Şimdi Ara

Uzmanlar, Avrupa'daki gelişmeleri işaret ederek Türkiye'yi uyardı (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
232
Cevap
0
Favori
13.773
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
61 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • ugah6aiw kullanıcısına yanıt
    Sars virüsünün varlığı bile hiçbir zaman kanıtlanamadı.
    CDC belgelerinde bile "Nitelendirilmiş, izole edilmiş covid-19 virüsü mevcut değil" diyor. 1 buçuk senedir insanlara masallar anlatıp duruyorlar insanların hayatını perişan ettiler.

    Olmayan çakma virüsün doğal işleyişi!

    Ortada sadece PCR testi plandemisi var.... Bu saçma test bırakıldığı an hayat eski normaline tekrar geri dönecek.....

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • _turbo_ kullanıcısına yanıt

    ABD Sağlık Bakanlığı'nin sitesinde aşılar virüs testlerinde pozitif çıkmanıza yol açmaz diyor: https://www.cdc.gov/coronavirus/2019-ncov/vaccines/facts.html


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: dr20mouse

    Tekrar yazıyorum ben aşı karşıtı DEĞİLİM. Bu konuya yazmamın sebebi insanları aşı olması konusunda töhmet altında BIRAKAMAZSINIZ.


    İsteyen olur isteyen olmaz herkesin aklı ve iradesi var. Sizin kimsenin işine karışmaya hakkınız yok. Devlet bile zorunlu yapmıyor siz insanlar üstünde baskı kuruyorsunuz.


    Bırakın isteyen istediği gibi yapsın. Aşı olan olsun, olmayan olmasın.

    Yok öyle yağma. Ben aşımı olmam demek ortada virüslü ve hastalık bulaştırarak dolaşmak tamamen kötü niyet. Çocuklar ilkokulda bile sıraya girip aşı oluyor hiç bir çocuğun velisi benim çocuğum aşı olmayacak kudurarak ölecek size ne demek lüksü yok. Sen git kendi anne baban deden çocukların için bunu yap vebaline gir ama kendinizi bir hücreye kapatarak ne şekilde isterseniz o şekilde yaşarsınız diye bir dünya yok. Burası bir toplum, sizin zaafınız binlerce ailenin çocuğunu anne babasını kaybetmesine neden olacak isen kimse sizin bu hatanıza göz yummaz. Batı da yummaz doğu da., kuzey de güney de. Türkiyeye has bir durum değil bu.





  • quote:

    Orijinalden alıntı: Tuğkan-0153

    İnsanlara "mal" demek, forum kurallarına aykırı. 8 güne kadar ban cezası var.

    Hayır 4 güne kadar cezası var ben sadece mal dedim 4 gün yedim zamanında, kötü niyetten dememiştim şapşal demek istemiştim.

  • monacomen kullanıcısına yanıt
    Asilarin yan etkisi saldirganlik olsa gerek. Olun asinizi sessiz olun, kimseye virus bulastiran zombi muamelesi yapmaya kalkmayin. Uretici firma asisini sizin kadar savunmuyor. Asi olanlar virusu tasiyorlar hatta bulastiriyorlar, sadece kendilerinde hastalik belirtileri hafif gecsin diye asi oluyorsunuz, bunu unutmayin.

    Sanki asi %100 koruma sagliyor gibi bir hava estiriyorsunuz. Cocuklara covid asisi vurmak basli basina sacmaliktir. Kac cocukta covid goruldu, kac cocuk hastaneye dustu?

    Asi olacaksak, once sirket asisinin hasarindan sorumlu olacak, o olmuyorsa devlet sorumlu olacak. Yok oyle birsey olursa karismam deyipte insanlari asiya zorlamak.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • spawnik S kullanıcısına yanıt

    CDC öyle der tabi. CDC'nin aşı şirketleri ile ne kadar içli dışlı olduğunu, CDC başkanlarının, ilaç firmalarının aşı direktörü olarak işe başladığı yerde, bu açıklamalar normal.


    Normal olmayan CDC'in bu ilişkisinin biliniyor ama konuşulmuyor olması.



    Şu linkte aşı yatırımı yapmış olanları yıllarca nasıl CDC'ye bağışlarda (!) bulunduğunu okuyabilirsiniz : https://thecovidblog.com/2021/03/23/cdc-foundation-is-not-a-government-entity-has-many-conflicts-of-interest/


    Uzmanlar, Avrupa'daki gelişmeleri işaret ederek Türkiye'yi uyardı




  • dr20mouse kullanıcısına yanıt
    6. maddede "(Covid 19 aşılarından kaynaklı) oluşabilecek maddi manevi zararlar konusunda (ilaç&aşı) üretici firma sorumlu olmayacaktır" diyor.
    Mayıs başında işyerinin zorlaması sonucu Covid aşısı olan ve 20 dk içinde şiddetli yan tesirlere maruz kalan Serkan Savlı Twitter sayfasında, doktorlar Covid aşısının yan tesirlerine birçok ilaç vererek müdahele ettiğini ancak bunun bir işe yaramadığını iletti ve bir gönderisinde bir mesaja cevaben doktorun "İmza atmasaydınız dedi" dediğini belirtiyor, alttaki resimde. Doktorlar Covid aşılarındaki maddelerin tam olarak nasıl çalıştığını ne etkilere sahip olduğunu bilmiyor zaten, sadece "mümkün olduğunca cok sayıda kişiye Covid aşısı vuracaksınız" şeklinde gelen emirleri uyguluyorlar. Covid aşı yan tesirlere karşı ne yapılacağını da bilmiyorlar, bunu y.dışında Covid aşısı olup yan tesirlerden yaşamı felç olan kişiler de belirtiyor.

    böylesine tehlikeli yan tesirlere olan bir aşıyı, hiçbir yasal payınız olmadan yaptırmak büyük risk.

    Uzmanlar, Avrupa'daki gelişmeleri işaret ederek Türkiye'yi uyardı

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • nucro kullanıcısına yanıt
    Aşı promosyoncusu Bill Gates'in vakıf üzerinden The Guardian vs gibi büyük medyaya milyonlarca sterlin bağışta (grant) bulunduğunu biliyor muydunuz :)

    Bakın belgesi:https://www.gatesfoundation.org/-/media/files/bmgf-grants.csv

    Büyük medyanın cepleri aşı promosyoncuları tarafından sonuna kadar dolduruluyor, nitekim o yüzden tüm büyük medya sürekli Covid diye yardırıyor, nonstop aşı çığırtkanlığı yapıyor, günboyu aşının faydalarını anlatıyor. Burada soru şudur: İlaç&Aşı promosyoncuları yasaları hazırlayanların cebini boş bırakıyor mu? Bunun cevabını bilemeyiz ancak tahmin edebiliriz :)

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • Black_34 kullanıcısına yanıt

    yav he he... sars bulaşıp ölenler canları ölmek istediğinden öldü heralde... covid-19 sars virüsünün mutasyon geçirmiş hali... bitene kadar mutasyon geçirecek... daha önceki daha az bulaşıcı + insanla daha az teması vardı ondan yayılmadı... küresel ısınma ile virüslerin dayanıuklılığıda artıyor niyese kimse görmüyor...

  • Domuz gribi dönemi bugünleri gösteren gerçekler. Sağlık bakanı Osman Durmuş'un açıklamaları.

    Pandemi Sahtekarlığını o zaman yutmamış bizimkiler. En başından bu ağırlık konsaydı şimdi PCR pandemisi denen illet olmayacaktı.


    https://www.youtube.com/watch?v=ApIXlRYEyOM&feature=youtu.be



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Black_34 -- 13 Temmuz 2021; 12:22:41 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Black_34

    Domuz gribi dönemi bugünleri gösteren gerçekler. Sağlık bakanı Osman Durmuş'un açıklamaları.

    Pandemi Sahtekarlığını o zaman yutmamış bizimkiler. En başından bu ağırlık konsaydı şimdi PCR pandemisi denen illet olmayacaktı.


    https://www.youtube.com/watch?v=ApIXlRYEyOM&feature=youtu.be

    o zamanlarki devlet artık kalmadı,tamamen savunmasız durumdayız. durmuş gibi bir adam bugün sağlık bakanı olsa,sınırdan 1 tane aşı giremezdi.





  • quote:

    Orijinalden alıntı: _turbo_

    Asilarin yan etkisi unutkanlik yapiyor olsa gerek. Asilar asi olanin virusu tasimasini ve bulastirmasini engellemez. Asi olmayandan tek farki hastaligin agir gecmeyecegi beklentisidir onunda garantisi yoktur. Bakin Endonezyada 2 doz asi olmus yuzlerce saglikci virusten dolayi hayatini yitirmis.

    Asi olanlar asisini olsun olmayana karismasin. Sonucta olanda olmayanda kendi kaderine terkedilmistir. Asinin yolacacagi hasardan dolayi kimseden hesap soramazlar, hastaliktan ölmeme garantileride yoktur.

    Adamdaki mantığa gel arkadaş ya. Günde en az 200 tane koronavirüs hastası ile yakın temasta olan sağlık çalışanları ile sıradan insanları kıyaslamak nedir?? Aşılar zaten %100 koruma sağlamıyorken bir de bu denli hasta ile uğraşanların koronaya yakalanmalarını ele alıp aşılar güvensiz demek... Akıl gerçekten çok önemli.





  • quote:

    Orijinalden alıntı: the-punisher

    Adamdaki mantığa gel arkadaş ya. Günde en az 200 tane koronavirüs hastası ile yakın temasta olan sağlık çalışanları ile sıradan insanları kıyaslamak nedir?? Aşılar zaten %100 koruma sağlamıyorken bir de bu denli hasta ile uğraşanların koronaya yakalanmalarını ele alıp aşılar güvensiz demek... Akıl gerçekten çok önemli.



    Alıntıları Göster

    aşı olmayacağım sana ne yahu,kafama göre özgürce yaşayacağım. bu palvaralar mide bulandırıyor artık.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi power-pc -- 13 Temmuz 2021; 20:23:23 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: power-pc

    aşı olmayacağım sana ne yahu,kafama göre özgürce yaşayacağım. bu palvaralar mide bulandırıyor artık.



    Alıntıları Göster

    Peki senin aşı olmamandan bize ne birader? Sen kimsiin? olmuyorsan olma ?

  • Günde 50şer kişi vefat ediyor, bunlar cıkmıs aşı pozitif yapıyor, pcr testleri %100 yalan, bla bla.



    Sizin yakınınız öldü mü hiç koronadan ? Ölmedigi için bu kadar saçma saçma yazıyorsunuz.


    Benim 2 tane amcam bu illetten hayatını kaybetti. biri 40 digeri 46 yaşında hiçbir hastalıkları da yoktu. Belki de aşı erken çıkmış olsaydı ve aşılarını yaptırsalardı evinde geçireceklerdi.



    Sizde buraya gelmiş, yok aşı yalan, korona yalan şu yalan bu yalan. yazıklar olsun sizin gibilerine, umarım coronayı kapar en ağır şekilde geçirirsiniz de o zaman anlarsınız ne oldugunu.

  • _turbo_ kullanıcısına yanıt

    Ben de sağlık calisaniyim. Dediğinizi anladım ve kişisel orneklerimizden bilimsel genelleme cikaramayiz. 5000 kişi de sizinle aynı deneyimi yaşamış olsa, biraz daha anlam çıkarılabilir olsa da gene de bilimsel olmazdı çünkü bilimsel yöntem takip edilmeden yapılan yorum kişisel kalır. Aşı olmamayı tercih eden kişinin maske, hijyen ve mesafeye nasıl daha fazla uyduğunu peki dışarıdan anlayabilir miyiz? Maalesef hayır. Bu durumda aşının etkinliğinin düşük olduğu yaşlılar, çocuklar için bu kişiler risk oluşturur. Peki aşı olan ve olmayan kişiler miktar olarak ne kadar virus yayma kapasitesine sahiptir? Bu noktada tip bilimi aşı olanlar daha az riskli diyor. Bu da tüm konuşmalarımızı noktalayan son kilit noktadır.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Brünett

    Peki senin aşı olmamandan bize ne birader? Sen kimsiin? olmuyorsan olma ?



    Alıntıları Göster

    bize ne yahu ne yaparsan yap bize KARIŞMA. istersen sabah akşam aşı ol bize ne???

  • Aşı karşıtı değilim hatta aşı olma taraftarıyım 1. doz biontech aşımı da 1 ay önce yaptırdım.

    Fakat aşıyı yaptırdıktan yaklaşık 6-8 saat sonra nefes darlığı, kalp çarpıntısı ve buna bağlı olarak korku yaşadım. Araştırdığımda belirtiler kalp kası iltihabı belirtileriyle birebir aynıydı. 2. doz aşı vurulmayı düşünmüyorum. Bile bile lades olacak benim için. Eğer bu belirtileri yaşamasam kesin olurdum.

    Ateş, halsizlik, kas ağrısı vs bunlar bence yan etki bile sayılmaz. Avrupa ilaç ajansı kalp kası iltihabını mrna aşıları için yan etki olarak eklemek üzere.

    Bu aşı işinin toplumun büyük çoğunluğu yaptırmadıktan sonra afedersiniz bir b*ka yaramayacağı İngiltere'nin şuan ki durumundan belli oldu. Dünya nüfusunun %60-%70'i max 1-2 ay içinde aşılanmadıktan sonra bu iş kısır döngü olarak böyle sürecek gidecek. Muhtemeldir ki seneye tüm ülkeler ingiltere gibi akışına bırakıp corona işini grip sınıfına sokacaklar.





  • quote:

    Orijinalden alıntı: power-pc

    bize ne yahu ne yaparsan yap bize KARIŞMA. istersen sabah akşam aşı ol bize ne???



    Alıntıları Göster

    oglum senin sıkıntılarınmı var? yazdıgımı önce yazdıgımı oku sonra aşı olmuyorum de. Sana aşı ol diyen yok zaten, senin aşı olmaman benim umrumda degil, senin gibileri olmasın zaten. Korona olup beter olsun

  • AŞI/virüs/maske/kapanma/yasak hepsi PALAVRADIR. küreselci oyunudur....

  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.