Şimdi Ara

SUZUKI SWIFT FUN CLUB (171. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3.415
Cevap
86
Favori
186.828
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 167168169170171
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Merhaba, 2020 model aracımda navitech ax-1062k multimedya var ama apple car play'li bir multimedya ile değiştirmek istiyorum. Tavsiyesi olan var mı? Serviste üst kasalardaki car play'li multimedyalar ile değişim yapılıyor mu bilen var mı?

  • yyagin Y kullanıcısına yanıt

    2020 modelde 2022-2023 ile aynı kasa

    swiftler türkiyeye zaten multimedyasız geliyor, burada takılıyor navitech marka..

    2022-2023 lere takılanlar av-1297w(cpaw462) diye geçiyor modeli, kablosuz airplay var

    servislede konuşabilirsiniz, navitechle de,


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Selamlar herkese. 2019 modeline sahibim ve tüm kullanıcıların şikayet ettiği süspansiyon sertliğinden son derece muzdaribim. Bunu yumuşak olarak ayarlamanın bir yolu yok mudur yahut tamamen yeni süspansiyon takımı mı almak gerekir, bilenler var mıdır acaba? Araç taş gibi, İstanbul yollarına hiç uygun değil bu haliyle.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • oldboyz kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle yeni kasada aynı sertlik ve en ufak bir çukura veya bir rögar kapağına dahi tahammülü yok aracın..japonların kaymak asfaltına göre yapılmış sanki..öncelikle lastik hamurunun yumuşaklığı ve doğru basınç ile sanki bir tık yumuşayabilir gibi düşünüyorum.üzerindeki bridgestonelar bence çok sert..fakat garantisi olan bir aracı alternatif bir süspansiyon sistemi veya yaylar gibi unsurlarla orjinalliği bozmak da çok mantıklı gelmiyor..başka çözümü olan?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arieantiche -- 21 Nisan 2024; 0:23:40 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • oldboyz kullanıcısına yanıt

    Bulursanız yöntemi bize de yazmayı unutmayın, bu arada ben alıştım o nedenle de paldır puldur gidiyorum yanımda hanım olduğunu unutmadığını sürece sıkıntı yok :). Birde radar olayı çok sıkıntı, e-5 te filan bı kaç kere ani fren yaptı, arkadakiler yapistiracakti aklım gitti




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi the_kid1 -- 21 Nisan 2024; 17:13:53 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhabalar 2012 model 55 binde manuel Suzuki swift aracım var. Aracın rölantisi 500-600 arası yerlerde dalgalanıyor. Haliyle araçta titreme oluyor. Klima açıldığında rölanti olması gereken yere çıkıyor ve titreme de kesiliyor. Yani kısaca araçta rölanti düşüklüğü problemi yaşıyorum. Bujiler, bobinler kontrol edildi. Gaz kelebeği temizlendi ancak sorunumu çözemedim. Daha evvel bu araçta böyle bir sıkıntı yaşayan oldu mu?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilkertunc40 -- 24 Nisan 2024; 16:57:5 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ilkertunc40 İ kullanıcısına yanıt

    Merhaba, oksijen sensörü yada hava akış sensöründe de sıkıntı olunca dalgalanma yapar. kontak spreyi ile temizliyorlar sanırım.

  • the_kid1 T kullanıcısına yanıt

    Her ikisi de temizlendi hocam


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ilkertunc40 İ kullanıcısına yanıt

    benzin filtresini ne zaman değiştirdiniz? orjinal mi? birde ibizalarda krank sendörü arızasında yapıyordu bu dalgalanmayı. birde bujilerin değişimi ne zaman yapıldı? buji türüne bağlı olarak 30bin ile 100bin arasında değişmesi gerekiyor




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi the_kid1 -- 25 Nisan 2024; 10:15:39 >
  • the_kid1 T kullanıcısına yanıt

    Hocam araç orijinal 55 bin km de 48 binde ben aldım. Benzin filtresi tam olarak nedir onu bilmiyorum. Ama parçalarını büyük çoğunluğu orijinal fabrikadan çıktığı gibi duruyordur. Bujisini sökerken dahi aracın ilk defa söküldüğü belli. Sadece aklıma şu takılıyor aracın kaput koruması komple kedi tüyü motorun bazı yerlerinde de tüyler var acaba daha evvel kedi girip tesisattan bazı yerlere zarar verdi ondan mı bu titreme söz konusu? Birde fanı veya klimayı açtığımda sıcak soğuk fark etmez aracın titremesi düzeliyor rölanti olması gereken yere geliyor


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yağ filtresi gibi benzini süzen bi filtre vardır yakıt hattı üzerinde, eğer daha önce değişmediyse değiştirmeniz lazım. kedi olayını bilmiyorum ama kalorifer açılınca düzelmesinin nedeni güç ihtiyacı nedeni ile araç otomatik devri arttırıyordur az biraz, o nedenle kesiliyor olabilir devir. ayrıca bujileride söktürüp bi baktırın, sökülünce belli olur zaten açıklıktan ve görüntüsünden, kesinlikle orijinali neyse ondan takın.

  • the_kid1 T kullanıcısına yanıt

    benzin filtresini ustamla görüşeceğim. Gaz kelebeğini temizletmemin herhangi bir etkisi olmadı. Ama ben sorunun gaz kelebeğinden kaynaklandığını düşünüyorum. Tamamen emin olmanın bir yöntemi var mıdır?


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Emin olmanın yöntemi mutlaka vardır ama bizi aşan bişey, burada en fazla fikir yürütürüz onun dışında daha önce ayrı arızaya aynı arabada aynı şekilde denk gelen bi usta bulursanız olabilir yada yakıt ateşleme sistemindeki tüm parçaların tek tek sökülüp bakılması yada değişmesi lazım, yada cihaza bağlayıp sensör değerlerinden filan çok iyi ustalar anlarsa anlar. Benzinli araçlarda da yakıt fitresi belli km lerde değişmesi lazım, dizellerde 15-20bin kmdir ama benizlide de şart, daha önce hiç değişmediyse değiştirin. yada bununla yaşamaya alışın yada çok iyi bi falcı :) Gaz kelebeğini temizlettim dediniz yanılmıyorsam ondan birşey dememiştim, temizlik sonrası yapılmadıysa adaptasyonda yapılması lazım.

  • the_kid1 T kullanıcısına yanıt

    Gittiğim usta bu araçta adaptasyon olmuyor. Kendisi ayarlıyor dedi. Usta yanılmış olabilir mi?


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ilkertunc40 İ kullanıcısına yanıt

    usta daha iyi bilir, yada başak bir ustaya daha sorun

  • 
Sayfa: önceki 167168169170171
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.