Şimdi Ara

TÜRKTELEKOM TAŞINAN HATTA NAKİT İADE YAPMAMASI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
85
Cevap
1
Favori
3.106
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • bir yıldır kullandığım Bimcell hattımı başka oparetöre taşıdım 26.12.2018 tarihinde nakit iade talebinde bulundum. o gün bu gündür hattımda kalan bakiyeyi görüyorum iade talebinde bulanamıyorum sürekli kırmızı çarpı işareti TÜRKTELEKOM TAŞINAN HATTA NAKİT İADE YAPMAMASI çıkıyor konuyla ilgili btk ya yazdım, onada çevap vermiyor. ayrıca hergün twitırdan yazıyorum inceleniyor diyor ama iade talebi oluşturamıyorum benim gibi olan var mı ? acaba sorun genel bir sorun mu ? bana özel bir durum mu ?







  • Merhaba Aynı Sorun bende de var daha önce böyle bir durum ile karşılaşmadım bu konuda bilgisi olan vardır burada umarım
  • 3 AYI geçtimi hattı taşıyalı ?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: krkmz1666

    3 AYI geçtimi hattı taşıyalı ?
    Evet geçti zaten 3ay geçmese tasinmaz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ferdidemir kullanıcısına yanıt
    3 ay sadece yeni hat ve devir ile alakalı



    Benim demek istediğim hattı taşıdıktan sonra 3 ay geçtimi yani

    Hat açıldıktan sonra başvurmak için 3 Ay geçmemesi lazım

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İki aydır uğraşıyorum, taşıdığım hatlardaki lira iadesini alabilmek için. Talebim kabul edilmiyor. Kırmızı çarpı çıkıyor. Bu arada hattımın birinin içindeki paraları silmişler. Bir başka hattımla ilgili de, bugün görüştüğüm müşteri temsilcisi, ödemeyi yapmışız, alacağınız yok dedi. Ne zaman yapmışsınız dediğimde, 4'cü ayda 2018 de yapılmış dedi. Peki hattı ne zaman taşımışım dediğimde, 11'ci ay 2018 dedi. İyide ben hattı 11'ci ayda taşımışsam, 7 ay önce bana ödemeyi nasıl yapmışsınız dediğimde ise cevap alamadım, bana farklı farklı şeyler anlatıp konuyu saptırıyor aklı sıra. Avea hakkaten müneccim galiba, 7 ay öncesinden, hattımda iade isteyeceğim tutarı bilmiş ve peşin ödeme yapmış! Ben çok yalan duydum ama, böyle bir yalana ilk defa rastlıyorum. İşin daha komiği, bugün sorgulama yaptığımda, ödeme yaptık dedikleri hatla hala alakalı alacaklı görünüyorum. Çirkefliğinde bir namusu haysiyeti olmalıydı. En sonunda git bildiğin yere şikayet et dedi. Bildiğim tek yer BTK, onlarda bu hırsızlarla karşı hiç bir yaptırım uygulamıyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Noxco -- 8 Ocak 2019; 19:44:44 >




  • Noxco kullanıcısına yanıt
    Oger Telekom'un borcunu müşetrilerden/abonelerden tahsil ediyorlar galiba..
  • E devlet üzerinden denediniz mi?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Üç Kağıtçı Mesut kullanıcısına yanıt
    e devlet de aveanın sitesine aktarıyor, sonuç yine aynı.
  • Aynen öyle. Siteyi öyle ayarlamışlar ki, belli bir meblağın üzeri hata veriyor. Bir hattımda 1 lira vardı, onu kabul etti ve hesaba yatmış. Ötekilerin de üstüne yatmaya çalışıyorlar. BTK ya üç kez şikayet ettim, oraya da yanıt vermiyorlar.
  • Yani öyle bir durum varsa, bunu açıkca söylemeleri gerekir. Turkcellde bir ara böyle zorluk çıkarmıştı ama gerekçelerini açıkladılar ve ben kabul ettim, eyvallah dedim. Bunlar hiç bir açıklama yapmıyor. Ayrıca bir hattımın içindeki bakiyeyi de sıfırlamışlar, bana iade yapmadıkları halde, para uçtu. Arayıp nerede bu para diyorum, bilmiyoruz diyorlar. Valla işin açığı bende ne yapacağımı bilmiyorum ama tek bildiğim bunların bu tutumlarından sonra, bir daha asla bulaşmamak.
  • Üzerime kayıtlı öyle çok hattım yok, satış da yapmıyorum. Zaten bu hattın kullanım durumuna bakılınca anlaşılır.
    Bu iş beni yordu açıkcası, daha öncede bu işlerden hiç anlamayan, üzerine tek hattı olan bir zavallı kadının 75 lirasını yediler böyle. Onun içinde çok uğraştım ama alamamıştım. Şimdi de benim başıma geldi. Sağlık olsun ne diyim.
  • Evet aktif kullanılan hatlar zaten. İadesinden vazgeçtim artık, hatları tekrar telekoma taşıyıp, içindeki liraları kullanmayı düşünüyorum ama, bir hattın içindekileri silmişler, onu nasıl ne yapacağız bilmiyorum, Taşındığı zaman muhtemelen içinde de o bakiye olmayacak. Al sana bir uğraş daha. Teşekkür ederim.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.