Şimdi Ara

Yeni Suzuki Vitara (ANA KONU) (442. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
8.837
Cevap
173
Favori
937.448
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
19 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 438439440441442
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Ben de antenin ortalıkta görünmesini sevmediğimden yeni anten alıp göğüs altına çift taraflı bant ile yapıştırdım. Yeni aldığım antenin kablosu da çok kısa idi, stabilite bariz şekilde arttı, ilk kilitlenme süresi de çok kısaldı, eski anten olduğu yerde duruyor. Tabi bunun için öndeki trim ve teyp sökümü gerekiyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba Arkadadaşlar , 2019 model suzuki vitaram var.Üstünde navitech ax-1061k vardı.Siyah ekranda kaldı , resetlesemde gelmedi kendine.Navitech servisine götürdüm entegre arızalıymış , 7500 Tl istediler.Zaten cihaz eskiydi yaptırmadım , başına gelen çözüm bulan yada yeni navigasyon alıp öneren var ise fikir verebilirse sevinirim.

  • bingojungle B kullanıcısına yanıt

    İşte ben ön trim ve teybi sökmek istemediğimden sadece mevcut anteni ön cam dibi sol köşeye düz olarak yerleştirdim. GPS antenin altındaki mevcut yapışkanı da konsola sağlamca yapışmasını sağladı. Anten zaten eski kibrit kutularından küçük olduğu için o konumda pek göze de batmıyor. Sol A sütunu iç kaplamasını zaten alet edavat kullanmadan elle söküp takabiliyorsunuz. Yani benim gibi hiç ekstra alet edavat malzeme kullanmadan kolayca yapayım diyenler bu şekilde halledebilir :)

  • atakan84 kullanıcısına yanıt
    Merhaba bugün aracimin sanziman (aisin-tf71sc) sıvısını degistirdim;km 32.000,model yili 2021 k14d motor.
    Ön iki teker 20cm lik rampada iken soguk olarak cikan kadar sivi ekleme yôntemini kullandim,o-ring lerin durumu iyiydi degisim yapmadım,Yağ olarak mobil multi kullandim,her bir bosaltmada 2.6lt yağ cıktı.Yarın da 3.kez bosaltma yaparak bu bakimi sonlandirmak istiyorum.Tork anahtarı yerine de kalıcı marker ile işaretleme yolunu kullandım. Ekteki resimleri de bilgi amacli paylasıyorum.


    Yeni Suzuki Vitara (ANA KONU)

    Yeni Suzuki Vitara (ANA KONU)

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >




  • ressesif R kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun. Tapaları işaretleme yapmak akıllıca olmuş.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar merhaba, daha önce suzuki vitara 1.4s aracım için aldığım eibach marka yükseltme yay setini aracı sattığım için taktırmak nasip olmadı. Sıfır kutusunda duruyor. Mevcut aracıma (S-cross 4x4) uyum sağlamadığı için satıyorum. Fiyat konusunda yine anlaşırız.
    sahibinden 1168924279



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi redloves -- 28 Nisan 2024; 13:44:52 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • dj747 D kullanıcısına yanıt

    Ankara, Bülent Oto Radyo entegreyi çok daha ucuza değiştiriyor. Fevzi Çakmak Cd.58

  • Merhaba, araçta kör nokta uyarısı var, diğer araçlarda genelde arka tamponda köşedeki park sensörü alıyor diye biliyorum, vitara da böyle bir şey göremedim, nasıl tespit ediyor biliyor musunuz?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hacıtitrettin kullanıcısına yanıt

    Kameradan algılıyor diye yorumladım ben. Geniş açılı lens var sanırım ufacık görünce örüyor geri viteste. Ben de bişey sorayım swift aracımda uzunları yakınca karşıdan ışık görünce otomayik kısaya alıyordu bunda almıyor gibi. O özellik yok mu yoksa yanlış kombinasyonda mı yakıyorum farları. Otomatikte kullanınca olması gerekmez mi.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hacıtitrettin kullanıcısına yanıt

    Merhaba. BSM sensörleri arka tamponda, solda ve sağda. Park sensörlerinden bağımsız.

  • drummer_bjk D kullanıcısına yanıt

    Sizin söylediğiniz özellik "uzun far asistanı" diye geçiyor. Bildiğim kadarıyla Vitara da bu özellik yok.

  • 2 ay içinde yaklaşık 5.000 km yapmışız. Halihazırda multimedya dışında hoşuma gitmeyen bir özellik yok. Ancak hep aklımda şöyle bir soru işareti var, bu araçla ufak bir kaza yapsam, çamurluk veya kapının değişmesi gerekse veya radyatör, amortisör değişecek olsa, bu araba kaç gün serviste kalır? Daha önce Hyundai i30 örneğin servis 5 günde çıkarmıştı arabayı. Vitara da ençok aklıma gelen soru bu. Araç serviste kaç gün kalır? Böyle bir deneyim yaşayan var mı? Rezil olan veya çok memnun kalan?

  • 2023 GL elegance aldım. Orta konsola saat almak istiyorum. servis dışında alıp taktıran var mıdır? o kadar aradım 2021 modelden sonrası için saat bulamadım. servise sordum , arkadaş tam bilmiyorum ama 7000 civarıdır dedi (sanırım saat alana 10.000 bakım hediye Yeni Suzuki Vitara (ANA KONU) ).




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi surveyor72 -- 7 Mayıs 2024; 12:30:39 >
  • carenfly C kullanıcısına yanıt

    Benim de 5000 oldu hocam. Bundan önce 70bin km swift 60bin km de baleno kullandım. 6 yıldır aynı markayı kullanıyorum. 1 defa baleno ile kaza yaptım ki çok spesifik az bulunan bi araba. Klima ve motor radyatörü ön tampon tampon demiri davlumbaz plastikleri vs gibi parçalar değişti. Serviste 1 hafta kaldı. Tampon demiri ellerinde yok diye öylece tamponu demirsizya da eski demirle takıp erkenden verdiler önce. Sonra demir gelince tekrar söküp yeni demiri takıp tekrar topladılar. Kaskodan yapıldı üstelik. Kaldı ki bi çok parça kargo ile kaskoya gidip onarılamaz taporı geldikten sonra araca yeni parça takılıyor. Böyle olmasına rağmen totalde 1 haftada işim çözüldü. Servis benim özel bi talebim olmasa da çok yapıcı yaklaştı sağolsun. Ellerinde parça olması servisin tutumu biraz da şans çok önemli. Bir kere de klima kontrol ünitesinin plastik kasadında bir potluk oldu. Şöküp resimlerini çekip genel merkeze ilettiler. Yurtdışından parça gelip değişecek dendi. Eskisini gene takıp 15 20 gün sonra parça gelince çağırıp değiştirdiler. Yani aracı yatırmamak için her yolu denediler benim tecrübelerimde. Benim mesela duyduğum başka bir olay Birine yurtdışından far istemişler gümrükte tse ile ilgili bir denetime takılmış 15 20 gün sadece o parçanın o rutinden geçmesini beklemişler. Bazı ithal ürünleri rastgele seçip biz bunu kontrol edeceğiz diye bekletebiliyorlarmış. Şans önemli




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi drummer_bjk -- 7 Mayıs 2024; 15:33:53 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • drummer_bjk D kullanıcısına yanıt

    Dostum teşekkür ederim cevabınıza. Gerçekten psikolojik olarak rahatladım.

  • surveyor72 S kullanıcısına yanıt

    Aliexpress de gördüm. 2.600 tl. vergiler dahil. Nasıl takılacağı ile ilgili de youtube da videoları var. Anladığım kadarıyla kabloları hazır vaziyette, saati alıp takıyorsun direk. servise gerek yok.

  • Erhan E kullanıcısına yanıt

    Bu frenlerden gelen ses benim arabamda da var. Araç soğukken ilk kalkışta oluyor, 30 saniye sonra bir daha hiç ses yok.

  • 
Sayfa: önceki 438439440441442
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.