Şimdi Ara

TürkTelekom tarafından YALVARTILIYORUZ (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
125
Cevap
1
Favori
7.856
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
14 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • DhAk kullanıcısına yanıt
    Boyle bir rezillik olamaz. Yıl 2016 ve uğraştığımız işlere bakın. Telekom Müdürlüğüne dilekce bırakayım ilk olarak. Bakalım süreç bizim için nasıl işliyor.

    Bilgilendirdiğiniz için teşekkür ederim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ihtilalVakti -- 31 Ağustos 2016; 11:47:51 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ayni durum bende de mevcut, yeni tasindigimiz sitede fiber kablolar siteye kadar cekili, evlere ise cat6 kablolar cekilmis durumda fakat internet hizmeti alamiyoruz. 2016 yilinda, bitirme projemin oldugu en onemli senemde internetsiz kaldim. Mobil 3 gb internet hicbir seye yetmiyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Turk telekom mudurlugune gittigimde biraz ses cikarmaminda etkisiyle planlamaya yonlendirildim.Planlamada sokak icin kazı ruhsatı alınmış oldugu bilgisini verdiler. Ayrica bugun bina icin yapı ruhsatı istemisler galiba yakın zamanda çözülecek problem.Gelismeleri yazacagim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam ilk olarak sevindim gelişmeler gayet iyi senin açından. Sormak istediğim sesini çıkartmaktan kastın nedir? Yani beni de planlamaya göndermeleri için ne yapmam lazım?

    Not.Bu arada yaşım 19 ve sanırım çok genç olduğum için müdür beni pek takmıyor.(TT müdürlerinin hepsi egolu zaten.)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam son durum nedir?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Leonardo Ryzov

    Hocam son durum nedir?

    Araya bayram girdigi için şuanlık bir hareketlilik yok fakat, daha fazla bilgi aldım. Sokakta kablolar icin acilmis giderler ve yaklasik 50 metrede bir kapak var. Fakat icerisinde hicbirsey yok. Sadece fiber kablolar dosenip binaya cekilecek ve binaya fiber altyapi kutusu konacak. Yaklasik basladiktan sonra 2 gunde bitecek bir islem. Sabirla bekliyoruz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bendeyse hiç bir gelişme yok, adamların keyfini bekliyoruz resmen.
  • DhAk kullanıcısına yanıt
    Nasil idare ediyorsunuz hocam, biz de ayni durumdayiz malesef.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • valla ihtiyaç oldukça telefonu modem olarak kullanıyorum. tabi bağlamaya uğraşmak, sürekli dolan kota için yeni paket almak vs çok yoruyor. yani buna idare etmek denirse böyle idare ediyorum diyebilirim :) güncellemeleri de iş yerimde yapıyorum mecburen...
  • DhAk kullanıcısına yanıt
    Anladim hocam tesekkurler.. Çabalamaya devam

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • aynen hocam size de kolay gelsin, inşallah çözeceğiz...
  • buna benzer problemi ümraniye de yaşadım .Yeni taşındıgım max.3 yıllık 10 daireli apartmana max. 5 dairenin kullanabileceği devre kartı koymuşlar.bundan ötürü nakil talebimi yapmıyorlardı .Dediğiniz gibi santral müdürlüğüne başvuruda bulundum.Planlama denilen yer altyapının var oldugunu sadece apartman ankastre kutusundaki devre kartının yenilenmesi gerektiğini ama malesef tarih veremediklerini bildirdiler.Beklemeye koyulduk 1-2 ay geçti tabi ben bu arada türktelekoma yüzlerce şikayet bulundum nafile .En son kavgaya gittim. Planlama halen projenin hazır ama nezaman olucagını bilmediğini söyledikten sonra erişim uzmanına yönlendirdi.ordaki temaslarım neticesinde yetkili kişi işlemin 15 gün içinde yapılacağını yapılmazsa tekrar bana gelinmesini söyledi .tabi 15 gün sonunda hiç bir işlem olmadı tekrar gittim aynı kişiye müsait olmadıgını başka bir kişiye yönlendirdi .orası işin ertesi gün yapılacağını bildirdi .2.gün saha ekipleri apartmana gelip kartı yenilemeleri 15 dk sürdü .Dediğiniz gibi çok sancılı bir süreç basit bir konu bile 3 aydan önce bitmiyor .Planlamaya gittiğimde 5 aydan beridir port bekleyenler 8 aydır kazı yapılıp altyapı kurulması bekleyenler .Tek tavsiyem internet hayati derecede önemliyse bir eve geçmeden önce mutlaka bulundugunuz lokasyonda altyapı olanaklarınızı sorgulatın .yoksa süreç çok zor .




  • Türk Telekom gibi âdi bir firma görmedim. Bende bunlara bir türlü bağlatamadım. 2 kez kayıt açıldı ama yok. Sonunda gittim superonline'a başvurdum.
  • Bugun telekomdan arandim 1 aydir port bekliyorum sorununuz giderildi port var nakil edebiliriz dediler adresi aldi islemlerinizi yapiyoruz dedi bende tam seviniyordum birden sorun cikti ve geciceginiz tarife sistemde gozukmuyor dedi guncelleme yapilmasi gerekiyormus yine nakil edemedi insallah bos portu baskasi kapmaz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • örnekleri gördükçe keşke taşınmadan önce alt yapıyı sorgulatsaymıım diye kahroluyorum resmen. benim hiç aklıma gelmemişti böyle bir ihtimalin olabileceği. insanın bu firmauya işi düştüğü zaman hayata dair bütün umutları yok oluyor resmen :) ben şu an şehir dışındayım, önümüzdeki hafta eve döneceğim, biraz umut var yine belki gittiğimde sorun çözülmüş olur diye ama bu firma bu şekilde yönetildikçe bir yıl geçse alt yapıyı getirmezler. sürekli kapılarına gidip yalvarmak gerekiyor.
  • Geçmiş olsun öncelikle bende sancaktepe fatih mahallesinde oturuyorum port kalmamış bizdede pendike talep açıldı 2 hafta oldu çıt yok kusura bakmayın bende burda bi soru sorayım port sadece ttnet mi açıyor superonline vaşvursam onlar gelip açabilir mi port

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zeytinburnunda muhasebecisi olduğum santiyenin internet ihtiyaci nedeniyle bayram öncesi altyapi talebinde bulunmuştum ve bugün gelip konteynıra kablo çektiler sanirim bu iş bölgeye göre değişiyor oradaki müdürlüğün sorumsuzluğu baska birşey değil keske herkes işini olmasi gerektiği gibi yapsa ..

    Bu mesaja eklenen görseller:

     TürkTelekom tarafından YALVARTILIYORUZ

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • devulations kullanıcısına yanıt
    dsl altyapısı Türk Telekomünikasyon A.Ş.'ye aittir. Diğer firmalar türk telekomdan talepte bulunmak dışında hiçbirşey yapamaz.
  • Dr. Boone kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler hocam

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben daha fazla dayanamadim , gittim ayda 129₺ ye 50 gb Turkcell vinn wifi aldim, kota dolduktan sonra da 128kbps oldugu yaziyor yani 1mbit. Yapacak bisey kalmamisti malesef

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.