbyt Fibere geçtim testlerde 18,5-19Mbyt çıkıyor ama asıl öğrenmek istediğim şu snr vs. varya o bir ikisini söylesem yardımcı olurmusunuz ?

    DSL: GELEN: 21943-GİDEN 1015
    SNR sınırı (db) : gelen: 10.4-giden 7.8
    Hat zayıflama gelen: 2- giden 2.8
    Güç gelen:8.1-giden12.4................................20Mbyt için bu veriler iymi acab ?....eğer değilse yapılabilinecek benim tarafımdan olsun,Servis sağlayıcı tarafından olsun bi düzeltme yapılabilinirmi ?

    Lütfen bu soruyada mümkünse ivedilikle cevaplarsanız çok memmun kalırım,kalın sağlıcakla !




  • hiç biirii
  • tivibu,kazıkçı dsmart almayın,mega paket 71 tlymiş aylık



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-1EEA2B174 -- 6 Nisan 2016; 17:54:08 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • spor ve film dışında tabi ki d-smart. görüntü kalitesi cam gibi birde
  • ben de yeni başlık açmadan önce buradan sorayım arkadaşlar. sadece belgesel kanalları için tivibu almayı düşünüyorum. tivibu ve d-smart arasında kararsız kaldım. tivibu sayfasından baktım, 19 tl'lik paket bana yeter.

    tivibu kullanan arkadaşlar memnunlar mı ? görüntü kalitesi vs nasıl ?

    yayını internetten alıyor anladığım kadarıyla, wifi üstünden mi alıyor yoksa modeme lan kablosu ile mi bağlanıyor ? yavaşlama, takılma oluyor mu özellikle AKK bittikten sonra ?

    belgesel kanalları HD mi ve türkçe dublaj var mı ?

    bunları yanıtlayan arkadaşlar olursa çok makbule geçer



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jerryh -- 2 Mayıs 2016; 12:57:27 >
  • Arkadaşlar tivibu işi çözmüş, microsoftun teknolojisini o da kullanıyor sanırım. İnternet hattınız çok sorunlu değilse, kesilme vb. yaşamıyorsanız tivbuda donma olmaz (ilk çıktığı zamandan beri kullanıyorum), onun yerine ne olur, veri akışı zayıfsa anında çözünürlüğü düşürür, sizin haberiniz bile olmaz. Dolayısıyla tivibunun hd kanalları hikaye (tabii fibernet kullananlar belki düzgün alıyorlardır bilemem, bende 16Mbps var, hat sağlıklı ve hd yayınlar 1080i seçili olmasına rağmen 720yi bile her zaman bulmuyor), logoların yanında hd yazısı var ama gerçek hd falan değil.
    Ben bu nedenle ve yalaka arap şirketinin işine gelmeyen muhalif kanalları çıkartması nedeniyle dsmarta geçeceğim. En azından gerçekten hd yayın izlerim ve kanal sansürü tivibu ve digiturk kadar değil.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bobita -- 2 Mayıs 2016; 17:22:06 >
  • 2012 den beri d smart kullanıcısıyim. Mega paket kullaniyorum İyi hoş sistem ancak her gelen kanallardan 8 tl istiyor. Full paket kullanıcısına da kanal satmaya kalkarlarsa benim gibi insanlardan pek iyi bir geri dönüş almıyorlar. Şu son taahüt bitsin tivibu ya geçeceğim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bobita kullanıcısına yanıt
    yorumun için teşekkürler. internet hattında mutlaka yavaşlama kopma vs olur. bu açıdan d-smart daha mantıklı gibi

    peki tivibu veriyi wifi'den mi alıyor yoksa lan kablosuyla mı ? ya da her iki seçenek mevcut mu ?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: DougH

    yorumun için teşekkürler. internet hattında mutlaka yavaşlama kopma vs olur. bu açıdan d-smart daha mantıklı gibi

    peki tivibu veriyi wifi'den mi alıyor yoksa lan kablosuyla mı ? ya da her iki seçenek mevcut mu ?

    Rica ederim...
    LAN üzerinden alıyor, güya wi-fi dongle da varmış ama daha gören bayi yok (en azından 2014'de kontrat yenilerken öyleydi, şimdi de farklı olduğunu pek zannetmiyorum)
    Dsmart bence de daha doğru tercih, önümüzdeki ay kontrat bitiyor, ben de dsmarta geçeceğim
    Not: Tivibu ev farklı porttan yayın alıyor, akkye herhangi bir etkisi yok, ancak şöyle bir durum var, önceki verdikleri modem Airties idi ve 4 portundan sadece biri doğru yönlendiriyordu, bir temizlik sonrası başka porta takmışım (o zaman kotalı kullanıyordum) 60TL. kota aşım ücreti ödedim, sınırsız olsaydı da akk dolacaktı. Yerine verdikleri tp-linkte öyle bir durum yok (ama o modem de dandik)
    Bir de şu var, önceki 2 kutu Motorola idi, geçen hafta yine bozuldu, bu sefer Vestel verdiler, berbat bence....



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bobita -- 2 Mayıs 2016; 23:51:49 >




  • en iyisi normal uydu
  • quote:

    Orijinalden alıntı: wolf41

    en iyisi normal uydu

    Aslında internet stream güzel bir yöntem, uydu gibi hava şartlarından vb. etkilenmiyor ama,
    1) Sağlıklı ve hızlı bir internet olması gerekli
    2) Türkiye'de olduğu gibi sansürlü olduktan sonra (sansürden kastım adult yayınlar vb değil, canlarının istediği gibi kanal ekleyip çıkartıyorlar, hiçbir itiraz hakkınız yok) teknik anlamda kralı olsa ne farkeder?
  • bobita kullanıcısına yanıt
    evet çok doğru söylüyorsunuz genelde ip tv lerde şikayet internetlerin düşüklüğü yüzünden yaşanan sorunlarmış
  • 2012 den beri d smart kullanıcısıyız. yalın internet ile beraber.şuanda taahhüdüm yok. tivibudan teklif geldi ve tivibuya geçeceğim. d smart gerçekten baydı. hiç bi yenilik yok 2 tane belgesel kanalı eklemiş 8 tl ektra verin açalım diyolar. rezillik bu. bizim pakette halbuki belgesel kanalları dahildi. film kanalları rezalet ötesi. hiç yeni film vermiyor. verdiğide hep aşk meşk filmleri imdb den 4-5 puan almış ucuz fransız filmleri. tivibudan aradılar şuanda d smart sinema dizi paketi+8 mbit yalın limitsiz internete 78 tl ödüyoruz. tivibuda aynı fiyata tivibu sinema-dizi paketi+16 mbit limitsiz internet verecek kurulum ücreti, aktivasyon ücreti almayacağız dedi bende bi düşüneyim 2 gün sonra arayın beni yada ben arayım dedim. 2 gün sonra arayacaklar onayı verip d smarttan kurtulacağım. tavsiyem sakın d smarta geçmeyin resmen çöp hiç bi artısı yok tivibu uydu alıcaz, ip tv değil bu arada
  • bence d-samart daha iyi.
  • merhaba arkadaşlar ben de 2010 yılından beridir d-smart kullanıyordum. lakin spor manyağı ( uefa, CL) olduğum için ve dsmarttan çıktığı için, ayrıca tahahütüm de bittiği için dsmarttan ayrılacağım. bu ara çok araştırma yapıyorum. farklı uydu alıcılarına baktım. ıptv li cccam hediyeli ama bunların da iiyileri çok pahalı. neyse gelelim konumuza . Tivibu yu almak istiyorum ama şöyle bir soru var kafamda ? şimdi ben tivibu yu aldığımda internet bağlantısı ile mi yayın izleyeceğim yoksa bana bir uydu alıcısı verecekler oradan maç yayınları ve diğer kanalları izleyeceğim ?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: rebellious85

    merhaba arkadaşlar ben de 2010 yılından beridir d-smart kullanıyordum. lakin spor manyağı ( uefa, CL) olduğum için ve dsmarttan çıktığı için, ayrıca tahahütüm de bittiği için dsmarttan ayrılacağım. bu ara çok araştırma yapıyorum. farklı uydu alıcılarına baktım. ıptv li cccam hediyeli ama bunların da iiyileri çok pahalı. neyse gelelim konumuza . Tivibu yu almak istiyorum ama şöyle bir soru var kafamda ? şimdi ben tivibu yu aldığımda internet bağlantısı ile mi yayın izleyeceğim yoksa bana bir uydu alıcısı verecekler oradan maç yayınları ve diğer kanalları izleyeceğim ?

    iptv olarak alırsanız internet üzerinden uydu olanını alırsanız normal türksat uydusu üzerinden izleyeceksiniz. iptv de kanal sayısı daha fazla ona dikkat edin derim alırken.




  • anladım. sitesinde tivibu süper paket başlığı altında kanallar sekmesinde hem uydu hem iptv sekmeleri var. bu ikisini de veriyor demek mi oluyor ? bide tivibu go hediye demiş ? bunun anlamı da tablet cep telefonu ve pc den izlemek mi oluyor ki ?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.