Şimdi Ara

Yakın doğu üniversitesi için soruları alayım (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
178
Cevap
0
Favori
22.937
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Kardeş MF3 76K 66KDAN TIP KAPATMIŞ GELİRSE GİDERİM SENCE GELME İHTİMALİ ?

    Edit: Bu soruyu sana sormuşum ya la neyse cevaplamana gerek yok ty :D



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dtpathos -- 6 Temmuz 2015; 3:06:09 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: qokhan733x

    Yorumlarda görmüşsünüzdür diş hekimliği isteyen birkaç kişi daha var ingilizce bölümdü herhalde..İngilizceniz iyiyse ve ingilizce olarak ezberleyebilecekseniz maddiyatınızda iyiyse gelin ama ben tavsiye etmem.

    Yoo ingilizce degil türkçe tıp ingilizce

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bezu kullanıcısına yanıt
    Hatırlayamadım o zaman hocam tıp ingilizceydi doğru.Türkçe bölümse okunabilir güzel bölüm
  • Sivil hava ulaştırma işletmeciliği nasıl acaba bilen varmı

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam merhaba

    1)FTR yazmayı düşünüyorum fikriniz varmı?
    2)FTR Türkçe bir bölüm bu bölümde ingilizce hazırlık sınıfı yada bir sınavı varmı ?
    3)2 Kişilik yurtları öneriyormusunuz okulun kendi yurdu
    4)3 öğün yemeği neden gerek duymadınız ? yani gidemiyormusunuz
    5)yurt ile okul arası ulaşım ücretsizmi
    6)özel yurt olarak duyduğunuz varmı ?

    cevaplarsanız çok sevinirim :)
  • lefkoşada önerdiğiniz özel yurt varmı 2 kişilik ve uygun fiyatlı
  • .Atakan. kullanıcısına yanıt
    Aynen cevapları bende bekliyorum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hello002 kullanıcısına yanıt
    Hocam o bölümde okuyan hiç arkadaşım yok yardımcı olamacağım malesef.
  • .Atakan. kullanıcısına yanıt
    1) Zevkli bir bölüm diye biliyorum ancak hiç ftr de okuyan arkadaşım yok :(
    2) Eğer türkçe bir bölümse ingilizce sınavı veya hazırlık söz konusu olamaz garantiçi davranarak info@neu.edu.tr mail atınız her türlü sorunuza cevap veriyorlar.
    3) 2 kişilik yurtların fiyatı çok uçuk hocam eğer evde kalırsanız veya 2 kişilik özel yurtlar var onlar okul yurtlarından daha güzel daha büyük ve daha ucuz..2 kişilik odalar rezidans diye geçer ama hangi rezidansta 37 ekran tv olur ve 2 tekli yatak konup bunun adına rezidans denir ? önermem okul yurtlarını.Ama okul yurtlarında kalacağım dersen 2 kişilik rezidanslarda ses yoktur sessiz sakindir.Standart yurtların içinde 2 kişilik odalar var onlarda güzeldir tek sıkıntısı akşamları çok gürültü olabilir haftasonları zaten herkes bağırıp çağırarak konuşur..
    4) 3 öğün yemek var ama sözde var çok kötü yemek yapıyorlar yenmiyor emin olabilirsin.Bide yemek saati 17:00 - 19:15 hafta içleri.Sen 18:30 da gidiyorsun mesela yemek listesinde köfte yazar ama yemek bitmiştir önüne hazır dandik birşey konur ses çıkarsan kimse ilgilenmez çünkü paketten çıkamazsın ve umurlarında olmaz adamların..

    5) Yurtların hepsi okulun içindedir en uzak fakulteye yürüyerek 5-6 dakikada ulaşırsın.
    6)http://www.dormikibris.com/ http://www.torosogrenciyurdu.com bu iki yurt güzel diye biliyorum farklı yurtlarda mevcut ama bunlar hem güzel hem temiz.Ben ekin adademir yurduna gittim 1+1 yurdunu gördüm kutu gibi biryer oturma odasının ortasından kocaman kolon geçiyor o kadar kötü biryer ki anlatamam tabi bize gösterdikleri daire öyle olabilir kendi sitesinden baktım süper daireler biz gittik gördük leş gibi daire.




  • uniquee_x3 kullanıcısına yanıt
    Hocam dormi , toros , çınar yurtları var çınar yurdu cemaat yurdu diye biliyorum fiyatları en düşük 425 tl diye biliyorum senelik 4250 tl ile 5000 arasında eğer lüks istiyorsan biraz daha 7000 tl falan oluyor..Ev çok çok daha iyi oluyor bu yüzden 350 tl kira veriyorsun ve kendine ait tek oda oluyor 110 - 120 m2 daire oluyor sen düşün gerisini yurtlar küçük ve sıkıntılı benim şahsi görüşüm budur.Çınar yurdunun fiyatını bilmiyorum yalnız.
  • Cevapladım hocam.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: qokhan733x

    Hocam dormi , toros , çınar yurtları var çınar yurdu cemaat yurdu diye biliyorum fiyatları en düşük 425 tl diye biliyorum senelik 4250 tl ile 5000 arasında eğer lüks istiyorsan biraz daha 7000 tl falan oluyor..Ev çok çok daha iyi oluyor bu yüzden 350 tl kira veriyorsun ve kendine ait tek oda oluyor 110 - 120 m2 daire oluyor sen düşün gerisini yurtlar küçük ve sıkıntılı benim şahsi görüşüm budur.Çınar yurdunun fiyatını bilmiyorum yalnız.

    hocam kaç kişi kalıyorsunuz kişi başı 350tl düşüyor
    arkadaş bulsam bende hiç yurtla muhattap olmak istemem

    hocam birde kayıtta şu üniversiteler kaç para alıyor biliyormusunuz tam burslu olarak giricemde aileminde geliri belli aylık 900 1.000 tl gönderirler ayağımı yorganına göre uzatan biriyim zaten sürekli para talep ediyormu bu üniversiteler

    YAKIN DOĞU ÜNİVERSİTESİ İLAHİYAT FAKÜLTESİ (İLAHİYAT) KKTC LEFKOŞA
    KIBRIS SOSYAL BİLİMLER ÜNİVERSİTESİ DİNİ İLİMLER FAKÜLTESİ (İLAHİYAT) KKTC LEFKOŞA



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uniquee_x3 -- 7 Temmuz 2015; 8:37:31 >




  • uniquee_x3 kullanıcısına yanıt
    3+1 ler 1000 - 1200 arası değişiyor. 205 euro sosyal aktıvıte falan bide 100 euro kayıt parasıydı sanırım toplam 305 euro. Ama siz yinede yakındoğunun sitesine girerek mail atın %100 burslu yazıcam okula ne kadar öderim diye.

    Sürekli para talep etmiyorlar para talep edilecek bir durum yok çünkü.Ev için arkadaş bulunur hocam benim arkadaşlarım var isterseniz tanıştırırım sizi.Facebookta ydü itiraf yazın oradada arkadaş arayanlar var evine ama içkisinden tutun herşeyi olan biride çıkabilir karşınıza.
  • Sıralamam 16056 sizce yakin dogu ing veya turkce tip gelir mi? Onerir misiniz?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende diş hekimliği istiyordum ama pkk yı duyunca biraz endişelendim kafam çok karıştı:( diş hekimliği için bu kadar şeylere katlanılabilir mi?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Guest

    Bende diş hekimliği istiyordum ama pkk yı duyunca biraz endişelendim kafam çok karıştı:( diş hekimliği için bu kadar şeylere katlanılabilir mi?

    s.a biizde kardeşime yakındoğu %100 burslu tıp geliyordu yazacaktık ama masrafı ve o belirgin olmayan olaylar ailecek soğuttu ve artık yazamamaya karar verdim oraya gideceğine kesinlikle türkiyeden tercih et biz %50 tıpları yazdık istanbuldan gelir işallah :)
  • öncelikle yurtlardan bahsedeyim ydü yurtları adadaki en kötü yurtlardır 733m2 4 kişilik odalar da kalırsınız en uygunu budur internet devamlı kesilir sağlıklı değildir sinir küplerinizi biriktirirsiniz depozito ödersiniz çıkarken çogu zaman keserler hasarlardan eğitim ücretine aktarırlar geri kalanınıda 4 kişik odalarda rahat hareket edemezsiniz 3 kişilik masa vardır 4 üncü kişi için yer yoktur 2 kişilik internet kullanımına açıktır sırayla kullanırsınız odanızda yada çoklayıcıyla bir çok sorun çıkabiliyor ortak kullanım alanlarında ve odada

    Türkiyeye geçme hayaliyle gelenler bu hayal gerçekleşmeyebiliyor çok zor olabiliyor sebebi ortalamanız iyi olsada okul bazı zorlluklar çıkarabiliyor çogu iş yavaş ilerliyor şansınızı kaybedebiliyorsunuz

    yaz okulu yönetmeligi değişti dediler eger Türkiyede yaz okulu yapacaksanız hem ydü ye hemde Türkiyedeki üniversiteye para ödeyeceksiniz. 250-350 euro + 2x Arasında olabilir

    herşey defter düzeninnde yapılır ödersiniz oraya dosyanıza yazarlar mezun olurken diploma kaybetme dekont kaybolması gibi sebelerden borç çıkabilir tavsiyem iyi saklayın dekontları yoksa sınavlara almıyorlar

    ev bulmakta oturmakta ayrı bi sorun şansınıza kalmış bi durum

    bursuunuz kesilirse ödersiniz %50 burs dedikleri aslında burs ffelan degil normal fiyatıdır o diger okullara bakın anlıycaksınız adadaki fiyattır




  • son tercihiniz bile olmamalı gerçekten çok sıkıyor sinir krizleri geçirtir herşeymi sorun olur bir yerde



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maho-b -- 9 Temmuz 2015; 11:44:07 >
  • ben kibrista tam burslu hukuk okumak istiyorum ydü ya da ukü tutuyor hangisinde okumami tavsiye edersiniz ayrica yemek barinma cok mu maliyetli sehir ici ulasimi var mi beni bilgilendirirseniz cok mutlu olurum simdiden tesekkur ediyorum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • veli can drk V kullanıcısına yanıt
    Derslere gidip gelecekseniz bence ukü daha mantıklı daha güzel..Okuldan her saatte kalkan servisler var şehir merkezine gidiyor ulaşımınızı okul servisleriyle yapabilirsiniz ücretsiz.Şehir içinde Ev tutarım veya özel yurtta 2 kişilik odada kalırım derseniz 4250 kalma parası, faturalar 150 tl tutsa kişi başı oda 1500 tl yapar.Yemeğede 250 tl tutsa her ay 2500 tl yapar. 4250+1500+2500=8250 tl civarı tutuyor hocam bu fiyat maksimum fiyattır illaki memlekete gidiceksiniz yeme içme azalacak oynasa oynasa 500 - 1000 tl daha az tutabilir.Uküde okuyan arkadaşlarada sorabilirsin dersler falan nasıldır diye.
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.