Şimdi Ara

Windows 8 Tüketici Önizleme sürümü 29 Şubat'ta yayınlanıyor (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
4.848
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • İyi bari iyiymiş az kaldı.:)Sabırsızlıkla bekliyoruz...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Makarov06

    quote:

    Orijinalden alıntı: Makarov06

    Kullanılabilir sürüm mü olacak bu? yani beta gibi birşey mi sorunsuz kullanabilicezmi retail sürüm çıkana kadar

    Güncel

    Betadan inceki surum olur muhtemelen, retaillere kadar kullanilabilir, tabi cikartirlarsa ve aksi bir durum demezlerse
  • quote:

    Orijinalden alıntı: baba_mustafa

    Batuist çok karamsar düşünmüşsün bence yişne de saygı duyarım fikrine. Dokunmatik ekran olayı da dediğin boyuttamıdır değilmidir bir örnek vereceğim. 2 ay önce vatan kampanya yaptı, siteden seçip dayıoğluna dokunmatik ekran almaya gittik, 290 liraydı sanırım, alırken emin olmak için dokunmatik ekran bu değil mi diyorum, hiç bir eleman bilmiyordu. Paşa paşa kullanıyoruz şu an.
    Her atın binicisi var, arkadaşın yazdığı gibi Ankara'da bile Hanefilerin yemediği çok çeşitli deniz ürünleri marketlerde vızır vızır satıyor, özellikle Demetevlerde camiilerden biliyorum çok sayıda şafi vatandaş var, onların aldıkları deniz ürünleri o sektöre yetiyorda artıyor bile. Windows8de o veya bu şekilde satacak ve kısa zamanda ilk sıraya oturacaktır kanatimce.

    Ne demek istediğini tam olarak anlayamasamda şöyle söyliyim. Ben windows 8in dokuntik kontrolünü kötü bulmuyorum aksine şimdiye kadar yapılmış en iyi kontrol tecrübesini sunacatır final sürüm büyük ihtimal. ama bu kadar saf dokunmatik arabirime göre geliştirilmiş bir arabirimi klavye ve mouse ile kullanmak dokunmatik olarak kullanmak kadar ergonomik olmuyor demek istediğim o. yani microsoft bu sürümü ona göre son tüketiciye sunmalı. çünkü biz bunları dokunmatik tabletlere kurmayacağız klavye ve mouse ile kullandığımız sistemlere kuracağız anlatabildim mi? Yani sen windows 8 son tüketici sürümünü indirecek olsan bir tablete kurma olasılığın kaçtır? yada kullanıcıların yüzde kaçında dokunmatik özellikli monitörü var? benim demek istediğim bunu göz önünde bulundurarak microsoft bu sürümü çıkarmalı.. artı alicanın dediği gibi RC sürüm bile değil beta sürüm. daha çok şey değişebilir. windows 7de bile her RC sürümde performans farkı hissediyorduk ki microsoftun şu aşamada performanstan ziyade işlevselliğe önem verdiği bir döneminde işletim sisteminin.. hatta bunu söyleyen ben değilim Steven Sinofsky ta kendisi..




  • Tablet ve mobil cihazlara has bir işletim sistemi olacak sanırım..çünki masaüstü için Metro arayüzü ve bizi açılışta karşılayacak olan metro menüsü işkenceye dönecek gibi duruyor...şahsi düşüncem dokunmatik olmayan bir bilgisayarda karşıma metro menüsü çıkması beni cezbetmez...direk masaüstü karşıma çıksın isterim bu benim düşüncem tabiki...
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.