Şimdi Ara

*** T-CROSS KULLANICI KULÜBÜ *** (5. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
298
Cevap
32
Favori
91.050
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • R2.GunneR R kullanıcısına yanıt
    Hocam ses ve çözümüyle ilgili bir gelişme olursa ve yazarsanız çok sevinirim. Ben de çözmeye çalışıyorum.
  • Arkadaşlar uzun kısa farları lede çevirdim ve harika oldu. Kaliteli bir sürüş elde ettim. Işık dağılmıyor ve çizgi oluşuyor.
    Marka: Niken H7 Pro serisi

    Tavsiye ederim
  • Tcrosskullanıcısı T kullanıcısına yanıt

    Ses direksiyondan geliyor olabilir golf 7 ve Polo nun bi önceki kasasında aynı şikayetten dolayı direksiyon göbeğinde dönen bi kısımda işlem yapıldığını okumuştum yine dh forumlarında benzer durum olabilir.

  • Merhaba . Bende life paket manuel var. Bakım tarihi geldi. Bu aralar ilk bakımi yapan var mı hangi ilde fiyat ve tecrübeler hakkında bilgi paylasabilir mi . Tskr şimdiden
  • Antalya'da 15.000 km bakımını ( DSG şanzıman otomatik ) 3800.-TL'ye yaptırdım

  • Herkese Merhaba ; 1.0 Life manuel aracım bulunmakta lansman haftası aldım yaklaşık 14-15 aydır araçla beraberim ama bu sıralar kafamda sıkıntı ettiğim Geri Görüş Kamerası & Kablosuz Şarj özelliği konusunda bunları dışarıdan yaptıran var mıdır ? Geri görüşü hem firma hemde özel servislere sorduğumda firma almanya vw in izin vermediğini iletti. Özel servisler 4000-4500 liraya takıyor ve orjinal kamera takılıyor sadece arka bagaj kapağından ön kısıma kablo hattı çekilmesi gerekiyor bu sebeple araç garanti kapsamı dışı kalacağı söyleniyor komik tarafı araca takılan kamera vw tarafından 2 Yıl Garantili


    Kablosuz şarj konusunda kimisi sadece gizli özelliklerden aktif edilmesi gerektiiğini yazıyor kimisi aparat alarak yapılması gerektiğini söylüyor bugün vites önündeki kısmın küçük paspasını kaldırdım fotoğraf ekte görebilirsiniz yuva ve şarj kısmı var ama özelliklerden açılması gerekiyor gibi deneyen araştıran varsa bilgi paylaşırsa sevinirim

    *** T-CROSS KULLANICI KULÜBÜ ***




  • Evet arkadaşlar , yıldan dolayı bakım geldi , fiyat alan varmıdır , üstteki arkadaş yazmış , ben de bir sorayım dedim
  • saruhan_Xperiaz S kullanıcısına yanıt

    Arka kamera ben de düşündüm , arkadaşımın vw serviste tanıdıkları var.

    Elektronik kısım garanti dışı kalır dediler.

    Tabi bu senaryo arıza olması durumunda , garanti bitince ben de düşünüyorum kamera taktırmayı.


    Kablosuz şarj konusunu yabancı sitelerden araştırmak gerekli.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: riderman

    Arka kamera ben de düşündüm , arkadaşımın vw serviste tanıdıkları var.

    Elektronik kısım garanti dışı kalır dediler.

    Tabi bu senaryo arıza olması durumunda , garanti bitince ben de düşünüyorum kamera taktırmayı.


    Kablosuz şarj konusunu yabancı sitelerden araştırmak gerekli.

    Bugün Almanya Volkswagen ve Doğuş otomotiv ile kıran kırana bir konuşma ve mail trafiğine girdim ama kesin ve net şekilde Almanya izin vermiyor. Önceki dönemlerde araç alanlar boş donanım araba alıp tüm özellikleri eklettiği için vw dolu araba satmakta sorunlar yaşamış anladığım kadarıyla ve bu sebeple kesinlikle işlem yaptırmıyorlar. Kesin bizim ülkemize özgü bir yasaktır. Benimde 2 yıllık garantim 2024 Şubatta doluyor hem kamera hemde kablosuz şarjı taktıracağım.Görseldeki alan göstermelik olarak doldurulduysa Fotoğrafta ilettiğim kısmı görebildiniz mi sizinde o şekildedir diye tahmin ediyorum ama gizli özellikten açılacak bir şey mi acaba ya da sadece boş bir alan mı kablosuz şarj alanı deneyimleyen olsa bizde öğrensek ben servisi Mart ayında hallettim 5.000 km de götürsüm 3392 liraya mal oldu İstanbul Taşdelende Özon otomotiv de yapıldı bakım





  • Aracın normal paketlerinde olmayan, opsiyonel paketlerde olan özellikler geri görüş kamerası ve kablosuz şarj. Bunu sonradan taktırmayı engellemeleri çok komik. Almanyaya farklı farklı başvuru yaparsak belki yararı olur diyorsanız iletişim bilgisini buraya da yazın, bizler de talep edelim yetkili serviste en azından geri görüş kamerası taktırmayı.

    Hadi yüksek akım geçiyor diye belki kablosuz şarj istemediler diyelim.. Geri görüş kamerası ya alt tarafı ve orjinal vw ürün..

  • Merhaba bir şey danışmak istiyorum t cross için kapora verdim 14 mayısta üretimden çıktı bu güne kadar limana sevk aşamasında gelmesi ne kadar sürer herhangi bir fikri olan varsa şimdiden teşekkürler.
  • Bir de t cross ve t roc un vitesin önündeki c typ ların olduğu boşluk bölüm ölçüleri aynımı bilgisi olan varmı ?
  • Merhaba arkadaşlar aracın orta kolçağını sürüş esnasında öne doğru itince sabit durmuyor sürekli arkaya kayıyor. Beni rahatsız etti. Ne düşünüyorsunuz bu konuda
  • 1494 1 kullanıcısına yanıt

    mrb. ne zaman sıraya girdiniz.

  • Şubat başı 3 ü

  • Herkese merhabalar nerdeyse tüm yorumları okudum kimsede böyle bir şikayet görmedim ama benim şöyle bir sorunum var: Aracımı Manuel life paket olarak henüz 4 gün önce teslim aldım. Aldığım gibi de uzun yola çıktım. 


    Özellikle istanbul - İzmir otobanında kullanırken farkettim ki aracım sürekli sağa çekiyor. Bugün Fethiye’deki yetkili servise gittiğimde yolların eğimi yüzünden olduğunu araçta bir gariplik olmadığını hatta serviste bulunan tüm araçlarda aynı durum olduğunu söylediler. Diğer bir t-cross ile yola çıktım onda da aynı sorun. Kesmedi bu sefer taigo ile yola çıktım yine aynı şey. Aracın direksiyonunu bıraktıktan 2 saniye sonra sağa doğru kaymaya başlıyor. 


    Buna benzer bir sorun yaşayan hiç oldu mu? Bunu bir sorun olarak görmüyorlar ama sizce de bu bir sorun değil mi?

  • 1494 1 kullanıcısına yanıt

    Benim aracım 8 Mayısta üretimden çıktı 19 Mayıs'da ülkeye giriş yaptı. Muhtemelen bu aralıklarda olacaktır.

  • tarpez T kullanıcısına yanıt

    Hocam bende biraz takıntılıyım tecrübem yol eğimi rüzgar bunların hepsi etken 2 şer kere rot ve balans ayarına soktuğum oldu ve hatta hareketli titreşimli makinada balans yaptırdım benim de bildiğim düz yolda bıraktınmı ip gibi gidecek ama malesef ne o yollar biz de var ne de rüzgar ı kesen bir tünel

    saygılarımla.

  • mayıs sonu , doguş esenyurt , periyodik bakım , 3800 tl fiyat aldım , haziran 19 a randevu aldım , bakalım fiyat ne kadar artmış olacak.

  • Tekrar merhaba aracımın plaka işlemleri pazartesi bitiyor ve kısmetse teslim alıcam acaba 18 inc sürtme yaparmı durban ile muhteşem gözüküyor.
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.