Şimdi Ara

'Thekal' Fresh Server Horde Türk Guildi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
1.311
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Ben de bu serverda başlıcam da bu sıra ne yaw :D oyuna giremiyorum

  • Ne zaman girmeye calıssam 200 dakika 7k kişi sırada oynanmaz durumda server

  • Sevgili arkadaşlar. Fresh Server'ların sayısının 2 tane olması yoğunluğa sebep oluyor. Özelliklede PVP server en kalabalık olanı. Fakat hepimiz bir sistem oturttuk. Oyuna gece 2 ve sabah saat 12 arası kolaylıkla girilebiliyor. Fakat diğer saatlerde sıralar başlıyor. Ben çalışan bir insan olduğum için saat 2 civarı oyunu açıyorum saat 6 gibi oyuna girebiliyorum. Tabi bunun takibiylemi uğraşacaz, bu ne boktan iş diyorsanız haklısınız. Ben bu işlemleri teamviewer üzerinden takip edip yapıyorum veya evde birisi varsa ona söylüyorum. Bu şekilde ilerliyoruz. Şuan guild hemen hemen istediğimiz kıvama geldi sayılır. Kimseyi bu işkencenin içine sürüklemek bende istemem ama eğer oynamak isterseniz, fresh server deneyimlemek isterseniz biz buradayız. İlerleyen zamanlarda bu duruma blizzard bir çözüm getirirmi yada karakter transferleri açıldığında rahatlarmı bilmiyorum ama biz öyle olacağını düşünüyoruz. Umarımda pişman olmayız :)





  • yeni server açtılar şuan. benim korkum serverların birinin horde birinin ally olması. thekal şuan büyük çoğunlukla ally idi zaten. muhtemelen %99 ally server olacak. yeni açılan server da %99 horde server olacak. daha geçenlerde yeni server açmayacağız horde ally dengesi olması için demişti blizz. daha 2 gün geçti yaptı yapacağını. şuan thekalde 55 levelim ama ne keyfim kaldı ne bir şey. zaten ally yoğunluğundan quest yapmak zordu. bir de bu çıktı başımıza.


    bu arada sizin guildde değilim ama 70 olursam girmeyi planlıyorum.

  • [__Zahid__] kullanıcısına yanıt

    Bu siteden Ally ve Horde oranlarına bakabilirsiniz. Şuan öyle birşey söz konusu değil. %57 Ally - %43 Horde aktif. Saat 23:28. Hergün horde saysısı artıyor. Diğer açılan sunucuda da ally'ler fazla. Gönderdiğim linkten bakabilirsiniz. Bir her gün kalabalıklaşıyoruz. Hala katılmayı düşünen arkadaş olursa bekleriz.

    "Thekal" Fresh Server Horde Türk Guildiwowclassicpop.com
    Wow Classic Population - A census project
    https://www.wowclassicpop.com/characters?realm=4815_Thekal
  • FGAkkilic kullanıcısına yanıt

    evet dengeliymiş şuan. redditte yazmışlardı büyük çoğunlukla diye ben de herhalde %60 üstüdür demiştim ama beklediğimden daha iyiymiş. ama 2 server olması gene de sıkıntı şuan. umarım denge bozulmaz.


    bir de ben kendi izlenimlerinden o kanıya varmıştım. görev yapmakta çok zorlandım. sürekli 4-5 ally gank atıyordu. 3 ally gidiyordu yerine 5 ally geliyordu görev yapamadım bazı günler rage quit attım kaç kere. horde görünce falan sarılasım geldiği oldu. çok şaşırdım açıkçası rakamların bu kadar yakın olmasına.

  • Önceki resette raid yapanların oranı. Horde tarafı biraz casual takılıyor sanırım. Pvp serverinde bir taraf %60 I geçince işler zivanadan çıkıyor. Firemawda ally %60 I geçince tüm horde 1 haftada Gehennas a taşındı. Blizzard keşke oyuncuları biraz düşünse, serveri komple kapamak yerine serverin dengelenmesi için sadece ally tarafı locked yapsa sorun çözülür. Blizzardin hatalarından dolayı ortalık server çöplüğüne döndü.
    "Thekal" Fresh Server Horde Türk Guildi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 3qzotix 3 kullanıcısına yanıt

    Katılıyorum. Yapacakları çok basit birşey, fakat yapmamakta yıllardır direniyorlar. Bir çok çözüm sunuldu. Fakat ipledikleri yok. Fazlamı totolarını kaldırdık anlamadımki..

  • Valla o iş yaş.


    Dediğiniz gibi bir serverda işler 60-40'a döndü mü gg. O server direkt monofaction'a gider. 20 yıldır bu yola giren bir serverın kurtarılabildiğini görmedik. Tek faction'ı kapatsalar bile kim gider ki diğerine, eziyet çekmeye?


    Classic, retail'in ayak izlerini aynen takip ediyor #nochanges ile. Hiçbir şeyi değiştirmeden farklı sonuç beklemek komik zaten. Bu işin çözümü yok ve sonunu da hepimiz biliyoruz: server phasing.


    O yüzden çok takılmadan oyuncuların birden yok olan siluetlere dönüşmeden önceki son halinden keyif almaya bakalım :)

  • Şuan istikrarlı bir şekilde gidiyor bakalım ilerleyen zamanlarda ne olacak :)

  • Locket yüzünden yeni oyuncular gelemiyor. Fakat hala oyunda olup hali hazırda bu sunucuda oynayan türk arkadaşlar varsa biz seri şekilde ilerlemeye devam ediyoruz arkadaşlar. Herkese kapımız açık bekleriz.

  • Sevgili arkadaşlar LOCKED kaldırılmıştır. Bu günden itibaren karakterlerinizi yaratabilir bizimle beraber oynayabilirsiniz. Herkese kolay gelsin.

  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.