Şimdi Ara

SİZCE TİVİBU İYİ YOKSA D-SMART'MI ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
6.761
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mini55

    tivibu,kazıkçı dsmart almayın,mega paket 71 tlymiş aylık

    iptal dlekçesinden sonra dsmart plus mega paketi 25 e vereceklerdi, kabul etmemiştim tivibu da var diye. Cihazı buhafta içi vermem gerekiyor birde kendiniz kullanmayacaksanız tanıdıgınıza verin vs. diyorlar :)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: bobita

    Arkadaşlar tivibu işi çözmüş, microsoftun teknolojisini o da kullanıyor sanırım. İnternet hattınız çok sorunlu değilse, kesilme vb. yaşamıyorsanız tivbuda donma olmaz (ilk çıktığı zamandan beri kullanıyorum), onun yerine ne olur, veri akışı zayıfsa anında çözünürlüğü düşürür, sizin haberiniz bile olmaz. Dolayısıyla tivibunun hd kanalları hikaye (tabii fibernet kullananlar belki düzgün alıyorlardır bilemem, bende 16Mbps var, hat sağlıklı ve hd yayınlar 1080i seçili olmasına rağmen 720yi bile her zaman bulmuyor), logoların yanında hd yazısı var ama gerçek hd falan değil.
    Ben bu nedenle ve yalaka arap şirketinin işine gelmeyen muhalif kanalları çıkartması nedeniyle dsmarta geçeceğim. En azından gerçekten hd yayın izlerim ve kanal sansürü tivibu ve digiturk kadar değil.

    haklısın tivibu da çok sansür var ve Dsmart daha iyidir ancak Dsmarta girmek pahalıya gelir internet+ Dsmart gibi bir kampanya ile girmek gerekir ilk önce 2 sene sonra yarı fiyata kalabilirsin




  • 10 liraya şuanda full bütün kanallar açık ve dsmart go izleyebiliyorum modül kullanıyorum şuanda tivibu sadece sampiyonlar ligi için alınır ki ben almam baska hiçbir güzelliği yok alınmaz. İlla uefa filan isterseniz alınır.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • CL nereye ben oraya derdim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • rebellious85 R kullanıcısına yanıt
    beni etiketlemediğin için şimdi gördüm mesajını. süper paketi iptv alırsan izleyeceğin kanallar var uydu alırsan izleyeceklerin var hangisini seçeceğin sana kalmış ama şuan uydu kanalları daha az gözüküyor zaten. tivibu go paketide aynen dediğin gibi web cep tabletten izlemek için ama tablet ve pcde tivibusporlar yok sadece webden izlenebiliyor.
  • şahsen ikiside aynı ama dsmart benim için 1 adım önde nedeni evimde plus kutusu var maçları zaten azeri kardeşlerimiz sağolsun para vermiyoruz sıkıntı yok
  • IPTV ise kesinlikle Tivibu bence ama uydu ise D-SMART fark atar.
  • İlk çıktığından beri Tivibu kullanıyorum, bugün itibarıyla taahhütüm de bitmişti aslında, çanak kurulumunu da yaptırmıştım, D-Smart düşünüyordum.
    Ancak benim için belgesel kanalları önemli (Tivibu'da hepsi var), belgeselleri de katınca D-Smart saçma sapan bir fiyat verdi, Tivibu'ya devam etmeye karar verdim, sözleşmeyi yeniledim. Tivibu'dan ayrılmak istememin ikinci sebebi olan Halk, Ulusal ve Kanal B sansürlerini de çanakla aşmış oldum.
  • benimde 30 ağustosta d smart sözleşmem bitiyor spor kanalları hariç 25 tlye veriyor tivibu ya geçsemmi yoksa devammı etsem kararsız kaldım
  • quote:

    Orijinalden alıntı: serci07

    2012 den beri d smart kullanıcısıyim. Mega paket kullaniyorum İyi hoş sistem ancak her gelen kanallardan 8 tl istiyor. Full paket kullanıcısına da kanal satmaya kalkarlarsa benim gibi insanlardan pek iyi bir geri dönüş almıyorlar. Şu son taahüt bitsin tivibu ya geçeceğim

    Ben dsmart'yan ayrılacağımı bildirdim, şifreli kanallar dahil tüm kanalları aylık 15 liraya teklif ettiler.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.