Şimdi Ara

'Thekal' Fresh Server Horde Türk Guildi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
1.311
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Sevgili arkadaşlar. Uzun süredir wotlk bekleyen oyuncular için açılan bu fresh sunuculardan PVP ve PVE seven tüm tayfayı toparlıyoruz. "Thekal" ismindeki pvp sunucunda HORDE olarak başladık ve bu serüvende bizimle beraber eğlenceli vakit geçirmek isteyen herkesi guildimize bekliyoruz.


    "The Evolution"


    Yeni başlayıp oyunu öğrenmek isteyenler ve usta oyuncularında bir arada olduğu bir topluluk yaratmaktayız. Bu oluşumda bizimle beraber yürümek isteyenler oyun içinde veya discord adresimizden bize ulaşabilir.


    Oyun içi ulaşabileceğiniz isimler: Hoar - Ezel - Ayu - Ritim ve daha fazlası. Who listesinden The Evolution diye aratırsanız online göreceğiniz herhangi bir oyuncuya yazabilirsiniz. Discord:

    "Thekal" Fresh Server Horde Türk Guildi
    "Thekal" Fresh Server Horde Türk Guildidiscord
    Join the The Evolution Discord Server!
    https://discord.com/invite/b93mDZcjNQ



    Herkese iyi eğlenceler dileriz. Bize katılacak olan tüm oyuncularada şimdiden hoşgeldiniz sefa getirdiniz diyorum.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FGAkkilic -- 2 Eylül 2022; 12:58:24 >







  • ah be ustam yine horde yine horde...

  • PatatesAgacı kullanıcısına yanıt

    :)) TBC'ye başlarken Alliance olarak başladık, wotlk'yı duyunca herkeste bir horde hype'ı oldu baya.. Açıkçası %80 oranında horde oylaması olunca böyle birşey düşündük.

  • FGAkkilic kullanıcısına yanıt

    valla hocam şuan 44 lvlim hangi zoneye gitsem ally ağırlıklı sanırım gehennastan kopup gelen kimse olmamış aksine yeni başlayanlarda gehennasa gidiyor horde oynayacaklar

  • PatatesAgacı kullanıcısına yanıt

    Hocam bu manteliteyle zaten aradaki fark açılıyor. İşte orda alliance fazla diye açmayanlar açsaydı fifti fifti olmuştu şuan.

  • PatatesAgacı kullanıcısına yanıt

    Insanlar bi hype'la yeni serverlara başladı, 3ay sonra transferler açılınca yeni serverlarin ekonomisi diğerleriyle aynı olacak. + yeni açılan PVE server oyuncu azlığından, PVP server horde ally dengesinden dolayı 5 6 ay içinde low servere düşme ihtimali yüksek. Yeni serverlardan kaçanların adresi ally firemaw, horde Gehennas olacak. Blizzard server transfer parasıyla köşe olacak. Bu yeni serverlarin esas amacı Blizzarda ek gelir. Serverlarin içine edip milleti realm realm dolaştıriyorlar.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 3qzotix 3 kullanıcısına yanıt

    Bu oyunu oynamak isteyen kişiler oynamak için "Log in" için beklemek istemiyor ya da server sorunu.


    Dün gece Firemaw'da oynanmadı mesela fakat aynı vakitler de Ashbringer'da her hangi bir server sorunu yaşanmadı.


    Bilmiyorum senin oyunun nasıl bir oyun AH'de mi takılıyorsun yine?Keza yorumunda bu gibi konulara vurgu yapmadığına göre sanki?!




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mczaga -- 5 Eylül 2022; 10:41:22 >
  • mczaga kullanıcısına yanıt

    Gehennas ile benzer sıra Thekal server'ında da var. Ben Ashbringer'dan Gehennas'a geçtim. Aşağıdaki gibi bir serverde oynamak isteyen varsa buyursun oynasın. 14 senedir bu oyunu oynuyorum. Her zaman progress ağırlıklı oynadım. Şuanda oynadığım karakterlerle toplam 50+ Sunwell bitirmiş durumdayım. Bunun yanında oyun ekonomisiyle uğraşmayıda seviyorum, benim için hobi gibi birşey. Server populasyonlarını classic ortasından beri sıkı bir şekilde takip ediyorum. Firemaw'dan 7-8k horde 1 haftada Gehennas'a kaçtı. Bu olay gerçekleşmeden 1-2 ay öncesinden bu durumun yaşanacağını discordda arkadaşlara paylaşıyordum. Server'lardaki dengesizlik göstere göstere geldi Blizzard'da daha fazla para kazanmak için sessiz kaldı. Ashbringer classic zamanı horde/ally %50/%50, popülasyonu en yüksek server'lardan biriydi. Blizzard iş bilmezliği yüzünden şimdi sinek avlıyor.

    "Thekal" Fresh Server Horde Türk Guildi

    Classic Ashbringer

    "Thekal" Fresh Server Horde Türk Guildi




  • 3qzotix 3 kullanıcısına yanıt

    Dün Akşam Firemaw 'da yoğunluktan dolayı Server Lagları mevcuttu Ashbringer'da yoktu bu.


    Yani o bahsettiğin WoW ekonomisinin Firemaw'daki iyiliği Server lagına çare bulmadı fakat O ölü serverda çatır çatır oynanıyordu WoW ekonomisi yok ama lag da yok o nasıl olacak?


    Sunwell'i de hayrına yapmıyorsundur vardır ucunda bir "WoW ekonomisi" !

  • mczaga kullanıcısına yanıt

    Classic oynamadan classic hakkında yorum yapmakta ilginç, yine 1-2 ay takılıp retail'e döneceksiniz çoğu oyuncu gibi. Zaten Gehennas-Firemaw gibi server'lar yeterince dolu, benim ne gibi bir karım olabilir bundan. Ashbringer'da geçen ekim dungeona adam bulmak bile zordu. Millet diğer server'larda flaska 60-70 gold verirken Ashbringer'da 200 golddu bir ara. Low server'da oyun her açıdan oynanamaz duruma geliyor. Blizzard'ın iş bilmezliği yüzünden 7-8 tane karakter taşıma parası verdim oyuna. Size Ashbringer'da mutluluklar. "Thekal" Fresh Server Horde Türk Guildi 

  • Her release aynı muhabbet. İyi serverlarda sıra ve lag hep olur başlangıçta. Buna birkaç hafta dayanamayıp ölü serverlara gidenler ya iki aya oyunu bırakır ya da raid yapabilmek için tıpış tıpış gehennasa firemawa transfer parası öder.

    Burada kişisel tercihlerimizden bağımsız olarak tek gerçek var o da bir mmorpg en keyifli şekilde hep en kalabalık serverlarda oynanır. İsmindeki "massively" bu demek zaten.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 3qzotix 3 kullanıcısına yanıt

    Classiği oynuyorum yorumda yapıyorum Retaili de aynı anda oynuyorum progress yapmadan.


    Senin Dolu serverlardan karın olduğunu söylemedim ima da etmedim.Ayrıca sen zaten Golemagg'da değil miydin biz Ashbringer'da başlayacağımızı duyurduğumuzda forumlara varan bir "yalan söylediniz" "kandırdınız" "ekmeğim ile oynadınız" isyanın vardı hatta?Ne oldu Golemagg da mı iyi çıkmadı?


    Ben söylenmemiş bir detayı belirttim sadece Full oğlu Full serverların olumsuz tarafını dün akşam yaşadım mesela onu belirttim bu bu şekilde olursa kimse oyundan zevk mevk alamaz.


    Herkes planlarını yapsın gerektiğinde de transfer parası gidiyor Blizzard buna çözüm nasıl bulacak?Adam "gitmiyorum" diyor öteki adam illaki "orada başlıyorum" diyor.Bu bir inatlaşmaya dönüyor sonuç "Lag".

  • mczaga kullanıcısına yanıt

    Bana gareziniz var heralde, durduk yere laf sokmaya çalışıyorsunuz ama onuda beceremiyorsunuz. Ayasofya denilen saçma guildin kuruluşunda vardım. Classic release yaklaşırken işe başladığımdan aktif olma süremde ciddi düşüşler oldu ama yine günlük 1-3 saat arası oyundaydım. Hatırladığım kadarıyla siz orada officer'dınız. Server'ı Golemagg belirleyip hiçbir şekilde başka servere geçilmeyecek demişlerdi fakat 1. günden Ashbringer'a geçme kararı alındı.( Sizin etkiniz varmıydı bilmiyorum) Ashbringer kararı aldığında ben ve arkadaşım Classic communitysi belki dolaylı yoldan gelenlerle birlikte 200+ oyuncu sizin peşinize takılıp Ashbringer'a geldi. Ben guild kurulunca 1-2 gün içince guilde dahil oldum. İlk günlerde guild yönetimi saçma sapan işler yapıyordu, arkadaşım bu yüzden guild yönetimiyle tartışıp çok sürmeden ayrıldı. Bende guild chat'ten yazma kapatılınca, anket'le insanları fişlenmeye çalışılınca guildden ayrıldım. Tabi siz kuzu gibi Kutad'ın peşinden gitmeye devam ettiniz, her saçmalığı sorgulamadan kabul ettiniz. Yönetim olarak o kadar güzel işler yaptınız ki Guild master guildbankı guildi patlatıp gitti. Sonra bi guild daha kurdu, onunda guild bankını patlatıp gitti. Türklerin çoğu Ashbringer'da diye tüm classic community'side Ashbringer'a gelmeye devam etti. Bu işten en karlı Blizzard çıktı. Sırf Türklere binlerce server change sattı. Guildde olduğuma inanmadıysanız, arkadaş forumda çağırayım isterseniz konuya. Umarım daha fazla saçmalayıp kendinizi rezil etmezsiniz.





  • 3qzotix 3 kullanıcısına yanıt

    Benim ne garezim olacak,durduk yere değil seni çok iyi hatırladığım için bu konuda ki yorumuna hitaben bir şeyler yazmaya çalıştım üstüne de dün yaşadığım bir olay vardı bunu paylaştım.


    Arkadaşının olayını da hatırlar gibiyim o sıra Guild yönetimini bu server seçimini serverların "log in" girememe sonrası alınan karara karşı bir olumsuz tavırları sonrası bir takım olaylar yaşandı.Dramaların bitmesi adına ve server seçiminin bir daha tartışmaya açılmaması adına bir takım önlemler alındı bunu kişisel algılamak da bu oyunu hiç oynanamışların yapacağı bir şeydir.


    Ben ne rezil olacağım konuyu kirletmemek adına bu konuyu özelden konuşmaya davet ediyorum ya da açarsın ayrı bir konu gelirim kim rezil oluyor kim olmuyor görürüz yani en nihayetinde bu konu bunları konuşmak için açılmadı.

  • En büyük Türk guild draması yaşanırken yönetimdeydiniz, benim sizle konuşacak birşeyim yok, iyi günler.

  • 3qzotix 3 kullanıcısına yanıt

    Ne olmuş yönetimdeymişsem neyi ima ediyorsun hayırdır?

    Açık Açık yaz bakalım ayrı konusunu açtım yönetim silmiş buyur buradan söyle nedir söylemek istediğin?

  • Sevgili arkadaşlar tam olarak neyin peşindesiniz bilmiyorum ama biz bu sunucuda başlarken tamamen fresh server havasını yaşamak istedik. Bu esnada sadece 2 adet sunucu açacaklarınıda bilmiyorduk. Sonra duyrulunca patlama ihtimalinin çok düşük olacağına karar verdik. Bu farklı bir deneyim. Uzun süredir oynayan oyuncular ne düşünür bilmem. Son zamanlarda sıra bekleme muhabbetinin arttığını hatta zaman zaman lag olduğunuda biliyoruz. Herkesin zamanı yok tabiki. Sürekli guild için yazan arkadaşlar var. Hepsini aramıza alıyoruz ama çoğunlukla beraber oynayamıyoruz. Çünkü sıra beklemek gerçektende bezdirdi. İlerleyen zamanlarda bu konu hakkında birşey yaparlarmı bilmem ama biz ufak bir toplantı yapıp ileriye yönelik kararlar alacaz. Topluca karar vermek istiyoruz. Sunucunun horde-alliance dengesi hakkında bir çok yorum görüyorum onuda burdan görebilirsiniz;

    "Thekal" Fresh Server Horde Türk Guildiwowclassicpop.com
    Wow Classic Population - A census project
    https://wowclassicpop.com/characters?realm=4815_Thekal

    Aramıza katılmak isteyen tüm oyuncularıda hala bekliyoruz. Herkese kolay gelsin iyi oyunlar.





  • normalde ben de başlamayacaktım sw patlamali yüzünden ama tek bi pvp serveri açtılar fresh olarak o yüzden ben de kastım bence hype sonrası patlama ihtimali normal bi serverin patlama ihtimalinden daha düşük

  • PatatesAgacı kullanıcısına yanıt

    Katılıyorum. Bizde o ihtimali düşünüp çok kararsız kalmıştık. Fakat şuan o ihtimal ortadan kalktı. Bu arada herhangi bir guilddemisin? Bize katılmak istersen ulaşacağın kişileri yada dc adresini biliyorsun zaten.

  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.