Şimdi Ara

Skoda yetkili servisinin aracımla 405 km yol yapması. (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
158
Cevap
5
Favori
11.304
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
70 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • think of idea kullanıcısına yanıt

    türkiye, insanı aşırı yoran bir ülkedir çünkü sokaktaki herkes çakallık peşindedir.. eğer uyanık olmazsanız anında zarar etmeye başlarsınız.. uyanık olursanız bu zararlardan kurtulursunuz ama üstüne kara geçemezsiniz, sadece her olayı sıfır zararla kapatırsınız.. bu nedenle bireysel olarak imkanlar dahilinde uyanık olmak zorundayız Skoda yetkili servisinin aracımla 405 km yol yapması. 

  • Şunu da ekleme ihtiyacı hissettim, anladığım kadarıyla parça değişiminden dolayı değer kaybı kafanıza takılmış.


    Maddi durumunuz ne bilmiyorum ama araba almak istediğinizi söyleyerek gidin. Aracınızı da takasa almalarını isteyin. Değerini düşük verip kem küm ederlerse hani sorun yoktu deyin. Kendiniz almıyorsunuz daha deyin.


    Maddi gücünüz varsa değerine saydırın yeni bir tane alıp geçin.


    Olaylar nasıl gelişir bilemiyorum ama benzer bir sorunu bu şekilde hallettiğim olmuştu.

  • think of idea kullanıcısına yanıt
    En kötü ihtimalle yakıt masrafı amortisman giderlerini yargılama gideri vs çıkar müşterinin hakkını aradığını bilirler. Herkes kabullenir durumu oturursa bir adım ileriye gidemeyiz .
  • think of idea kullanıcısına yanıt
    Hocam o teklifi yaptılar aracı ya onlara verip ya da kendi aracimi satıp yeni gelecek skoda üzerinden %3 iskonto yapabileceklerini söylediler. Benim araç ne kadar eder onların aracın liste fiyatı ne olur bunlar meçhul. Syrica şuan bir bayiye gitsem %3 iskonto kendimde alırım diye düşünüyorum
  • wincheaster W kullanıcısına yanıt

    doğuş oto esenyurt'a gidiyorum. hepsi bir arada çok büyük bir servis. yan tarafında da dod var. her geldiğimde eğlencelik orayı da geziyorum.

  • Ya amma yaptın manitayı Tekirdağa götürdüm be ya :/ İki tatil yaptık yemedik arabanı ayıp ettin amcaoğlu

  • Üstad aracı başka bir serviste yaptırıp getirmiş olabilirler. Özel işlerinde kullandıklarını zannetmem çok anlamsız. yetkili servis sorunsuz bir şekilde parçalar değişti ise ve sorun tam olarak çözüldü ise çok bir değer kaybı olacağını zannetmem. Sadece bu işler için bile araç kamerası takmak lazım hocam. Aldığım her araca takarım. Hem görüntü hem ses kaydı alır. Aklıma birşey takılırsa açar izlerim.

  • vagus35 V kullanıcısına yanıt
    Mesela BMW yi servise teslim ederlen kamerayı kapatmanı istiyorlar.
  • Antalya’dan Muğla/Fethiye git-gel 400km yol ve min. 6~7 saat.

    400km servisin yol yapmasının açıklaması olamaz!



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Panthér -- 21 Nisan 2024; 19:20:53 >
  • Panthér kullanıcısına yanıt

    Ben opel servislerde hiç öyle bir talep ile karşılaşmadım. Sadece bir kaç oto yıkamadan kabloyu çıkarmışlardı sonradan farkettim.

  • vagus35 V kullanıcısına yanıt
    Hocam orjinal arabamla oynandı sonuçta bu araçları fabrikada robotlarla montajını yapıyorlar. Bakalım yaptıkları montaj ne kadar iyi ne kadar dayanıklı olacak acayip bir silikon kokusu var. sanki silikonla yapıştırılmış gibi onu uzun vadede göreceğiz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wincheaster -- 21 Nisan 2024; 20:26:11 >
  • Daha neler duayacaz bakalım peşini bırakmayin derim başkalarına musallat olmazlar en azından halkinizi tüm camiada arayin derim
  • Şaka gibi ya Allah korusun kaza falan yapsalar fark ettirmeden boyayıp tamir edip teslim edeceklermiş demek ki. İnsan hiç mi çekinmez emanet araba başına bir şey gelir diye şimdi bunlara sövmeyelim de ne yapalım
  • Rezalet. Geçmiş olsun.
  • Tam 200km gidilebilecek alan. 200 de dönüştür zaten.

    Skoda yetkili servisinin aracımla 405 km yol yapması.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rindaman -- 22 Nisan 2024; 2:33:34 >
  • Rindaman kullanıcısına yanıt

    araba 3 hafta serviste kalmış.. motor sorunu olmadığı için ustalardan bi tanesi her akşam kendi evine giderken kullanmış da olabilir.. bu ülkede her şey beklenir!

  • Geçmiş olsun kabul edilebilir bir şey değil nerdeyse istanbul yapıp gelmişler peşini bırakmayın derim hocam.


    Geçen hafta sonu bakıma vermiştim kia aracımı kalkışta titremesi vardı kavrama sorunu olduğunu düşündüm bakılmasını istedim hiç arabayı yürütmemişler bile lifte alıp yazılım güncellemesi yapmışlar. Yürütülmesi durumda hiç yürütmüyorlar anlam veremiyorum

  • antique kullanıcısına yanıt
    Araba 4 hafta kaldı hocam. Ben de sizin gibi düşünüyorum araç ya gün içi gündelik işlerde kullanıldı ya da personel mesai vs yaptığında bazı personeller ikame olarak verdikleri araçları eve gidiş dönüşlerinde kullaniyorlarmis ikame araçlardan biri de ben de olduğu için hak görmüş olabilirler kendilerine. O bizim arabamızı kullanıyor biz de onun arbasini kullanırız gibi.
  • Sonra firma ilgilenmedi diyorsunuz. Adamlar uzun uzun test etmiş ne güzel. Belki parçayı alıp gelmiştir hatta. Skoda yetkili servisinin aracımla 405 km yol yapması. 

  • arkadaşım sana geçmiş olsun. inşallah hakkını alırsın.


    bu arada hala "yetkili servis de, yetkili servis" diyenler bir kez daha düşünsün. iş bilmez çakma ustalara milyonluk arabanızı emanet ediyorsunuz. sonuç ortada. Skoda yetkili servisinin aracımla 405 km yol yapması. 




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mahmut_emmi -- 22 Nisan 2024; 9:47:54 >
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.