Şimdi Ara

Türk Yapımı Harika Bir Oyun; All That Matters (7. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
200
Cevap
5
Favori
16.434
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Yahu sonra diyorlar "neden böyle yetenekli adamlar yurt dışında okuyup, oralarda büyük firmalarda çalışıyor?". Sizin gibiler yüzünden gidiyorlar; emeğe, yapıma bakmıyorsunuz ki. Sırf Türkçe değil diye silip atanlar olmuş.
    Bakın, Ali Batı açıklamasını yapmış; sponsor desteği yoktu demiş. Siz hala neyin peşindesiniz? Güzelce oynayın, oyun hakkındaki yorumunuzu yapın.

    Bence oyun tek kelimeyle harika olmuş. Bir kere bölümler çok akıllıca tasarlanmış(bkz.karı, koca bölümü) ve eğlenceli. Ayrıca başlangıçtaki metin ve müzik beni ne olduğu belirsiz; biraz hüzünlü, biraz mutlu havaya soktu :) Gayet başarılısınız, umarım ileri de bu yorumlardan soğmazsınız da, büyük bir Türk yapımı oyunda yer alırsınız.
  • Edit



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ialius -- 24 Mart 2012; 7:34:31 >
  • oyunu bugün konsolüssü sitesinde gördüm biraz oynadım
    1-hikayeden hiç bişe anlamadım
    2-f klavye kullanıyoru tuşlar alakasız oldu yön tuşlarıylza oynadım ama kaçıedığım bi fonksiyon var mı bilmiyorum
    3-bi bölüme geldim 4 filan heralde tıkandım geçemedim yardımcı bi açıklama var ama ingilizce anlamadım kapattım oyunu
    4-oynadığım sürede müzik güzeldi
    5-oyun bana hiçbişey anlatamadı ve oynayamadım ama güzel bi oyuna benziyor arkadaşın hedeflediği kitlede başarılı olur umarım...
  • .



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi marfoglu -- 8 Ocak 2012; 7:05:32 >
  • Neden Turkce degil diyen kisilerin cahil,kiskanc kisiler oldugu COK acid ya yapimcinin mesajini anlayamayacak kadar cahil yada dikkatli okuyamayacak kadar onyargilisiniz adam yapimci ve dedigi gibi bu isle geciniyor sirf sizing gibi bos yere milliyetcilik yapip turkceyi koysaydi obur dilleride koymasi gerekirdi ki buda oyunun gecikmesi demek daha fazla zaman ayiramamak demek.Adam size cikipta Ben turkum oyun yaptim herkese duyorum mu dedi siteye bagimsiz bir Turk yapimcisi olarak bu ulkeden biri bu oyunu yaptigi icin Turk basininjnda bilmesi gerekirdi zaten destek bekleseydide bizim halktan emin olun yorum destek verin Turk oyunu gibi sozler icerirdi adamin amaci bizdende Boyle seyler cikabilecegini gostermek ki kucuk bir proje dil olayi onemli degil.Adam baska sponsor baksin neden cunku kendini bilmez birkac klavye delikanlisi turkce emrettiler destek mis destrkte verme zaten ingilizce oldugu icin COK kisi oynadi ve yorumlarda olumlu.En iyi karari vermis umarim arkadasimiz ilerde istedigi yerlere gelir bizde gurur duyariz.Yani ille Turk olark sevinmek icin dil onemli degil bunu bizim milletimjzden brining yapabilmesi bile gurur kaynagidir ingilizcede oyunun COK basit gerci onu anlayacagimizdan bile supheliyim.Oyunda COK guzel olmus yapimcinin ellerine saglik.




  • Oyundan anlamayanlar yazmış boşverin çok iyi oyun olmuş zaten Türkçe olsa diceklerdi bune elin yabancısı gta yapıyor takmayın konuyu kirletmek için gelenleri oyun felaket olmuş iphone android çıkarsa angry birds'i tahtından bile edebilir
    Edit : İngilizce öğrenin arkadaşım artık bir zahmet çok zor değil.Tüm dünyada forumlar vs ing oyunlar ingilizce nasıl oynuyorsunuz ben anlamıyorum tabi ondan cod en iyi oyun hikaye diyalog 0 her şeyi ara sahneyle anlatıyor anca anlıyorsunuz .



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Opricnik -- 8 Ocak 2012; 8:42:05 >
  • bu oyun çok güzell. biraz daha geliştirilip, dil seçenekleri (ya da altyazı) eklenirse sevinirim.
  • oyun gerçekten mükemmel bir oyun. hikayesi, sunum tarzı çok iyi. sadece başlangıçtaki intro bile insanın hoşuna gidiyor.

    hiç bir Türk geliştirici yaptıklarını Türkçe yapmak zorunluluğu yoktur... Hedef kitleye bakar bu iş...
  • Yahu mesajları okurken kanser oldum resmen, kanser ettiniz lan beni. Başlatmayın Türkçenize, kimsenin elinde olan birşey değil bu. Basit birşey olsa koyarlardı zaten.
  • Türkçe olmaması benide üzdü ama arkadaş kendi gelip yorumda yazmış oda haklı türkçe siteler destek bile vermemiş kendiside yayınlanması için sadece ingilizce yapmış bu yapımcının değil sitelerin ayıbıdır! Hiç değilse karakterler türkçe adı olsaydı.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: FormG

    red ball terk

  • oyun güzel olmuş. ve en önemlisi de oyunda kendimiz bölüm yapabiliyoruz.
  • 10 dakika katlanabildim
  • saçma bi oyun
  • Vay anasını arkadaş , cidden meyve veren ağaç taşlanıyor oyunu geliştiren arkadaş gerekçelerini yazmış belliki işin sonu maddiyata varıyor zaten açık açık yazmış. Böyle projelerin yapılması yayınlanmasına tanıtılmasına nazaran daha kolay diye düşünüyorum. Geliştiricinin ilk amacı kendini kabul ettirmek isim yapmak bağlantılarını kuvvetlendirmek belkide bu oyun sayesinde elde ettiği veya edeceği gelirin bir bölümü diğer oyun için harcayacaktır diye düşünüyorum.

    Madem o kadar meraklısınız gelin şöyle yapalım soralım bu arkadaşa sponsor ne kadar destek oluyor kendi aramızda toplayalım türkçesini hayata geçirelim ? Totosu yiyen varsa hodri meydan...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tekseker -- 8 Ocak 2012; 12:11:34 >
  • BSC Misafiri
    07.01.2012 20:21:20

    Oldukça güzel ve eğlenceli olmuş umarım yolun açık olur büyük işler başarırsın kardeşim ayrıca Türkçe Ses koyamıyorsan Türkçe yazı ekle diyorum oyunu 5-10 dakika resmi sitende deneme fırsatım olduk oldukça güzel olmuş gerçekten harika özelikle diğer aile üyelerine geçme ve onları yönetme oldukça güzel olmuş başarılar:D
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Chuckly

    Yapmaz olaymış.Ne demek Türk oyununun Türkce olmaması

    bizde gitmiş EA yı eleştiriyoruz niye Türkçe fifa yapmıyor diye
    Daha Türk yapımcı Türkçeye geçememiş EA nasıl geçsin
  • Çok sevindim Türk yapımlarının artmasını istiyorum.Androide de bekliyoruz bu arada.
    Oyun yapamam kodlama yapamam ama proje , hikaye kısmında değerli olabilecek düşüncelerim var.Mobil oyun oynamayı seven birisiyim.
    Çalışmalarınızın devamını dilerim.Tebrikler.
  • Oyun gayet başarılı olmuş şahsın hakkını yememek lazım ama Türkçe seçeneğinin eklenmesi gerekirdi sonuçta yapımcı Türk.
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.