Şimdi Ara

World of Warcraft'a Başlamak Hakkında Düşünceleriniz (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
1.143
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • tmrtmr T kullanıcısına yanıt
    Klasikte diğer oyunculara muhtaçsınız. Her gelen paketle bu seviye giderek torpulemistir.
    Basit bir örnek vereyim. Klasikte açık dünyada görev yaparken, hiç tanımadığınız bir oyuncunun sizin yakınınız da olması bile düşman oyuncular için caydırıcı etkiye sahiptir. Tek olduğunu varsayalım. Adam gelir seni keser, dirilirsin gelir tekrar keser, cesedine kamp kurar. Sırf bu olay yüzünden oyundan çıkanlar bile olur.
    ---
    Retail de durumlar farklıdır. Keyfine göre tamamen. İster arkadaş cevrenle ister random oyuncularla beraber ilerleyebilirsin. Tek başına hiç kimseyle alakaya girmeden oynayabilirsin. Retail oyuncuların. Diğer oyunculara (tanımıyorsa) tahammülü yoktur pek. Ufak bir hatadan kick yiyebilirsin mesela. Klasikte de de buna benzer şeyler yok mu var. Ama Klasik zaten oyuncuları birbirlerine muhtaç ettiği için bu seviye ciddi anlamda düşüktür. Retail oyuncularında ise muhtaçlık seviyesi çok daha azdır.
    (yazdıklarım tamamen genel şeyler) (guild, arkadaş çevresi durumları işi çok farklı boyuta taşır)

    Her ne kadar mmorpg oyunu olsada. Her gelen paketle oyunun mmo kısmı torpulenmis oluyor böylece. Geriye kocaman bir RPG kalıyor (ben katılmıyorum) klasikte ise tam tersi. Kısaca bundan bahsediyor.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >




  • aschil kullanıcısına yanıt

    Hocam classic için yaptığınız yorumlar 2008 yılı için herhalde, şuan için yazdıklarınızın pek bir alası yok. Şuan retail in classicten tek farkı içeriğin kat kat fazla olması.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 3qzotix 3 kullanıcısına yanıt
    Ben bırakalı çok şey değişti sanırım. Evet, önceki dönemler için genel bir yorumda bulundum. Kaçırdığım noktaları anlatırsanız sevinirim.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Uzun süre ardından classic oynamaya başladım 2 haftadır ve gerçekten eski keyifi var sohbetlerden yardımlara kadar yazdığın gibi. Daha retail giremedim :)

  • Classic başladım tekrardan 2 günde 17 lvl zor oldum. Günde 3 saat zamanı olan birine göre eski hali cidden zor 😁 retailin gözünü seveyim.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • aschil kullanıcısına yanıt

    Classic'te bir faction %60'lara ulaşınca diğer factionda olanlar hemen başka server'lara göç ediyor. Blizzard'da çok önemsemediğinden oyun tamamen horde veya tamamen ally server'lara dönmüş durumda. Bu yüzden yeni serverlar dışında world pvp yok gibi birşey. Yeni server'larda %60 sınırına dayandığından orasıda tek tip factiona dönmeye doğru gidiyor. Classic/retail falan farketmiyor, iki taraftada insanlar tahammülsüz. Woltk classic'i ister solo ister grupla oynayabilirsiniz. İnglizceniz varsa kendi seviyenize uygun bir guild bulup keyifle oynayabilirsiniz, inglizceniz yeterli seviyede değilse 8-10 tane Türk guildi var, içlerinde her seviyeden oyuncu var. Biraz keyfe keder oynuyorsanız, belli zaman dilimlerine takılı kalmak istemiyorsanız, haftada yüzlerce pug raid kuruluyor. Pug raidlerin büyük bir kısmı gold bid oluyor ama uyum sağlarsanız her seviyede raid yapabilirsiniz. Hatta çoğu gold bid raidi, guildlerden daha iyi durumda.





  • 3qzotix 3 kullanıcısına yanıt
    Anladım hocam, konu içinde yazılması iyi oldu. Ah blizzard :(

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.