Şimdi Ara

TÜRKTELEKOM TAŞINAN HATTA NAKİT İADE YAPMAMASI (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
85
Cevap
1
Favori
3.111
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • genclik17 kullanıcısına yanıt
    45 lira aldım en fazla
  • quote:

    Orijinalden alıntı: krkmz1666

    45 lira aldım en fazla
    anladım neyse deneyelim bir bakalım en kötü 3 ay sonra geeri döner içindeki bakiye ile devam ederim.
  • 1 ay önce dafoneden başka operatöre hattımı taşıdım,10 TL kaldı. Edevletten de alacağım 10 TL görünüyor. Edevlet BTK sitesinden Vodafoneye yönlendirildiğimde,Vodafone kalan TL sorgula sayfasında da 10 TL görünüyor. Siteye IBAN yazıyorsun tamam diyorsun hata veriyor. Müşteri hizmetlerini aradım,mağazalardan başvurmalısınız siteden değil dedi. 2 haftadır uğraşıyorum iade edemiyorlar. Şöyle ki: Vodafone mağaza çalışanı alacağıız görünmüyor diyor. Müşteri hizmetlerini tekrar aradım,edevlete girin,magaza yetkilisine göstererek alacağınıza tahsil et tıkla vodafone sitesinin cevabını yetkiliye göster ve iadeyi gerçekleştirsin dedi. Aynen hoporlorü açtım mağaza yetkilisine dinlettim.
    Gerek yok edevlete girmene,ben senin bilgilerini kendi sistemimden girdigimde alacagin cikmiyorsa birşey yapamam dedi. Müşteri hizmetleri ısrarla diyor ki: edevlette ve vodafone sitesinde çıkıyorsa mağazanın ekranında da çıkar. Edevleti açtım elemana gösterdim,ya kardeşim bende çıkmazsa ben bişey yapamam. Dedim tekrar bakalım.ve ben de göreyim ekranı,inat etti olmaz gerek yok dedi.
    Buraya kadar normal diyelim.
    Başka mağazaya gittim,dedim TL iade. IBAN yazan yazıyı verdim. Sıradaki başka müşterinin işlemini yaparken bana dedi ki alacağınız yok. Kesinlikle iban bilgimi girmedi. Bir iban numarayı girmek en az 20 saniye alıyor. Gözümün önünde iban numarasina bakmadan bana direk alacağınız yok dedi. Dedim Iban girdin mi,evet tabiki,girmesem nasıl alacaginiz olup olmadığını anlıyacağız. Ben de hayır girnediniz,tekrar girin ve ben ekrandaki sonucu görmek istiyorum dedim. Ekranı göstermek zorunda değiliz dedi.
    Ben tartışırken sıradaki bir bayan da TL iadesi dedi,onun bilgisini girdi alacağınız yok dedi. Bayan 70 TL alacağım var,edevlette görünüyor dedi. Sorun bence sizde dedi ve beni göstererek şu beyefendi de alacağım görünüyor dedi siz yok dediniz dedi. Magaza yetkilisi " müşteri hizmetleriyle görüşün,olsa neden var demeyelim" dedi. Bayan benim yanıma geldi telefonda alacağını gösterdi yalan söylüyorlar dedi.Bana BTK'ya yaz,Tuketici hakem heyetine başvur ben de başvuracağım dedi.
    Benim çıkardığım sonuç kalan tl iadesini yapmamak için yada geç yapmak için müşteri temsilcisi ve magazalar aralarında bizi dolaştırıyorlar. Bunu planlı yapıyorlar. Magazalara direktif gelmiştir geciktirin oyalayın diye.
    Iban numarasının tek rakamini yanlış girsen iade olmaz. Tuketici hakem heyetine yani mahkemeye gitsen aa iban numarası yanlış verilmiş yada girilmiş deyip ödeyecekler son virajda. Zaman kazanmış olacaklar. Faize ve altına para yatırmanın çok kazandırdığı bir zamanda geç ödeme yapmak iyi bir taktiktir.
    Sadece vodafoneyi eleştirmiyorum,şuan Turk Telekom da belki bu durumdadır. İlk yıl sıkıntı vardı ama artık en geç 15 günde iade olur diye tahmin ediyordum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Eylül ayi itibari ile bir hattimda 285 TL iade talebinde bulunamiyorum btk basvuruda bulundum, sikayetvar, twitter hepsine yazdim para gitti basvuruda bulundugumda lütfen sonra deneyin diyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.