Şimdi Ara

Windows Phone 7 takımı rakipleri için cenaze töreni düzenledi (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
193
Cevap
0
Favori
15.838
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar hiç win 7 kullanan yok mu yaw herkes kafasından bir yorum yazmış bildiğim kadarı ile htc hd 7 win 7 ile satışta eğer kullanmakta olan biri yazarsa herkes için çok iyi olacaktır bence. Çünkü şuanda herkes öngörüsünü yazmakta somut birşey yok ortada.
  • htc nin sistemini ben hiç beğenmiyorum iPhone bana daha kullanışlı geliyor. Microsoft gene ekrana bir şeyler sığdırmaya çalışmış. Reklamı kadar alet de iyi olsa ii olur
  • HTC güzel ama sorun microsoft'ta; androidli bir HTC kullanın daha iyi
  • bu işletim sistemi olmuş sanırım
  • nedense bir iphone kullanıcısı olarak winmo7 bana androidden kat kat daha fazla çekici geliyor. en azından adamlar yeni bir arabirim anlayışı deniyorlar, android gibi var olanı geliştirip sunma kolaylığına kaçmadılar.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dreampowder -- 26 Kasım 2010; 14:54:09 >
  • Bu konudaki yorumlarda bolca özdeyiş kullanılmış, bir tane de benden; "Zenginin malı züğürdün çenesini yorar"!...
  • cenaze olayı çok hoş olmuş :))
    wp7 ye gelirsek HTC HD7 modelinde görüp kullandım ve sipariş ettim hemen. oysaki desire HD almayı planlamıştım microsoft bu sefer beni etkiledi winmo denilince kaçardım ama 7 rakamı gerçekten çok şey katmış :) ilk menü, kullanım, geçişler dokunuşlardaki hassasiyeti felan çok çok iyiydi. ilk dokunmatik telefonum iphone 3gs di. ama artık bıkmıştım o menüden. bi sağa bi sola git bune ya. Android yüklü olan desire hd modelini kullandığımda ise kullanım akıcı gibi ama göz ucuyla minik donmaları sezebiliyorsunuz beni çok rahatsız eder o küçük şeyler. iphone demeyin bana yazılım aynı gidiyor kaç senedir bir kaç değişiklik yaptılar sadece. yani bir şeyi beğendiğiniz zaman onu kişileştirmeniz çok garip. o şöyle böyle üstüne yok. git onu kullan o zaman saçma ve tek kelimelik cevaplarla kirlilik yapma. eminim ki o şekilde yazanlar android, ios ve wp7 hiç birini kullanmamıştır. symbian dan başka bişey görmeyenler gelip yorum yapınca da ister istemez sinir oluyor insan. fiyat: 890tl kayıtlı sıfır.




  • quote:

    ... Masaüstü PClerde kullandığımız windows 7 tam anlamıyla harikulade! Onu yapan mobile işletim sistemini yapamaz mı?
    ...Arada şöyle mesajlar çıkıyor WP7 microfostun yeni vista faciası olacak diye eh pes yani. Ne zaman denedin kullandın arkadaşım bu kehanette bulunabiliyorsun?
    ...



    Sistem olarak öve öve bitiremediğin Windows 7'nin "Windows Version 6.1" olarak, kötü olduğunu kabul ettiğin Vistanın ise "Windows Version 6.0" olarak geçtiğini biliyor muydun? Bunu Microsoft'ta yazılım geliştiricilere bir seminer vermişlerdi, o zaman öğrendim. Bu söylediğimi çok kolay teyid ettirebilirsin. Herhangi bir yazılımcı arkadaşından OS versiyonunu kontrol etmesini istersin ve anında görür, tüm programlama dillerinden bir fonksiyonla öğrenilebilen birşey bu.

    WP7'ye gelince. Aynı soruyu ben sana sorayım. Sen ne zaman Wp7 denedin de bu kadar hararetli savunuyorsun. Microsoft için ben şunu söyleyebilirim "yaptıkları yapacaklarının teminatıdır". Şimdiye kadar mobile alanında başarısız oldu. Burdan da başarısız olmaya devam edeceği öngörüsünde bulunulabilir.

    Ancak, Microsoft WP7'de en iyi yaptığı şeyi bir daha yaptı: "taklit". Nasıl Windows bir Mac taklidiyse şimdi de Apple'ın Iphone'da yaptıklarını taklid ediyor: Alete donanımsal sınırlamalar getiriyor. Yazılımcılara iyi bir geliştirme ortamı sunmaya çalışıyor. İyi bir appstore yapmaya çalışıyor. WP7'nin başarılı olma şansı var.

    Benim şahsi görüşüm bundan sonra smartphone alanında Apple, Android ve eğer başarabilirse WP7 olacak. Diğerleri silinmeye mahkum. Ben şahsen Nokia 5800 kullanıcısıyım. Ama şu an alıyor olsam param yeterse Iphone, yetmezse Android düşünürdüm. WP7'yi düşünebilmem için birkaç sene geçmesi lazım.




  • Reklam ve show kalite ters orantilidir
  • ara yüzünü çok beğendim windows 8 ile herşey daha güzel olacaktır.

    fanboylara takılmayın.
  • Google'ın Android'deki arayüz ve tasarım beceriksizliğine çok güzel bir cevap olmuş Windows Phone 7. Akıcılığı, menülerin geçişleri ve arayüz tasarımını çok beğendim.
    Özellikle işletim sisteminin kendine özgü ve farklı tasarıma sahip olması çok hoşuma gitti...
  • yeni update ile gelenler;
    - copy/paste
    - faster app start-up & resume
    - advanced marketplace search

    kaynak: ekşi sözlük :)

    yakında flash player güncellemesi gelecek deniyor. önemli olan her eksi tarafı kapatacaklar. multi t. olayı hakkında bilmiyorum ne olacak. müzik çalarken internete girsin bana yeter :)
  • iphone htc vs. bunun gibi model çıkarsa blackberry rakibi kalmaz bnce:)
  • E hani cenaze vardi noldu ? :)) saka bi yana guzel bir atak bekliyodum wm7 den ama ses yok hala. Nokia ilen olan anlasma hakikaten can getirecek her iki firmayada bundan eminim.sadece windows pocket pc deneyimim var 2007'de askerde iken almistim, yakalattim boluk astsubayina:p,
    Msn messenger artik kullanmyorum, hicbirzaman hotmail hesabim olmadi sadece 1 sene kadar windows xp kullandim ve microsoftla butun iliskim buydu:) wm7 ye beni transfer edecek herhangi bir microsoft parti yazilimi yok , ne wmplayer ne live messenger nede herhangi baska birsey.iOS'ta cakili kalacagim uzun bir sure sanirim neden derseniz , iDisk ve diger mobileMe urunlerini kullaniyorum ve cok isime yariyolar .
    Sirf android fanlarinin gazina gelerek htc desire hd aldim kiz arkadasima whatsapp messengerdan gorusmek icin velasil kiz kullanamadi begenmedi ve cantamda yedek telefon olarak duruyo:p
    Kimsenin fani falan degilim sadece gozumle gordugumu soyleyecek olursam apple daha cook uzun sure mobil platformda tahtta kalacak , adamlar firindan ekmek cikar gibi iPhone iPad uretiyor ve ciktigi gun satiyor. Hatta isin uretim asamasinda cindeki calisanlar intihar ediyor bu yogunluktan dolayi ne kadar trajik ve kotu , tuketim cilginligi aldi basini gidiyor.

    Neyse toparliyorum umarim bu nokia-microsoft ortakligi ile iyi bir is cikarda aradaki rekabet biz tuketicelere yarar.
    Saygilar




  • Konu hortlamis læ

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Karşıma çölde kutup ayısı cksn ama bana windows mobile vermesnler..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Diary Of a MadMan

    Karşıma çölde kutup ayısı cksn ama bana windows mobile vermesnler..

    +58211442300014452
  • quote:

    ...
    yakında flash player güncellemesi gelecek deniyor. önemli olan her eksi tarafı kapatacaklar. multi t. olayı hakkında bilmiyorum ne olacak. müzik çalarken internete girsin bana yeter :)




    flash gelmez. microsoft silverlight'ı destekliyor. wp7'nin geliştirme ortamı olarak ta silverlight belirlenmiş. oyuncular için de adını hatırlayamadığım başka bir microsoft ortamı. microsoft'un veya apple'ın flash'a izin vermesi demek kontrolü kaybetmeleri demek. appstore'dan kontrollü yazılım satma olayını bitirir. bu yüzden de ne wp7 de ne de iphone'da flash olmaz olamaz...
  • Windows Mobile ne ki Windows 7 ne olsun Telefonda yazılım işini beceremiyorlar, bilgisayarda harcadıkları ve kazandıkları parayla karşılaştırınca pek bir şey becerebildikleri söylenemez gerçi!
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.