Şimdi Ara

Türk Yapımı Harika Bir Oyun; All That Matters (6. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
200
Cevap
5
Favori
16.434
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Bu ülkenin İnsanlarının kendi dillerine sahip çıkmalarından daha doğal ne var?. Burda İngilizcenin yanında niçin Türkçe seçeneğinin niçin olmadığı eleştirisi yapılıyor. Bu eleştiriyi cahillikle suçlayan arkadaşlar önce kendi kara cahilliklerine baksınlar.
  • oyuna türkçe eklese ne olacak? oyun appstoreda çıkacak bizimkiler installous koşacak
    android markette çıkacak bizimkiler mediafiredan 4shareden apk arattıracak ... adam boşa uğraşmış olacak
    ama ingilizceyi koydumu zaten dünyanın %60ına hitap ediosun. biraz mantıklı düşünün bu kadar kıskançlık olmaz ki
  • benim icin hicbir onemi yok. kendi dilini hice sayan bir milletiz galiba. ne yazik ki sony hala turkce oyun icin calismaya devam ediyor. bu konuda biz ancak bir seyler isteriz ama is yapmaya gelince ...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Cypherx

    Türkçe olmadıktan sonra oyunun Türk yapımı olmasının benim için hiçbir önemi yok.


    %100 Katılıyorum.
  • @su2004


    Eleştiri ? Eleştiri yapsalar kimse bir şey demez.adamı vatan haini ilan ettiler.

    Al işte;

    ''Ali bey adını Tom yapsaymış''

    Bu mu senin eleştiriden anladığın ? Eğer buysa hangimiz cahil hangimiz kara cahil...
  • HArika bir oyun olmuş elinize sağlık
  • Vasat bir oyun için dert ettiğiniz şeye bak türkçe olsa ne yazar görende Call of Duty gibi bilgisayar oyunu sanar ancak tuvalette sıkılmamak için sifonu çekene kadar iş görür
  • Ya aklım almıyor sizi, sizin gibiler Mesut Özil i gurur kaynağımız büyük futbolcu, Mehmet Öz ü Türkiyenin dehası sayar heralde?

    Tabi ki ingilizce olan bir ürün her zaman daha büyük bir pazarı hedefleyip daha büyük maddi ve manevi kazanc sağlayacaktır.
    Adamların dillerinin uluslararası olmasından sağladığı kazanç da bu zaten

    Bunu normalleştirmeye çalışmak eleştirilince zeytinyağı gibi üste çıkmak için insanın ya hiç bir milli hassasiyeti olmaması ya da yüzsüz olması gerekir

    Kraldan daha kralcı oluyorsunuz adam bile yazısında demiş önce Türkçe sponsor aradım diye

    Öyle de olmalı olmazsa bir aksaklık var demektir

    Bunu beğenip helal olsun dememiz için Sabancının Türkiyedeki fabrikasını kapatığ Çine fabrika açıp sonrada yıl sonunda "şu kadar kar ettim " demesine sevinmemiz gerekir

    Eğer kendi ürettiklerimiz bile kendi dilimizde olmazsa bu dil asimilasyonuna nasıl karşı koyacağız?

    Bu milletten takdir bekliyorsa bir kişi (ki zaten konunun amacı bu zatı muhteremı tanıtıp "büyük başarısı" için takdir etmek) önce milletine hizmeti düşünmeli

    He düşünmüyor mu?

    Başka bazı kaygıları daha mı ağır basıyor?

    O zaman benden saygı falan beklemesin arkadaş gitsin yabancı forumlara açsın onlar şakşaklasın ne güzel oyun yapmışsın diye...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onlyone -- 8 Ocak 2012; 14:09:09 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Genesis.

    Cahillik böyle işte, şimdi 10 kişi birden eksiyi basacak ama yazayım ben, aklı yerinde olan forumdaşlarım için.

    Oyun gerçekten mükemmel bir oyun, çok emek var, seslendirmeler müzikler oynanış çok güzel, fikir çok orjinal, oyuncuyu sıkacak kadar zor değil, hikaye güzel. Hatta sonunda çok duygulandım babama koşup sarıldım. Bu kadar emek harcanmış bir oyuna bile ''neden Türkçe değil üüü'' diyorsunuz. Bir kere öyle bir zorunluluğu yok. İster Türkçe yapar ister İngilizce. İkincisi eğer Türkçe yapsaydı bu oyun 50,000 değil 5,000 kez oynanacaktı, kendi reklamını falan yapamayacaktı oyunu yaratan arkadaş. Yapsa bile çok az yani. Ayrıca oyun Türkçe olsaydı sadece türk oyuncular tam anlamıyla zevk alabileceklerdi. İngilizce evrensel bir dil ve bu bir oyun bilmeseniz bile oynarsınız güzelce. Hikayesi de zatan öyle çok iyi ingilizce gerektirmiyor anlamak için. Az çok oynarken anlıyorsunuz. Belki Türkçe dil seçeneği olsaydı fena olmazdı ama olsun, illa taşlayıp, hain ilan edip emeğine saygısızlık yapmak mı lazım?

    Sert konuştuysam üzgünüm, çok sinirleniyorum böyle haksızlıklara. Kim yaptıysada ellerine sağlık bütün tanıdıklarıma oynatacağım bu oyunu. 2011'in başından beri oynadığım en güzel flash oyun benim.

    Oyun sektörümüzün ne durumda oldugu ortada bu kadar uğraşılmış ve emek var en azından seslendirmelerden oyunun girişinden belli, size harfiyen katılıyorum.




  • Neden Oyun Türkçe Değilki

    Ama Tipinden Anladım Türk Olduğunu
  • Yeni oyunlarınızı bence Steamde satmanız hem kendiniz açısından hem de daha fazla oyuncuya ulaşması açısından çok daha iyi olacaktır.
    Bence bunu düşünün.

    Steamde bir Limbo, Terraria etkisi yaratabilir.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ertanunver

    memleketin hali işte. burda önemli olan dış görünüş. türkçe dil yok diye o kadar emeği bir anda yerin dibine sokuyor. ne yani oyunu başlat, oyun bitti yazınca başın göğe mi eriyor? basit hesapların adamısınız işte.

    mobil uygulama geliştiricisim direk yüzünüze söylüyorum: sadece türk kullancılara hedef almadığım sürece türkçe dil desteği hiçbir zaman benim için birinci sırada terciğim olmaz. diğer geliştiriciler için de böyle. çünkü yapılan emeğin karşılığını görmez. bunun ekonomik olmak üzere bir çok nedeni var. ha bakarsın getirisi yüksektir sonra eklenebilir tabi.

    şimdi şeytan taşlanır gibi taşlanacağımı biliyorum ama biri doğruları söylemek zorunda.

    Siz önce TÜRKÇE yazarken yazdığınız TÜRKÇE kelimesini büyük harfle yazınız. Ve bazı yazdığınız kelimelerinin doğru bir şekilde yazıp yazmadığınıza bakınız! 'terciğim' değil 'tercihim'dir, o kelime!
    Ayrıca Türkçe dil desteği olmalı senin kullandığın dil getirisi yüksek olacak diye konulmamalı bizzat konuşurun sen ve milletin olduğu için konulmalı. Sizin gibi maddiyatı düşünenlerden dolayı değil mi, halvetimizin böyle olması.

    Selametle




  • Çok güzel olmuş, hem de duygusal bir oyun. Türkçe olsun diyenleri boş verin, evlerinde kullandıkları eşyanın yüzde 80i yurtdışı üretimdir, gocunmazlar, laf etmezler, oyun Türkçe olunca milliyetçilik duyguları kabarır. Tüm dünya piyasasını düşünüyorsa ve hedefliyorsa, tabiki dili İngilizce olacak.
  • Oyun Gerçekten Çok Güzel,Çok Beğendim,Ayrıca İngilizcesi Basit İngilizce İngilizcesi kötü olan bile anlar oyundaki yazıları Çok Güzel Olmuş Ellerine Sağlık Diyorum...
  • Arkadaslar tartismayin bi sakin olun. Oyun neden Turkce degil biraz sig. Soyle duzeltirsek hallolur " neden Turkce secenegi yok ?" yani ayarlardan iki dil secenegi konulabilirdi. Zaten yazilari degistirmek cok zor degil. E azcik Turk ezgileri olurdu muziklerde, bi tane de bayrak caktin mi tepeye tamamdir.
  • türkler bukadar aciz yav 75 milyon insandan bumu cıkmıs yuh yani yav alla yazık cok yazık 20 sene öncekinin oyunu bide flash yazıklar olsun
  • Oyunun bu kadar iyi olacağını beklemiyordum. Android için mükemmel olur
  • Ali bey boşuna uğraşmış.
  • quote:

    Türk milleti böyle işte kendileri kahvede oturup g** büyütürler.Biri de çıkar onca zaman uğraşır harika bir flash oyunu yapar yok neden Türkçe değil yok bilmem ne.Onca günlük emeği düşünemezler o kafalarındaki fındık kadar beyin parçacığı bunu hesaplayamaz.

    Bazıları da oyunu indirmem, para vermem demiş.Lan insafsız gir bari bir siteye bak buradaki 2-3 yoruma bakıp hemen faturayı kesmiş, heyytt be adamsınız ;)

    Allah insanları cahillerden korusun...

    Lan sanki adam oyunu türk milletine armağan etmiş ha, türkçe yoksa türk oyunu diye ekstra bir desteği hak etmiyor demektir. Bunun dışında da hakaret etmeye filan gerek yok, Edit olmasa bile bi flash oyuna iki satırlık türkçe çeviri eklenmesi için sponsora filan ihtiyaç olmaz. Köşeye bi in türkiş butonu koy alta türkçe alt yazı gelsin bari. E madem böyle bir türkçe olayı yoksa diğer herhangi bir oyundan bir farkı yoktur. Burada türkçe oyun için, türkçe dil desteği haberi için gururlanabiliriz ama türk yapımı diye sevinmek gereksiz. Daha geçen gün burada talewords repörtajını izlemediniz mi adamlar türkiyede hiç satamadığı halde ekstra kutulu paket yapıp türkiyeye özel çıkarmışlar. diğer ülkelerde 30 dolarken burada 30 tlden başladı fiyatlar. O adamlar desteği hak ediyor.




  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.