Şimdi Ara

Windows Phone 7 takımı rakipleri için cenaze töreni düzenledi (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
193
Cevap
0
Favori
15.838
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Dracos

    quote:

    Orijinalden alıntı: serhanuygur

    HTC HD2 kullandim ve iPhone a geri dondugumde o kadar derin bir OH cektim ki cevre illerden sesim duyuldu herhalde... ve o zaman dedim, BIR DAHA WINMO LU TELEFON ALIRSAM O SEKIL OLAYIM.

    burada windows mobile i savunan arkadaslar demis ki, kullanmadan atip tutuyorsunuz, sunu bunu yapiyorsunuz... kullandim denedim kurcaladim vs... Winmo , iOS un yaninda tras... en buyuk nedeni ise, uygulama desteginin kisitli olmasi.. bu sadece 1 etken.. pil omru, karmasikligi vs daha saysak bircok sey cikar..

    100 satir yazi yaziyorsunuz, ne kadar cok satir o kadar cok bilir kisi oldugunuzu mu gosteriyor?? oyle herhal de ki, winmo ya sallayan bilgisizler diye baslayan ve 100 satir yazi yazmis tonla adam var baslik altinda

    onlarca adam , kisa ve net olarak winmo dan adam olmaz, iOS dan sasmayacaksin vs diye kisa ve oz, hani sizce bilgisizce mesaj yaziyor ya.. aslinda o bilgisizce mesaj degil, insanlar biseyi biliyor da soyluyor... 100 satir yazi yazip, sanki SENSE arayuzu her winmo da varmis gibi konusursaniz zaten inandiriciliginiz kalmiyor :P

    baktim da daha 100 satir olmamis biraz daha mi yazayim, o zaman belki yazdiklarim daha inandirici olur
    bu arada KORSAN windowsumdan yazmiyorum :P MAC BOOK PRO mdan yaziyorum

    Android ya da iOS dur olay... winmo 7 ne kadar iyi olur bilmem ama.. tamamen 6.x den kopup yeni birsey yapmamislarsa o da tras oolur.



    4.3" ekranlı bir telefon ile iphone u kıyaslayarak pil ömrü diyerek sonra da traş diyerek konuştuğuna göre, hiçbir şey bilmiyorsun demektir, wm ile şu an hd2 da exchange server dan maillerimi alarak işime bağlı kalıyor muyum evet, bilgisayara uzak masaüstü ile bağlanıyor muyum evet, istediğim gibi kasmadan her türlü işimi yapabiliyor muyum evet, siz oyun oynayacaksanız gidin psp alın birader, uygulama olarak bana olmazsa olmaz wm de olmayan neyi gösterebilirsin, hiçbir şeyi gösteremezsin, hd2 da şu an parlaklık otomatikte değil %40-50 civarlarında değişimli kullanımda ve sıkıntı var mı yok 2 günü rahat deviriyor mu koca navigasyon cihazı kadar ekranı olan alet evet, e daha ne, sense arayüzü paket olarak çıkarılmış mı, samsung cihaza bile kuruluyor mu evet, e daha ne, iphone ben de kullanıyorum milletten alıp oyun oynamak için, başka bir işe yaramıyor zaten fark olarak da birşey yok, ayrıca darkstone froyo da yüklü alette dual boot a verilmiş durumda, genel olarak android de kullanıyorum çünkü java ile program yazmak daha kolay oluyor daha içli dışlı olduğumuz için, visual studio üzerine sdk entegrasyonu yaptım eskiden ordan yazardım ama java dediğim gibi daha rahat olunca öyle devam ettim, bana iphone da program yazıp çalıştırsana hadi üstün zeka size göre palm de rezalet ama iş insanı kullanır, çoluk çocuk veya sıradan adam ne anlar yani

    Süper olmuş, evet ihtiyaç ve beklentiler farklı farklı bunun için takım tutar gibi tutmayınız bu cihazları lütfen.




  • Microsoft böyle bir tören yaptıysa vardır bir hikmeti , doğrudur vardır bir bildikleri
  • gerçi windows vista felaketinden sonra windows 7 gibi bi işletim sistemi çıkartıp kullanıcıların beğenisini kazandıkları gibi wp7 ile de windows mobil işletim sistemleri konusundaki önyargıları da yıkabilirşer yani daha işletim sistemi çıkmadan ön yargılı konuşmaya gerek yok bence



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fashionality -- 17 Eylül 2010; 1:35:30 >
  • evet çıkışına ne kadar kaldıki zaten..
    bi cihazlar çıksın elimize bi alalım evirelim çevirelim kurcalayalım.. sınırlarını zorlayalım beklentilerimizi tatmin ediyormu diye bakalım sonra malum markalar ile yanyana koyup kıyaslama aşamasına geçelim artılarını eksilerini gün yüzüne dökelim.. sonra benim cihazım senin cihazını döver tartışmalarına girelim..
  • Kim ne derse desin 2002 den bu yana WM tabanlı cihazlar kullanıyorum. Sıkıntı yok muydu? Hep vardı ama buna benzer tartışmalar zamanında symbian tabanlı cihaz kullanan arkadaşlarla yaşanırdı, çünkü o zamanlar da nokia marka eften püften cihazlara dünya para dökmüş adamlar sallardı bayrağını (aslında farkında olmadan nokianın değil symbianın bayrağını sallarlardı). Teknolojik bilgisi ve iş yaşantısında ihtiyacı olan bizler ise sorunları yaşaya yaşaya kullanmaya devam ederdik.

    MS WP7 ile ne yapar ne yapamaz bilemiyorum. Amam gerçek olan şu ki kimse hiç bir şey yapamazken MS windows mobile sistemini çıkartıp asıl çığır açan konumdadır. Hataları olduğunu yineliyorum. çok fazla tutucu olmaya gerek olmadığı gibi çok fazla fanatikliğin de alemi yok. Bu arada MS Marketplace e TR den ulaşım olmayacağını söyleyen arkadaşa itirazım var. WM Mplace e hotmail hesabınızla ulaşıyorsunuz ve bu durumun wp7 de de devam edeceği belirtiliyor.

    Ülkemizde ne yazık ki çıkan her yazılım tabanına, her cihaza deli gibi bağlanıp fanatiklik yapan, deli gibi para döken bir kitle var Dahası bunu yapmak isteyip de parası olmayan veya yetişmeyenleri saymıyorum bile. teknolojik cihazlara, markalara, işletim sistemlerine yönelik fanatikliği bu nedenle aklım almıyor. uzun zamandır WM kullanıcısı olmama, ortalamanın altında şikayetçi olmama hatta ortalamanın üzerinde ihtiyaçlarımı fazlasıyla karşılamam nedeniyle mutlu bir kullanıcı olmama rağmen son dönemde iphone4 ve htc desire hd gönlümü çelmiyor değil.

    Bu gönül kaymasının altında sadece teknolojik arsızlık yatmadığına emin olabilirsiniz, ama sadece ihtiyaçlar da yatmıyor tabii ki...

    (Not: Bu arada WM da servisler her ne kadar cooked rom kullandığınızda cihazın garanti dışı kalacağı söylense de fazlaca örnek gördüm ki HTC kullanıcılarını mağdur etmiyor ve ben dahil bir çok tanıdığımın cihazı teknik bir sorun nedeniyle 1 yıl kullanıldıktan sonra teleservice de 0 cihaz ile değiştirildi... Üzerinde ki ROM ne olursa olsun!!!)




  • windows phone 7 özelliklerini incelemek için sitesine girmek yeterli.http://www.windowsphone7.com/ office, marketplace ve xbox çok etkileyici görünüyor.
  • @2 gömçürtmüş :)
  • Sadece mail olayı için Blackberry kullanan insanlar tanıyorum. WM7'nin outlook'la uyumunu düşünürsek muhtemelen piyasadaki en başarılı mail uygulamalarına sahip OS olacaktır, bu bile esasında çok önemli bir özellik.
  • kare ikonlar siyah background şu haliyle çok itici güzel makyaj lazım belki bilemiyorum ama benim için WM7 büyük hayal kırıklığı..
  • Arkadaşlar windows phone 7 ne tarz uygulamalar çalıştırabiliyor? exe çalıştırabileceğini zannetmiyorum.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: m_carleone82

    izleyelim

    http://www.youtube.com/watch?v=uXcMjglJNvY&feature=related


    Bu videoya göre karar verisen yanıltır çünkü ilk tanıtıldığı zamanlardaki hali.16 Şubat.Final sürümünden çok daha önce çekilmiş ve prototip cihaz.
  • iyice kızışsın PDA sektörü ki cebimize dandik takozları kakalamasınlar. İşimize gelir yenive güçlü bir rakibin geliyor olması.


    Bir haber sitesinde okudum. Saçma saçma şeyler yazmışlar : )
    Pek tutulacağını zannetmiyorum.
  • tüm is çeşitlerinin kendine has kullanıcısı var var da çıkmamış bilinmeyen bir işletim sistemi için neden kavga?

    gençler iphone,iş blackberry ve wm..

    kalkıp 18 yaşındaki birisi wm 7 kullanmaz herhalde.. ya da 24 saat e-posta takip eden birisi iphone ile dolaşmaz gibi...

    Onlar cukka biz burda takka tukka :)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: fasilgibi

    Kendine mezar kazıyor olmasın İncelemedi - leri görünce ilk baştan soğudum şahsen ben almam w 7 li telefon.



    haydaa, e battı o zaman microsoft sen almazsan, napsak ki
  • kedi ulaşamadıgı cigere....
  • quote:

    Orijinalden alıntı: sas34

    kedi ulaşamadıgı cigere....



    apple kedileri de diğer ciğerleri beğenmez olmuş, ilk çıktığında iphone da şu an wp7 de olmayan özellikler de yoktu ama ne gerek var canım diye deli gibi savunuyordunuz hayırdır şimdi jobs amcanız multitask koydu diye adam mı oldu iphone

    zaytung bile makaraya aldı ciğercinizi

    http://www.zaytung.com/haberdetay.asp?newsid=49911




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Dracos


    quote:

    Orijinalden alıntı: sas34

    kedi ulaşamadıgı cigere....



    apple kedileri de diğer ciğerleri beğenmez olmuş, ilk çıktığında iphone da şu an wp7 de olmayan özellikler de yoktu ama ne gerek var canım diye deli gibi savunuyordunuz hayırdır şimdi jobs amcanız multitask koydu diye adam mı oldu iphone

    zaytung bile makaraya aldı ciğercinizi

    http://www.zaytung.com/haberdetay.asp?newsid=49911



    talepten belli olmuyormu? buarada hiçbir zaman appleyi savunmadım ama adamlar işin hakkını veriyo




  • bu sistem ios'dan güzel olursa telefonu aldığıma gerçekten yanacağım
  • Adama gülerler , önce bir belinizi doğrultun , düştüğünüz dipsiz kuyudan yukarı kafayı uzatıp bir bakın.
    Bu arkadaşlar pickup ile gezmişler , google ve apple da marsa civarında gezen uydulardan flama sallandırsınlar 'wake up neo' diye . Anlayan anladı.
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.