Şimdi Ara

SUZUKI SWIFT FUN CLUB (167. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.416
Cevap
86
Favori
187.232
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 165166167168169
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar , 2021 swift glx aracım var. Forumda daha önce yazıldı mı, bulamadım. ama cam açma kapama düğmelerinin ışıklı olmaması çok sinir bozucu. Bunun için önersi olan var mı ?

  • 2021 Swift 1.2 GLX Hybrid aracım düşük lastik basıncı verdi. Lastiği şişirdim, eski seviyesine geldi, ekran üzerinde değerler normal ama hala düşük basınç veriyor. Bu ıyarı nasıl gidiyor.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Aynı durum bende de vardı. Lastikçiye götürdüm en son hal oldu. Bu yönlendirmeye bana Suzuki servisi yaptı

  • Kasif67 K kullanıcısına yanıt

    Sıcak / soğuk vs derken bazen o uyarı çıkıyor. Benzinlikte hava bastıktan sonra bir süre kullanınca düzelir. Ben hepsini 34 basıyorum sorun olmuyor.

  • Ben de 34 bastım ve hatta ekranda nütün basınçların +/-1 aynı olduklarını da gördüm ve bu durumda 5 km kullandım. Arabayı kapatıp 1 saat sonra tekrar çalıştırdım ne yaptımsa düşük basınç uyarısı gitmiyor. Hatta lastikleri şişirirken bilerek 36 bastım sonra tekrar düşürdüm gene de olmadı.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Merhaba dostlar.. Suzuki swift 1.2 glx pre. hybrit yeni teslim aldım. konuyu uzatmadan şunu yazmak istedim, aracın ses sistemi çok kötü, resmen tahta gibi çalıyor tabiri caiz ise.. torpidosunda navitech kullanma klavuzu çıktı, görünce hayal kırıklığına uğradım resmen.. bir japon firması nasıl bu çin firmasına bu multi medyasını yaptırmış olabilir şaka gibi.

  • Lastik için 36 38 falan yapıp bi 15 dk sürünce gidiyor. Zaten fabrika verisi önler 36 arkalar 34 mü neydi. Havalar soğudukça kontrol etmeniz lazım çünkü basınç baya düşüyor. Ben 36 ile kullanıyorum günlük hava soğudukça tamamlıyorum.

    Ses sistemi vasat malesef. Araçlar buraya bildiğim kadarıyla mulitmedyasız boş geliyor. Vergi ötv durumlarından dolayı tablet üstünde gelince bi tablet parası de devlete hesabı olabilir. Burada çin malı tablet montajı yapılıyor. Hatta motor yağı ve bikaç bişeyin montajı da burada servislere yaptırılıyormuş şaşırmıştım. Satışa hazır halini burada alıyor yani araç.

    Müzik için biraz ekolayzır ayarlarıyla oynayınca toparlıyor. Telefondan buluetooth ya da müzik uygulaması kullanılıyorsa onların ayarları da önemli.yüksek kalite seçili olmalı tüm ayarlarda. Hafızaya attığınız müziklerin bitrate değeri olur en az 320kbps olmalı çözünürlüğü. Bütün bunlar çok fazla etkiliyor elimizdeki sistem böyle olunca. Bunlara dikkat edip biraz da ekolayzır ayarı yapınca iyi duruma geliyor müzik. Ama çok iyi değil yani ses kalitesi o net. Bu işe prof önem veriyorsanız subigarage var instagramda. Ses yalıtımı ve sistemi konusunda prof işler yapıyor. Tabiki ne kadar ekmek o kadar köfte. Çok iyi bi sistem=çok para.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi drummer_bjk -- 1 Şubat 2024; 10:12:38 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Bugün servisle konuştum. Lastik basıncı için önce yüklü moda geçirin sonra tekrar normal moda döndürün dedi. Bu şekilde hallettim. Baaınçlara da 36 dedi, 34 az gelirmiş.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • focusrite kullanıcısına yanıt

    Japon firması çin firmasına multimedya yaptırmadı. O ekranların tamamı türkiyede aftermarket olarak takılıyor. Orijinal değil yani


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • masterap M kullanıcısına yanıt

    Doğrudur yaptırdı yaptırmadı ama bu marka takılmış sonuçta.. peki bu nasıl oluyor hocam? orijinal göğsüne çerçevesine bunu nasıl takmışlar? ekran görüntüsü malzemesi falan güzel ama ses çok fiyasko. diğer ülkelerde satışta nasıl bir multimedya var acaba..

  • hknkck kullanıcısına yanıt
    Merhabalar. Ben de yakın zamanda muayeneye sokacağım aracı. Egzoz gazı emisyon ölçümü istediler mi sizden? Yaptırmaya gerek var mı? Bilgi verirseniz sevinirim.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 2021 model swift aracımın sileceklerini değiştirmek istiyorum artık çok eskidi. Üzerinde orijinal hybrid silecekler var. Servisten sorduğumda ön silecekler için yenisine 2500 tl fiyat verdiler. Japonyadan geliyormuş. Fiyatı çok fazla geldi. Daha önce değiştiren olduysa marka model ve silecek ölçüleri hakkında bilgi verirseniz sevinirim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi radiohead71 -- 4 Şubat 2024; 16:22:27 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • radiohead71 kullanıcısına yanıt

    17 Şubat'a randevu aldım. Henüz yaptırmadım.

  • radiohead71 kullanıcısına yanıt

    Buradan aldım.


     SUZUKI SWIFT FUN CLUB
     SUZUKI SWIFT FUN CLUBwww.n11.com
    Suzuki Swift Ön ve Arka Silecek Takımı 2017-2023 Bosch Aerotwin Fiyatları ve Özellikleri
    https://www.n11.com/urun/suzuki-swift-on-ve-arka-silecek-takimi-2017-2023-bosch-aerotwin-35084572?magaza=arte



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hknkck -- 4 Şubat 2024; 17:59:46 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: radiohead71

    2021 model swift aracımın sileceklerini değiştirmek istiyorum artık çok eskidi. Üzerinde orijinal hybrid silecekler var. Servisten sorduğumda ön silecekler için yenisine 2500 tl fiyat verdiler. Japonyadan geliyormuş. Fiyatı çok fazla geldi. Daha önce değiştiren olduysa marka model ve silecek ölçüleri hakkında bilgi verirseniz sevinirim.
    Bosch aerotwin silecek takımı alın. Memnun kalırsınız.

    Bosch Suzuki Swift Ön ve Arka Silecek Takımı 2017-2023 Bosch Aerotwin
    https://www.hepsiburada.com/bosch-suzuki-swift-n-ve-arka-silecek-takimi-2017-2023-bosch-aerotwin-p-HBCV00003XLZNU?magaza=Arte+Eticaret&url_src=ios-product-detail

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >




  • hknkck kullanıcısına yanıt
    Sonucunu burdan yazarsanız sevinirim. Ben de 20 Şubata randevu aldım.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Kasif67 K kullanıcısına yanıt

    Bende Swift 1.2 GL alma arifesindeyim ama halen düşünüyorum, bütün araçlarda sıfırlama vardır, Suzukide yok mu? Gerçi dediğiniz gibi multimedya sonradan ekran takıldığı için olabilir 2014 model aracımda orjinal teyibi değiştirince bende de sıfırlanmıyordu.



    Birde 2024 te yeni kasa gelecek mi Swifte yada ne zaman gelecek, bi forumda görmüştüm ama bulamıyorum.

  • radiohead71 kullanıcısına yanıt

    Swifti bilmiyorum ama qashqai aracımda hibrit silecek kullanılıyor ve bir türlü iyi bir silecek bulamamıştım. En son silbak marka aldım ve sonuç harika, bosch 500 - 600 tl dedikleri yerde (ki hibriti yok), ben 200tl civarına aldım, 3 aydır tek ses yok. hemde yerli marka, bi alıp deneyin derim.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi the_kid1 -- 6 Şubat 2024; 14:52:28 >
  • Sileceklerde araç markası farketmeksizin en kalitelileri orjinal silecekleri oluyor ama çok pahalı oluyor,
    Bosch marka sileceğe para vermenize gerek yok, parasını hak etmiyor bence.
    Uygun ölçü bulabilirseniz RBW ve inwells markalar yeterli oluyor. Tabi orjinal silecek kadar dayanıklı olmuyorlar

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • the_kid1 T kullanıcısına yanıt
    Sıfırlama var tabiki,videoda izleyebilirsiniz.tpms konfor modundayken,yük moduna alın,sonra tekrar konfor moduna getirin ve çıkış yapın.
    https://www.youtube.com/watch?si=8BsQl1mpLP6Uh6j5&v=deWJZkQynA4&feature=youtu.be

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 165166167168169
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.