Şimdi Ara

Yakın doğu üniversitesi için soruları alayım (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
178
Cevap
0
Favori
22.913
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • İyi günler hocam benimde sorum olacaktı konuyu okudum baştan sona 2 yıllık sağlık bolumu okusam tam burslu nerde kalma şanslarım var yurda kotu demişsiniz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cemaat yurdu ya da cemaat evi var mi universiteye yakin yada merkezde onlar uygun oluyor mu

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İlköğretim Matematik nasıl sizce

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ssungur33 kullanıcısına yanıt
    Özel yurtlar, cemaat yurtları, ve ev tutarsanız olur.senelik maksimum 7 - 8 bin gideriniz olur. Bazı cemaat yurtları var 3 bin tl yeme içme barınma herşeyi içinde.
  • veli can drk V kullanıcısına yanıt
    Evet hocam 3 bin tl ye var ve 7500 tl ye var benim bildiğim.Yeme içme barınma herşey dahil.
  • yakındoğu unıversitesi diş hekimliğini yazıcam
    sizce okulun 4kişilikekonomik yurdunda kalmalımıyım.tavsiye edilmiyor genelde ama neden edilmiyor acıklarmısınız.bi bayan olarak tek basıma gelecegim için ilk senemde evde tutamam

    birde ESKAD diye bi dernek varmış onlardamı kalsam
  • zeynepmina123 Z kullanıcısına yanıt
    Yakın doğuyu kesinlikle tavsiye etmiyorum çok sıkıntılı bir üniversitedir ekonomik yurtlar ve diger hepsinin ahırdan farkı yok 1 buzdolabı var diye yeni diye daha fazla alıyorlar neye istinadan alıyorlar çok kızıyorum her milletten insan vardır o yurtta odalar çok küçüktür dolap yoktur onla uğraşırsınız ESKAD derneginde de yer bulamayabilirsiniz çaresiz yine giderseniz kıbrıstaki diğer üniversiteleri araştırın zaman geçmeden diger üniversitelerde yurtlar o kadar kötü değildir.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: zeynepmina123

    yakındoğu unıversitesi diş hekimliğini yazıcam
    sizce okulun 4kişilikekonomik yurdunda kalmalımıyım.tavsiye edilmiyor genelde ama neden edilmiyor acıklarmısınız.bi bayan olarak tek basıma gelecegim için ilk senemde evde tutamam

    birde ESKAD diye bi dernek varmış onlardamı kalsam

    Yakın doğunun 4 kişilik yurdunda kalırsanız sinir krizi geçirirsiniz, kavga edersiniz, uyuyamazsınız ve sürekli ses bağrışma gürültü olur.Odada hiç ders çalışamazsınız sesten gürültüden.Yemekler berbat hiç demiyorum bile.Okulun yurdu tam bir fiyasko o kadar küçük odaya 4 kişi sığıyor 4 kişi yan yana dursa odada yer kalmıyacak vaziyette gerisini siz düşünün.

    ESKAD hakkında bir bilgim yok telefon numarası var ise android programlar üzerinden arayabilirsiniz watsapp, skype, viber gibi veya mail atabilirsiniz..

    Özel yurtlar var 425 tl veriyorsun 2 kişilik onlara bakabilirsin.Googleye lefkoşa özel yurtlar yazarsan sonuçlar çıkar.Kafana takılan birşey olursa pm den veya buradan sorabilirsin.




  • yakın doğu ya dgs den inşaat müh. geçmek istiyorum. özellikle eğitimin türkçe olmasından dolayı ama anlattığına göre sıkıntılı biraz bilassa pkk muhabbeti okumakta zorluk çok çekiyormusun arkadaşım ?
  • birde doğu akdeniz üniversitesinden hiç bahsetmemişsin arkadaşım orası nasıldır bilgin var mı ?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: nevzat09

    yakın doğu ya dgs den inşaat müh. geçmek istiyorum. özellikle eğitimin türkçe olmasından dolayı ama anlattığına göre sıkıntılı biraz bilassa pkk muhabbeti okumakta zorluk çok çekiyormusun arkadaşım ?

    Hayır hocam hiçbir sıkıntı çıkmıyor okumaya engel bir durum yok.Sadece arada sırada toplanıp yürüyüş yapıyorlar falan.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: nevzat09

    birde doğu akdeniz üniversitesinden hiç bahsetmemişsin arkadaşım orası nasıldır bilgin var mı ?

    Doğu akdeniz üniv. eğitim dili ingilizce sanırım. Ortamı ve eğitim düzeyi üst düzeyde.Eğer türkçe eğitim dili var ise doğu akdenize gitmeni tavsiye ederim.
  • Hocam Diş hekimliği için bilgilendirir misin söyliyebileceğin her şeyi öğrenmek istiyorum eğitimi insanları hocaları para kazanmak için bırakmaya zorluyorlar mı bu gibi sorular birde ingilizce olan bölümün puanı daha düşük dersler kitaplar öğrenciler tamamen yabancı mı şimdiden teşekkürler



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berkay9744 -- 5 Ocak 2016; 10:47:37 >
  • İyi gunler tam bursulu makine muhendisligi dusuyorum yaşamın pahali olduğunu söyleniyo tam burslu girdigimde bana yurt arti giderler olarak senelik ne kadar bi ucret cikar yaklasik olarak bi fiyat verebilirmisin bide derslerim zorluk derecesi ordaki ilgi alaka hakkindada biraz bilgi alabilirsem cok mutlu olurum

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mevlüt serbest

    İyi gunler tam bursulu makine muhendisligi dusuyorum yaşamın pahali olduğunu söyleniyo tam burslu girdigimde bana yurt arti giderler olarak senelik ne kadar bi ucret cikar yaklasik olarak bi fiyat verebilirmisin bide derslerim zorluk derecesi ordaki ilgi alaka hakkindada biraz bilgi alabilirsem cok mutlu olurum

    Hocam mühendislik olarak en zoru makine mühendisliğidir herkes isyan ediyor o bölümdekilerin ama gözünüz korkmasın çalışınca hepsini geçersiniz.Ancak tam burslu gelipte bursunu kaybedersen sıkıntıya düşersin..Neu yaz googleye oradan iletişime gir ve okula mesaj at onlar burs konusunda sizi bilgilendirsin..Baya bir stres yaşarsın bursu kaybetmiyim diye.

    Ev kiraları pahalı elektrik ve su faturaları pahalı..
    Tam burslular para verıyordu sanırım tam bilgim yok hocam.
    Okul yurdu + okul seklınde en az 9 bin ödersin hocam sakın oyle bısey yapmayın bence.Eve cıksanız daha ucuza gelir 3.500 faturalar ve ev kirası senden gider senelikte maksimum 4 bin harcarsın o kadar bile harcamazsın sana bağlı yani her türlü ev daha karlı.




  • Bilkent iç mimarlık mezunuyum, lys ye girip ydu turkce mimarlik %50 burslu yu kazandım birkaç sorum olacak

    1. İç mimarlık ta aldığım bazı dersleri sayıp muaf kabul ederler mi
    Bazı özel üniversiteler öğrenciyi daha uzum okutup para alabilmek için dersleri saymakta zorluk çıkarıyormuş, bu ydu için de geçerli mi

    2. Okula yakın kalacak kiralık ev bulabilir miyim aylık kira ne kadar olur

    Teşekkürler

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: EMporto

    Bilkent iç mimarlık mezunuyum, lys ye girip ydu turkce mimarlik %50 burslu yu kazandım birkaç sorum olacak

    1. İç mimarlık ta aldığım bazı dersleri sayıp muaf kabul ederler mi
    Bazı özel üniversiteler öğrenciyi daha uzum okutup para alabilmek için dersleri saymakta zorluk çıkarıyormuş, bu ydu için de geçerli mi

    2. Okula yakın kalacak kiralık ev bulabilir miyim aylık kira ne kadar olur

    Teşekkürler

    Merhaba hocam

    1) Gördüğün dersleri muaf ettirebilirsin bunun için ders içerikleri ve transkriptinizin olması gerekir ( ders kredilerini yakın doğudaki ders kredilerinle ve içeriklerinle karşılaştır kabataslak kaç dersini sayacaklarını anlarsın az çok ) ve yakın doğu yaz googleye çıkan sayfada fakülteler > mimarlık tıklarsan orada rektör veya bölüm başkanına mail at iletişim kurmanda fayda var.Ydu de de cıkarıyorlar sorun her okulda oldugu gıbı kredi uymadı ders ıcerıgı uymadı dıyıp dersini saymayabilirler ama sen ıletısıme gec okulla.


    2) Okulun cevresindeki evler tutulmus durumda ancak facebooktan ydü itiraf yazıp aratabilirsin orada genel olarak ev arkadaşı arayanlar olabiliyor..Aylık ödemeli biraz zor ancak 3 aylık ödemeli veya 6 aylık ödemeli bulma şansın yüksek. Aylık ödemelileri bulman için biraz çaba harcaman lazım suan okul basladı ve öyle yerleri boşta bırakmamıslardır. Aylık 1300 tl kirası var genel olarak evlerin evler baya büyük 4 kişi rahat kalınır.




  • cerrahpaşa ingilizce tıpla uyumlu mu programı? geçen var mı kaliteli üniversitelere ?bide tam burslu okuyunca o bursun parasını ayrılınca istemezler mi?
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.