Şimdi Ara

Token Shop'tan Neden Kaldırıldı? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
0
Favori
3.719
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Token fiyatları çakıldı bunla mı bir bağlantısı vardı?

  • mczaga kullanıcısına yanıt

    çakıldı derken? 180-220k falan mı oldu şu an bakıyorum 313k

  • Hellmonger kullanıcısına yanıt

    345'leri zorlarken 313 olması normal mi?Bu düşüş bundan olmamış mıdır bir de Boostcuların Discorddan çıkarılması var tabi.

  • mczaga kullanıcısına yanıt

    hocam o kadar fazla düşmemiş yani zaten gündüz artıp geceyarısına doğru iniyor. sonra yine gün içinde artıyor şimdi 320 olmuş mesela. öyle çakılma diyince bende büyük bir fark sandım :D

  • Hellmonger kullanıcısına yanıt

    Bir anda yükseklerde seyrederken 30k gibi gözle görülür bir inme olmuşsa burada bir şeylerden şüphe etmek lazım.

  • Token zaten dalgalı olarak gidiyordu bu olay etkilemiş olsa dahi fazla bir etkisi yok çünkü 1 hafta önce 315k lara düşmüştü tam olarak etki etmesi için tüm bu olaylara karışanlara bir ban dalgası gelmeli ve oyundaki goldları ve tokenleri silinmeli o zaman büyük düşük gerçekleşir mesela büyül guildler rmt yapıldığı zaman banlanmış ve goldları silinmişti ve 1 saat içinde token tepetaklak olmuştu onun gibi olması gerek 330dan 310lara düşüp çıkması normal olarak karışlanabilir dir durum özellikle hergün ara ara takip edenler için çok normal...

    https://wowtokenprices.com/EU



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CB1111 -- 6 Ağustos 2022; 20:4:52 >




  • Bayadır 345 üzeri giden yerde 320 ve 310'da gidiyorsa bana göre bu bir çakılmadır 300 aşağısını artık görmeli normali bu aslında.


    Yaw tamamen kaldırsınlar bitsin bu dertler getirsinler Game Pass 'a oynasın herkes bıktım bu muhabbetlerden ya


    yok boost

    yok token


    yok fiyat yüksek


    artık oyunun içeriği konuşulsun

  • mczaga kullanıcısına yanıt

    O zaman token sana göre hergün çakılıyor demektir tabiki herkese göre değişir bu algı ama geriledi yada düştü demek daha doğru bir belirleme olabilir mesela bana göre token çakıldı diyebilmek için 340 dan 200klara düşmesi gerek 340dan 300e gelmeai düştü denilecek bir durum :)...

  • mczaga kullanıcısına yanıt
    Sonuna kadar hak veriyorum hocam. Oyundan çok yıllardır bu konuları konuşuyoruz.
    Tek iyi yani artık yerelleştirme var oyunda ama bu bile yeterli gelmiyor.
    Satın alım sürecini takip ediyorum az çok. Bitmesine az kaldı. Hatta bu yıl sonunda game passe eklemelerini bekliyorum bir kaç oyunun.
    Ben ileride battle net launcherin ileride Bethesda launcher gibi pasifize edilebileceğini düşünüyorum.
    Hatta battlenet oyunları Steam üzerine bile gelebilir.
    Aktif olarak MS oyunlarını Steam üzerine de yayınlıyor.
    Buradan doğrudan Steam yerelleştirmesi bile alabilir.
    En kötü senaryo da 2023 Haziran Xbox sunumunda eklenecektir.
    Tüm bunların neticesinde artık oyun içi konuşuyor oluruz. Oyun içeriği konuşmamız için oyunun herkesçe erişilebilir olması gereklidir.
    Bunu da MS temel politika haline getirmiş durumda.

    Burada yazdığım şeylerde kendi kişisel görüşlerim ve tahminlerimdir.




  • aschil kullanıcısına yanıt

    içeriği konuşacak adam kalmadı


    gold kasmaktan, para kazanmaya çalışmaktan, ah de mal satmaya çalışmaktan, boost yapmaktan, v.s v.s


    bu iş microsoft dizginleri tam eline almadan olmayacak gibi. hatta d4 bile acele çıkarılacak deniyor. bakalım. hayırlısı.

  • Hellmonger kullanıcısına yanıt

    Bu token 100k birden ne zaman çakılmış ya da düşmüş?


    Burada net rakam var 345 'den 310'a düşmüş ise ve bu TL ile Websitesinden/Shopdan alım esnasında olmuş ise ben buna tesadüf diyemem.


    ve istatistik olarak bakıldığında da rakamsal olarak bakılsın bugüne kadar ki iniş çıkışlara bu bildiğin "çakılmadır".Ben buna düşmüş de diyebilirdim fakat bayadır gece gündüz kontrol ediyordum ve sürekli yukarı doğru çıkıyordu sürekli ama sonrasında Boostculara ve TL Token alımına bişiler gelince bu şekilde bir yamulma oldu tokende.

  • aschil kullanıcısına yanıt

    Valla gına geldi be.

    Şu bölüme giriyorum hep aynı saçma sapan şeyleri görüyorum bu nedir ya!

    Kaldırsın Tokeni

    Getirsin Game Pass'a


    Herkes oynasın ya BOT lara Multiboxlara da saldırsınlar nefes aldırmasınlar ne diyeyim benim söylemem ile elbette olacak değil fakat yine de bunları söylemek lazım ne oldu TL ile getirdi kimse memnun kalmadı üstüne herkes açıklardan yararlanma peşinde utanç duyulacak şeyler bunlar be.


    Bana da fazladan Balance vermişlerdi açıkçası EU bölgesinde kalmayı tercih ederdim ama seçenek sunmadılar ki bu da ayrı bir saçmalıktır.

  • Token shoptan neden kaldırıldı konusuna gelip content hakkında bilgi edinmek isteyen arkadaşlar falan var gerçekten ilginç. Gideyim mültecilerle ilgili konuya bakayım da hava durumu nasıl olacakmış haftaya öğreneyim bi. 15 yıldır üyeyim foruma ben daha doğru dürüst content konuşulduğunu görmedim zaten eskiden farkı sadece artık oyundaki ekonomiye yönelik şeyler de konuşuluyor. Enflasyonun alıp başını gittiği nüfusun yarısının açlık sınırında yaşadığı ülkede taş satıp para kazanılsa insanlar taş satar bu da ayrı konu. Bir ton discord topluluğu var oyun konuşulan sizi tutan ne? Burada da başlık başlık ayrılmış zaten girme hoşuna gitmeyene




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dean. -- 7 Ağustos 2022; 16:40:37 >
  • Dean. kullanıcısına yanıt

    Ben girdiğim konularda konu dışı yazılmalarını eleştirmedim ki


    Bölümde sadece "Tokendi cart dı curt du" konuşuluyor "oyun şöyle iyi böyle iyi" denmiyor onu diyorum.

  • mczaga kullanıcısına yanıt

    Hocam sen konuya çok yanlış açıdan bakıyorsun forum kültürü kalmadı ki zaten. Söylüyorum insanlar discordda falan konuşuyorlar böyle şeyleri onu geçtim wow için zaten her zaman guild chatte konuşurduk biz oyunla ilgili şeyleri çünkü zaten hali hazırda oyunla ilgili dailydi dungeondı uğraşıyo olurduk oyunda olurduk gelip foruma yazmazdık. Season 4 geldi sürekli konuştular bizim guildde mesela. Gelmeden önce de konuştular.

  • Dean. kullanıcısına yanıt

    Yani diyorsun ki Guildlerde sorulmaya utanılan şeyler anca forumda konuşuluyor öyle mi?

  • mczaga kullanıcısına yanıt

    Valla insanlar istediğini sorar forum kuralları çerçevesinde. Görmek istemeyen girmez.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Dean.

    Valla insanlar istediğini sorar forum kuralları çerçevesinde. Görmek istemeyen girmez.

    oyunu activision&blizzard bu hale getirdi. aynen dediğiniz gibi türkiye yi bırakın yabancı oyuncular bile para kazanma peşinde büyük guildler sponsor v.s ama alttan alttan gold işleri döndürüyorlar ki gallywix community i bombaladığında blizzard method ile alışverişi olduğunu bile söylediler. ama method a bir şey olmadı tabi.


    oyunu ticarethane haline getirdiler e hali ile kimse thrall ne yapmış sylvanas kime ok atmış.. kimse bakmıyor bunlara. bunlara bakan lore v.s yayınları yapan egzolinas gibi sayısı çok sınırlı bir topluluk. azınlık yani.


    bfa ya kadar biraz hikaye ile ilgiliydim ama shadowlands o kadar sıkıcı ve bıktıran bir paket ki ne leveling ne hikaye nede başka hiçbir şeyi ilgimi çekmedi hep gold kasıyorum o bile bu pakette sıkıcı.


    bakalım belki dragonflight ile bir şeyler değişir mi görürüz.





  • Hellmonger kullanıcısına yanıt

    Hocam oyuncu profili değişti asıl mesele bu şimdi insanlar saatlerce sıkıcı görevlerle levelingle vs uğraşmak istemiyor oyunu casual olarak oynamak da çok zor her şeyden çok geri kalıyorsun blizzard ne çıkarırsa çıkarsın wow bundan olsa olsa biraz daha popüler olur o da yine paket başlarıyla sınırlı kalır kabul etmek gerek. Zaten wow alternatifi diye ne çıksa 1 hafta twitchte yayınlarla hypelanıp sonraki hafta düşüşe geçiyorlar.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dean. -- 11 Ağustos 2022; 0:18:21 >
  • Dean. kullanıcısına yanıt

    aynen new world deli bir hype ile çıktı şimdi eser yok. oynayanı var tabi ama çok hızlı söndü. zaten artık bu saatten sonra wow a muadil beklemiyorum şahsen. çünkü olabileceğini düşünmek kendini kandırmak olur.


    dikkat ediyorum da bir çoğu hep grafiğe abanarak olayı çözeceğini sandı ama olay mekaniklerde. ESO, New world bakınca çok güzel grafikler ama kendi içlerinde belli bir kitlesi var o kadar.


    wow bu saatten sonra böyle devam eder. yada kendini bir tek o bitirir.

  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.