Şimdi Ara

TCL Robot Süpürge (Sweeva 6000/6500) Kullanıcılar Kulübü (50. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
985
Cevap
75
Favori
79.458
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4647484950
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • srg_n S kullanıcısına yanıt
    Hocam elektronik hep şans işidir. Binlerce ürün üretim bandından geçer kalite kontrol yapılır ama illa birkaç tane fire verir. Burada önemli olan o fire size denk geldiğinde markanın garanti sürecini nasıl yönettiği. Ben bu konuda tcl'ye hiç güvenmiyorum artık. Özellikle bu ürün konusunda bence sınıfta kaldı. Bendeki üründe hiç sıkıntı çıkmadı, forumda anlatılanlar başıma gelmedi ama her an tedirginim. Özellikle garanti bitiminde arıza durumunda yüksek maliyetlerle karşılaşacağımdan eminim.
    Diğer bir konu da yedek parçaların çok pahalı oluşu ve muadillerinin de fazla olmaması.
    Marka takıntım hiç olmadı. Genelde f/p olarak bakarım alacağım herşeye. Ama son yıllarda çoğu marka garanti süreçlerini çok bozmaya başladı. Bu yüzden artık f/p/g olarak bakıyorum ürünlere. Yani garantyi de ekledim sonuna kendimce.
    Birdaha asla tcl ürünlerini almam aldırmam. Bedelini ödediğim bir malı kullanırken tedirgin olacaksam bir anlamı yok benim için. Ben kesinlikle tavsiye etmiyorum👎🏻




  • arkadaşlar merhabalar,


    1 yılı aşkın süredir kullandığım ve çok memnun kaldığım 6500 cihazımı Roborock Q Revo model ile değiştirmiş bulunmaktayım. Ne motorunda ne radarında ne de haritasında hiç problem yaşamadığım çok memnun olduğum bir cihazdı. Robot süpürgeleri sayesinde öğrendim. İşini gayet layığı ile yapmaktaydı. Paspas özelliği istediğimizden dolayı Roborocka geçtik. Cihazımı da satarım sanırım. 4 tane poşeti 4 yedek yan fırçası 2 ana fırçası daha kullanmadığım şekilde duruyor hatta :) Cihazla ilgili yardımcı olabileceğim bir durum olursa DM den ulaşabilirsiniz.

  • furi kullanıcısına yanıt

    Hocam servisten sonuç çıktı mı?

    Herhangi bir dönüşleri oldu mu?

  • Night Hawk kullanıcısına yanıt
    Selamlar hocam, yoğunluktan ötürü halen gönderebilmiş değilim, gönderim yaptığımda haber ederim
  • 
Sayfa: önceki 4647484950
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.